|
|
Stranica: 13/20.
|
[ 497 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 06 vel 2025, 20:45 |
|
|
daramo je napisao/la: weasel je napisao/la: Motiviranost dolazi iz činjenice da mi je prosto nevjerojatno s kolikim perverznim užitkom većina forumaša ovdje navija da se eliminira čitav jedan narod sa prostora na kojem živi.
Vide da se masovno ubijaju civili, narod izgladnjuje i otvoreno planira njihovo etnicko ciscenje.
Da se radi o bilo kojem drugom mjestu u svijetu plan preselienja citave populacije bi izazvao gotovo sigurno komentar bogati jesu ovi predlagači zdravi u glavi.
Znaju dobro da se teroriste davnih dana eliminiralo i da se koristi prilika da se pod izlikom borbe s terorizmom ostvari velikonacionalni plan širenja Izraela.
A ovi neće stati dok ne zapale cjeli bliski istok. Ajde budi pošten pa broji samnom, jel Njetanjehu kmečao da se napadne Irak pa se napao irak, pa je trazio Libiju , Siriju, Somaliju I sve su redom napali , unistili zemlje i sad je tamo jos gori kaos. Sad kmeci da se napadne Iran sto mu srecom ne prolazi rukom. Radi se o ratnohusckackoj fiksaciji jedne klike sa suludim idejama po svjetski mir. Da ne govorim o “oruzju za masovno unistenje” koje se ocito teleportiralo iz Iraka na Mars pa nisu nista nasli. Ti ljudi su opasni.
I onda forumasi takve luđake i njihove ludorije podržavaju kao da to nema posljedice i na RH Ali vratimo se gazi… Skuo takvih postupanja je teskom mukom uveden u medunarodno pravo i klasificiran kao genocid i to baš od židova koji su sve to pretrpjeli u ww2
Bas me zanima kako bi se doticni ponasali da su palestinci recimo 50% krščani, poput recimo susjeda im Libanonaca. Onda bi upadali s deus vult komentarima
Poštenje i intelektualna čestitost je ili tu ili nije sve ostalo je licemjerje Nije vam smetalo preseljenje kršćana s Levanta, nije vam smetao genocid nad Jezidima. Kršćani su potpuno izbrisani iz Iraka, Sirije, Zapadne Obale i sad mi trebamo žaliti za njihovim krvnicima. To čak i nije pravi ekvivalent. Ekvivalent bi bio da su u islamskim zemljama, i muslimani općenito, žalili za protjeranim kršćanima kada je to radio ISIL i sve druge militantne skupine u Sirijskim i Iračkim sukobima. Jer od nas, kršćana, očekuju da žalimo za muslimanima.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 06 vel 2025, 20:50 |
|
|
Kronos je napisao/la: Ne izjednačavaj srbe i palestince, iako to srbi sami od sebe rade. Žalosno je što moramo svaki dan našim specijalcima objašnjavat jedno te isto. Tko kaže da izjednačavam? Srbi su BOLJII kao grupa, nego ovi palestinci o kojima se priča. Eto ne ratujemo čitavih 30 godina. Kad bi to postigli sa palestincima da s njima moramo dijeliti prostor, neki za koji oni povjesno drže da je njihov. Inače i srbi, četnički, i dalje drže da imaju pravo na dijelove Hrvatske a eto nas ne napadaju zbog toga niti zbog Jasenovca. Govorim o pravim napadima, bombaškim, vojnim, a ne kad se Dodik, Vučić, Dačić ili neki drugi popnu na binu da seru. Palestinci su zaostala, radikalna, tvrdoglava rulja, s kojom nema suživota, i preseljenje je najbezbolnije rješenje. Njihova djeca bi imali bolju perspektivu rasuti po islamskim zemljama nego da se odgajaju u Gazi kao inkubator za Hamas. Što to ima u Gazi, i na toj zemlji, općenito, tako važno da je bitnije da dijete odrasta na njoj nego da ima budućnost u kojoj neće služiti kao Hamasovski kamikaza?
