HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 ožu 2025, 15:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Austrija
PostPostano: 15 lis 2015, 18:20 

Vladimir RUS je napisao/la:
granica je napisao/la:

Ovaj da je htio odskociti od oca naciste i napraviti cezuru nebi postao clan FPÖ vec bi trazio nesto sto ne ide u tom pravcu.

Dali si upooznat sa slučajem stranke Nacionalni Front u Francuskoj u kojoj je osnivač, bivši šef i bivši visoki član te partije Jean-Marie Le Pen izbačen od strane svoje ćerke Marin Le Pen koja je takođe visoki član te partije i to šef te stranke, zbog ponavljanja svojih antisemitskih i stavova o WW2. Otac i ćerka. To je najbolji dokaz da ako živiš pod istim krovom ne mora da znači da moraš da dijeliš nečije stavove.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/556090/ZanMari-Le-Pen-prakticno-izbacen-iz-svoje-stranke

https://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Marie_Le_Pen

Kucka je gora od matore budaletine. Samo se malo usminkala, sad ne mrzi Jevreje i muslimane, vec samo muslimane. To je ta nova neonacisticka sprega..novo nalicje nacizma koje se koristi istim argumentima kao i prije 60 i vise godina....a temelj je mrznja prema drugom, drugacijem, ili onom kojeg se smatra drugacijem, strah..jednom rijecju ksenofobija.

A ti ih izgleda sve volis samo zato sto forsiraju mrznju prema muslimanima. A muslimani su velika manjina, kao sto su bili Jevreji tad.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 18:45 

Kraca reportaza austrijske TV o nekadasnjim bosanskim izbjeglicama.

http://tvthek.orf.at/topic/Fluechtlings ... h/10764965

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 18:50 

granica je napisao/la:
Ti si Blic nacista s dna kace kom god narodu da pripadao i Jevreji ti sluze, kao i drugim nacistima, samo za usminkavanje vlastitog nacizma koji ipak jos na neki nacin moras prikrivati: AKO TO NIJE TAKIJANJE U PRAVOM SMISLU RIJECI onda ne znam. A Jevreji vam vise ne smetaju. Pa i zasto bi? Pobijeni, protjerani, otisli, i sad njihovi potomci gaze tamo jedan narod koji sa svim tim sranjem nema blage veze..a jos i muslimani, tako da im komotno jos i aplaudirati mozes dok gaze "nizu rasu" koju ti mrzis.

Gregor Gysi:
Citat:
Um Missverständnissen vorzubeugen: Es ärgert mich, dass jedes Jahr mehr Deutsche sterben, als geboren werden, weil wir keine kinderfreundliche Gesellschaft sind. Ich freue mich nur bei den Nazis, wenn sie wenig Kinder herstellen, damit sich die Nazis nicht vermehren.

https://www.facebook.com/gregor.gysi/vi ... 375047693/

Šta mi imamo sa Hitlerovim umobolnim planom da istrebi Jevreje, to je bio njegov i nemački problem.
Kao što danas možda postoje narodi koji nemaju problema sa muslimanima, pa kažu je6ite se, nas ne zanima vaša borba odnosno otpor .... recimo narod Islanda to može da kaže.

Ja ne krijem da podržavam izraelske vojne akcije i jedna od tri destinacije koje ću posetiti u budućnosti je takođe Jerusalim/Tel Aviv.

granica je napisao/la:
Prevod za Vladimira: Da ne bude zabune, krivo mi je sto svake godine umire vise Nijemaca nego sto ih se radja jer mi nismo drustvo koje potice radjanje djece. Drago mi je samo kod nacista, kad oni prave manje djece, da se nebi nacisti razmnozavali.

