|
|
Stranica: 17/226.
|
[ 5630 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:21 |
|
|
trokut je napisao/la: Jel to onaj što je nakon skupljanja inspiracije i prakse na ovom forumu, na kraju poklopio 2/3 srpskog Youtuba? Jedan jedini i neponovljivi.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:24 |
|
|
Reis Sejdo je napisao/la: Meni osobno recimo nije jasno zašto je Osetima i Abhazima bolje pod Rusijom nego pod Gruzijom.
Vazali iovako ionako.
Tako je možda i Gruzija jednom zatražila pomoć Rusije da se oslobodi Turske, Irana ili koga već pa su upali u još goru željeznu klopku za medvjede. Zato i postoji ona izreka jadna majka onom koga Rus oslobađa. Oni se ponašaju čisto imperijalistički kao i zapadno smeće, nema tu razlike, samo nemaju degeneričan unutarnji raspad sistema s imigrantima, LBQT, PC i tim glpostima.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:25 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Carmello Šešelj je napisao/la: De si KiM legendo svemrežja i političkoga aktivizma. Kaj se dela u Nišu, je li dostatna količina pelena u dućanima i tržnicama? Bok svima... Upravo pre par sati stigao iz bratske Alb Medova sever 360 km od Niša 5 h lagane vožnje uz odmor u Prištin. Nadam se da ćemo se ok slagati. Bez nepotrebnih ad hominem sudara.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:26 |
|
|
Planina je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: De si KiM legendo svemrežja i političkoga aktivizma. Kaj se dela u Nišu, je li dostatna količina pelena u dućanima i tržnicama? Mene najviše zanima kakvi su mu prihodi od jutjuba, isplati li se time zajebavati. Koji kanal?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:28 |
|
|
Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la: Mene najviše zanima kakvi su mu prihodi od jutjuba, isplati li se time zajebavati.
Koji kanal? Bolje pitanje je, koji kanal nije
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu. KIM ima sada privilegiran status (barem kod mene kao moderatora), kao forumski alumni sada ima poštovanje zbog najvećeg uspjeha na Youtube na prostoru bivše Yuge. Uspjeh se, kao i sila, poštuje. Svaka glupost koju izvali sada se sluša sa najvećom pažnjom, i analizira se do najmanje riječi. Uglavnom svaka čast, analizirali smo taj njegov uspjeh, to se sada uči kod nas na akademiji za propagandu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu. Svi mi smo puknuti na svoj način. Glupo je prepravljati i "prešifrirati" nas sa F šifre jednog broja na drugi. Mi smo ipak samo dokoni i leni ljudi, tkoji ne vole mnogo raditi više lenčariti docirati i serandati. @Robbi Mo. nadam se da će ti lopuže Armenci vratiti tvoj teško zarađeni novac. Ako žele da ih ne prokuneš ko Dudu Željezno polje Nemilu Kaćune. Ako nije indiskretno koja je suma?
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:38 |
|
|
K:M je napisao/la: @Robbi Mo. nadam se da će ti lopuže Armenci vratiti tvoj teško zarađeni novac. Ako žele da ih ne prokuneš ko Dudu Željezno polje Nemilu Kaćune.
Ako nije indiskretno koja je suma? O brojkama se, kao što i sam znaš, ne govori. Vidiš da ja ne pitam kolika je tebi kompenzacija od Youtube.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Koji kanal? Bolje pitanje je, koji kanal nije Ako je uspješan youtuber onda vam valjda nije problem nabrojati barem 1....
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:39 |
|
|
Absolutno, KiM, bolje sto godina živjeti kano lav, nego tjedan dana kano magarac, podpuno sam suglasan sa tvojim zaključkom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako je uspješan youtuber onda vam valjda nije problem nabrojati barem 1.... Može li netko odgovoriti weaselu, ako počnem pretraživati po Youtube bojim se da će mi Youtube algoritam OPET početi slati prijedloge da gledam 100 KIMovih videa dnevno sa svih mogućih kanala. Već mi se desilo.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu. KIM ima sada privilegiran status (barem kod mene kao moderatora), kao forumski alumni sada ima poštovanje zbog najvećeg uspjeha na Youtube na prostoru bivše Yuge. Uspjeh se, kao i sila, poštuje. Svaka glupost koju izvali sada se sluša sa najvećom pažnjom, i analizira se do najmanje riječi. Uglavnom svaka čast, analizirali smo taj njegov uspjeh, to se sada uči kod nas na akademiji za propagandu. Povremeno Vam pošaljem po koju analizu i naputak AV i min. vanjskih djela te netkim jačim ambasadama i tink tenkovima. Vi ste u prvih 10. Nadam se da se to arhivira i prosleđuje dalje višim razinama. Na dan domovinske zahvalnost ako me se setite odlikujte me kolajnom i pleterom za zasluge i suradnju. Bog, Hrvati, domovina.
