HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 stu 2025, 20:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24508 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 981  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 18 lis 2023, 14:10 

krstjanin je napisao/la:
tetejac je napisao/la:
A gdje sam ja to rekao života ti? De me citiraj kad se praviš pametan. Samo sam te pitao gdje i kad si u ratu kod nas vidio da se oko bolnice skuplja mnoštvo ljudi?? Nikakvih skupljanja nije bilo. Jebala te skupljanja i monstruozno te nabijem na karu. Mene si našo zajebavat.

A ja sam ti odogovorio da se u Gazi ocito skuplja
Dr Ziad Shehadah rekao je za Al Jazeeru: “Ono što se dogodilo je strašno jer su ti ljudi, svi oni, civili. Pobjegli su iz svojih domova i stigli do mjesta za koje su vjerovali da je sigurno – bolnice, koja je prema međunarodnom pravu sigurno mjesto.

Ne, nego si prozvao čovjeka da očito nije bio u ratu pa ne zna da se oko bolnica skuplja bruka ljudi. Ja te opet pitam. Gdje i ubkojem ratu si ti bio kad tako prozivaš čovjeka. Nisi bio u Gazi a kod nas se nisu ni okupljali. Znači da sereš i glumiš.

Vrh

krstjanin je napisao/la:
Na snimcima koje je sa zemlje emitovala Al Jazeera, vidi se kako veliki požar zahvata višespratnicu, a okolo su razbacana tijela, uključujući malu djecu, i brojne ruševine.

Bolnica, koja je u vlasništvu Anglikanske crkve, navodno je napadnuta bez ikakvog prethodnog upozorenja. Prethodno ga je u subotu pogodila raketa u napadu u kojem je povrijeđeno četvoro medicinskog osoblja.

Napad se dogodio oko 19.30 sati po lokalnom vremenu. Bolnica je bila prepuna ljudi povrijeđenih u prethodnim izraelskim napadima, kao i civila koji su tražili sklonište, vjerujući da je bolničko područje sigurnije od njihovih domova nakon nemilosrdnih izraelskih napada u kojima je već ubijeno više od 3.000 ljudi.

“Operirali smo u bolnici, bila je jaka eksplozija, a plafon je pao na operacionu salu. Ovo je masakr”, rekao je dr Ghassan Abu Sittah. “Ništa ne opravdava ovaj šokantan napad na bolnicu i njene brojne pacijente i zdravstvene radnike, kao i ljude koji su tamo potražili sklonište. Bolnice nisu meta. Ovo krvoproliće mora prestati. Što je previše, previše je.“

Dr Ziad Shehadah rekao je za Al Jazeeru: “Ono što se dogodilo je strašno jer su ti ljudi, svi oni, civili. Pobjegli su iz svojih domova i stigli do mjesta za koje su vjerovali da je sigurno – bolnice, koja je prema međunarodnom pravu sigurno mjesto.

“Ljudi napuštaju svoje domove misleći da su opasnija i sele se u naše škole i bolnice kako bi bili sigurni. I u jednom minutu svi su ubijeni u bolnici.”

Al Lažira.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

krstjanin je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Trenutno da, ali ono što islamisti uvijek zaborave je da svaka akcija ima i reakciju. Uzrok ima posljedicu. Da je barem Hamasu to netko objasnio prije napada.

Napadi će dovesti do reakcije da islamisti budu ti koji se osjećaju nesigurno.

Pa dobro realno gledajuc oni se nikad ni ne osjecaju sigurno niti ih to puno brine

Zašto onda kmeče ovih dana ajme genocid ako ih puno ne brine?

1380 of 2558 - 53.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Židovska vlada crta metu na čelo svakom Židovu bilo gdje na planeti da se nalazi. Ne bih bio Židov da mi daju milijarde dolara.

Vrh

tetejac je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

A ja sam ti odogovorio da se u Gazi ocito skuplja

Ne, nego si prozvao čovjeka da očito nije bio u ratu pa ne zna da se oko bolnica skuplja bruka ljudi. Ja te opet pitam. Gdje i ubkojem ratu si ti bio kad tako prozivaš čovjeka. Nisi bio u Gazi a kod nas se nisu ni okupljali. Znači da sereš i glumiš.