Naciste ne radjaju nacisti, to bi trebalo da znaš, već ih stvaraju društvene okolnosti, a vi najviše utičete na porast nacionalizma.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 19:00 

granica je napisao/la:
Dali si upooznat sa slučajem stranke Nacionalni Front u Francuskoj u kojoj je osnivač, bivši šef i bivši visoki član te partije Jean-Marie Le Pen izbačen od strane svoje ćerke Marin Le Pen koja je takođe visoki član te partije i to šef te stranke, zbog ponavljanja svojih antisemitskih i stavova o WW2. Otac i ćerka. To je najbolji dokaz da ako živiš pod istim krovom ne mora da znači da moraš da dijeliš nečije stavove.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/556090/ZanMari-Le-Pen-prakticno-izbacen-iz-svoje-stranke

Kucka je gora od matore budaletine. Samo se malo usminkala, sad ne mrzi Jevreje i muslimane, vec samo muslimane. To je ta nova neonacisticka sprega..novo nalicje nacizma koje se koristi istim argumentima kao i prije 60 i vise godina....a temelj je mrznja prema drugom, drugacijem, ili onom kojeg se smatra drugacijem, strah..jednom rijecju ksenofobija.

A ti ih izgleda sve volis samo zato sto forsiraju mrznju prema muslimanima. A muslimani su velika manjina, kao sto su bili Jevreji tad.

Ni u ludilu ne možeš da porediš Jevreje sa Muslimanima, jer Jevreji u Nemačkoj su bili patriote, ratovali su u prvom svetskom ratu, ratovali bi i za Hitlera da nije bio lud i odlučio da ih istrebi.
Jevreji te nikada neće izdati, nikada ti neće zabiti nož u ledja, nikada ti neće otimati teritoriju i podgrejavati dalji separatizam, nikada neće biti faktor nestabilnosti u tvojoj zemlji, nikada neće biti oni koji ne žele da se integrišu.

Poslušaj ovog nemačkog Jevreja koji pokušava da ohrabri Nemce da se ne stide svog nacionalizma, da treba da podrže Pegidu, koju vi muslimani nazivate neonacističkim pokretom.
Kako Jevrej može biti nacista i podržavati nemački neonacistički pokret ?
On lepo kaže ''oni me zovu islamofobom, ali ja jesam islamofob, jer se plašim muslimana''.
Antifa je6i se!

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 19:06 

Postavicu ti Jevreje koji osudjuju izraelsku apartajd politiku, i sta sad?

Pa ako su vam bili tako dobri, zasto ih onda istrijebiste? Ne moras ti meni objasnjavati kako su Jevreji bili dobri, znam ja to vrlo dobro, ali eto nisu znale svakorazne patriJote i za nacionalnu cistotu zabrinuti pravednici...

Covjece ti bi protjerivo ljude koji vec tri, cetiri generacije ovdje zive. Da li si ti normalan? Ozbiljno sad.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 19:30 

granica je napisao/la:
Postavicu ti Jevreje koji osudjuju izraelsku apartajd politiku, i sta sad?

Pa ako su vam bili tako dobri, zasto ih onda istrijebiste? Ne moras ti meni objasnjavati kako su Jevreji bili dobri, znam ja to vrlo dobro, ali eto nisu znale svakorazne patriJote i za nacionalnu cistotu zabrinuti pravednici...

Covjece ti bi protjerivo ljude koji vec tri, cetiri generacije ovdje zive. Da li si ti normalan? Ozbiljno sad.

Hahahahah našao si 0,5% nekih Jevreja, verovatno iz ko zna kakvih mešovitih porodica i oni su kao neki relevantni faktor ... levičarske bagre ima svuda. :rigam
Nikoga nismo mi istrebili, mi smo pod Nemcima bili razrušeni prostor, okupaciona zona bez ikakve autonomije, a za brzo istrebljenje skoro svih Jevreja su zaslužni komunisti koji su kukavički napadali Nemce iz zaseda i tako izazivali represalije, 100 gradjana Srbije za jednog nemačkog vojnika.

Da, napisao sam lepo da sam Austrijanac, mnogi bi dobili nogu u dupe, ne samo vi, ali vi ste kolektivno problem.
Ako Srbin u Hrvatskoj može da se asimiluje, ako Hrvat u Srbiji može da se asimiluje, onda svaki je6eni čovek može da se asimiluje bilo gde ako naravno dele isti rasni identitet. U čemu je vaš problem zašto ne možete ni da se integrišete, a ne čak da se asimilujete ???
Muhamed rekao da vam se odseče glava ako izdate islam ? Pa izdali ste Hrišćanstvo, sada samo treba da se vratite, ovi drugi muslimani mogu biti izdajnici.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 21:12 

Mislio sam naravno na vas naciste, a ne na Srbe, kad sam pitao zasto ste Jevreje pobili. No dobro.

