|
|
Stranica: 14/17.
|
[ 408 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 11:07 |
|
|
Vijesti HRT-a Je li malezijski avion srušen zabunom ili namjerno?I dok se ukrajinske vlasti i proruski separatisti međusobno optužuju za rušenje zrakoplova i tragičnu smrt gotovo 300 osoba, a Zapad sve žešće prijeti ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu - krivnju svaljujući na pobunjenike - provjerenih dokaza tko je kriv zasad još nema. Pa smo pokušali analizirati argumente i jedne i druge strane. Stručnjaci kažu, nema sumnje da je avion srušen, a pitanje je je li se to dogodilo zabunom ili namjerno.
Ako je bila pogreška, mogli su ga srušiti jedino pobunjenici. Ako se to, kojim slučajem, dogodilo namjerno - jedino ukrajinska vojska.
Istina je da su pobunjenici sve bolje naoružani, a oni tvrde kako nemaju lansirne rampe s kojih se mogu rušiti objekti iznad 10 kilometara. Već su rušili ukrajinske transportne vojne avione na visini od 3-4 tisuće metara. Avion je mogao biti srušen raketnim sustavom BUK, sofisticiranim oružjem kojim mogu upravljati jedino stručnjaci. No upućeni tvrde da su njime mogli upravljati stručnjaci iz Rusije i zabunom oboriti putnički avion. Bivši istražitelj zrakoplovnih nesreća Dinko Vodanović smatra da su i ukrajinski i ruski vojni radari morali detektirati raketu zemlja-zrak.
S neizvjesnim dokazima, treba postaviti staru teoriju: komu koristi rušenje aviona - a to je Ukrajina. Rusko ministarstvo izvijestilo je da je prije pada zabilježilo aktivnost ukrajinske protuzračne obrane na jugoistoku. Može se postaviti pitanje zašto je Ukrajina premjestila raketni sustav BUK na jugoistok zemlje, iako pobunjenici nemaju avijaciju. Ostaje nejasno i kako su ukrajinske vlasti dopustile let iznad ratnog žarišta, a kola i informacija da su ga ukrajinski dispečeri preusmjerili na tu rutu. Ako je pak autentična, snimka razgovora pobunjenika nakon pada aviona diskreditira njih same. Možda istinu nikad ne doznamo.
U videoprilogu pogledajte izjave Dinka Vodanovića i bivšeg dopisnika iz Moskve Bogoljuba Lacmanovića.video http://vijesti.hrt.hr/je-li-malezijski- ... i-namjerno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 11:10 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Posle duze vremena reko aj da procitam Butka... . . .
Sednite, pet ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) P.S. Karabatak ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 11:20 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ma hiljadama godina su se ubijali nevini ali meni je cijela ova atmosfera nekako natopljena sumporom i kao da čujem neka kopita u daljini, gospodine Markane ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Jesu,ali ovo je nešto nezapamćeno.Ukupna situacija.Nadajmo se da griješimo. Ja mislim da će o ovome da se priča još maksimum deset dana (verovatno i manje), i na kraju će biti "pojeo vuk magarca". Nije ovo nikakav presudan događaj. Barem ja tako mislim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 11:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jesu,ali ovo je nešto nezapamćeno.Ukupna situacija.Nadajmo se da griješimo. Ja mislim da će o ovome da se priča još maksimum deset dana (verovatno i manje), i na kraju će biti "pojeo vuk magarca". Nije ovo nikakav presudan događaj. Barem ja tako mislim. Nije riječ o rušenju aviona...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 11:41 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ja mislim da će o ovome da se priča još maksimum deset dana (verovatno i manje), i na kraju će biti "pojeo vuk magarca".
Nije ovo nikakav presudan događaj. Barem ja tako mislim.
Ovaj avion je samo trenutna kulminacija antiruske histerije na Zapadu i kao šlagvort na dosadašnje pljuvanje po njoj. Da je umjesto njegas srušen ruski avion sa ruskim putnicima, na Zapadu bi napisali nekoliko članaka o njemu i zaboravili ga za dva dana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 11:55 |
|
|
Svejedno, ovo će se zaboraviti za par dana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 12:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ja mislim da će o ovome da se priča još maksimum deset dana (verovatno i manje), i na kraju će biti "pojeo vuk magarca".
Nije ovo nikakav presudan događaj. Barem ja tako mislim. U danasnje vreme kad nam sipaju informacije kao pivo na Oktoberfestu, tesko je biti i nekoliko dana u orbiti...mnogo vaznije informacije bivaju zakopane tonom dnevnog djubreta. Padovi aviona su uvek zanimljivi publici, odgledao sam tuce "Air crash investigation" na National Geographic... sta sve moze da krene po zlu, i koliko je zajebano provaliti sta je tacno izazvalo pad... sa jezom sedam svaki put u avion posle toga... onaj Concord sto se pre 15 godina srusio u Parizu...tocak na pisti zakaci neko metalnu traku, ona ko za q udari u deo gde se skladisti kerozin...i ode mast u propast... Istrage traju mesecima, treba prvo pokupiti sav onaj otpad, odneti ga u hangar, i polako krenuti sa sklapanjem te ogromne slagalice, i najmanji detalj moze biti svedocanstvo i uzrok padu... Ovde je stvar kudikamo zamrsenija jer se u sve to ukljucila najvisa politika, i sam rat dole na terenu... dal je uopste oboren raketom, kog je tipa raketa, odakle je lansirana, zasto...dal je slucajno ili namerno, ako je slucajno, ko je za to odgovoran, ako je namerno, sa kojim ciljem je uradjeno... gomile pitanja koje zahtevaju vreme, a pre svega jedan objektivan nepristrasan pristup koga ovde nece biti... Simptomaticno je kako su i zapadni lideri i mediji odmah nagrnuli...ne pljuju toliko proruse, ni rusku armiju...direktno gadjaju Putina... nista se jos zvanicno ne zna, ali oni svi znaju da je bas Putin to sve zamesio... Sve mi to izgleda kao kad u vecem drustvu neko pusti jezivog tihomira sa povecim procentom sumpora u sebi... onaj ko se prvi obrusi na nekog drugog...taj je obicno i prdno... ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 12:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Stvarno imam dojam da većina vas doživljava poginule kao nekakvu smetnju, neugodnost. Pa jebemu mater, poginulo je 300 ljudi svih nacionalnosti, preko 80 djece, koji nisu imali nikakve veze sa sukobom u Ukrajini. Niko od njih nije kupio kartu za ratnu zonu, niti ih je njihova vojska ili država (kao u Gazi) namjerno izložila opasnosti. To je mogao biti bilo čiji avion, npr i Air Serbia na letu za Moskvu. Ovakvu zračnu tragediju ovog tipa nismo imali već skoro 30-ak godina. A zbog postupaka ovih pobunjenika obitelji poginulih ne mogu dobiti ni tijela poginulih, a kamoli njihove osobne stvari.
Krivnja (ionako je oboren slučajno) za obaranje je sada najmanji problem (čak nisam siguran može li se eventualno suditi osobi koja je izdala naredbu za obaranje), fokus ljutnje se prenio na sve ono što se dogodilo u danima nakon obaranja.
Možemo itekako braniti Rusiju, a opet ostati humani.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 12:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Stvarno imam dojam da većina vas doživljava poginule kao nekakvu smetnju, neugodnost. Pa jebemu mater, poginulo je 300 ljudi svih nacionalnosti, preko 80 djece, koji nisu imali nikakve veze sa sukobom u Ukrajini. Niko od njih nije kupio kartu za ratnu zonu, niti ih je njihova vojska ili država (kao u Gazi) namjerno izložila opasnosti. To je mogao biti bilo čiji avion, npr i Air Serbia na letu za Moskvu. Ovakvu zračnu tragediju ovog tipa nismo imali već skoro 30-ak godina. A zbog postupaka ovih pobunjenika obitelji poginulih ne mogu dobiti ni tijela poginulih, a kamoli njihove osobne stvari.
Krivnja (ionako je oboren slučajno) za obaranje je sada najmanji problem (čak nisam siguran može li se eventualno suditi osobi koja je izdala naredbu za obaranje), fokus ljutnje se prenio na sve ono što se dogodilo u danima nakon obaranja.
Možemo itekako braniti Rusiju, a opet ostati humani. Nacelno ta prica stoji... ali treba postaviti neka vazna pitanja, koja se namerno izbegavaju ovih dana... Pre svega kako je moguce da je civilnim avionima uopste dozvoljen pristup ratnoj zoni... osnovni rezon govori da tamo gde se puca i gine, ne saljes civilni avion... moze slucajno da se nadje na vatrenoj liniji, mogu da ga pomesaju sa vojnim transportnim avionom, neki baja sa prstom na dugmetu sa malo "zaigra"...ili neko planski proceni da ce ovo biti medijska bomba koja ce snazno odjeknuti, i okrenuti javno mnenje protiv Rusa u tolikoj meri da ce se moci ici korak dalje... Samo jedan element je empatija prema zrtvama, koju nadam se svaka normalna zivuljka ima...dovoljno je samo zamisliti na tren kako bi bilo da ti je npr otac ili sin u avionu, cita neku knjigu, i sledece sekunde pada ko klada sa 10 kilometra na neku vukojebinu... ko god da je i odakle je, taj pojedinac ama bas nista nije kriv... Ono sto nam pustaju zapadni mediji je red tragicnih ljudskih sudbina sa uplakanim porodicama, i odmah preko toga fil, odvratna antiruska histerija koja se cak ni ne prikriva... slusaj malo na CNN-u Amanpour, pa onog cadjavog indijca, pa seriju "analiticara"... Obama izadje kao fasada, "thoughts and prayers", a onda iza njega esalon jastrebova i vampira koji podsticu najnize emocije sa evociranjem hladnog rata, Staljina i ostalih pizdarija... u pozadini zvake je Putinova slika gde mu je faca kao lukava lisica, negativac iz akcionih filmova 80-ih koga se mora stuci sa omanjom armijom "vojske spasa"... To je sve deo jedne celine, nije avion pao jer mu je slucajno otkazao motor, vec jer je nebrigom civilne avijacije ubacen u crnu rupu, u kojoj je vazniji cak i rat informacijama i spinovima, od samih zrtava...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 13:23 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: To je sve deo jedne celine, nije avion pao jer mu je slucajno otkazao motor, vec jer je nebrigom civilne avijacije ubacen u crnu rupu, u kojoj je vazniji cak i rat informacijama i spinovima, od samih zrtava... Demokracija,brale ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Buđenje će biti bolno!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 13:56 |
|
|
A ono prozivaju druge.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 14:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prodajem black box. Malo natučen i boja mu otpala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 15:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Stvarno imam dojam da većina vas doživljava poginule kao nekakvu smetnju, neugodnost. Pa jebemu mater, poginulo je 300 ljudi svih nacionalnosti, preko 80 djece, koji nisu imali nikakve veze sa sukobom u Ukrajini. Niko od njih nije kupio kartu za ratnu zonu, niti ih je njihova vojska ili država (kao u Gazi) namjerno izložila opasnosti. To je mogao biti bilo čiji avion, npr i Air Serbia na letu za Moskvu. Ovakvu zračnu tragediju ovog tipa nismo imali već skoro 30-ak godina. A zbog postupaka ovih pobunjenika obitelji poginulih ne mogu dobiti ni tijela poginulih, a kamoli njihove osobne stvari.
Možemo itekako braniti Rusiju, a opet ostati humani. Ovo je fakat priča ko da si nekakav Američanin. Ako ne napravimo anketu u kojoj piše "Jel vam žao jadnih ljudi koji su poginuli", znači da nam ih nije žao? S obzirom da nam diraju voljenog Putina, to znači da nam je baš drago što je zaginuo neki Holandez koji je kupio "Lonely Planet" vodič i krenuo na Bali? Ovakvu zračnu tragediju imamo svake dvije godine, samo što ih ne sruši raketa već se sruši zbog nečeg drugog. Ali eto, ginu stotine hiljada ljudi, ali ako zapadni mediji forsiraju neki događaj, onda moramo posebno da žalimo za njima, mislim neki poseban postupak žaljenja, iskazivanja iste i sl? Kao što Američani pobiju stotine hiljada ljudi, a onda oko 9-11 svi nose kape FDNY iz žala za vatrogascima... Ono što meni ide na nerve je usrana američka propaganda - te pobunjenici ne daju ovo ne daju ono - a bar mi znamo šta znači primiti kakve OSCEovce i posmatrače neutralne koje ti Amerikanci šalju. Pa Kriv je Putin jer im je dao rakete. Pa svo to sranje o Novorusima koji pljačkaju mrtve... Sve to previše liči na "Miss opkoljenog Sarajeva".
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 20:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A zbog postupaka ovih pobunjenika obitelji poginulih ne mogu dobiti ni tijela poginulih, a kamoli njihove osobne stvari.
