HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 srp 2026, 09:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2001 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 81  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Austrija
PostPostano: 23 svi 2016, 19:49 

daramo je napisao/la:
Ja bi volio da im uđe jedno milijun migranata pa nek onda njima treba međunarodni predstavnik.

Daramao medjunarodni predstavnik RH pri uredu EK poslat u Austriju za integriranje Arpskih i Bosnjackih migranata.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:07 

lider30 je napisao/la:
:placipicka

Nisam mnogo gospon granica zainteresiran za Austrijance, pogotovo kad šalju Petritscha, Inzka i slične debile u BiH.

Uostalom u Austriji sam svake godine na kraće periode i osobno sam više puta prisustvovao kako su BH muslimani jako tihi u predstavljanju svojih arapskih imena.

Tako da ako će ikome naštetiti ISIL, bombaši, ogroman priljev istočnjaka na granice EU, to su ovi europljani muslimanskomg backgrounda.
Ali si mislim, pošto dobar dio njih šuti (svaka čast jednom dijelu istih), vjerojatno se slažu s pustinjskim ideologijama i kozojebima.

Citat:
Uostalom u Austriji sam svake godine na kraće periode i osobno sam više puta prisustvovao kako su BH muslimani jako tihi u predstavljanju svojih arapskih imena.

Ne razumijem.

Citat:
Tako da ako će ikome naštetiti ISIL, bombaši, ogroman priljev istočnjaka na granice EU, to su ovi europljani muslimanskomg backgrounda.

Ne razumijem.

Citat:
Ali si mislim, pošto dobar dio njih šuti (svaka čast jednom dijelu istih), vjerojatno se slažu s pustinjskim ideologijama i kozojebima

A ni ovo. Jebiga.

Nego se nesto pitam...a ustvari se ne pitam jer znam zasto je to tako..

U subotu lik desnicarskog svjetonazora i vezama s ultradesnicarskim grupama ispizdio..treba ga izradila..otisho u auto, izvadio kalash i puco u masu ljudi..2-3 mrtvih, 11 tesko ranjenih..

Mislim ono...

Ko Pariz.

A vi mi se ushutili nesto..hajd sto nema teme..al sto to ama bas niko da ne spomene ni na ovoj temi gdje se svaki prdez komentarishe???

A zamisli..zamisli samo da se NEDOBOG S L U C A J N O zove Edin.. :) Mislim da bi se utrkivali u forumskom ejakuliranju.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:07 

Dobro je ovo. I efendija Granica se prilagođava na novu stvarnost. Naglo izgubio volju da okolo lovi "klero-fašiste".
A što će jadni Mošnjo, vrisne "Hrvati/Srbi na Haparatima" i misli nešto se popravilo.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:10 

Citat:
Amoklauf: Täter war in Neonazi-Szene

Der 27-jährige Mann, der am Sonntag bei einen Amoklauf in Nenzing (Bezirk Bludenz) zwei Personen getötet hat, hatte einen rechtsextremen Hintergrund. Der Mann gehörte laut Polizei bis 2010 dem Skinhead-Neonazi-Netzwerk „Blood and Honour“ an.

http://vorarlberg.orf.at/news/stories/2775854/

Mogo sam najebati ni kriv ni duzan..fala kurcu pa sam u petak bio tamo a ne u subotu ko sto mi je predlagano..Shantel sei Dank.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:11 

Dobro je, "samo" dvoje mrtvih, onaj jedan je dakle prezivio..a visio je.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:12 

BBC je napisao/la:
Dobro je ovo. I efendija Granica se prilagođava na novu stvarnost. Naglo izgubio volju da okolo lovi "klero-fašiste".
A što će jadni Mošnjo, vrisne "Hrvati/Srbi na Haparatima" i misli nešto se popravilo.

Halo ba, BiH ti se sve vise islamizira a ti ladish muda u Austriji..50% + vele..

A za 25 godina..?

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:13 

Inače je ovo specifično. Evo i ovaj džamijaš izgubio volju za socijal-demokratima jer su postali anti-islamistički nastrojeni.
I ista stvar kao u Švedskoj, svoje utočište muslimani "nalaze" u stranci za okoliš, green. Sve im odgovara, samo ako sa simpatijama gleda na islam.