Cuj, u vezi asimilacije imamo slicno misljenje barem kad se govori o asimiliaciji kao necemu sto je prirodno i neminovno nakon sto se izmijene nekoliko generacija. Ali sta znaci asimilacija? Asimilacija znaci istovremeno i transformacija vecinskog drustva tako sto u njega ulazi elementi sa strane. To se desavalo stoljecima. Da nije, danas nebi Nijemci, odnosno Germani, bili to sto jesu vec bi ostali primitivna, paganska plemena, kakva su i bili prije naseljavanja teritorija raspadajuceg Rimskog Carstva. Od tog vremena pa do danas, Germani su prosli mnostvo sveobuhvatnih transformacija > mijenjao se jezik, asimilirali su se mnogo negermanski elementi (Slaveni, Keltoromani, Iliro-Romani, Tracani,..kasnije mnogi drugi). Pa je tako danas skoro pa normalno da Nijemac vise nije "bijeli protestant i katolik", vec Nijemac moze biti crne boje koze, Latino, ili cak i azijatskog porijekla, musliman, katolik, protestant, ateista, jevrej..itd..

E to je ono sto vi nacisti ne mozete shvatiti > dakle radi se o jednom nezaustavljivom procesu, necemu sto je potpuno prirodno. Neprirodno bi bilo naime inzistirati na konzervaciji kojekakvih elemenata koji su nekad u neko vrijeme vazili kao odlike njemackog naroda, isto tako kao sto bi bilo neprirodno da se neko nakon sto prodje pet, sest generacija najkasnije, neasimilira u vecinsko drustvo pri cemu bi ostaci njegove kulture bili svedeni na kojekakve folklorne klubove, ukoliko uopste i to. Dakle slazem se s tobom u tom pogledu: Sta ga imas koji kurac biti Turcin, Rus, Srbin, nebitno, nakon sto je proslo stotinu i vise godina nakon sto su tvoji preci dosli ovamo?!

Ali, i to je ono sto je bitno: MORA jednostavno postojati i volja, iskrena volja vecinskog drustva za asimilacijom, prihvatanjem elemenata sa strane, a to jednostavno nije uvijek slucaj. Cisto poredjenje, ja se nikad nisam osjecao diskriminisanim ovdje..zasto? Zato sto sam bijele boje koze, govorim perfektno njemacki, cak i njihov dijalekt, a jos uz svu slucajnost imam i starogermansko ime...a kad popricam s nekim ljudima slicne proslosti s prostora bivse SFRJ koji su dosli ovdje kao djeca, onda mi postane jasno da to nije uvijek tako bilo i ne kod svakoga. E onda mogu samo zamisliti kako je tesko nekom cija je koza smedje boje, crne, iliti zute...

A sve to ne smije biti forsirano silom..vec mora doci samo po sebi..zbog toga je i izmisljena rijec integracija da bi se opisao prelazni proces do asimilacije koja je neminovna. Sama rijec integracija podrazumjeva i integraciju stranih elemenata u vlastito, vecinsko drustvo..a to znaci i transformacija vecinskog drustva do odredjene mjere. Sto se vec odavno i desava..

A sto se izdaja tice: Pa vi Srbi ste izdali sve sto se izdati moglo. Pocevs od nekadasnje paganske vjere, preko svih drzava kojima ste sluzili kao podanici, pa do izdaje vas samih..i dan danas volite prakticirati izdaju, koja je postala srz vaseg samog bica..doseze i ulazi cak i do samog vrha, politickog, vjerskog..itd..cak vam je i predsjednik izdajica, izdajica vlastitog bivseg kuma. Dakle, sem sto ste ogrezli u lazi, volite i izdaju.

Ako cemo se vec preseravati i praviti budale..to moze svako..i veoma je lako "argumentirati" u pravcu omalovazavanja drugog.

