Rusi preziru sve kavkaske narode, organski ih preziru i prilično su rasistički nastrojeni prema njima. Govorim o raspoloženju u narodu, ne o politici, politika se vodi interesima i tu je nebitno da li je neko pravoslavac, musliman, budista, animista.... Totalno nebitan detalj.
Rusi preziru sve kavkaske narode, organski ih preziru i prilično su rasistički nastrojeni prema njima. Govorim o raspoloženju u narodu, ne o politici, politika se vodi interesima i tu je nebitno da li je neko pravoslavac, musliman, budista, animista.... Totalno nebitan detalj.
A otkud znam čime, ali gledaju na njih kao na nižu rasu, smatraju ih glupima, nasilnima, kriminalcima... Čist rasizam, i to prema svim kavkaskim narodima, od Čečena i Dagestanaca do Gruzina i Jermena. Sve ih mrze, bez izuzetka.
A otkud znam čime, ali gledaju na njih kao na nižu rasu, smatraju ih glupima, nasilnima, kriminalcima... Čist rasizam, i to prema svim kavkaskim narodima, od Čečena i Dagestanaca do Gruzina i Jermena. Sve ih mrze, bez izuzetka.
Ruski Balkan.
Na Kavkazu je i najveća koncentracija i raznolikost indoeuropskih naroda i jezika.
A od tih Oseta (Alana) možda i Srbi i Hrvati potječu.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
Zašto su pola Srba takvi rusofili, pored ovakvih ruskih stavova, ovakvog ruskog ponašanja spram kavkaških naroda, pa i generalno pravoslavaca (Ukrajina (vjerojatno ni sa Grcima, Bugarima, Rumunjima nisu u nekim bajnim odnosima, svi navedeni su u EU i NATO koliko znam))
Balkan i Kavkaz su jako slični, Rusima je sve to isti kurac, Srbi bi imali tretman ko Gruzijci i Armenci da su u sličnoj poziciji.
Tako da Srbi ispadaju prilično jadni kad ih čuješ sa orthodox brothers i nas i Rusa 200 meleona pričom.
Zašto su pola Srba takvi rusofili, pored ovakvih ruskih stavova, ovakvog ruskog ponašanja spram kavkaških naroda, pa i generalno pravoslavaca (Ukrajina (vjerojatno ni sa Grcima, Bugarima, Rumunjima nisu u nekim bajnim odnosima, svi navedeni su u EU i NATO koliko znam))
Balkan i Kavkaz su jako slični, Rusima je sve to isti kurac, Srbi bi imali tretman ko Gruzijci i Armenci da su u sličnoj poziciji.
Tako da Srbi ispadaju prilično jadni kad ih čuješ sa orthodox brothers i nas i Rusa 200 meleona pričom.
Zamisli da je Hrvata više od Nijemaca i Francuza zajedno, da Hrvatska zauzima 11% svjetske kopnene površine, i da ima ovo dolje:
Moš misliti s kojim tonom bi se Zagreb obraćao Muslimanima npr.
Rusija igra velike planetarne igre moći, ti si njima samo žeton za proxy ratove, kao i ostalima velikima. EU je još najpravednija i ima najviše "empatije" prema malim narodima i državama.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
A zašto. Zato što su romantičari i razmišljaju emocijama, a ne razumom. Eno na drugoj temi se raspravljam sa fanatikom koji je veći Rus od samih Rusa. Vidi, ruski narod zaista ima simpatije prema nama, ali ruski političari razmišljaju hladno, proračunato i vode se samo interesima Rusije. Samo totalna gluperda može da misli da vođstvo jedne tako važne i moćne imperije uzima emocije u obzir pri donošenju svojih odluka. Rusija je ozbiljna država.
Rasisti su prema Armencima i Gruzinima iz istog razloga zašto su Ameri rasisti prema Meksikancima. Pola stanodavaca u Moskvi ima politiku izdavanja isključivo Slavenima, gdje se tu i tamo napravi iznimka za bolje asimilirane Armence, često potomke protjeranih iz Bakua krajem osamdesetih.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41107 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Pod Rusijom imaju autonomne republike pod Gruzijom ne bi imali niti to. Uz to uračunaj nedavne sukobe. Za južne Osete je potpuno razumljivo da žele živjeti u istoj državi s ostatkom svog naroda.
https://www.themoscowtimes.com/2018/02/27/one-man-pushes-back-against-slavs-only-renting-discrimination-a60632 Zanima me jel ova politika vrijedi i za zapadne expate lol
Raekao bih da u 99% slučajeva ne vredi za zapadne expate. Mrze i ove iz centralne Azije, ali Kavkasce baš ono, preziru iz sveg srca, baš težak rasizam.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Kakvo okruženje Armenaca. Oni ako dugoročno opostanu tu - svaka im čast. Gruzija, kao jedina kršćanska zemlja u okruženju im se postavila neprijateljski.
Kakvo okruženje Armenaca. Oni ako dugoročno opostanu tu - svaka im čast. Gruzija, kao jedina kršćanska zemlja u okruženju im se postavila neprijateljski.
Gruzijci od svih okolnih naroda ubedljivo najviše vole Čečene. I to nije zbog ratova sa Rusijom 90-ih ili rusko-gruzijskog sukoba, ta ljubav traje odavno.
Pucaju nas komplexi veličine, i voleli bi da smo oni, a ne čemer, jad, bjeda i povjesni pušioničari 20.st.
zarobljenici smo mantri o nekakvim lažnim povjesnom mitovima tkojima nas šopaju bizantski mantijaši o carstvu od 15g i držanjem roblja. Što se pokušalo ponoviti 1912 pa smo nahebali.
Glede sukoba navijam za Azere iz principijelnih razloga glede 1244 i ebe mi se za monofizite otimače zemlje koju su sssr ko komesari iscrtali.
Prosim da mi srpsko forumaštvo ne docira, jer se neću dalje referati.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.