No, ovima u green stranci bi bilo bolje da ih ne prikupljaju sebi i da im se ne dodvoravaju. Ako ne žele učiti na greškama švedske stranke, ovi jedva prelaze izborni prag jer narod ne voli to njihovo islamiziranje. Tu su negdje po anketama, prelaze prag za 0.1 - 0.2 %.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:14 

Hoće reći, muslimani i demokracija kao majmun i bicikl. Demokracija valja samo dok pomaže islamu, čim se suprotstavi islamu postaje smrtni neprijatelj.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:20 

granica je napisao/la:
U subotu lik desnicarskog svjetonazora i vezama s ultradesnicarskim grupama ispizdio..treba ga izradila..otisho u auto, izvadio kalash i puco u masu ljudi..2-3 mrtvih,

Pa? I John Wayne Gacy je bio ljevičar.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:21 

granica je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Halo ba, BiH ti se sve vise islamizira a ti ladish muda u Austriji..50% + vele..

A za 25 godina..?

23% rezervat.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:52 

Forumašš je napisao/la:
granica je napisao/la:
U subotu lik desnicarskog svjetonazora i vezama s ultradesnicarskim grupama ispizdio..treba ga izradila..otisho u auto, izvadio kalash i puco u masu ljudi..2-3 mrtvih,

Pa nista..eto nije desnicarenje problem..uopste..samo sto su eto nauruzani kalashima..

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 20:53 

Forumašš je napisao/la:
granica je napisao/la:

A za 25 godina..?

23% rezervat.

To bi ti isto bilo ko kad bi Kanadjanima reko da zive u rezervatu samo zato sto su one shume okolo prazne..

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 21:46 

Bilo je danas za pola koplja pobjeda. Stvarno.

Komentari na H.C-ovoj oficijalnoj stranici su komedija....

Uglavnom ali ima i onih koji se opušteno zezaju.

Neka gospodja u petom desetljeću, sa troje djece od kojih je jedno, na profilnoj.... kaže:

Sramim se današnjeg dana i države Austrije. Moje troje djece nikad neće upoznati što znači svjetlost i sloboda. Ovim izborom Austrija je pokopana :D

Drugi opet govore ljutito kako će na ulice :) treći agresivni i tako.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:00 

granica je napisao/la:
Forumašš je napisao/la:

Pa nista..eto nije desnicarenje problem..uopste..samo sto su eto nauruzani kalashima..

Nije ..Pa rekoh da je Gacy bio ljevičar.. Inače sve desničari nose kalaše okolo =))

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:04 

Zašto ne kažeš što je uzrok takve ljutnje ? Nezgodno sebi priznati, znam.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:04 

granica je napisao/la:
Forumašš je napisao/la:
23% rezervat.

To bi ti isto bilo ko kad bi Kanadjanima reko da zive u rezervatu samo zato sto su one shume okolo prazne..

Džaba da vas je i 80%, ograničeni ste na trokut SA-ZE-TU, kršćani su vam 2/3 u državnim institucijama.. Itd. Ne moram dalje nabrajati.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:11 

Meni je zao, bilo bi zanimljivo viditi kako bi se to odvijalo na EU sceni, i kako bi vanjskopoliticki funkcionira Hofer.

Inace, prizna to neko ili ne, van der Bellen nije pobjedija kao licnost, vec kao anti Hofer kandidat, a Hofer izkljucivo kao.....Hofer.

Razlika.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:16 

Forumašš je napisao/la:
granica je napisao/la:

Džaba da vas je i 80%, ograničeni ste na trokut SA-ZE-TU, kršćani su vam 2/3 u državnim institucijama.. Itd. Ne moram dalje nabrajati.

koji krstchani pa sad..ajme pa ti zivis u dobu krstackih ratova :kava

citam klix..vele 75% u federaciji (haman pa ko srbi procenat u RS) a 50+ u bejha..bogami izdominirashe bosnje (potpis, neutralni promatrac..ustvari me tako zestoko libu racku za sve, pa i za prebrojjavanje novorodzencadi)

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:19 

puntar2.0 je napisao/la:
Meni je zao, bilo bi zanimljivo viditi kako bi se to odvijalo na EU sceni, i kako bi vanjskopoliticki funkcionira Hofer.