No, i to je bolje nego da se hvatamo za guse jer vjeruj mi, ima momenata u kojima bi dao lijevo mudo samo da me neko s tobom ostavi tri minute u sobici od pet, sest kvadrata. Moze biti da bi mi nakon svega toga cak bilo o zao, ali impuls je impuls i nekad covjek tesko da moze preci preko nj i preskociti vlastitu sjenku. Tako da, dobro je dok pricamo.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 21:17 

Vi nacisti bi ste sve nesto na silu i onda ispadaju ovakve sprdancije tima NPD Safet Babic..

https://www.youtube.com/watch?v=-E_fnTPA2x0

Ovaj debeli pored ovih krezubih..patriJota.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 21:35 

Machtübernahme wieder gescheitert: Strache bewirbt sich an Kunst-Uni

slika

Trotz hoher Umfragewerte scheiterte Heinz-Christian Straches Machtübernahme in Wien nun schon zum dritten Mal. Strache zog nun die Konsequenzen: Er will sich von der Politik und den Wählern abwenden, die sein Talent nicht wertschätzen. Stattdessen will er Kunstmaler werden und bewarb sich an der Akademie der Bildenden Künste.

Straches Chancen stehen überraschend gut. Der Kunstexperte Heinz Nüchtern zeigt sich von Straches bisherigem Werk begeistert: „Am besten gefällt mir seine späte blaue Stilphase und die frühe braune Periode.“

Besonders viel Zuspruch bekommt Strache für ein auf dünnes Pappelholz gemaltes, nur 77 cm × 53 cm großes Ölgemälde mit dem Titel „Tausendfärbiges Reich“. Wegbegleiter sagen, Strache wolle nach seiner gescheiterten Politikerkarriere nun der größte Maler aller Zeiten (GRÖMAZ) werden.

Bei einem Lokalaugenschein in Straches Atelierbunker in der Innenstadt zeigt sich der Ex-Politiker offen und auskunftsfreudig. An der Wand lehnen fast vollendete Landschaftsbilder mit Motiven aus Ibiza, Mallorca und dem Praterdome.

Strache ist optimistisch: „Ich kann mir vorstellen, mit meiner Kunst bald nach Deutschland zu gehen. Dann nach Polen. Und das Ziel heißt am Ende natürlich Russland!“

Während des gesamten Interviews rekelt sich Johann Gudenus mitten in Straches Atelier nackt auf einem Poster von Wladimir Putin. „Lassen sie sich vom Johann nicht ablenken. Er steht mir heute Modell. Wir werden aber schnell fertig sein. Ich kenne seinen Beidl von gemeinsamen Strandurlauben ja bereits in und auswendig“, sagt Strache und lacht.

Trotz seiner fast beängstigenden Begabung als Künstler sieht sich Strache als verkannter Politiker. „Was nützt mir die Malerei, wenn mich die Massen nicht für meine Politik lieben?“, fragt sich Strache und starrt auf seine Künstler-Seite auf Facebook. Seit sie heute Früh online ging, erhielt sie lediglich 88 Likes.

Strache sieht sich außerdem mit Hasspostings konfrontiert. Ein User schreibt: „HC, warum so viele bunte Farben? Schade, dass du jetzt auch schwul wirst, du Homo“. Ein anderer stellt fest: „Kunst ist für mich Abfall“. Die Userin Sandra B. meint gar: „Das ist mir alles etwas zu entartet, HC. Aber vielleicht reicht es ja für den Adventkalender von Licht ins Dunkel“.

Damit die Politik nicht ganz aus Straches Leben verschwindet, will sich der Künstler persönlich für kulturelle Projekte einsetzen. Genaueres verrät er noch nicht. Auf einem Blatt Papier in Straches Atelier kann man aber bereits eine Idee erkennen. Mit schnellen Pinselstrichen steht darauf geschrieben: „Lange Nacht der Museen, statt Allah und Moscheen.“

http://dietagespresse.com/machtuebernah ... kunst-uni/

https://www.youtube.com/watch?v=Y29QCDQe_V4

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 22:17 

Ne može danas većinsko stanovništvo da se transformiše niti da se asimiluje, niti da se prilagodjava, već to treba da uradi manjina.
I ne može crnac, latino, arapin itd biti Nemac, može biti samo građanin te države, jer ne može da se asimiluje zbog rasnog identiteta.

