|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 149 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:13 |
|
|
To je to. Hoćemo još.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Alo torokušo, sve što si napisala je offtopic i molim moderaciju da selektuje post.
Brate, ovakvo čudovište još nisam srela. Matora žena a ne zna reda. Strašno!!!
ma pusti je, jednom se i ona skockala za izlazak. iako je i ovo preženstveno za nju. eto, Karmelo, uživaj.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:17 |
|
|
Citat: Žene iđite u ***. Kako se možete posvađati bez politike. Eto ti im napišeš biće scenarij ko birvaktile avdo kusti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Wind je napisao/la: Citat: Žene iđite u ***. Kako se možete posvađati bez politike. Eto ti im napišeš biće scenarij ko birvaktile avdo kusti. Obratio sam se ženama, ne tebi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
One su glupe, motore i dosadne Ja i šjor Aga smo nekad pravili neviđene šou ovdje Karmelo..Što ću ja s babama? Jednostavno karakter mi ne dozvoljava da ih " do koske" što bi vi Srbi rekli uvrijedim. Godina su moje majke ili par mladje. Ne prilici to mladoj dami mog statusa. A njihov sadašnji opus najbolje govori o njima tko su i kakve su. Sreća pa Ksenija nema ženske djece a Zgrabi ni mačke u ženskom rodu. Bilo bi ogavno čitati ih. A i ovako je. Lijep pozdrav bakice Plus biću i ja u klimaksu nekad. Ne, ne....:) imam ja dušu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: One su glupe, motore i dosadne Ja i šjor Aga smo nekad pravili neviđene šou ovdje Karmela. Što ću ja s babama? Jednostavno karakter mi ne dozvoljava da ih " do koske" što bi vi Srbi rekli uvrijedim. Godina su moje majke ili par mladje. Ne prilici to mladoj dami mog statusa. A njihov sadašnji opus najbolje govori o njima tko su i kakve su. Sreća pa Ksenija nema ženske djece a Zgrabi ni mačke u ženskom rodu. Bilo bi odavno čitati ih. A i ovako je. Lijep pozdrav bakice tvoja mater se sigurno oduševi kad joj se ovako obratiš. rodila majka sebi debila.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Zahvaljujući mojoj mami ingoriracu vas zgrabi Lijep odgoj
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zahvaljujući mojoj mami ingoriracu vas zgrabi Lijep odgoj je, finoća izbija iz svake tvoje riječi.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:26 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: tak' da hvala, ali ne hvala. imam pametnijeg posla u životu. lajla tov, haverim. Glasanje još traje. Tutooooooo Imaš li šta reći u svoju odbranu jer, kada verujem Karmelu to je kao da verujem Bogu a verujem Mu. (Vrlo iskreno sam se izrazila i smelo. Ko ne kapira... ha ja) Pa nemam šta dodat, objasnio je čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:27 |
|
|
BBC je napisao/la: Wind je napisao/la: Eto ti im napišeš biće scenarij ko birvaktile avdo kusti.
Obratio sam se ženama, ne tebi.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:31 |
|
|
Ne kontam ove žene što stave svoje prave slike na avatare... pa šta će vam ta međuženska konkurencija na jebenom forumu? Ne će vas niko ženit ovde.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:35 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ne kontam ove žene što stave svoje prave slike na avatare... pa šta će vam ta međuženska konkurencija na jebenom forumu? Ne će vas niko ženit ovde. kakve veze moj avatar ima bilo s kim? moj avatar, moja stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:39 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ne kontam ove žene što stave svoje prave slike na avatare... pa šta će vam ta međuženska konkurencija na jebenom forumu? Ne će vas niko ženit ovde. Nemoj da se buniš, nego im udeli kompliment. Kao prvo, jer su zaslužile i sleduje im. A kao drugo, jer posle toga uvek slede ovakve sjajne prepiske između njih.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:40 |
|
|
p.s. i ministar ima svoju fotku u avataru. kome je on konkurencija? i on se nada da će će naći ženu na forumu. logika.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. i ministar ima svoju fotku u avataru. kome je on konkurencija? i on se nada da će će naći ženu na forumu. logika. On je konkurencija Bobovcu. Samo što se njih dvojica ne svađaju ko je bolji frajer, pa nisu zabavni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: p.s. i ministar ima svoju fotku u avataru. kome je on konkurencija? i on se nada da će će naći ženu na forumu. logika. On je konkurencija Bobovcu. Samo što se njih dvojica ne svađaju ko je bolji frajer, pa nisu zabavni. a s kim bih se ja to trebala svađati, molim te lijepo? vidi ovu temu, vidi temu iznad. o avatarima da ne pričam.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:51 |
|
|
Ništa mi nije jasno. Tuta zamera na slikama na avataru (i sama sam je postavila a Gabi i ja nebrojeno puta zamalo u full izdanju; sarajka po običaju baljezga gluposti, a ja sam samo želela da ZGabi uređuje "Ženski kutak". Brate, ovo je "ni na nebu ni na zemlji". sarajčice ženice, znaš li ti za koliko možeš dostići Gabi, da živiš još 300 godina, a i to je malo ili je to nemoguća misija. Idi pristavi pasulj pa kada ti kiler kaže da je dobro, onda smatraj da je dobro mada, ženska reč mora biti poslednja. Idemo: ZGabriel za moderatora!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. i ministar ima svoju fotku u avataru. kome je on konkurencija? i on se nada da će će naći ženu na forumu. logika. Oprostiite, ali ja moram da uskliknem
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: On je konkurencija Bobovcu. Samo što se njih dvojica ne svađaju ko je bolji frajer, pa nisu zabavni. a s kim bih se ja to trebala svađati, molim te lijepo? vidi ovu temu, vidi temu iznad. o avatarima da ne pričam. Ok, moja greška, nije svađa, nego argumentovana razmena mišljenja. Koju temu iznad?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:58 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a s kim bih se ja to trebala svađati, molim te lijepo? vidi ovu temu, vidi temu iznad. o avatarima da ne pričam. Ok, moja greška, nije svađa, nego argumentovana razmena mišljenja. Koju temu iznad? pa iznad ove.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 22:59 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ništa mi nije jasno. Tuta zamera na slikama na avataru (i sama sam je postavila a Gabi i ja nebrojeno puta zamalo u full izdanju; sarajka po običaju baljezga gluposti, a ja sam samo želela da ZGabi uređuje "Ženski kutak". Brate, ovo je "ni na nebu ni na zemlji". sarajčice ženice, znaš li ti za koliko možeš dostići Gabi, da živiš još 300 godina, a i to je malo ili je to nemoguća misija. Idi pristavi pasulj pa kada ti kiler kaže da je dobro, onda smatraj da je dobro mada, ženska reč mora biti poslednja. Idemo: ZGabriel za moderatora!Zatrolao sam ti temu za sve pare, moraš da priznaš.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: On je konkurencija Bobovcu. Samo što se njih dvojica ne svađaju ko je bolji frajer, pa nisu zabavni. Mogu li na ovaj post da sevnem užarenim očima?! Volim duhovite i pametne.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ok, moja greška, nije svađa, nego argumentovana razmena mišljenja. Koju temu iznad? pa iznad ove. Na podforumu "Sve o portalu Hercegbosna.org" ili na "View new posts"?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
|
|
Dupli ali ako je sa Karmelom, nije mi žao.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:02 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Jedini ja izgleda stavio DA. Samo jedn glas.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|