|
|
Stranica: 495/981.
|
[ 24508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DEMONIKA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:10 |
|
|
Diablo je napisao/la: DEMONIKA je napisao/la: Svi imate jebanje u mozak jebu vas oni za koje glasujete, i ne vade 20+ godina činjenica je, nikada se tzv šumska niti tzv herzegbosna neće otcijepiti, niti ih itko želi pripojiti samo vam prodaju muda za bibrege decenijama i na tom grade sebi status vile naslijeđe i glasove
o crvi mali sve tri religije kako ste zavedeni i jadni u mržnji
Cinjenica je također da Ce se prije allah ukazat na derneku u turbetu nego sto Ce bosnjo dobit građansku. Nama se nigdje ne zuri , pogotovo nakon schmidtovog Ummet-anja . Do istrage vase ili nase !!!  jaro moj ja sam ateista zato sam i otišla a vi se koljite za kvadrat zemlje koja će uvijek biti bosna, s vama ili bez vas haj vozdra ;) "BIJELA kuća je priopćila da Joe Biden ipak neće putovati u Jordan kao dio svog putovanja na Bliski istok. Jordanski ministar vanjskih poslova Ayman Safadi rekao je ranije da Jordan više ne održava planirani summit s američkim predsjednikom te egipatskim i palestinskim čelnicima koji se trebao održati sutra u Ammanu. Safadi je u razgovoru za Al Jazeeru rekao da je summit otkazan jer "nema smisla sada razgovarati o bilo čemu osim o zaustavljanju rata".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEMONIKA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:15 |
|
|
tetejac je napisao/la: Diablo je napisao/la: Cinjenica je također da Ce se prije allah ukazat na derneku u turbetu nego sto Ce bosnjo dobit građansku. Nama se nigdje ne zuri , pogotovo nakon schmidtovog Ummet-anja . Do istrage vase ili nase !!!  Ma oni će tek poć negdje, samo ovaj mudžos toga nije svjestan. Nit su bili svjesni 92 nit su sad. jel to prijetnja prijavljen si
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:17 |
|
|
DEMONIKA je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ma oni će tek poć negdje, samo ovaj mudžos toga nije svjestan. Nit su bili svjesni 92 nit su sad. jel to prijetnja prijavljen si U strahu su velike oči.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:18 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 13:46 Postovi: 379 Lokacija: Red ispred hambasade
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:21 |
|
|
tetejac je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ovo je momenat da lideri muslimanskih zemalja prestanu sa debilnim izjavama tupa gdje je UN, kako s ijet ovo gleda itd. Oružija ima. Pozovite. Tako te volim. Šta se čeka? Nemoj pička bit već pomozi svojima. Kad su tvoji napali moju braću u BiH ja sam među prvima otišao da im pomognem. Nisam srao po internetu. Daj nam sliku iz Gaze sa puškom u ruci, kani se merkava i drkanja po internetu. Slabo si im pomogo jer su dobili po njonji od Posavine do Hercegovine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:26 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: tetejac je napisao/la: Tako te volim. Šta se čeka? Nemoj pička bit već pomozi svojima. Kad su tvoji napali moju braću u BiH ja sam među prvima otišao da im pomognem. Nisam srao po internetu. Daj nam sliku iz Gaze sa puškom u ruci, kani se merkava i drkanja po internetu. Slabo si im pomogo jer su dobili po njonji od Posavine do Hercegovine. Ćao mirotvorac. Tamo gdje su moji došli i prošli niste se dobro proveli. Nego, nemojte bit pičke šta se čeka? Poziv? Hahha čuj poziv. Ni mene niko nije zvao. Spremiš se brate sam. Lako je po internetu srat i glumit mirotvorca. Radi guza jelde? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85871 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mirusvijetu je napisao/la: tetejac je napisao/la: Tako te volim. Šta se čeka? Nemoj pička bit već pomozi svojima. Kad su tvoji napali moju braću u BiH ja sam među prvima otišao da im pomognem. Nisam srao po internetu. Daj nam sliku iz Gaze sa puškom u ruci, kani se merkava i drkanja po internetu. Slabo si im pomogo jer su dobili po njonji od Posavine do Hercegovine. 25% BiH nama, 25% BiH vama. Jednako i pošteno. Jedina razlika je sto je vaših 25% Gaza, a naših 25% naslonjeno na Hrvatsku a ostali susjedi su nam Dodik, Orban i Vucic. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:32 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: tetejac je napisao/la: Tako te volim. Šta se čeka? Nemoj pička bit već pomozi svojima. Kad su tvoji napali moju braću u BiH ja sam među prvima otišao da im pomognem. Nisam srao po internetu. Daj nam sliku iz Gaze sa puškom u ruci, kani se merkava i drkanja po internetu. Slabo si im pomogo jer su dobili po njonji od Posavine do Hercegovine. Bitno da smo vas povaljali duplo više. Trebalo vas je pustiti da pocrkajete od gladi.Drugi put hoćemo,naravno uz ravnanje rafalima kao poklon za dobrosusjedske odnose.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:38 |
|
|
Noname01 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Slabo si im pomogo jer su dobili po njonji od Posavine do Hercegovine.
Bitno da smo vas povaljali duplo više. Trebalo vas je pustiti da pocrkajete od gladi.Drugi put hoćemo,naravno uz ravnanje rafalima kao poklon za dobrosusjedske odnose. Ma sve su to pičketine i ovi naši muslimani i njihova im teroristička braća što se kriju po tunelima Gaze. Pobit žene, djecu i starce mogu samo pičke. Skrivat se iza civila, bolnica i zarobljenika mogu samo pičke. Piskarat i drkat po internetu dok ti braću ravnaju i raseljavaju u stotinama tisuća mogu samo pičke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:43 |
|
|
|
IDF izgleda kriv po svemu sudeći, previše toga upućuje.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEMONIKA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 01:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 02:08 |
|
|
|
sve objašnjeno s geolokacijama lansiranja, pada nakon raspada rakete u zraku i snimkama
jedina točka "prijepora" je da li bio malfunction ili je izraelska obrana presrela raketu nakon čega je punjenje palo na bolnicu jer je mjesto ispaljivanja bilo u neposrednoj blizini bolnice, dakle bez obzira na taj jedini nerazjašnjeni dio, ne mijenja se činjenica da je raketu ispalio hamas.
Što se tiče screenshota "glasnogovornika Izraela" (btw koja čudna forumacija glasnogovornik Izraela - WTF?) vi kao da ste se jučer prvi put u životu ulogirali na internet i da nikad u životu niste čuli za propagandu. Jel teško, prije nego se pravi budala od sebe, otići na twiter nalog dotičnog lika i prva objava:
pokušajte koristiti mozak, isto tako ako se malo prođe kroz njegov nalog, meni izgleda kao tipični pro-izraelac aktivist kojeg se pokušava pretvoriti u nekakvog number1 Mossadovca koji je bio na liniji s vojnikom koji je lansirao raketu i odmah prvi svijetu donio vijest o bombardiranju bolnice, ali čak i da je taj "digital spokesman" što god tako glupava formulacija značila (i'm calling total bullshit on that one) opet ništa ne mijenja što se tiče činjenica vezanih za cijeli slučaj s bolnicom, i lansiranjem - definitivno potvrđeni geolokacijama i snimkama - i to snimkama s đihadističke al jazzire koja je dokumentirala ispaljivanje
Đihadistička krmad si je zbombala bolnicu. Case closed, carry on with: https://youtu.be/amFRTRMBk1A?t=60
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 02:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 02:24 |
|
|
|
Hamasove rakete sklepane u garažama od vodovodnih cijevi nemaju ni blizu toliku razornu snagu da mogu pobiti 500-1000 ljudi i razoriti cijelu bolnicu.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 02:33 |
|
|
|
Mogu ako je bolnkica skladište za hamasove rakete
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEMONIKA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 04:27 |
|
|
|
Piers Morgan Uncensored is joined by Egyptian comedian Bassem Youssef and later on by co-founder of the Daily Wire, Jeremy Boreing, for a heated and emotive debate on the historical treatment of Palestine during their conflict with Israel and whether Israel's decision to bomb Gaza in an attempt to get rid of Hamas is justified and proportionate after the attacks on October 7th.
Bassem condemns the terrorist organisation Hamas and tries to explain that people have been desensitised to accept that civilians dying is an inevitability of war.
Piers then suggests he doesn't know what the "proportionate response" to a terrorist attack of Hamas's scale would be. Bassem responds by referencing a graph that shows the total amount of deaths in the conflict prior to the attacks and questions the Palestinian killings in the West Bank, which has never been occupied by Hamas fighters.
Bassem then mocks Ben Shapiro for his public stance on Israel defending themselves, questioning how an occupier can be defending themselves. Shapiro's friend and colleague Jeremy is then invited by Piers to debate Bassem's criticisms.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 07:09 |
|
|
|
Prije su bule lelekale sad i muški leleču, svjetski islam doživio živčani slom. Čeka se jel te pizde naju išta drugo osim help đenosajd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 07:45 |
|
|
DEMONIKA je napisao/la: jaro moj ja sam ateista
Znaš li što islam i njegovi sljedbenici, između ostalih i ovi u Gazi, kažu o murtedima kao što si ti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
socks5
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 07:45 |
|
|
Imota je napisao/la: Prije su bule lelekale sad i muški leleču, svjetski islam doživio živčani slom. Čeka se jel te pizde naju išta drugo osim help đenosajd. Kao naši islamisti, izazovu, kasiraju batine, posle ubiju svoje da bi druge okrivili. Ipak su Srbi neke stvari brze od ostalih služili.
_________________ Ajatolah KAVAZOVIĆ. Veliki vođa muslimana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 08:09 |
|
|
socks5 je napisao/la: Imota je napisao/la: Prije su bule lelekale sad i muški leleču, svjetski islam doživio živčani slom. Čeka se jel te pizde naju išta drugo osim help đenosajd. Kao naši islamisti, izazovu, kasiraju batine, posle ubiju svoje da bi druge okrivili. Ipak su Srbi neke stvari brze od ostalih služili. Da muslimanski playbook je dosta šturo štivo. Uvik ista taktika. I jasno nikad ne idu u izravne vojne sukobe jer su nesposobni za išta više od terorizma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 08:19 |
|
|
|
For the first time since the 1982 Lebanon War, the entire IDF armored corps was called up for military service. This is more than 1000 Merkava battle tanks.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 08:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Dronovima kamikazama napadnute američke snage u Iraku. SAD evakuira svoje državljane iz Bejruta. Navodno u Turskoj islamisti pokušali provaliti u američku vojnu bazu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 08:34 |
|
|
|
Kad nisu uspili provalit u američku ambasadu su razbijali macdonaldse po Istanbulu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 08:42 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DEMONIKA je napisao/la: Diablo je napisao/la: Cinjenica je također da Ce se prije allah ukazat na derneku u turbetu nego sto Ce bosnjo dobit građansku. Nama se nigdje ne zuri , pogotovo nakon schmidtovog Ummet-anja . Do istrage vase ili nase !!!  jaro moj ja sam ateista. zato sam i otišla a vi se koljite za kvadrat zemlje koja će uvijek biti bosna, s vama ili bez vas haj vozdra ;) "BIJELA kuća je priopćila da Joe Biden ipak neće putovati u Jordan kao dio svog putovanja na Bliski istok. Jordanski ministar vanjskih poslova Ayman Safadi rekao je ranije da Jordan više ne održava planirani summit s američkim predsjednikom te egipatskim i palestinskim čelnicima koji se trebao održati sutra u Ammanu. Safadi je u razgovoru za Al Jazeeru rekao da je summit otkazan jer "nema smisla sada razgovarati o bilo čemu osim o zaustavljanju rata". Tako predvidivo, zilioniti ateista, brani "kvadrat" BaZnije. Kaži pošteno i transparentno. Ne stidi se. Ovo u Gazi se zakuhalo do ključanja.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|