Što se tiče izdaje, naša najveća izdaja je onu koju ste vi današnji Bošnjaci učinili, kada ste izdali srpski nacionalni i pravoslavni verski identitet.
Inače naš paganski identitet postoji i on je deo nas, jer naša pravoslavna vera nam ne zabranjuje da negujemo svoj paganski identitet, a ateistima i nema ko da brani ili ne brani.
Kakvi god da smo nismo se bar podelili na Alijine i Babove pa se rokali medjusobno kao najgori neprijatelji. E bre do koje mere ste vi bolesna skupina ljudi da se medjusobno satirete. Šta će biti kada prodje dominacija S.A.D. pa počnu da isplivaju kosti cazinskih muslimana na površinu zajedno sa ratnim zločinima Alijinih zlikovaca ?
Vi ste naša izdaja, naš moralni talog, naša sramota.

Što se tiče Safeta Babića, on nije musliman, konvertovao se u Hrišćanstvo, germanizovao se skroz i ne kapiram šta želiš da kažeš sa tim video snimkom koji je parodija, ti krezavi su neki levičari.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2015, 23:47 

Blitz je napisao/la:
Ne može danas većinsko stanovništvo da se transformiše niti da se asimiluje, niti da se prilagodjava, već to treba da uradi manjina.
I ne može crnac, latino, arapin itd biti Nemac, može biti samo građanin te države, jer ne može da se asimiluje zbog rasnog identiteta.

..bla bla bla..srbonacionalisticka naciopatetika

Što se tiče Safeta Babića, on nije musliman, konvertovao se u Hrišćanstvo, germanizovao se skroz i ne kapiram šta želiš da kažeš sa tim video snimkom koji je parodija, ti krezavi su neki levičari.

Nisam govorio o asimilaciji manjinskog stanovnistva u vecinsko vec sam ti htio objasniti - kao sto se da primjetiti uzalud, da asimilacija ujedno znaci i u odredjenoj kolicini transformacija vecinskog stanovnistva. Manjinsko se pri tome naravno utapa u vecinsko ali unosi u njega dio svojih elemenata, ako nista, barem boju koze, i to. Sto je i dobro, zamisli da su danas Nijemci svi pirgavi i crvenokosi..na sta bi to licilo...

Babic je masna debela svinja. Ovi krezubi su mu haveri i postali su simbol sprdnje na internetu. I pazi, najbolje im jos debeloguzi govori maternji jezik, i najelokventniji je medju njima. Sto samo po sebi sve govori o tom kovu ljudi koji se pali na Pedofila-gluposti.

Kazes ljevicari, me nemoj...

Vrh

PostPostano: 16 lis 2015, 10:58 

Blitz odnosno with je jedini Srbin na planeti koji štuje lik i djelo pokojnog Pavelića. I ti s njim razglabanja ovdje praviš :)

Uništili ste mi temu i promociju Husagića!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2015, 11:32 

E jesi nasla djesh promovisati...HUSAGICA :D

Aaah Blitz je onaj Whiteone. Je li istina to Blitz?

Vrh

PostPostano: 16 lis 2015, 16:37 

granica je napisao/la:

Ksenofobija nije isto nacizam, složićeš se. Ksenofobija je strah od stranaca ili nepoznatog. a nacizam je najmračnija ideologija 20-og vijeka i uopšte. Razlika kao nebo i zemlja.

A i ova tvoj post uzrokovan je prvim navedenim. ;)

Vrh

PostPostano: 16 lis 2015, 17:25 

granica je napisao/la:
Blitz je napisao/la:

..bla bla bla..srbonacionalisticka naciopatetika

Nisam govorio o asimilaciji manjinskog stanovnistva u vecinsko vec sam ti htio objasniti - kao sto se da primjetiti uzalud, da asimilacija ujedno znaci i u odredjenoj kolicini transformacija vecinskog stanovnistva. Manjinsko se pri tome naravno utapa u vecinsko ali unosi u njega dio svojih elemenata, ako nista, barem boju koze, i to. Sto je i dobro, zamisli da su danas Nijemci svi pirgavi i crvenokosi..na sta bi to licilo...

