|
|
Stranica: 138/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 21 lip 2022, 16:29 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Legionnaire je napisao/la: storarare je napisao/la: A koliko će biti poslanika desnog krila Republikanaca. To ne znam, morao bih da ih brojim. Ta stranka je u velikoj krizi, govori se o raspadu. Možda Makron uspije sada da je slomi. Imali bar 1/3 okvirno.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 17 srp 2022, 12:57 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Tri mladića 16, 18 i 20 godina, zaklana juče od strane sudanskog “izbjeglice”.
MSM mediji sklonili ovo sa naslovne strane, ako su uopšte i prenijeli. Objašnjavaju mnogo bitniju stvar kako neki nacisti sa Hitlerovim tetovažama u Hrvatskoj nisu izbjeglice iz Ukrajine, nego mađarski desničari.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 17 srp 2022, 16:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ove NWO budaletine su većinu svog stanovništva zamijenili sa muslimanima. Dok ne crtaš karikature muhammada niko se ne buni i izlazi na ulice. Osim za taj isti NWO kad ih napale protiv "desničara". Ljudi u vrhu im govore da će se smrzavati preko zime i biti bez struje dobar dio vremena ovi bleje u nebo, sasvim im svejedno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 18 srp 2022, 01:57 |
|
|
Baš sam se nasikiro u pm, evo potresen sam, zganut....
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 srp 2022, 15:10 |
|
|
Francuzi prodali nove radare srbima... nek se nađe... Inače i od prije su imali francuske kupili su ih preko Slovenije, ne kaže se džaba sjeverni srbi.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 srp 2022, 15:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 srp 2022, 15:13 |
|
|
Brane je napisao/la: Francuzi prodali nove radare srbima... nek se nađe... Inače i od prije su imali francuske kupili su ih preko Slovenije, ne kaže se džaba sjeverni srbi. kaže se alpski Srbi ako ćemo precizno
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 srp 2022, 15:23 |
|
|
JAS je napisao/la: Kako preko Slovenije ? Pa u videu čovjek jasno kaže da su kupili od Slovenije francuske radare. sev je napisao/la: kaže se alpski Srbi ako ćemo precizno
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 20 srp 2022, 07:55 |
|
|
Spala mu rezimska brnjica
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Šarabara
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 21 srp 2022, 08:23 |
|
|
Afrički ekonomski migranti, mahom muškarci vojne dobi, žale se što je Francuska otvorila izbjeglički centar za ukrajinske ratne izbjeglice, mahom žene s djecom
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 22 srp 2022, 14:50 |
|
|
Šarabara je napisao/la: Afrički ekonomski migranti, mahom muškarci vojne dobi, žale se što je Francuska otvorila izbjeglički centar za ukrajinske ratne izbjeglice, mahom žene s djecom
Tko im jebe mater ukrajinsku. Glavni ratnici globohoma. Nije mi nimalo krivo zbog njih. I ne zaslužuju bolje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 22 kol 2022, 17:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Rusi ih otjerali iz Malija, Afrika. Poklonili vladi nešto vojnih helikoptera i aviona. Ali nekako se mislim da to nije sva istina. Zaplijenjeno NATO naoružanje iz Ukrjaine je prebačeno u Mali i Francuzi to znaju pa bježe dok je vrijeme. Mogli su vladu nagovoriti da ostanu da su htjeli.
To je vrag sa tim malim protuzračnim raketama. Mogu stati u sanduke pa se avionom i brodom prebaciti gdje poželiš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Geni kameni
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 23 kol 2022, 15:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 30 kol 2022, 21:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25677 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 30 kol 2022, 22:47 |
|
|
Rođeni u Francuskoj 2020. po nacionalnom porijeklu.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 04 ruj 2022, 21:41 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 17 ruj 2022, 12:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Evo kako priču o francuskim zubarima koji su vadili zdrave zube pretvoriti u priču o nečemu posve drugom:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 18 ruj 2022, 13:05 |
|
|
Citat: Tata i sin zubari iz Francuske godinama će biti u zatvoru, unakazili hrpu pacijenata https://www.index.hr/vijesti/clanak/tat ... 95902.aspxMa dobro sve, ali vidi oce guzcetine bog te vidio. Tacno mi se dize na ovo. Ne volim nista "normalno" tj. srednje, ili da bude ovako ogromna ili skroz mala ko jabuka.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 18 ruj 2022, 13:05 |
|
|
E jbg.kasnim. Ali stavio sam samo radi ove guzice.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 18 ruj 2022, 13:07 |
|
|
Uglavnom to je jedan od pozitivnih uticaja africkih migracija na francusku populaciju. Te velike guzice mislim. Kenjare.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 ruj 2022, 08:03 |
|
|
Haram je napisao/la: Uglavnom to je jedan od pozitivnih uticaja africkih migracija na francusku populaciju. Te velike guzice mislim. Kenjare. Ma kakav utjecaj. Zewni se na faci vidi da je puna fillera tako i guzica
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 ruj 2022, 08:47 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Uglavnom to je jedan od pozitivnih uticaja africkih migracija na francusku populaciju. Te velike guzice mislim. Kenjare. Ma kakav utjecaj. Zewni se na faci vidi da je puna fillera tako i guzica Kakvi filteri u guzici bog ti dao?