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 06 vel 2025, 22:25 |
|
|
Kiler ima pravo, unaprijed dogovorena priča. Iako nisam siguran da je Trump bio zicer, tek je nedavno dobio izbore. Inače, ima smisla i Daramova priča. Only buisness.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 06 vel 2025, 23:48 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 02:14 |
|
|
weasel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: @Weasel, stari druže sa bespuća interneta, da ti kažem...
Nije meni problem što ti o Palestincima razmišljaš kako razmišljaš, tvoja stvar i ja sam ptpuno tolerantan na svaku ideju ( osim promicanja imigracija gdje pucam bez opomene).
Po mom sudu, ljudima je ovdje malo čudno što se ti za Palestince silovito boriš. Dakle zato što si spreman doći u konflikt sa većinom, a radi koga i čega? Nekakvih islamističkih Arapa?
Odakle tolika motiviranost? Čast dosljednosti, ali...? Motiviranost dolazi iz činjenice da mi je prosto nevjerojatno s kolikim perverznim užitkom većina forumaša ovdje navija da se eliminira čitav jedan narod sa prostora na kojem živi. Vide da se masovno ubijaju civili, narod izgladnjuje i otvoreno planira njihovo etnicko ciscenje. Da se radi o bilo kojem drugom mjestu u svijetu plan preselienja citave populacije bi izazvao gotovo sigurno komentar bogati jesu ovi predlagači zdravi u glavi. Znaju dobro da se teroriste davnih dana eliminiralo i da se koristi prilika da se pod izlikom borbe s terorizmom ostvari velikonacionalni plan širenja Izraela. A ovi neće stati dok ne zapale cjeli bliski istok. Ajde budi pošten pa broji samnom, jel Njetanjehu kmečao da se napadne Irak pa se napao irak, pa je trazio Libiju , Siriju, Somaliju I sve su redom napali , unistili zemlje i sad je tamo jos gori kaos. Sad kmeci da se napadne Iran sto mu srecom ne prolazi rukom. Radi se o ratnohusckackoj fiksaciji jedne klike sa suludim idejama po svjetski mir. Da ne govorim o “oruzju za masovno unistenje” koje se ocito teleportiralo iz Iraka na Mars pa nisu nista nasli. Ti ljudi su opasni. I onda forumasi takve luđake i njihove ludorije podržavaju kao da to nema posljedice i na RH Ali vratimo se gazi… Skuo takvih postupanja je teskom mukom uveden u medunarodno pravo i klasificiran kao genocid i to baš od židova koji su sve to pretrpjeli u ww2 Bas me zanima kako bi se doticni ponasali da su palestinci recimo 50% krščani, poput recimo susjeda im Libanonaca. Onda bi upadali s deus vult komentarima Poštenje i intelektualna čestitost je ili tu ili nije sve ostalo je licemjerje De bola nemoj mi te šuplje. Glasali su za te teroriste. Taj narod se veseli kad nekome ti borci otpora odrube glavu. Tako su našem Salopeku odrubili glavu. Ko im jebe mater sad glupu, treba ih sve uništit da nestanu. Rekao sam u mom prvom postu nakon što su ovi degeni upali u Izrael da će ih Židovi sravnit sa zemljom. Pričaš o poštenju i čestitosti. Ja u ratu nisam dirno civila a svakog kojeg sam zarobio je otišao na razmjenu samo ovo je nešto drugo. Nema ovde poštenja i čestitosti u ovoj priči. Oni bi da kolju i odrubljuju glave a da ih svijet tetoši. Oni bi hamas i teroriste birali, oni bi se divili kad im borci otpora prikolju i zatuku nekog. E hoćeš racku moj. Sad skapaj od gladi ili od granata. To je taj djir i mentalni sklop. Kolektivno. Imaš ih ovdje i po forumu. Radovali se. Niko nije osudio ona ubojstva civila. Komentari su bili: ‘gore vam merkave’ i ‘podji sa nama momčino’ kad su uništili par tenkova i izvodili ljude u gaćama iz kuća. To je taj mentalni sklop. Jedina razlika između onih u Gazi i ovih na forumu je što su ti degeni u Gazi osuđeni na smrt a da toga nisu svjesni i glume hrabre borce otpora dok ovi ovdje na forumu glume borce al po internetu. Ko ovaj karabaja. Ja bi se ubio sa gledam kako mi braću uništavaju a ja da ne uradim ništa. Ma ko im jebe mater kolektivno, nek ih Židovi zgaze do kraja. Jebo im hezbolah i Iran mater glupu zatucanu.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 07:04 |
|
|
Muslimani- štovatelji sotone Židovi- štovatelji sotone
Po mogućnosti neka potrijebe jedni druge da oslobodimo svetu zemlju i nekada kršćanski bliski istok od tog zla.
Amen
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 07:06 |
|
|
Naši su Armenci, Asirci, Maroniti, Grci itd. Njima lijepo razdijeliti zemlju kad se ovaj korov potrijebi međusobno
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 07:07 |
|
|
Muslimani imaju brojke Židi imaju tehnologiju, sve u svemu prilično su "even" u slučaju pravog rata
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 07:09 |
|
|
Katolička proročanstva kažu da će 2/3 ljudi umrijeti u "chastisement" (očito ww3) prije 1000 godina vladavine Krista. Možda ovo i jest uvod u to.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 08:14 |
|
|
tetejac je napisao/la: weasel je napisao/la: Motiviranost dolazi iz činjenice da mi je prosto nevjerojatno s kolikim perverznim užitkom većina forumaša ovdje navija da se eliminira čitav jedan narod sa prostora na kojem živi.
Vide da se masovno ubijaju civili, narod izgladnjuje i otvoreno planira njihovo etnicko ciscenje.
Da se radi o bilo kojem drugom mjestu u svijetu plan preselienja citave populacije bi izazvao gotovo sigurno komentar bogati jesu ovi predlagači zdravi u glavi.
Znaju dobro da se teroriste davnih dana eliminiralo i da se koristi prilika da se pod izlikom borbe s terorizmom ostvari velikonacionalni plan širenja Izraela.
A ovi neće stati dok ne zapale cjeli bliski istok. Ajde budi pošten pa broji samnom, jel Njetanjehu kmečao da se napadne Irak pa se napao irak, pa je trazio Libiju , Siriju, Somaliju I sve su redom napali , unistili zemlje i sad je tamo jos gori kaos. Sad kmeci da se napadne Iran sto mu srecom ne prolazi rukom. Radi se o ratnohusckackoj fiksaciji jedne klike sa suludim idejama po svjetski mir. Da ne govorim o “oruzju za masovno unistenje” koje se ocito teleportiralo iz Iraka na Mars pa nisu nista nasli. Ti ljudi su opasni.
I onda forumasi takve luđake i njihove ludorije podržavaju kao da to nema posljedice i na RH Ali vratimo se gazi… Skuo takvih postupanja je teskom mukom uveden u medunarodno pravo i klasificiran kao genocid i to baš od židova koji su sve to pretrpjeli u ww2
Bas me zanima kako bi se doticni ponasali da su palestinci recimo 50% krščani, poput recimo susjeda im Libanonaca. Onda bi upadali s deus vult komentarima
Poštenje i intelektualna čestitost je ili tu ili nije sve ostalo je licemjerje De bola nemoj mi te šuplje. Glasali su za te teroriste. Taj narod se veseli kad nekome ti borci otpora odrube glavu. Tako su našem Salopeku odrubili glavu. Ko im jebe mater sad glupu, treba ih sve uništit da nestanu. Rekao sam u mom prvom postu nakon što su ovi degeni upali u Izrael da će ih Židovi sravnit sa zemljom. Pričaš o poštenju i čestitosti. Ja u ratu nisam dirno civila a svakog kojeg sam zarobio je otišao na razmjenu samo ovo je nešto drugo. Nema ovde poštenja i čestitosti u ovoj priči. Oni bi da kolju i odrubljuju glave a da ih svijet tetoši. Oni bi hamas i teroriste birali, oni bi se divili kad im borci otpora prikolju i zatuku nekog. E hoćeš racku moj. Sad skapaj od gladi ili od granata. To je taj djir i mentalni sklop. Kolektivno. Imaš ih ovdje i po forumu. Radovali se. Niko nije osudio ona ubojstva civila. Komentari su bili: ‘gore vam merkave’ i ‘podji sa nama momčino’ kad su uništili par tenkova i izvodili ljude u gaćama iz kuća. To je taj mentalni sklop. Jedina razlika između onih u Gazi i ovih na forumu je što su ti degeni u Gazi osuđeni na smrt a da toga nisu svjesni i glume hrabre borce otpora dok ovi ovdje na forumu glume borce al po internetu. Ko ovaj karabaja. Ja bi se ubio sa gledam kako mi braću uništavaju a ja da ne uradim ništa. Ma ko im jebe mater kolektivno, nek ih Židovi zgaze do kraja. Jebo im hezbolah i Iran mater glupu zatucanu. Nemoj tetejac puno da sereš, nije to tako pocelo 7. oktobra pa da se neko radovao iz cista mira. Seronjo
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 08:49 |
|
|
Planina je napisao/la: Muslimani- štovatelji sotone Židovi- štovatelji sotone
Po mogućnosti neka potrijebe jedni druge da oslobodimo svetu zemlju i nekada kršćanski bliski istok od tog zla.
Amen Kršćanski je pomoliti se za nedužne ljude i nedopustiti da nas uvuku u svoje karafeke.
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nemoj tetejac puno da sereš, nije to tako pocelo 7. oktobra pa da se neko radovao iz cista mira. Seronjo Nasilje rađa nasilje. Jesam ti odmah prvi dan govorio nemoj tako, ti si bio bezosjećajan. Trebaš biti dobar zbog sebe ne zbog drugoga. Prisjetimo se tih nesretnih dana. Palestinci zarobljavaju civile, Karabaja likuje na strašne scene ratnih zločina, naravno upozoravam ga nemoj Karabaja. Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Evo rasplako sam se Polako ima vremena, rasplakat ćeš se kad vidiš izraelski odgovor. Onda imamo ovo: Ali to nije sve! Evo me kao reklame na tv. Sljedeće je selidba u Afriku, Somaliju možda, izgradnja turističkog centra Gaze, kombinacija Las Vegasa i Monaka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:12 |
|
|
Izjave poput "U Izraelu nema civila", ne samo od strane Karabaje, nego sve do jednog muslimana na forumu.
Nijedan da osudi iživljavanje nad mladima na glazbenom festivalu, izvlačenje civila iz kuća. Što je malo dijete krivo, je li malo dijete vojnik? Kažu jest. Dakle totalni, 100% neodstatak suosjećanja kod svakog muslimana (koji se javio) za nemuslimanske žrtve. Kad je njima nešto, onda je genocid svijete zašto šutiš, budi čovjek, bla, bla. A kad netko njihov nešto radi onda haha, neka, bravo,...
Elem, ako su ovo vojnici:
Može biti i ovo su:
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Izjave poput "U Izraelu nema civila", ne samo od strane Karabaje, nego sve do jednog muslimana na forumu.
Nijedan da osudi iživljavanje nad mladima na glazbenom festivalu, izvlačenje civila iz kuća. Što je malo dijete krivo, je li malo dijete vojnik? Kažu jest. Dakle totalni, 100% neodstatak suosjećanja kod svakog muslimana (koji se javio) za nemuslimanske žrtve. Kad je njima nešto, onda je genocid svijete zašto šutiš, budi čovjek, bla, bla. A kad netko njihov nešto radi onda haha, neka, bravo,...
Može biti i ovo su:
Zato je raseljavanje jedino moguće rješenje.
Dok su grupisani ovako djeca im nemaju budućnost.
Kada odu u druge muslimanske zemlje razvodnit će se taj ratni poriv, a neće ni biti židova blizu da ih optužuju.
Mrzit će židove i dalje, ali izdaleka.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: tetejac je napisao/la: De bola nemoj mi te šuplje. Glasali su za te teroriste. Taj narod se veseli kad nekome ti borci otpora odrube glavu. Tako su našem Salopeku odrubili glavu. Ko im jebe mater sad glupu, treba ih sve uništit da nestanu. Rekao sam u mom prvom postu nakon što su ovi degeni upali u Izrael da će ih Židovi sravnit sa zemljom. Pričaš o poštenju i čestitosti. Ja u ratu nisam dirno civila a svakog kojeg sam zarobio je otišao na razmjenu samo ovo je nešto drugo. Nema ovde poštenja i čestitosti u ovoj priči. Oni bi da kolju i odrubljuju glave a da ih svijet tetoši. Oni bi hamas i teroriste birali, oni bi se divili kad im borci otpora prikolju i zatuku nekog. E hoćeš racku moj. Sad skapaj od gladi ili od granata. To je taj djir i mentalni sklop. Kolektivno. Imaš ih ovdje i po forumu. Radovali se. Niko nije osudio ona ubojstva civila. Komentari su bili: ‘gore vam merkave’ i ‘podji sa nama momčino’ kad su uništili par tenkova i izvodili ljude u gaćama iz kuća. To je taj mentalni sklop. Jedina razlika između onih u Gazi i ovih na forumu je što su ti degeni u Gazi osuđeni na smrt a da toga nisu svjesni i glume hrabre borce otpora dok ovi ovdje na forumu glume borce al po internetu. Ko ovaj karabaja. Ja bi se ubio sa gledam kako mi braću uništavaju a ja da ne uradim ništa. Ma ko im jebe mater kolektivno, nek ih Židovi zgaze do kraja. Jebo im hezbolah i Iran mater glupu zatucanu. Nemoj tetejac puno da sereš, nije to tako pocelo 7. oktobra pa da se neko radovao iz cista mira. Seronjo
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:34 |
|
|
Činjenica da će izgubiti prostor pogađa gore političke islamiste s ovog foruma nego sve civilne žrtve koje su zadobili u Gazi, jer su žrtve bile samo sredstvo ostvarenja višeg, islamističkog cilja.
Sada ispade da su žrtve, za politički cilj, bile uzalud.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:42 |
|
|
potocnj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Izjave poput "U Izraelu nema civila", ne samo od strane Karabaje, nego sve do jednog muslimana na forumu.
Može biti i ovo su:
Zato je raseljavanje jedino moguće rješenje.
Dok su grupisani ovako djeca im nemaju budućnost.
Kada odu u druge muslimanske zemlje razvodnit će se taj ratni poriv, a neće ni biti židova blizu da ih optužuju.
Mrzit će židove i dalje, ali izdaleka.
Sve više mi se sviđa ta opcija. Ima tračak mira i koegzistencije, trenutne postavke to nemaju.
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 09:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Izjave poput "U Izraelu nema civila", ne samo od strane Karabaje, nego sve do jednog muslimana na forumu.
Može biti i ovo su:
Vidis ti si jos 2019 pisoa genocidaške gebelsovske postove. Sta je ovo sto si ispisao nego "nema muslimana civila" konstatacija i suptilan pozov na genocid. Samo si to fino upakovao. PS sve ovo sto si napisao zapravo vrijedi za Zidove jer su izstjerani iz sve i jedne zemlje u kojoj su zivjeli, ukljucujuci i Hrvatsku
Naša Kvačica je napisao/la: Nije trolanje, nego je poanta da je nemoguće pored islamista živjeti mirno. U BiH islamisti su u sukobu sa Hrvatima i Srbima. Na Kosovu islamisti u sukobu sa Srbima. Na Cipru islamisti u sukobu sa Grcima. U Indiji islamisti u sukobu sa Hindusima. U Kini islamisti u sukobu sa ateistima. Na Filipinima, islamisti u sukobu sa katolicima. U Mijanmaru islamisti u sukobu sa budistima. Itd. itd. islamistima smeta sve, mrze USA, UK, Francusku, Španjolsku, Grčku, Rusiju.............. Također islamisti se mrze sa drugim muslimanima. U Turskoj islamisti mrze Kurde. U Egiptu, u Siriji, Libiji, Jemenu, Iraku......... Što je najgore vjerojatno sam još ovoliko primjera zaboravio nabrojati. Zaključak: nitko, nikad, nigdje, nije mogao normalno živjeti pored islamista. Ne možemo mi ovdje, ne može Izrael, ne može islamist miran biti ni na sjeveru u Švedskoj, ni negdje u pustinji ni u džungli. Podrška Izraelu koji ima nesreću da su mu islamisti susjedi. Jadni ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:11 |
|
|
Jučer je izraelski ministar obrane Israel Katz rekao da su Norveška, Španjolska i Irska zakonski obvezne dopustiti svakom stanovniku Gaze da uđe na njihove teritorije, nakon što su priznale palestinsku državu. Iz Madrida i Dublina odbacuju takve tvrdnje te poručuju da Gaza mora biti dio buduće palestinske države.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Vidis ti si jos 2019 pisoa genocidaške gebelsovske postove. Sta je ovo sto si ispisao nego "nema muslimana civila" konstatacija i suptilan pozov na genocid. Samo si to fino upakovao. PS sve ovo sto si napisao zapravo vrijedi za Zidove jer su izstjerani iz sve i jedne zemlje u kojoj su zivjeli, ukljucujuci i Hrvatsku Naša Kvačica je napisao/la: Nije trolanje, nego je poanta da je nemoguće pored islamista živjeti mirno. U BiH islamisti su u sukobu sa Hrvatima i Srbima. Na Kosovu islamisti u sukobu sa Srbima. Na Cipru islamisti u sukobu sa Grcima. U Indiji islamisti u sukobu sa Hindusima. U Kini islamisti u sukobu sa ateistima. Na Filipinima, islamisti u sukobu sa katolicima. U Mijanmaru islamisti u sukobu sa budistima. Itd. itd. islamistima smeta sve, mrze USA, UK, Francusku, Španjolsku, Grčku, Rusiju.............. Također islamisti se mrze sa drugim muslimanima. U Turskoj islamisti mrze Kurde. U Egiptu, u Siriji, Libiji, Jemenu, Iraku......... Što je najgore vjerojatno sam još ovoliko primjera zaboravio nabrojati. Zaključak: nitko, nikad, nigdje, nije mogao normalno živjeti pored islamista. Ne možemo mi ovdje, ne može Izrael, ne može islamist miran biti ni na sjeveru u Švedskoj, ni negdje u pustinji ni u džungli. Podrška Izraelu koji ima nesreću da su mu islamisti susjedi. Jadni ljudi. I opet nisi opovrgnuo da u Izraelu nema civila, što je strašno. Krivo ti je neko dijete koje se rodilo tu, zbog nečeg što je uradio njegov možda zli djed. Ali ok, to ti sebi možeš opravdati, prihvaćam. Što se tiče tog mog posta, primijeti da ja nisam pozvao na ubijanje muslimana, ili muslimanskih civila. Čak ne pozivam ni na ubijanje muslimanskih vojnika. Ako se mene išta pita, a ne pita, pozivam na primirje i međusobno poštovanje i u Izraelu i Palestini i Ukrajini i bilo gdje drugo na svijetu. Samo prihvaćam stvarnost. Islam jeste u sukobu sa svakim sa kim ima posla. Islam ima namjeru osvojiti svijet. Islamu je obećan Rim, kao i sve ostalo. Zatvaranje očiju ne znam kako bi pomoglo, i zašto sam ja loš čovjek ako primijetim očigledno.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:20 |
|
|
Meni je zanimljivo kako se svijet sad odjednom sablazni oko premjestanja Palestinaca kao to je etnicko ciscenje. Taj isti svijet nije aa rekao kad se isto etnicko ciscenje dogodilo u Nagorno Karabahu. Zanimljivo
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vidis ti si jos 2019 pisoa genocidaške gebelsovske postove. Sta je ovo sto si ispisao nego "nema muslimana civila" konstatacija i suptilan pozov na genocid. Samo si to fino upakovao. PS sve ovo sto si napisao zapravo vrijedi za Zidove jer su izstjerani iz sve i jedne zemlje u kojoj su zivjeli, ukljucujuci i Hrvatsku
I opet nisi opovrgnuo da u Izraelu nema civila, što je strašno. Krivo ti je neko dijete koje se rodilo tu, zbog nečeg što je uradio njegov možda zli djed. Ali ok, to ti sebi možeš opravdati, prihvaćam. Što se tiče tog mog posta, primijeti da ja nisam pozvao na ubijanje muslimana, ili muslimanskih civila. Čak ne pozivam ni na ubijanje muslimanskih vojnika. Ako se mene išta pita, a ne pita, pozivam na primirje i međusobno poštovanje i u Izraelu i Palestini i Ukrajini i bilo gdje drugo na svijetu. Samo prihvaćam stvarnost. Islam jeste u sukobu sa svakim sa kim ima posla. Islam ima namjeru osvojiti svijet. Islamu je obećan Rim, kao i sve ostalo. Zatvaranje očiju ne znam kako bi pomoglo, i zašto sam ja loš čovjek ako primijetim očigledno. Super, sad mi nadji izjavu gdje Hitler oziva na ubijanje Zidova Zidovi su pobili 100 000 civila za godinu, jesi igdje cuo da pozivaju na ubijanje civila. Izjave su im slicnike tvojoj. Znam sta si mislio
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I opet nisi opovrgnuo da u Izraelu nema civila, što je strašno. Krivo ti je neko dijete koje se rodilo tu, zbog nečeg što je uradio njegov možda zli djed. Ali ok, to ti sebi možeš opravdati, prihvaćam. Što se tiče tog mog posta, primijeti da ja nisam pozvao na ubijanje muslimana, ili muslimanskih civila. Čak ne pozivam ni na ubijanje muslimanskih vojnika. Ako se mene išta pita, a ne pita, pozivam na primirje i međusobno poštovanje i u Izraelu i Palestini i Ukrajini i bilo gdje drugo na svijetu. Samo prihvaćam stvarnost. Islam jeste u sukobu sa svakim sa kim ima posla. Islam ima namjeru osvojiti svijet. Islamu je obećan Rim, kao i sve ostalo. Zatvaranje očiju ne znam kako bi pomoglo, i zašto sam ja loš čovjek ako primijetim očigledno. Super, sad mi nadji izjavu gdje Hitler oziva na ubijanje Zidova Znam sta si mislioProjiciraš. Ne misle svi kao muslimani. Nas uče praštanju i ljubavi prema neprijatelju, sasvim drugi softver. Što da ti kažem nego ako ikako možeš oslobodi se džamije, ne zbog nekog straha od agresora ili što nekom smetaš, nego jednostavno radi sebe da budeš u srcu sretniji, smireniji i zadovoljniji sam sobom.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:46 |
|
|
Nisu pobili civile. Pobili su živi zid. To nije isto. Ako Hamas puca po izraelskoj djecu okružen svojim civilima. Izrael ima svako moralno pravo uzvratit da obrani svoju djecu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gaza pod američku upravu - Palestinci se trebaju raseliti? Postano: 07 vel 2025, 10:51 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nisu pobili civile. Pobili su živi zid. To nije isto. Ako Hamas puca po izraelskoj djecu okružen svojim civilima. Izrael ima svako moralno pravo uzvratit da obrani svoju djecu. Ja ne kužim što je logika kod ovih islamista. Je li oni očekuju da pucaju po Izraelu, a Izrael ne puca po njima? Što je tu plan uopće?
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|