|
|
Stranica: 23/80.
|
[ 1999 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 21 svi 2016, 22:34 |
|
|
Ovaj Hofer neki mudonja, citan da ima neki govor iz 2015 u juznon Tirolu...kaze covo juzni Tirolci, vasa domovina je Austrija. Talijani popizdili, i neka su. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 16:52 |
|
|
|
Danas glasanje u Austriji. Koliko su šance za pobijedu Hofera?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 18:34 |
|
|
Hofer vodi za 0.8%. Konačni rezultati će se znati sutra kad se prebroje e-mail glasovi. Da mi je samo vidjeti graniĆarevu facu ako Hofer pobijedi 
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 19:07 |
|
|
|
Sada čuo da ovo nije konačno. Kao većina od tih glasovnih listića dolazi iz Beča, utvrde ljevice i islama. Očekuje se da će oni spustiti udio hofeorvih glasova, pitanje samo za koliko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 20:46 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Sada čuo da ovo nije konačno. Kao većina od tih glasovnih listića dolazi iz Beča, utvrde ljevice i islama. Očekuje se da će oni spustiti udio hofeorvih glasova, pitanje samo za koliko. Vidjet ćemo.. Konačni rezultati današnjeg glasovanja su +3.8% za Hofera, a preko e-maila glasa 900, 000 glasača olitiga 14% elektorata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 21:32 |
|
|
|
Tko ima pravo na te glasove preko pošte?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 21:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Dobro je to, pola države kaže "Dosta". A što je vremena prošlo, godinu-dvije uvoza migracije. Za sljedeće izbore će se pobrinuti divljaci sa Bliskog Istoka sa svojim nasiljem, pljačkama i silovanjima. Čak teoretski i da nijedan više ne stigne ovi što su unutra će nastaviti raditi pizdarije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 21:46 |
|
|
|
Höferu treba 40 posto poštanskih za pobjedu, nakon pola izbrojanih je 48 posto. Dakle, možemo zaključiti da je odnio pobjedu. Čestitke austrijskoj naciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 21:51 |
|
|
|
Ovo je dokaz da Europa nije u baš toliko demografski kritičnoj situaciji. Još se stvari daju promijeniti kad domaćima pukne film. SAD je recimo jedne izbore od potpune demografske promjene. Ako sada ne izaberu Trumpa, republikanac više neće dobiti izbore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 22:06 |
|
|
|
Kako znaš da je dobio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 23:21 |
|
|
volvoks je napisao/la: Höferu treba 40 posto poštanskih za pobjedu, nakon pola izbrojanih je 48 posto. Dakle, možemo zaključiti da je odnio pobjedu. Čestitke austrijskoj naciji. Nije dobio. Na stranici austrijskog dipa stavili su neke rezultate ovih tzv. Briefwahlena. Na kraju se ispostavilo da su kao eksperimentirali pa je rečeno da se ignorira. Najveći broj korisnika poštanskog glasovanja su umirovljenici, pa sada navodno dolazi ovdjed do nekih muljaža pošto obično ljevica pobjeđuje preko njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 22 svi 2016, 23:22 |
|
|
|
Nevezano tko je dobio , slušao sam u autu na radiju izlazne ankete pa su ljudi većinom govorili kako su razmišljali do samog kraja za koga da glasaju i kako su pratili sučeljavanja da vide što kandidati nude. Znači ipak je razlika u odnosu na Balkan ta što u Austriji ljudi razmišljaju za koga će glasati, dok kod nas se sve trpa u onu opciju gdje ti je bio otac i djed. Pa i ako ti ta ista opcija servira govno na pladnju, moraš za nju glasati ako je tvoj djed bio za njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 01:38 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Nevezano tko je dobio , slušao sam u autu na radiju izlazne ankete pa su ljudi većinom govorili kako su razmišljali do samog kraja za koga da glasaju i kako su pratili sučeljavanja da vide što kandidati nude. Znači ipak je razlika u odnosu na Balkan ta što u Austriji ljudi razmišljaju za koga će glasati, dok kod nas se sve trpa u onu opciju gdje ti je bio otac i djed. Pa i ako ti ta ista opcija servira govno na pladnju, moraš za nju glasati ako je tvoj djed bio za njih. Kako možeš takvo sranje na usta izbaciti ako se zna da je omjer 50% - 50%. Hebo te, u životu nisam sreo tako glupog tipa kao ti. Užasno loše navijaš i agitiraš. Ima li na HR domeni neki Walt Disney forum. Da se malo tamo priučiš prije nego ovdje dođeš maglu prodavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 06:45 |
|
|
|
Kad si pročitao da navijam za nekoga, ja samo ismijavam tuđu mitomaniju.
Naprimjer to kako hrvatski desničari navijaju za austrijsku FPO, a FPO ima na Balkanu prosrpski stav, dobre odnose s Putinom i protive se NATO-u. Dok su hrvatski desničari NATO pudlice, Rusiju ne smiju ni spomenuti osim pročitati izjave koje su napisane u američkoj administraciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 08:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24858 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
MOgao bi uslijediti val promjena po EU i ideološko klatno u parlamentima i izvršnoj vlasti skrenuti značajno udesno.