Inace, prizna to neko ili ne, van der Bellen nije pobjedija kao licnost, vec kao anti Hofer kandidat, a Hofer izkljucivo kao.....Hofer.

Razlika.

Istina. Ali je isto tako istina da je cak i jedan iz stranke Zelenih uspio mobilizirati ljude u tolikoj mjeri pa da izadju i nasuprot svih ocekivanja sprijece ultranacosha. A zna se da je vazda lakshe puku prodavati nacionalisticke floskule, jednostavne, patriocke, idu direktno u krv a onda dalje u mozak.. ko krmetna, nego onako solidno i pismeno ko Van D. Bellen..i opet mu nedadoshe (Hoferu).

(a nije da se ni on nije pokusavo ulizivati suprotnom taboru..cak izjave tipa da bi mogao sprijjeciti strachea da postane kancelar itd.)

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:24 

granica je napisao/la:
Forumašš je napisao/la:

koji krstchani pa sad..ajme pa ti zivis u dobu krstackih ratova :kava

citam klix..vele 75% u federaciji (haman pa ko srbi procenat u RS) a 50+ u bejha..bogami izdominirashe bosnje (potpis, neutralni promatrac..ustvari me tako zestoko libu racku za sve, pa i za prebrojjavanje novorodzencadi)

Kao što rekoh, džaba vam je to, osim što će se tupavi dijasporaši uspaliti zamišljajući kako sa 50+% mogu dobiti 100% Bazniju :D
U biti neće se ništa promijeniti, samo još jedno veliko razočaranje za Bošnjoke koji se ponadali da im je ovo korak u istiskivanju druga dva naroda.
Na kraju će biti veliko razočaranje kao i sa prosvjedima u RS nedavno.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:29 

JE li ovo tema o Austriji geopolitičaru?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:31 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
JE li ovo tema o Austriji geopolitičaru?

Pa nije da u Estrajhu nema Bošnjoka koji su se ponadali 100% Bazniji nakon objave rezultata :D

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 22:42 

granica je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

Razlika.

Istina. Ali je isto tako istina da je cak i jedan iz stranke Zelenih uspio mobilizirati ljude u tolikoj mjeri pa da izadju i nasuprot svih ocekivanja sprijece ultranacosha. A zna se da je vazda lakshe puku prodavati nacionalisticke floskule, jednostavne, patriocke, idu direktno u krv a onda dalje u mozak.. ko krmetna, nego onako solidno i pismeno ko Van D. Bellen..i opet mu nedadoshe (Hoferu).

(a nije da se ni on nije pokusavo ulizivati suprotnom taboru..cak izjave tipa da bi mogao sprijjeciti strachea da postane kancelar itd.)

Njah, nije Hofer nikakav ultranacos, i te pizdarije kako oni zele prikljucak Njemackoj i slicne gluposti su mu prisili ovi kontra. Prije ce se Bavarska prikljuciti Austriji, nego Austrija Njemackoj. Za to nema baza.

To da je jedan iz stranke zelenih mu olaksalo, da je iz dvi velike pucke stranke, svejedno koje, popusija bi ki Joint na Jamaiki. Nije on dzaba izabran kao anti-Hofer kandidat.

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 23:10 

Chief Rabbi Goldschmidt, president of the Conference of European Rabbis, said: “We would like to congratulate Mr Van der Bellen on his victory in the Austrian presidential election.

Jevreji nikada nece dopustiti da lik poput Hofer-a pobijedi u Austriji.

Nije fora izgubiti, ali izgubiti a biti tako blizu je ipak ogromna kazna. :zubati
slika

– Bridget of Sweden (1303-1373)

Vrh

PostPostano: 23 svi 2016, 23:13 

Kod vas SD skoro najveća stranka postala. No dobro, svakako si ti nesvjesna sebe kao bula iz Zenice.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2001 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 81  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 64 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: