|
|
Stranica: 12/16.
|
[ 385 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 06 stu 2012, 21:13 |
|
|
doc je napisao/la: Hroboatos koje je tvoje mišljenje o Kennedyjevom preseljenju u vječna lovišta? Po meni ako je ona "Stoneova teza" istinita, da je htio raditi mir sa Sotonom i nije loše da je tako završilo. Jest vojno industrijski kompleks preutjecajan ali komuniste je trebalo poraziti pa onda humanizam propovijedati.
Ne, mislim da je Stone u krivu. Ima jedna knjiga koja jest malo prejednostavna, može se vidjeti sažetak na amazonu, ime joj je JFK and the Unspeakable (tako nekako). Ukratko, dio glavne teze je - a do tog sam došao nekako sam- da je JFK htio "gazdovati" kao pravi predsjednici, poput Jeffersona ili Lincolna. A to se nije smjelo dopustiti, pa je javno smaknut- baš javno, jer ga se moglo otrovati i slučaj riješen. On nije ubijen zbog mafije, zbog Zaljeva svinja, zbog Vijetnama, zbog .. nego zbog- vjerojatno- niza poteza kojima je antagonizirao vladajuće strukture, pa su ga maknuli tako eksplicite da bude poruka svima. Iako je stvar nešto preradikalno napisana, slažem s edobrim dijelom s komentarčićem kojeg je napisao neki tip u takimag: http://takimag.com/article/making_sense ... qus_thread(sam Sailerov tekst je bez veze, ali komentarčić je OK, uglavnom): Citat: peterlike has been the mot accurate poster so far. Sailer has the unfortunate tendency to make everything follow a narrative, hence his absolute ignorance in claiming that the POS POTUS has anymore than the most mediocre of intellects. What you all need to realize is that NO ONE, repeat NO ONE, gets nominated to be POTUS without being an obedient whore, much less elected to that position. If you have any doubts, look at the presidents that disobeyed orders (picture Kennedy's skull fragments here). I knew, yes KNEW, that BO was going to be run for the presidency when someone wrote his speech for the 2004 Democratic convention. I knew it because he was a mulatto. I just thought they would groom him until Hillary was too ugly to be elected (look at any current picture as to what that looks like). Apparently the owners of this country had to accomplish something terrible and fast and only an ambiguous platform of "Hope and Change" promoted by some mixed breed with negro blood could lead us to a "post-racial America". Which of course didn't happen. In fact, Whites dislike blacks now even more than they did 4 years ago and they don't fear the race card thanks to jug ears. The most interesting story of the last 4 years has been the absolute prostitution of the American media that has protected Major Fecal Brains from his stupidity, gaffes, inappropriate behavior, sexual persuasion, and the disaster that the Executive Branch has become thanks to the mocha moron. And it will come out over time, but only when the sluts in the media can put some distance between "their" actions and the facts.
Face it: no one can clean up the mess that has occurred over the last 24 years. Our financial system is what maintains our slavery and until we have the balls to get rid of the government of the United States of America, Inc., we will not be allowed to default on our debt which was treasonously agreed to by almost every politician over the last century. Romney won't do it. He can't. The exponential debt we have accrued is more than the entire worth of everyone and all the physical assets of this country. We are bankrupt on the Federal, State, Corporate, and personal levels. The only way out is to create a new economy. One that is not owned by evil men that sell you an endless supply of paper and call it money. I doubt if there are many of you that have the balls to do it. I doubt I do either. But, don't worry. It will be forced on you anyway and you will have to decide to be a slave or a freeman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 06 stu 2012, 21:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29476 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: Postoji li ijedna crna filmska ili muzička zvijezda koja nije za Obamu, već za Romney ? Ne postoji, bar nisam čuo. Nađe se poneki Singer Nicki Minaj “The renouned rapper stunned her predominately African-American fan base recently when she appeared to slam President Obama as being "lazy" in Lil' Wayne's song "Mercy (Remix)" “ "I'm a Republican voting for Mitt Romney, you lazy b------ is f------ up the economy," Minaj rapped...  Bad Boy Rapper Shyne “Obama... He's another corny one. I hate corny people, man. What's corny is when you don't do what you say. And when your actions don't make sense. His actions don't make sense... I don't believe in all that not because you black, you don't get a pass. If you're corny, you're corny. Thank G*! he was the president and showed America that an African-American is just as good as anybody else, but after that he don't get no passes. Screw him.” MTV: “So, if you could vote, if you were allowed to vote, at this point, would he get your support?” Shyne: “I'd vote for Romney... Obama ain't got no love, man!” Greg Anthoney Former NBA and UNLV star
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 06 stu 2012, 21:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29476 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Dobra stara vremena.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 06 stu 2012, 21:48 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la:
A i da se obuzda jedna obližnja wannabe velesila koja burgija sve u 16.
