|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 149 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:02 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17416 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: On je konkurencija Bobovcu. Samo što se njih dvojica ne svađaju ko je bolji frajer, pa nisu zabavni. Mogu li na ovaj post da sevnem užarenim očima?! Volim duhovite i pametne.  ma možeš i treći put.  samo za Karmela i društvo u ćošku: sve-o-portalu-hercegbosna-org/najbolji-novi-lan-foruma-pridru-en-u-2013-t11617.html
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:03 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Jedini ja izgleda stavio DA. Samo jedn glas. Ko to kaže, ko to laže... 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ksenija je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Jedini ja izgleda stavio DA. Samo jedn glas. Ko to kaže, ko to laže...  Z Gabriel je mala... Nije mala nije mala dva put izglasovana.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:07 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7502 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
čekam samo da sarajkadjevojka dođe i da potvrdi moje sumnje da žene na ovom forumu imaju PMS i MS u isto vrijeme jer otprilike svakih mjesec dana forum oživi naglo na ovaj način... @ksenija šta znači onaj dio sa grahom? ot ispoštovat ću želju članice iz naslova topica pa ću ostati neutralan,tj. neću glasovati... 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:08 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Eto vidiš, nisam ja od juče a ni od prekjuče ali sam mlađa od sarajke samo što ona to ne može da shvati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:08 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: On je konkurencija Bobovcu. Samo što se njih dvojica ne svađaju ko je bolji frajer, pa nisu zabavni. Mogu li na ovaj post da sevnem užarenim očima?! Volim duhovite i pametne.  Evo ja ću. Mada ovaj post koji si citirala i nije nešto duhovit, a kamoli pametan. Iako neću lagati da sam pokušao da ispadnem i jedno i drugo, ipak sam realan u oceni tog pokušaja.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:09 |
|
|
kiler je napisao/la: čekam samo da sarajkadjevojka dođe i da potvrdi moje sumnje da žene na ovom forumu imaju PMS i MS u isto vrijeme jer otprilike svakih mjesec dana forum oživi naglo na ovaj način...
ili joj ponestane lijekova...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:11 |
|
|
kiler je napisao/la: čekam samo da sarajkadjevojka dođe i da potvrdi moje sumnje da žene na ovom forumu imaju PMS i MS u isto vrijeme jer otprilike svakih mjesec dana forum oživi naglo na ovaj način... @ksenija šta znači onaj dio sa grahom? ot ispoštovat ću želju članice iz naslova topica pa ću ostati neutralan,tj. neću glasovati...  E ne može, tražiš nešto a ne nudiš ništa. Glasuj i dobićeš odgovor u vezi grha mada...bolje je da ne mislim 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:13 |
|
|
Ksenija je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Jedini ja izgleda stavio DA. Samo jedn glas. Ko to kaže, ko to laže...  ...Srbija je malaaa,nije mala,nije mala,3x ratovalaaaa 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:14 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Fifty:Fifty
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Ko to kaže, ko to laže...  ...Srbija je malaaa,nije mala,nije mala,3x ratovalaaaa  Ɔ+C Ɔ C 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:27 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Evo ja ću. Mada ovaj post koji si citirala i nije nešto duhovit, a kamoli pametan. Iako neću lagati da sam pokušao da ispadnem i jedno i drugo, ipak sam realan u oceni tog pokušaja. Znaš Karmelo, u meni su osećanja tanana, pa kada srce proradi srušila bih sve mostove, zidove (samo ne bih PF i onu što traje na radost); a kada sam na zemlji onda me pitaj bilo što. ZA ZGabriel!!! Pošteno recite, ima li ko da bi bio bolji moderator/urednik od Gabi? Neću dalje a mogla bih vis a vis njenih sposobnosti. P.S. Istina, ne znam kako stoji sa pasuljem u pripremnoj fazi a verujem da nije ubitačan kao kod nekih. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:29 |
|
|