Mislim, čitajte vi zapadnjačku štampu i dalje ali nemojte samo nju čitati, gospodine Ministre. Ta tijela su pala van borbene zone i ona se mogu uzeti ali to ne dozvoljavaju vlasti kijevske hunte, jer oni su zvanično ti koji trebaju to dopustiti. Neka tijela su pala bukvalno u kućna dvorišta a njih oko 30, prorusi su odnijeli u mrtvačnicu, vjerovatno ta, dok istovremeno hunta optužuje proruske "teroriste" da time žele uništiti tragove. Možete misliti, odnošenje leševa u mrtvačnicu je uništavanje dokaza a njihovo truljenje to nije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 20:19 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 21:04 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
meni ti izgleda kao ruski manevar. zašto to pitanje nisu odmah postavili, nego sada kad su prema svemu oni zajebali stvar?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 21 srp 2014, 21:09 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: meni ti izgleda kao ruski manevar. zašto to pitanje nisu odmah postavili, nego sada kad su prema svemu oni zajebali stvar? Ne pratite, gospodine Jozo. Od prije 2 dana Moskva: 10 pitanja za Kijev o MH17http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=878544Vjerujem da će pitanja biti još.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 07:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dosadili više sa ovim avionom. Toliko da moram odmah TV kanal mijenjati. Da se ne radi o Rusiji brbljali bi o tome 2 dana i palo bi u zaborav brzo. Mještani i vlasti su bili glupi što su uopće dolazili sa namjerom da pomognu. Sad svi bruje o tih nekoliko koji su krali. Trebali su pustiti tijela i stvari da čekaju "spasitelje" iz Nizozemske i Australije. I naplatiti im po zapadno-europskim cijenama ture kamiona, kompoziciju vlaka i dizalice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 08:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash - MoscowRuska vojska: "Detektirali smo ukrajinski lovac Su-25 u blizini zrakoplova MH17 prije pada, želimo odgovore što je radio tamo http://rt.com/news/174412-malaysia-plan ... a-ukraine/ Gospon Aga, Su-25 uopće nije lovac koji lovi druge avione, nego lovac na tenkove, oklop i pješadiju, dakle zrakoplov isključivo namijenjen za napade na zemaljske ciljeve, pa takvo oružje i nosi. Zašto bi ukrajinci slali tako spor i težak avion koji je tek nešto malo brži od boinga, kada imaju za tu namjenu potrebne avione? Nešto tu smrdi
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 10:07 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash - MoscowRuska vojska: "Detektirali smo ukrajinski lovac Su-25 u blizini zrakoplova MH17 prije pada, želimo odgovore što je radio tamo http://rt.com/news/174412-malaysia-plan ... a-ukraine/ Gospon Aga, Su-25 uopće nije lovac koji lovi druge avione, nego lovac na tenkove, oklop i pješadiju, dakle zrakoplov isključivo namijenjen za napade na zemaljske ciljeve, pa takvo oružje i nosi. Zašto bi ukrajinci slali tako spor i težak avion koji je tek nešto malo brži od boinga, kada imaju za tu namjenu potrebne avione? Nešto tu smrdi Ali rakete su brze SU-25 može da nosi par modela zrak-zrak raketa (AA-air to air): R-60 (AA-8 Aphid) i R-3S (AA-2D Atoll-poboljšana verzija je R-13M) Najmanji problem je da SU25 obori putnički avion...Možda su u vijestima prenijeli pogrešan broj modela aviona i sl.Stoji tvoj zaključak da nema logike u slanju baš tog tipa aviona da možebitno ruši boing,ali i onako ima previše zavrzlama i nelogičnosti u čitavom ovom slučaju...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 11:51 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chubura
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 12:16 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 14:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nekima je Božić stigao pola godine ranije, iliti dok nekome ne smrkne, drugom ne svane. Kese i putničke torbe pune lijepih darova za cijelu obitelj - odjeću i obuću za žene, igračke za djecu (koji će to show biti u kući kada stigne sposobni lešinar tajo sa kesom poklona), nakit za ljubavnicu, koji lovački trofej (dio aviona) da se evociraju vremena ponosa i slave... ![slika](https://pbs.twimg.com/media/Bs2VS6HIcAA2Vl8.jpg) Pogledajte odakle su zapadnjačka *** isjekla ovu fotografiju i danima je predstavljali kao lešinarenje, da biste i vi i mnogi nasjeli na tu prljavu propagandu. Odgledajte cijeli klip ali dovoljno vam je i ovo 1:00 - 1:20
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kamov
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 22 srp 2014, 21:54 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
Ovi ruski pobunjenici me totalno podsjećaju na djecu cvijeća. Što kaže onaj bosanski narodnjak; "nit' boljih ljudi, nit' ljepših žena".
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 23 srp 2014, 17:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24095 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Upravo je nevjerojatno koliko CNN i 6 dana nakon nesreće posvećuju medijskog prostora padu ovog zrakoplova. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) I danas cijelo popodne izravan prijenos iz Nizozemske dopremanja žrtava. Upravo je i sada prijenos u tijeku. Naravno da je trebalo posvetiti veliku pažnju ovome, ali ovo mi već liči na pretjerivanje, pogotovo što broj poginulih u Gazi, Siriji, Libiji u ovom trenutku nadmašuje žrtve zrakoplova.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|