Te wannabe silnike će obuzdati isti problem koje sada Amere muči, samo ne na rasnoj liniji nego na etničkoj. Iskreno jedva čekam da kod njih pukne. Kinezi su tu odigrali jako pametno, kad pogledaš etničku kartu Kine, čini ti se da ima brdo manjina, zapravo Han Kinezi čine uvjerljivu vecinu... I čim neka manjina postane malo glasnija, 10 milijuna han kineza se doseli u njihovu autonomnu pokrajinu...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
max soldo
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 06 stu 2012, 21:48 |
|
|
Isti su k*rac: Citat: US Ambassador to Serbia Michael Kirby said that Washingon's policy towards the Balkans will remain unchanged regardless of the outcome of the November 6 presidential race between Barack Obama and Mitt Romney.
_________________ Salo - Chic Nihilism
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 00:01 |
|
|
|
@doc, koji ti je nick na stormfrontu?
Kada će rezultti izbora?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 00:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 00:03 |
|
|
Ibar je napisao/la: Dobit će Romney ;) Židovi masovno glasaju za njega...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 00:13 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ibar je napisao/la: Dobit će Romney ;) Optimističan si. Ja kažem Al Gore scenarij 2000.g. . Što i ne će biti loš šamar bijelcima da se probude malo.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 00:55 |
|
|
Ibar je napisao/la: Dobit će Romney ;) Ipak si za sektaša?  Nisam siguran, izgleda da ohio ipak ide obami... Inače, još jedna država propale industrije, i onda glasaju za obamu koji će im staviti još veće poreze, tako da se nikada neće izvući malim poduzetništvom  Ajde, jasno mi je još za stvarno gotove, mrtve gradovi kao što je flint, ali zašto dokrajciti cijelu državu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 01:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25574 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Jesu li ujutro (po našem vremenu) već moguće neke projekcije rezultata?
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 01:07 |
|
|
Lebowski je napisao/la: @doc, koji ti je nick na stormfrontu?
Kada će rezultti izbora? Nisam na stormfrontu. Kad završi glasanje. U šta sam pametan. Hrobi znači tvoj je zaključak da je u prvom planu borba za moć. Moguće. Zapravo je vjerojatno stvar perspektive. Na nizu primjera ih je naljutio pa su ga maknuli jer im je smetao. Žao mi je čovjeka ali kad čujem one njegove fiks ideje kako svi dišemo isti zrak, a ima posla sa komunistima. pre naivno. Mada opet je majstorski odradio Kubansku krizu gdje se vidi koliko su ratni jastrebovi opasni, a "kukavičluk" izuzetno vrijedan i koristan. Nitko nije savršen mada mi je niz njegovih poteza dobar, a i inspirirao je nastupom, govorom. Američki Camelot. A opet nije bio prazno odijelo kao Obama. Nego jesi pogledao seriju Kennedyjevi? Ja sam pogledao par epizoda na HRT. Da malo oduševim Leba, ima zgodna epizoda sa primitkom prvog crnog studenta na sveučilište u Mississippiju i Kennedy kaže svom crnom pomoćniku, priča što mora napraviti ali onda kaže kako je prvog crnca u životu vidio kad je došao na faks, kako je živio pod staklenim zvonom i nema pojma o njima puno. Ali on zna šta treba dok su bijelci u Mississippiju koji actually (  ) žive sa crncima zajedno glupe zadrte zle rasističke seljačine. A on i bratac borci za pravu stvar.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 01:21 |
|
|
doc je napisao/la: Lebowski je napisao/la: @doc, koji ti je nick na stormfrontu?
