|
|
Stranica: 498/981.
|
[ 24508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:52 |
|
|
|
Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
krstjanin je napisao/la: daramo je napisao/la: Šta je 1000 ljudi radilo na parkingu? Ja di ce bit? u kuci? Ti bi u vrijeme bombardiranja usred noći u desetom mjesecu bio na parkingu na otvorenom? Ne vidim nikakve tragove šatora, samo parkirana auta. Klasično preuveličavanje žrtava, prvo je bilo 200, pa 500, sad 1000, sutra će biti nekoliko tisuća.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
|
|
|
Bilo bi sve krvavo da je tu poginulo 1000 ljudi i da su maknuli leševe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:53 |
|
|
|
Ispada da je bila ljudska piramida na parkiralistu e muslimani muslimani lazljivci.
Uglavnom jos jednom pokazuje o kakvim pičkama se radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jedan argument protiv tvrdnje da je poginulo preko 500 ljudi. Pogledajte još jednom sliku. Što nedostaje?  Pa nedostaju leševi. Ajde molim vas, zar bi Hamas sve pospremio do ujutro da je tu poginulo 500 do 1000 ljudi? Zar ne bi slikali iz svih kutova, krv na sve strane, igračka malog djeteta na betonu itd? Bilo bi desetine fotografija iskomadanih ljudi i krvavi parking. To je doduse istina. Hamas nebi propustio napraviti slike, pogotovo jer su im kolege iz Izraela isto tako pokazivali slike kome god su stigli
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano. Za ovakve tvrdnje ćeš u Austriji kazneno odgovarati, pazi šta pišeš na njemačkom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
|
|
tetejac je napisao/la: Mudžosi štancaju poginule u bolnici ko pripadnike mostarskog bataljona  Stancuju ih ko zrtve seoskog đenosajda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:55 |
|
|
daramo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ja di ce bit? u kuci?
Ti bi u vrijeme bombardiranja usred noći u desetom mjesecu bio na parkingu na otvorenom? Ne vidim nikakve tragove šatora, samo parkirana auta. Klasično preuveličavanje žrtava, prvo je bilo 200, pa 500, sad 1000, sutra će biti nekoliko tisuća. Koliko sam skontao radi se o bolnickom parkingu pa je sasvim logicno da je u ratnom stanju puno ljudi i u bolnici i oko. Ocito nisi bio u ratu pa neke stvari ne mozes ni znat doduse i mozda su ti stoga nelogicne
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:57 |
|
|
Nevjerovatna stvar, ne može to kod svakoga. Koga god Bošnjaci podrže, na kraju bude razočarenje. Koliko su samo skakali od sreće kada je Bajden pobjedio. Te auto sirene, te kolone sa autima nikad mi se neće izbrisati iz glave. U svijetu ne postoji veća podanička nacija. Komentar na klix ba forumu Lelek muslimana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:58 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2659 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
20 leševa je puno neteli 1000, je li iko svjestan kako bi izgledalo to mjesto da su tu raznili 1000 ljudi.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 10:59 |
|
|
krstjanin je napisao/la: daramo je napisao/la: Ti bi u vrijeme bombardiranja usred noći u desetom mjesecu bio na parkingu na otvorenom? Ne vidim nikakve tragove šatora, samo parkirana auta. Klasično preuveličavanje žrtava, prvo je bilo 200, pa 500, sad 1000, sutra će biti nekoliko tisuća.
Koliko sam skontao radi se o bolnickom parkingu pa je sasvim logicno da je u ratnom stanju puno ljudi i u bolnici i oko. Ocito nisi bio u ratu pa neke stvari ne mozes ni znat doduse i mozda su ti stoga nelogicne Nije pogođena bolnica nego parkiralište, da je 1000 ljudi na ovom malom parkiralištu je samo tebi logično. Prvo su tvrdili da je pogođeno dvorište gdje su ljudi kampirali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:00 |
|
|
|
Navodno Izraelci presreli razgovor Hamasovaca, gdje kažu da je raketa od islamskog džihada
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:01 |
|
|
|
Biden i Netanyahu drže presicu
Biden i Netanyahu drže zajedničku presicu. Hamas su novi nacisti, kaže izraelski premijer. Kaže da je posjet Bidena prvi put da jedan američki predsjednik putuje u Izrael "u vrijeme rata" i naziva ga "duboko dirljivim".
Evo što je Benjamin Netanyahu rekao uvodno:
"Želim vam zahvaliti što ste danas došli ovdje i na nedvosmislenoj podršci koju ste dali Izraelu u ovim teškim vremenima. Potpora koja odražava ogromnu volju američkog naroda. Vidio sam vašu podršku svaki dan i dubinu i širinu suradnje koju imamo od početka, razinu suradnje koja je doista bez presedana u povijesti velikog savezništva između naša dva naroda.
Vidimo tu podršku i vašu nepokolebljivu predanost da Izraelu osigurate alate koji su nam potrebni da se obranimo. Vidimo tu potporu u jasnoj poruci koju šaljete našim neprijateljima da ne iskušavaju našu odlučnost, i u dvjema američkim borbenim grupama nosača koje šaljete u regiju da potkrijepe te riječi djelom, ali iznad svega, gospodine predsjedniče, svijet vidi tu podršku i moralnu jasnoću koju ste pokazali od trenutka kad je Izrael napadnut.
S pravom ste povukli jasnu granicu između sila civilizacije i sila barbarstva i opisali koje zapovjedi čine čisto zlo. Hamas ubija djecu pred roditeljima, a roditelje pred djecom. Ljude su žive spaljivali. Silovali su i ubijali žene. Vojnicima su odrubljivali glave, tražili su tajna skrovišta u kojima su roditelji skrivali svoju djecu. Zamislite samo, gospodine predsjedniče, strah i paniku te male djece u njihovim posljednjim trenucima dok su čudovišta otkrivala njihova skrovišta" Biden: Čini se da Izrael nije napao bolnicu
Joe Biden je rekao: “Želio sam biti ovdje danas. Iz jednostavnog razloga želim da narod Izraela, ljudi u svijetu znaju gdje su Sjedinjene Države. Moramo imati na umu da Hamas ne predstavlja palestinski narod. Duboko sam ožalošćen i ogorčen zbog jučerašnje eksplozije u bolnici u Gazi. Na temelju onoga što sam vidio, čini se da je to učinio drugi tim, a ne vi", kaže gospodinu Netanyahuu. Ali postoji mnogo ljudi koji nisu sigurni, tako da moramo prevladati mnoge stvari."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Haram je napisao/la: Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano. Za ovakve tvrdnje ćeš u Austriji kazneno odgovarati, pazi šta pišeš na njemačkom. Pa cuj, nikad se ne zna. Netanyaju je objavio rat a u ratu prvo umire istina. Koliko si ti izraelskih leseva vidio? Ja nisam nesto mnogo. Tako da je brojka od 1200 sigurno prenapuhana. Evo i na njemackom: Nun ja, man kann nie wissen. Netanyahu hat Krieg erklärt und wie wir wissen stirbt im Krieg die Wahrheit zuerst. Wie viele israelische Leichen hast du gesehen? Ich habe nicht wirklich viele gesehen, sodass die Zahl von 1200 getöteten Zivilisten sicherlich übertrieben ist. Hoces li na jos kojem jeziku? Samo nemoj na engleskom molim te, odVatan mie.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:02 |
|
|
Haram je napisao/la: Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano. Hamas je službeno potvrdio da je bilo zločina, samo su rekli da su to radili palestinski civili koji su išli s njima u akciju, a ne Hamas. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:02 |
|
|
daramo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Koliko sam skontao radi se o bolnickom parkingu pa je sasvim logicno da je u ratnom stanju puno ljudi i u bolnici i oko. Ocito nisi bio u ratu pa neke stvari ne mozes ni znat doduse i mozda su ti stoga nelogicne
Nije pogođena bolnica nego parkiralište, da je 1000 ljudi na ovom malom parkiralištu je samo tebi logično. Prvo su tvrdili da je pogođeno dvorište gdje su ljudi kampirali. Sasvim nebitno. Bazirao sam se samo na tvoju glupu izjavu sta ljudi rade vani u ratom razorenom gradu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano. Hamas je službeno potvrdio da je bilo zločina, samo su rekli da su to radili palestinski civili koji su išli s njima u akciju, a ne Hamas.  Gdje je ta objava?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:05 |
|
|
|
Možda da se ukine pravo dodavanja upisa za ovog islamistu Harama, ipak se sadržaj foruma na Google tražilici za HB forum jako brzo osvježava, a ovo što on radi je širenje terorističke propagande (na svjetskom jeziku).
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:07 |
|
|
|
Biden potvrdio verziju da je odgovaran Islamski Džihad, motaj kablove.
Biden: 'Gaza hospital blast done by the other team'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano. Hamas je službeno potvrdio da je bilo zločina, samo su rekli da su to radili palestinski civili koji su išli s njima u akciju, a ne Hamas.  Da a jos su i oprali ruke od tog kukavice. Biden bogme sletio u Izrael, il je ludo hrabar il je totalno senilan. U svakom slučaju prst u oko muslimanskim barbarima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:08 |
|
|
|
Opet muslimani ubijaju vlastite civile da izazovu reakciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:09 |
|
|
Za Bidena sada postoji samo US team i other team 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:11 |
|
|
|
Prisjest će im paraglajderi i pokret otpora.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:12 |
|
|
|
Zaboli me za Bidena dok on naredjuje hamerikancima. Ali kad dodje naredjivati po EU onda je najbolje izaci iz te zajednice.
Kao gradjanin EU nemas pravo glasa u USA. Tako da je to na nivou diktature.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:12 |
|
|
Imota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hamas je službeno potvrdio da je bilo zločina, samo su rekli da su to radili palestinski civili koji su išli s njima u akciju, a ne Hamas.  Da a jos su i oprali ruke od tog kukavice. Biden bogme sletio u Izrael, il je ludo hrabar il je totalno senilan. U svakom slučaju prst u oko muslimanskim barbarima. Kao sto netko rece. Neku cjenu ce za to i on morati platiti, a to je vjerovatno gubitak Saudijske Arabije i arapskih zemalja e sad koliko to znaci Americi pitanje je
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|