Ksenija je napisao/la: P.S. Istina, ne znam kako stoji sa pasuljem u pripremnoj fazi a verujem da nije ubitačan kao kod nekih.  čorbast pasulj volem, sa rebarca suva. a znam i da kuVam. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:32 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7502 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ja ne priznam grah,ako se poslije njega nemaju plinovi barem dva dana... 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:33 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Ko to kaže, ko to laže...  ...Srbija je malaaa,nije mala,nije mala,3x ratovalaaaa  Tri puta?!  Sada mi je jasno što sam imala četvorku iz istorije u gimnaziji. Nego... Markić, kako se osećaš ove večeri? Ja sam vrlo uzbuđena iako znam da konkurencije nema i zato ZA
ZGabriel
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:35 |
|
|
kiler je napisao/la: ja ne priznam grah,ako se poslije njega nemaju plinovi barem dva dana...  Pih...moji ne pričaju sa mnom min 4 dana 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:36 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Znaš Karmelo, u meni su osećanja tanana, pa kada srce proradi srušila bih sve mostove, zidove (samo ne bih PF i onu što traje na radost); a kada sam na zemlji onda me pitaj bilo što. ZA ZGabriel!!! Pošteno recite, ima li ko da bi bio bolji moderator/urednik od Gabi? Neću dalje a mogla bih vis a vis njenih sposobnosti. P.S. Istina, ne znam kako stoji sa pasuljem u pripremnoj fazi a verujem da nije ubitačan kao kod nekih.  Jel ovo nekom smiješno, zanimljivo, orginalno? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: P.S. Istina, ne znam kako stoji sa pasuljem u pripremnoj fazi a verujem da nije ubitačan kao kod nekih.  čorbast pasulj volem, sa rebarca suva. a znam i da kuVam.  Ovo je za kviska iako ne mislim da će biti potreban ali ne mari, makar znamo iako nismo sumnjali, ja sigurno. Idemo DA
ZGabriel
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: ja ne priznam grah,ako se poslije njega nemaju plinovi barem dva dana...  Pih...moji ne pričaju sa mnom min 4 dana  i da se ne smije paliti šibica ili upaljač u blizini 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 26 stu 2015, 23:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: ja ne priznam grah,ako se poslije njega nemaju plinovi barem dva dana...  Pih...moji ne pričaju sa mnom min 4 dana  S obzirom da je sezona, probaj da uz pasulj pojedeš i tanjir kiselog kupusa. A popij i rasol od kupusa, to bi trebalo da pomogne situaciju sa gasom za vreme grejne sezone zimi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 27 stu 2015, 00:00 |
|
|
Mislim da bi bilo najbolje da se opredeli za sarajkin pasulj, nekako mi deluje bledoliko, anemično, kao da je sva kakvoća isparila iz njega. Kiseli kupus izbegavati ili inZistirati da ne bude preliven pavlakom (ovo je za Riplija, al' štaš' sve je za ljude i zato postoji Ripli)
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 27 stu 2015, 00:01 |
|
|
Wind je napisao/la: Jel ovo nekom smiješno, zanimljivo, orginalno?  A da možda probaš ti da napišeš nešto smešno, originalno i zanimljivo, umesto što samo komentarišeš tuđe postove kako su dosadni i neoriginalni? Jedan jedini post koji si napisala na ovom forumu, a da nije omalovažavajući komentar na post nekog drugog forumaša je ona priča o devojci od dva pedlja koja putuje vozom.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 27 stu 2015, 00:02 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. i ministar ima svoju fotku u avataru. kome je on konkurencija?  i on se nada da će će naći ženu na forumu. logika.  Mislim da to nije Ministrova slika, kao ni Bobovčeva ona pinky... Bobovac ima na avataru nekog tipa šta je namlatio svećenika koji ga je... khm... pazio, takoreći.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 27 stu 2015, 00:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pih...moji ne pričaju sa mnom min 4 dana  S obzirom da je sezona, probaj da uz pasulj pojedeš i tanjir kiselog kupusa. A popij i rasol od kupusa, to bi trebalo da pomogne situaciju sa gasom za vreme grejne sezone zimi. Uz kupus,jedem i luk crveni.Kaže žena ima da me zabrane Ženevskom konvencijom  Uh,fulali smo temo Vaša jela 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: ZGabriel - Svi za nju - Ona za sve! Postano: 27 stu 2015, 00:12 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10130 Lokacija: Banja Luka
|
Ja sam protiv . Nekako mi fasisoidna . To je velika mana , narocito kada je zensko u pitanju . Da je u pitanju konkurs za upravnicu u konc logoru , ili bar vodju smjene , pa ajde de...  ..ovako , jok.. A i lijena . Musterije u kafani u kojoj konobarise , moraju ciste case od kuce donosit. Sta ce ljudi , boje se zaraze. 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|