Babic je masna debela svinja. Ovi krezubi su mu haveri i postali su simbol sprdnje na internetu. I pazi, najbolje im jos debeloguzi govori maternji jezik, i najelokventniji je medju njima. Sto samo po sebi sve govori o tom kovu ljudi koji se pali na Pedofila-gluposti.

Kazes ljevicari, me nemoj...

Pa naravno da i većinski narod trpi neke promene, ali ipak opstaje, dok manjinski narodi u tom procesu asimilacije nestaju.

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Blitz odnosno with je jedini Srbin na planeti koji štuje lik i djelo pokojnog Pavelića. I ti s njim razglabanja ovdje praviš :)

Lupaš gluposti kao i obično, ali u borbi protiv vas sve je moguće pa i četničko-ustaški savez.
Kako je jadno biti balkanski Musliman mislim na vas tzv Bošnjake.
Sloveni ste, ali ste odbačeni od slovenskog bratstva i sami se stidite ovog identiteta je vas podseća na poturice.
Pagani ste, jer delimo iste paganske korene, ali zbog oštrice islamskog mača se odričete ovog identiteta.
Evropljani ste, ali ste odbačeni od Evrope i mentalno pripadate Aziji ... iz dna duše mrzite Evropu.
Belci ste, ali ste odbačeni od bele rase, jer vaši islamski oci nisu belci.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 17:13 

Opet teror migranata sa Bliskog istoka :kava

Citat:
Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču

Svađa nasred ulice rano jutros u 16-om bečkom okrugu završena je time što je Hrvat (44) pucao iz pištolja u Srbina (34).

Srbin, kako je saopštila policija, zadobio je povrede od metka u predelu glave i nalazi se u bolnici u životnoj opasnosti.

Okršaj se dogodio u četiri sata ujutro, kada su se tri muškarca posvađala.

U prvom mahu, kako prenose svedoci, svađa je bila verbalna, ali ubrzo je pao hitac, saopštila je portparol policije Mihaela Rosman.

In Wien-Ottakring wurde heute Nacht ein Mann angeschossen. Er schwebt in Lebensgefahr. http://t.co/1PcCsSqmqp pic.twitter.com/xb2dtYtjlW
— Kronen Zeitung (@krone_at) October 18, 2015

Prolaznici su zatekli Srbina, koji je nastanjen u Beču, kako leži na ulici, dok je Hrvat sklonio pištolj i ostao na licu mesta da čeka policiju, a treće lice je pobeglo.
Kada je policija došla na mesto okršaja kod Hrvata je pronašla pištolj kalibra 7,65 mm, i on se, prema saopštenju, predao bez pružanja otpora.

Policija trenutno još traga za motivom napada pištoljem, kao i za trećim licem koje je pobeglo.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/599287 ... cu?ref=fb5

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 20:12 

I dalje budalaštinama idiot pravda svoju podršku muslimanskom divljaštvu i terorizmu... lud narod...

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 21:05 

Podrzavam terorizam i divljastvo time sto ukazem na vas idiotluk i paranoju, tj. slijepu mrznju iz koje crpite sve i jednu na forumu iznesenu misao? Izbjeglice ce ovo, izbjeglice ce ono, a u medjuvremenu Srbi ubijaju Hrvate i obrnuto u ulicnim obracunima diljem Europe...

Nema sta, dobro se integrisali. :kava

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 23:21 

Austrija dokazala svoj fašizam i svrstala se rame uz rame sa Mađarskom - zatvorila granicu za migrante.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 23:27 

Bobovac je napisao/la:
Austrija dokazala svoj fašizam i svrstala se rame uz rame sa Mađarskom - zatvorila granicu za migrante.

U kurac.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 23:29 

Princip po kojem funkcionise PEGIDA i slicne patriJotske udruge;

"Ko je pojeo evrokrem?"

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 23:32 

Bobovac je napisao/la:

Gdje si to pročitao ?

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 23:34 

Ako je zatvroila jao Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2015, 23:41 

.

Privitak/ci:
114-01.gif
114-01.gif [ 11.66 KiB | Pogledano 2239 put/a. ]

PostPostano: 18 lis 2015, 23:42 

Vrijeme za "Plan 387". Sad će Milanović polu-filozofske bisere 3 dana prosipati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: