|
|
Stranica: 18/180.
|
[ 4486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ostrožac je napisao/la: Piše SAFF da je to namještaljka. Nešto snimku analiziraju, zašto lik na krovu je u pancirki, drugi piše sms a treći se šeće s rukama u đepu. http://saff.ba/pogledajte-video-dokaz-d ... a-prevara/Ma kao u svakom terorističkom napadu: "Nisu naši nego CIA/Mossad, ali ako jesu naši, neka su, imali su povoda i razloga, a usput šta je s golorukim narodom Palestine!"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:13 |
|
|
Bosanski muslimani najavljuju kontra akcije ''Je suis Muslim''. Na kljuksu nema ni govora o islamskom teroru. Citat: Ne slažem se sa protestima sa parolom "je suis Charlie..", zato što ja nisam provokator niti dijelim paradigmu ovog i onog svijeta sa urednicima anamon prokletog "satiričnog tijednika". Ograđujem se od "Islamskog terorizma..." jer se i sam Islam ograđuje od terorizma. Koristim pravo i slobodu govora da sa ponosom izjavim Je suis Muslim. Kad ćemo se već dijeliti na one koji misle da mogu vrijeđati Poslanika i nas koji tako ne misle. Tako perfidna igra riječi, čuj "ja sam Čarli" na jednoj strani i na drugoj su svi oni kojima se ne ostavlja izbor da budu nešto "treće".
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ostrožac je napisao/la: Piše SAFF da je to namještaljka. Nešto snimku analiziraju, zašto lik na krovu je u pancirki, drugi piše sms a treći se šeće s rukama u đepu. http://saff.ba/pogledajte-video-dokaz-d ... a-prevara/A sta kazu je li i Srebrenica namjestaljka?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ostrožac je napisao/la: Piše SAFF da je to namještaljka. Nešto snimku analiziraju, zašto lik na krovu je u pancirki, drugi piše sms a treći se šeće s rukama u đepu. http://saff.ba/pogledajte-video-dokaz-d ... a-prevara/Ma kao u svakom terorističkom napadu: "Nisu naši nego CIA/Mossad, ali ako jesu naši, neka su, imali su povoda i razloga, a usput šta je s golorukim narodom Palestine!" Kako neko jednom napisa; "srpska mitomanija i mitologija je veca, muslimanska je gluplja". Mada na istom je to tragu. Ovima je sve bilo "vatikanka zavera" ovima je sve "krstaska zavjera". Nisu ni svjesni koliko lice na te "salonske cetnike" koje non stop stavljaju u usta. Cak su im i brade tu negdje.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:39 |
|
|
Mada, istina je dijelom da sto su trazili da su to i dobili. Ne zbog karikatura (koje stvarno smatram neukusnim) vec zbog tog sto su ovi isti oni koji su se borili protiv Assada na uspostavi "demokracije", to su ti isti ljudi. A tu je borbu kako znamo Zapad zdusno podrzavao. Russija je jedina imala mozga reci sta je tu stvarno u pitanju, oni najgori teroristi. I eto im sada.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 16:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Koliko je dugo moguće konzervirati streljivo? Je li moguće da je ono streljivo sa Twittera (Igman Konjic) datira još možda iz SFRJ izvoza u arapske zemlje?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 17:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skoro beskonačno u metalnoj limenci sa uljem i masti.
Nije to bio problem prošvercovati iz Bosne. To se radilo u vrijeme dok su vozači autobusa otvarali bunkere na autubusu i odu u kafanu trznuti jednu dok putnici stavljaju torbe. Pa u Sarajevu/Tuzli dođe tip koji nije putnik i ubaci torbu bez imena, u Parizu dođe drugi tip koji nije putnik i uzme torbu.
Pa se vozači sjetili da mogu zatvor guliti za taj propust (vjerujem da je bilo takvih slučajeva) i počeli preko svoje ruke ubacivati torbe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 17:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koliko je dugo moguće konzervirati streljivo? Je li moguće da je ono streljivo sa Twittera (Igman Konjic) datira još možda iz SFRJ izvoza u arapske zemlje? Moguće je, to streljivo se pakiralo u konzerve i takvo može stajati 30 i više godina
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 17:35 |
|
|
Jedva prošlo 24 sata a vidim bar 51% muslimana već tvrdo uvjereno da je ovo akcija CIA/MOSAD, francuske tajne službe. I stalno pokušavam pronaći to između redova da se sprdaju, ali ne vrlo su ozbiljni i turbo ludi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39729 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma jadni su, mitovi su im gluplji od istočnih susjeda. U to može vjerovati samo lud čovjek.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Jedva prošlo 24 sata a vidim bar 51% muslimana već tvrdo uvjereno da je ovo akcija CIA/MOSAD, francuske tajne službe. I stalno pokušavam pronaći to između redova da se sprdaju, ali ne vrlo su ozbiljni i turbo ludi. Najefikasnije je pokrivanje svih opcija jednom izjavom: "Nisu naši nego CIA/Mossad, ali ako jesu naši, neka su, imali su povoda i razloga, a usput šta je s golorukim narodom Palestine!"
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:36 |
|
|
Sa Klitaca: Forumas/ica nicka @ngel (oli ti anDZeo). Citat: Sad bi mi Bosnjaci muslimani ko biva trebali plakati i paliti svijece za ove koji su nastradali, trebali bi zastave na polja koplja spustiti, dan zalosti proglasiti...evo sve trcimo pa nam zapinje. Ovo jeste zalosno sto se desilo ali ne zbog novinara, njih mi nije ni najmanje zao, zao mi je samo muslimana Francuske i muslimana u citavom svijetu sto ce zbog ovpg izureziranog dogadjaja (ciji je cilj i bio satanizacija muslimana i otvoreni obracun sa muslimanima Evrope) ispastati samo muslimani i niko drugi. Velika prljava igra je u pitanju, kao i mnogi dogadjaji do sad, sve naravno usmjereno protiv muslimana, ali nema veze znamo da mora doci dan kada ce se muslimani boriti protiv jevreja i krscana, bitno je ko pobjedjuje na kraju igre
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10035 Lokacija: Banja Luka
|
daramo je napisao/la: Ma jadni su, mitovi su im gluplji od istočnih susjeda. U to može vjerovati samo lud čovjek. Eto , rece ti, nismo mi Srbi najgluplji . Sav ozaran citam ovaj tvoj osvrt . Ljubi te brat, fala i gdje cuo , i ne cuo... Ti si neki strucnjak za mitove ? Ajde budi dobar kao sto si pametan , pa pojasni ,kad vec spominjes ''istocne susjede'' , onako jednostavno kao da sam dijete , sta je ustvari mit ? Ja nacuo da svaki iole ozbiljniji narod na ovom svijetu , u svojoj kulturnoj bastini ima i svoje mitove . Imate li vi Hrvati kakav ?(sad je red da i ja malo budem bezobrazan )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:53 |
|
|
Opet ta rahat patnja i sabur.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24081 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Aztec je napisao/la: Sa Klitaca: Forumas/ica nicka @ngel (oli ti anDZeo). Citat: Sad bi mi Bosnjaci muslimani ko biva trebali plakati i paliti svijece za ove koji su nastradali, trebali bi zastave na polja koplja spustiti, dan zalosti proglasiti...evo sve trcimo pa nam zapinje. Ovo jeste zalosno sto se desilo ali ne zbog novinara, njih mi nije ni najmanje zao, zao mi je samo muslimana Francuske i muslimana u citavom svijetu sto ce zbog ovpg izureziranog dogadjaja (ciji je cilj i bio satanizacija muslimana i otvoreni obracun sa muslimanima Evrope) ispastati samo muslimani i niko drugi. Velika prljava igra je u pitanju, kao i mnogi dogadjaji do sad, sve naravno usmjereno protiv muslimana, ali nema veze znamo da mora doci dan kada ce se muslimani boriti protiv jevreja i krscana, bitno je ko pobjedjuje na kraju igre Kakvo strašno stanje uma u kotlini. Trebat će Sarajevu denacifikacija.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 18:57 |
|
|
Fascinantno mi da muslimani sa Balkana znaju priželjkivati (i prizivati) WWIII. Bili bi pometeni sa Balkana kao da tu nikad postojali nisu. (bez obzira tko ratovao u tom ratu)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:11 |
|
|
Okružili ih, možda već i ubili. Govori da su imali plan sakriti se u Belgiji dok se stvar ne stiša. Pa su vjerojatno u putu na radiju čuli svoja imena i okrenuli nazad za Pariz da ubiju kojeg policajca dok ginu.
Sad francuska tajna služba mora saznati tko im je davao skrovište u Belgiji. Kakav dogovor je bio.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:22 |
|
|
Citat: 88.000 policiers et gendarmes mobilisés face au risque terroriste, selon le ministère de l'intérieur 5:39 PM - 8 Jan 2015
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:25 |
|
|
Nigdje eksperAta kao kod njhA. Citat: Napad je false flag operacija tajnih službi, sa ciljem da se opravda ukidanje građanskih prava i uvođenje totalitarnog režima pod maskom borbe protiv "terorizma".
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:26 |
|
|
Svaka čast:
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:33 |
|
|
I treći napad se dogodio u Parizu. Love tipa sa puškom koji je pogodio uličnog čistača u lice, još je živ.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24081 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Već 24 sata govore da su opkolili ubojice, da su pred uhićenjem, skoro gotovi - a još ništa. Sad mi postaje pomalo to neuvjerljivo i mišljenja sam da puštaju informacije iz velike želje za uhićenjem.
Ne bih se čudio, da još nisu 100% sigurni, ni gdje se kriju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:40 |
|
|
Ma jesu ih opkolili, ali ne žuri im se sad. Možda i talca imaju.
Onaj policajac kojeg su ubli dok je ležao na podu musliman. U biti nije musliman već infidel, jer je radio za kafire i od njih primao plaću. tako to funkcionira.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 sij 2015, 19:43 |
|
|
Kako mi na *** ide ovo naglo kao zapadnjačko buđenje savjesti kroz ovo masovno medijsko podržavanje nenasilja putem ovih karikatura, kao eto i mi smo protiv nasilja a kad je prije po godine preko 50 ljudi živo spaljeno u Odesi, niđe protesta, niđe ismijavanja ukrajinskog nacizma. Ili kad je trebalo hraknuti na Ruse povodom "obaranja" malezijskog aviona, takmičili su se ko će se više posrati po njima itd. Ili kad je trebalo pljunuti po Srbima zbog đenosajda nad šiftarijom i podržati bombing i stvaranje islamske države na tlu Srbije, bili su prvi. Gonite se u lijepu pičku materinu, i vi i vaši problemi s muslimancima, dabogda vas pojeli za iftar.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, espresso i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|