Kada će rezultti izbora? Nisam na stormfrontu. Kad završi glasanje. U šta sam pametan. Hrobi znači tvoj je zaključak da je u prvom planu borba za moć. Moguće. Zapravo je vjerojatno stvar perspektive. Na nizu prim Za JFK-a je najbolje rečeno: jera ih je naljutio pa su ga maknuli jer im je smetao. Žao mi je čovjeka ali kad čujem one njegove fiks ideje kako svi dišemo isti zrak, a ima posla sa komunistima. pre naivno. Mada opet je majstorski odradio Kubansku krizu gdje se vidi koliko su ratni jastrebovi opasni, a "kukavičluk" izuzetno vrijedan i koristan. Nitko nije savršen mada mi je niz njegovih poteza dobar, a i inspirirao je nastupom, govorom. Američki Camelot. A opet nije bio prazno odijelo kao Obama. Nego jesi pogledao seriju Kennedyjevi? Ja sam pogledao par epizoda na HRT. Da malo oduševim Leba, ima zgodna epizoda sa primitkom prvog crnog studenta na sveučilište u Mississippiju i Kennedy kaže svom crnom pomoćniku, priča što mora napraviti ali onda kaže kako je prvog crnca u životu vidio kad je došao na faks, kako je živio pod staklenim zvonom i nema pojma o njima puno. Ali on zna šta treba dok su bijelci u Mississippiju koji actually (  ) žive sa crncima zajedno glupe zadrte zle rasističke seljačine. A on i bratac borci za pravu stvar. Za JFK-a je dobro rečeno: on se ne može gledati kao političar, nego kao kulturni fenomen, nešto kao Picasso. Postao je svetac liberalizma; vjerojatno je naivno vjerovao u mogućnost jednakosti crnaca- tko od dobronamjernih onoga doba nije ?- ipak je LBJ progurao svo zakonodavstvo, u ozračju šoka zbog ubojstva JFK-a. Murrayjeva knjiga: Coming apart, White America 1960-2010, dostupna na bookos.org, dobra je analiza i toga dijela povijesti. Mislim da se Kennedy ne može okriviti , jer je segregacija postala neodrživa. Kontrakultura 1970-ih je bio pravi udarac u zapadnu civilizaciju, a JFK je bio mrtav već neko vrijeme. Bilo kako bilo- on nije bio osoba koja se može racionalno povijesno ocijeniti. Postao je mit kojeg nisu narušila nikakva otkrića o skandalima, pa je očito da mesijanska karizma traje. Nevolje koje su uslijedile zbog rasnoga pitanja i kasnije, djela su drugih i političara, a i općega ozračja dekadencije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 01:33 |
|
|
Istina. To je bilo neizbježno, Ljudi vole viziju boljeg svijeta i ta nada nas u ostalom dobrim dijelom i pokreće. A ta ideja da crnci mogu kao i bijelci samo da im se pomogne i isprave nepravde je privlačna. I skoro svi dobronamjerni ljudi su u to tada vjerovali, istina. Ali danas u to vjerovati je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 01:51 |
|
|
Citat: U spotu kojim se posljednjih dana doslovce bombardira javnost na televizijskim postajama, Amerikancima se obraća mađarski emigrant. Sa slikama iz istočne Europe iz 60-ih godina u pozadini, Mađar kaže kako je socijalizam uništio njegovu zemlju pa je emigrirao u Ameriku. Sada, kaže, pokušaj socijalističkog upravljanja i izjednačavanje bogatih i siromašnih vidi i u SAD-u. To ga plaši pa će zato glasovati za republikance. Je li ovo istina? Čini mi se malo jeftinim...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 01:55 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 02:25 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 02:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8552 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Hajde Romney,dobar koeficijent bio. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 02:32 |
|
|
Zasad vodi  Večernji bi mogao bolje provjeriti podatke Citat: 1.22 U Južnoj Karolini (9) 85,9 posto za Obamu, a u Floridi (29) 54,7 za Obamu i 44,7 za Romneya, javlja Huffington Post.
Citat: District 1 – Tim Scott (R) District 2 – Joe Wilson (R) District 3 – Jeff Duncan (R) District 4 – Trey Gowdy (R) District 5 – Mick Mulvaney (R) District 6 – James Clyburn (D)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 03:05 |
|
|
Par stranica ranije je ministry stavio tekst sa dnevnog kako su hrvati masovno za obamu, a danas kajin na dnevniku razočarano priča kako su njujorški istrani praktički jednoglasno za romneya... Među njima imam davno izgubljene rođake...  Dakle, ispostavila se točnom moja teorija da su ispitali samo friške imigrante.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 03:19 |
|
|
Trenutno stanje  A evo kako je to izgledalo priije 4 godine  Ukratko Romney je dobio Indianu što McCainu nije pošlo za rukom..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 09:10 |
|
|
|
Obama predsjednik još 4 godine. Skoro uvijek predsjednik SAD-a ima dva mandata. Za mene ovi izbori nisu izrazito bitni, ionako nikad nisam i vjerojatno nikad ne ću vidjeti SAD.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 09:35 |
|
|
|
Kakve to ima veze što nikad nisi bio u SAD-u? Izboru u Tunisu su bitni za svijet, a gdje onda neće biti važni izbori za glavnog svjetskog policajca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 11:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Hajde, nek je i taj cirkus završio. Kako ne može imati treći mandat može se otvoriti kladionica koja muslimanska država će sad platiti ? Za drugi mandat se ostavljaju "osjetljiviji poslovi".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Barack Obama vs Mitt Romney Postano: 07 stu 2012, 12:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|