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 ruj 2022, 09:08 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ma kakav utjecaj. Zewni se na faci vidi da je puna fillera tako i guzica
Kakvi filteri u guzici bog ti dao? Pa zar nisi cuo za najnoviji prilicno opasan trend? Uzima se salo sa predjela stomaka butina ili sta ti ja znam gdje ga imas vec i ubrizgava u guzicu da bude sto veca jer je to trenutno trend i to ne samo kod zena vec i muskaraca. To ti se kod nje jasno vidi. Ne moze imati ovako slabe butine, a toliku guzicu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 ruj 2022, 09:32 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Kakvi filteri u guzici bog ti dao?
Pa zar nisi cuo za najnoviji prilicno opasan trend? Uzima se salo sa predjela stomaka butina ili sta ti ja znam gdje ga imas vec i ubrizgava u guzicu da bude sto veca jer je to trenutno trend i to ne samo kod zena vec i muskaraca. To ti se kod nje jasno vidi. Ne moze imati ovako slabe butine, a toliku guzicu Cuj salo iz stomaka u guzicu hahaha pa ovo prvi put cujem. Znao sam za to da postoje nekakvi implatati za guzove al sam mislio da je to vise ono ko silikon malo da ucvrsti sta ja znam. Samo imas zena takvih vjeruj mi - obicno su arapskog porijekla ili juznoamerickog. Ne mora znaciti da se ova takodjer operisala. PS: Da, ovaj svijet je bo le stan. E sad, Kvacice i slicni, zamislite ovo u SFRJ i pod komustima, tj. uz komuniste. :)
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 ruj 2022, 09:37 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa zar nisi cuo za najnoviji prilicno opasan trend? Uzima se salo sa predjela stomaka butina ili sta ti ja znam gdje ga imas vec i ubrizgava u guzicu da bude sto veca jer je to trenutno trend i to ne samo kod zena vec i muskaraca. To ti se kod nje jasno vidi. Ne moze imati ovako slabe butine, a toliku guzicu
Cuj salo iz stomaka u guzicu hahaha pa ovo prvi put cujem. Znao sam za to da postoje nekakvi implatati za guzove al sam mislio da je to vise ono ko silikon malo da ucvrsti sta ja znam. Samo imas zena takvih vjeruj mi - obicno su arapskog porijekla ili juznoamerickog. Ne mora znaciti da se ova takodjer operisala. PS: Da, ovaj svijet je bo le stan. E sad, Kvacice i slicni, zamislite ovo u SFRJ i pod komustima, tj. uz komuniste. :) Slabo pratis trendove ...SAD i Brazil su rekorderi po broju zahvata Veliki korak naprijed dogodio se kad se počeo primjenjivati 'autologni prijenos sala', odnosno jednostavnije rečeno, transplantacija vlastitog sala: liječnik iz jednog dijela našeg tijela bogatog salom izvadi dio sala i medicinski ga obradi i potom presadi natrag na stražnjicu. Ti su se zahvati počeli prvi puta raditi u Južnoj Americi i zato se taj zahvat i naziva 'brazilski lifting'. Osim toga, u Brazilu još uvijek najveći broj žena povećava stražnjicu. Brazil je drugi na svijetu po sveukupnom broju plastičnih operacija, odmah iza SAD-a. Postoji i Sculptra lifting stražnjice s filerom koji se ubrizga u meko tkivo stražnjice. To zahtijeva nekoliko tretmana da bi se doista dobili primjetni rezultati, no brazilski lifting je traženiji i češći, iako skuplji (prosječno u SAD-u košta oko 30.000 kuna). Najriskantnija estetska operacija Povećavanje stražnjice s i bez implantata i dalje je najriskantnija plastična operacija. Američko društvo plastičnih kirurga 2018. u svojem izvještaju upozorilo je da još uvijek od 3000 takvih operacija jedna završi fatalno, smrtnim ishodom. Statistike su puno gore u zemljama poput Turske ili Brazila u kojima te operacije ne rade samo kirurzi u klinikama, već često i priučeni kvazidoktori, kakvih dakako ima puno i u SAD-u. Stručnjaci upozoravaju da ovu opasnu i složenu operaciju mogu raditi samo plastični kirurzi. I kao sto sma napisao najzalosnije je da su za ovim zahvatom poludjeli i muskarci https://miss7.24sata.hr/lifestyle/povec ... jera-26754https://story.hr/Celebrity/a151206/Meks ... njice.html
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|