|
|
Vrh |
|
|
Ignat
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 00:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Izvještavanje RT-a je ekstremno neutralno, prave se Englezi. Ako je to indikator službenog stava, Armenci će pomoć prije dobiti u Francuskoj ili možda Iranu. France24 kanal na engleskom je na strani Armenaca u izvještavanju.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 01:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Absolutno, KiM, bolje sto godina živjeti kano lav, nego tjedan dana kano magarac, podpuno sam suglasan sa tvojim zaključkom. Ako kaniš pobijediti, ne smeš izgubiti. Moja generacija je odrasla sa AF i hr izričaj mi je ostao. Moćna kulturno jezična platforma za kroatiziranje, čak i torlaka južnjaka.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 04:53 |
|
|
KIM=ozbiljne teme? koji mu je acc? Ajde zalipi link, dobit ćeš koji pregled sigurno
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 06:42 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu. Razvio imunitet.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 08:51 |
|
|
100 poginulih Azera i 100 poginulih Armenaca iz Karabaha nije ista stvar.
Prvih je 10 milijuna, drugih je 150 000.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 09:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 100 poginulih Azera i 100 poginulih Armenaca iz Karabaha nije ista stvar.
Prvih je 10 milijuna, drugih je 150 000. Uz jedan bombastičan naslov a drugi sadržaj.... Ko Dezinformer ili brat blizanac klix.. Teorije urote su najjprofitabilnije i mistici bizantske bradonje sa proročanstvima. Srbi očekuju samo čudo i silazak Krista da bi ih izbavio iz svih patnji, sranja trauma i gole egzist. Ko narkomana doza kad krizira.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 11:36 |
|
|
Planina je napisao/la: Zašto su pola Srba takvi rusofili,. Zato jer imaju nekakvo povijesno pamčenje. Srbija kao država svoje postojanje duguje Rusiji. Još bi bili pod Turcima ili u najboljem slučaju pod Njemcima, da nije bilo Rusa. Od srpskih ustanaka, berlinskog kongresa, prvog i 2. svj. rata, oni su bez Rsa nigdje, nestali bi kao narod.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 11:50 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Zašto su pola Srba takvi rusofili,. Zato jer imaju nekakvo povijesno pamčenje. Srbija kao država svoje postojanje duguje Rusiji. Još bi bili pod Turcima ili u najboljem slučaju pod Njemcima, da nije bilo Rusa. Od srpskih ustanaka, berlinskog kongresa, prvog i 2. svj. rata, oni su bez Rsa nigdje, nestali bi kao narod. Koje povjesno "pamćenje". Raja u 4st.ropstvu. Rusi su pomagali Karađoku iz osobnih razloga. Slali vojsku na bitke na istoku Štubik i Malajnicu. Predlagali Ičkov mir 1806/7 kad smo bili najjači. Ovaj luđak odbio tadašnji Z4 i izgibosmo a ovaj pobeže. Jer je Napoleon 1812 bio u Moskvi. 1877/8 su oslobađali Bug i mi smotrebali fasovali Pir Vr I možda i Niš. Putinofilstvo nije isto što i rusofilstvo. Jer smo inatom i spletom nesretnih povjesnih silnica izručeni tim iztočnjacima.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 12:15 |
|
|
Bz Rusa ne biste postojali. Bili bi Turska dan danas. Sve dalje je posve suvišno komentirati.
I nakon što su vam izborili državu, spasili su vas od Švaba,
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 12:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
De ne trolajte temu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 12:22 |
|
|
Bbc je u pravu. Povijest je na dr kanalu. Neka prebace.
U cetvrtak CZ ide u Erevan da igra nogomet za grupu Lige Europe. Rade pcr test. Da li vode navijačke skupine?
Da provociraju Turke.....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Armenija Postano: 29 ruj 2020, 14:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60168 Lokacija: DAZP HQ
|
pobiše ih sa snajperom, nije mi jasno kako je Armenac ovako zauzeo poziciju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|