U Austriji je gusto. Večeras iza 17:00 sati će se znati, nakon dopisnih glasova.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 08:43 |
|
|
|
Bice kao glasovanje na Floridi elektorsko brojanjae glasova penzionera. Do tada Al Gor vodio sa preko 550 tisuva glasova, a Dzeb Bus Guverner Floride namesti , posle 3 tjedna brojanja glaosova da njegov bata Georg Bus pobedi na Floridi sa ! glasom razlike i pokupi mnogo elektorskih glasova i useli se u Ovalni kabinet. To su sve smicalice banksterskih lihvara. Pobedice na kradju zeleni. Nazalost Srba.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 10:09 |
|
|
Poštar će reći zadnju riječ... Citat: PREDSJEDNIČKI IZBORI U AUSTRIJI: Protuislamist Norbert Hofer osvojio 51,9 posto glasova Kandidat protuislamske i euroskeptične Slobodarske stranke (FPO) Norbert Hofer pobijedio je u drugome krugu predsjedničkih izbora u Austriji s 51,9 posto glasova birača, no rezultat nije konačan jer još nisu pribrojani glasovi koji stižu poštom, objavilo je u nedjelju navečer austrijsko ministarstvo unutarnjih poslova. Hofer je pobijedio protukandidata Alexandera van der Bellena, neovisnog kandidata s potporom Zelenih. Austrija je tako vjerojatno postala prva zemlja Europske unije u kojoj će predsjednik biti pripadnik krajnje desnice. Kandidat Zelenih Alexander Van der Bellen osvojio je 48,1 posto, pokazali su preliminarni službeni rezultati. Konačni rezultati očekuju se u ponedjeljak, a margina pogreške iznosi 2 posto, piše agencija AFP ističući da austrijske predsjedničke izbore pomno prati cijela Europa. Predsjednik može raspustiti vladu Nijedan od dvojice kandidata nije u nedjelju navečer riskirao objaviti pobjedu, pozvavši Austrijance, koje su izbori u velikoj mjeri podijelili, da se ujedine. “Predsjednik, koji god bio, mora biti predsjednik svih Austrijanaca”, kazao je Norbert Hofer, sadašnji potpredsjednik parlamenta, na javnoj televiziji. Drugi kandidat, Alexander Van der Bellen pozvao je sa svoje strane sve političke snage “da rade zajedno na najbolji mogući način”. Austrijski predsjednik ima ceremonijalnu ulogu, ali po ustavu može raspustiti vladu i izazvati političku krizu u zemlji. Također je vrhovni zapovjednik austrijskih oružanih snaga. Norbet Hofer (45) zrakoplovni je inženjer koji se krajnoj desnici pridružio prije 20 godina i polako se iz regionalne politike u Gradišću uspeo do nacionalne scene. U saveznom je parlamentu od 2006. Poznat je kao prijateljsko lice FPO-a, suprotno od agresivnog čelnika stranke Heinz-Christian Strachea. Neovisno o tome, imao je veliku ulogu u pisanju protuuseljeničke stranačke platforme. Otac je četvero djece i hoda pomoću štapa, što je posljedica ozbiljne ozljede nakon paraglajderske nesreće. Bivši predsjednik Zelenih Van der Bellen je ugledni ekonomist koji je ušao u politiku tek kad mu je bilo pedeset godina. Bio je predsjednik stranke Zeleni do 2008. godine. Miran je i odmjeren retoričar što mu je donijelo ugled i mnogo šire od lijevog političkog spektra. Taj 72-godišnji pasionirani pušač službeno se natječe kao neovisni kandidat kako bi privukao više birača, ali mu kampanju financiraju i organiziraju Zeleni./HMS/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 11:55 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Kad si pročitao da navijam za nekoga, ja samo ismijavam tuđu mitomaniju.
Naprimjer to kako hrvatski desničari navijaju za austrijsku FPO, a FPO ima na Balkanu prosrpski stav, dobre odnose s Putinom i protive se NATO-u. Dok su hrvatski desničari NATO pudlice, Rusiju ne smiju ni spomenuti osim pročitati izjave koje su napisane u američkoj administraciji. Krkane, upravo si rekao da preko 4 milijuna Austrijanaca "krivo" glasuje. Što je skoro kao što ima Hrvata ukupno u HR.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:22 |
|
|
|
Ne znam gdje si to pročitao. Ti staviš meni nešto u usta i onda kreneš u napad protiv nečega što nikad nisam rekao.
Ja bi, da sam Austrijanac, također glasao za Hofera. Ali siguran sam da ni sami Austrijanci ne bi glasali za njega da je on desničar na hrvatski način i da vodi još uvijek ratove otprije 25 ili 70 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:24 |
|
|
|
Jesi bio na Walt Disney forumu zelembać ? Hajde, učini uslugu evoluciji i sakrij se negdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:31 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: desničar na hrvatski način i da vodi još uvijek ratove otprije 25 ili 70 godina. Te svoje ljevičarske floskuletine odi bacati Forum.hr partizaniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:37 |
|
|
|
Upravo si potvrdio moju tezu koju si sam citirao. Osim toga na temi o Austriji vas dvojica pišete o Walt Disneyu i partizanima, a normalan svijet bi pročitao nešto o temi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:43 |
|
|
|
Ovog kao da je Slavoj Žižek pravio. Talentiran salonski teoretičar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:46 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Upravo si potvrdio moju tezu koju si sam citirao. Osim toga na temi o Austriji vas dvojica pišete o Walt Disneyu i partizanima, a normalan svijet bi pročitao nešto o temi. Teza ti je tipična floskuletina na razini "hrvatskog" levičara ili(tiga) anacionalnog Pereca iz zapadne RH. A znaš na što sami mislio pod terminom "partizanija". Ja sam pisao već o temi a osjećao sam se prozvanim reagirati na ljevičarske-perec floskule.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Austrija Postano: 23 svi 2016, 13:57 |
|
|
|
Još više potvrđuješ moju tezu, naprimjer da je Hofer u predizbornoj kampanji pričao da je on pravi Gradišćanac Austrijanac, a ne tamo neki anacionalni Austrijanci iz zapadne Austrije vjerojatno ne samo da ne bi pobijedio, nego bi ga odmah poslali po uputnicu za psihijatra.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|