Opet ti kazem upadas ko padobranac i to naporan padobranac
U bolnicama se skupljalo naravno da se skupljalo. Ja di su ranjeni bili vec u bolnicama (kod nas improvizirnaim)
Naravno da nije isto kao u Gazi gdje se radi o milijunskom stanovnistvu i ogromnom broju ljudi koji su u kratkom vremenu povrijedjeni, a plus nagrnuli i nepovrijedjeni u nadi da su bolnice sigurne. od toga je posla sva prica ali ti kao padobranac naravno uhvatio si se neceg destog

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:11 

A koji se to drugi razvoj događaja očekivao:
1. Izrael će reći dobro pobili ste 1200 ljudi, ok ajmo sad malo se primiriti i nastaviti dalje
2. Izrael prijeti da će im nanijeti takav udar od kojeg će se teško oporaviti
3. Izrael prepušta dio teritorija kao i Armenija

Što je tu najizglednije?

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:11 

Robbie MO je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
Na snimcima koje je sa zemlje emitovala Al Jazeera, vidi se kako veliki požar zahvata višespratnicu, a okolo su razbacana tijela, uključujući malu djecu, i brojne ruševine.

Bolnica, koja je u vlasništvu Anglikanske crkve, navodno je napadnuta bez ikakvog prethodnog upozorenja. Prethodno ga je u subotu pogodila raketa u napadu u kojem je povrijeđeno četvoro medicinskog osoblja.

Napad se dogodio oko 19.30 sati po lokalnom vremenu. Bolnica je bila prepuna ljudi povrijeđenih u prethodnim izraelskim napadima, kao i civila koji su tražili sklonište, vjerujući da je bolničko područje sigurnije od njihovih domova nakon nemilosrdnih izraelskih napada u kojima je već ubijeno više od 3.000 ljudi.

“Operirali smo u bolnici, bila je jaka eksplozija, a plafon je pao na operacionu salu. Ovo je masakr”, rekao je dr Ghassan Abu Sittah. “Ništa ne opravdava ovaj šokantan napad na bolnicu i njene brojne pacijente i zdravstvene radnike, kao i ljude koji su tamo potražili sklonište. Bolnice nisu meta. Ovo krvoproliće mora prestati. Što je previše, previše je.“

“Ljudi napuštaju svoje domove misleći da su opasnija i sele se u naše škole i bolnice kako bi bili sigurni. I u jednom minutu svi su ubijeni u bolnici.”

Al Lažira.

Pa dobro dolazi iz vise izvora e sad koliko su tocni mozda se nikad nece znati

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:12 

Naša Kvačica je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Pa ne znam bas kao i domace stanovnistvo. Napadi na Zidove i sinagoge su sve ucestaliji u EU u ovakvim situacijama, a budimo realni Eu je puna onih koji ih mrze

Trenutno da, ali ono što islamisti uvijek zaborave je da svaka akcija ima i reakciju. Uzrok ima posljedicu. Da je barem Hamasu to netko objasnio prije napada.

Napadi će dovesti do reakcije da islamisti budu ti koji se osjećaju nesigurno.

Ti ništa manje ne mrze kršćane i ateiste.
Židovi će se osjećati nesigurno koliko i svi nemuslimani.
Teško će negdje pronaći hrpu Židova na okupu jer se sve židovske institucije čuvaju ali zato nevjernika koliko hoćeš.
Kao i onaj u Briselu sto je ubio navijače Švedske, kakve oni veze imaju sa Židovima?

Vrh

pravovjerni je napisao/la:
Židovska vlada crta metu na čelo svakom Židovu bilo gdje na planeti da se nalazi. Ne bih bio Židov da mi daju milijarde dolara.

A bi li bio u jednoj od ovih Gaza (ukupne površine kao pola Slovenije) i iz njih prijetio ?

slika

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

pravovjerni je napisao/la:

Tako je i Hamas mislio do prije neki dan.

1380 of 2558 - 53.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:17 

I putin se pere sad ce i iranci ušutit.

Ti palestinci su bosanski muslimani na kvadrat. Mujo i haso iz pustinje.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:17 

Biden: SAD vam čuva leđa

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:18 

krstjanin je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

U bolnicama se skupljalo naravno da se skupljalo. Ja di su ranjeni bili vec u bolnicama (kod nas improvizirnaim)
Naravno da nije isto kao u Gazi gdje se radi o milijunskom stanovnistvu i ogromnom broju ljudi koji su u kratkom vremenu povrijedjeni

Čuj skupljalo se u bolnicama :zubati Šta, skupe se raja pa remija razbace? Hajde ne seri i ne pravi se pametan. Ti si tvrdio da se narod kod nas skupljao oko bolnica što nije istina i nije bilo ni preporučljivo. O tome pričaš kao da je to normalna stvar pa prozivaš čovjeka. Niti se narod skupljao oko bolnica niti je bilo preporučljivo. Za Gazu me boli kurac, nisi sigurno prozivao čovjeka da očigledno nije bio u ratu i mislio na Gazu. Ti si baš moron neki.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:20 

tetejac je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Naravno da nije isto kao u Gazi gdje se radi o milijunskom stanovnistvu i ogromnom broju ljudi koji su u kratkom vremenu povrijedjeni

Čuj skupljalo se u bolnicama :zubati Šta, skupe se raja pa remija razbace? Hajde ne seri i ne pravi se pametan. Ti si tvrdio da se narod kod nas skupljao oko bolnica što nije istina i nije bilo ni preporučljivo. O tome pričaš kao da je to normalna stvar pa prozivaš čovjeka. Niti se narod skupljao oko bolnica niti je bilo preporučljivo. Za Gazu me boli ***, nisi sigurno prozivao čovjeka da očigledno nije bio u ratu i mislio na Gazu. Ti si baš moron neki.

Moron si ti. To sto tebi skupljanje predstavlja igranje i zabavu ne znaci da to i znaci

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:24 

krstjanin je napisao/la:
tetejac je napisao/la:
Čuj skupljalo se u bolnicama :zubati Šta, skupe se raja pa remija razbace? Hajde ne seri i ne pravi se pametan. Ti si tvrdio da se narod kod nas skupljao oko bolnica što nije istina i nije bilo ni preporučljivo. O tome pričaš kao da je to normalna stvar pa prozivaš čovjeka. Niti se narod skupljao oko bolnica niti je bilo preporučljivo. Za Gazu me boli ***, nisi sigurno prozivao čovjeka da očigledno nije bio u ratu i mislio na Gazu. Ti si baš moron neki.

Moron si ti. To sto tebi skupljanje predstavlja igranje i zabavu ne znaci da to i znaci

Naravno. Skupljanje po bolnicama je kad ti amputiraju nogu i stave antenu. Ne seri.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:26 

tetejac je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Naravno. Skupljanje po bolnicama je kad ti amputiraju nogu i stave antenu. Ne seri.

Uci glagole

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:26 

Auć, izraelska Vlada službeno potvrdila da je oružje koje koristio Hamas stiglo iz Rusije i da su Hamasovci obučavani u kampovima u Libanonu i Siriji od strane Hezbolaha i Iranaca.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:28 

Milanovic se javio. Je li mu to pametno ili nije

Milanović je naglasio kako je nakon njega to reklo "još 20 ljudi, a prije mene irski premijer“. "To ja, koji sam sve ove godine šutio i šutnjom u stvari odobravao sve ono što je Izrael radio, ne da imam pravo reći, nego imam obvezu reći“, istaknuo je Milanović.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović poručio je u srijedu kako je dio izraelske administracije „vrlo drsko i bezobrazno reagirao“ na njegovu raniju izjavu da je Izrael "izgubio njegove simpatije" zbog načina odgovora na napad Hamasa.

"Ja sam kad je Palestina u pitanju za jedan objektivan i uravnotežen pristup. Rekao sam ono što sam rekao prije pet dana, a na to je dio izraelske administracije vrlo drsko i bezobrazno reagirao“, poručio je Milanović u Tirani na konferenciji za medije nakon sastanka s albanskim kolegom Bajramom Begajom. "Razumijem ih, nisu u lakoj situaciji, ali pravila su ista za sve“, dodao je.

Glasnogovornik izraelskog ministarstva vanjskih poslova Lior Haiat priopćio je ranije kako je Milanovićeva izjava „nečuvena“ te se „negativno ističe nasuprot jasnih poruka podrške međunarodnih čelnika koje izražavaju suosjećanje s izraelskim narodom nakon stravičnih scena barbarskog terorističkog napada Hamasa koje su objavljene diljem svijeta“.Glasnogovornik izraelskog ministarstva vanjskih poslova Lior Haiat priopćio je ranije kako je Milanovićeva izjava „nečuvena“ te se „negativno ističe nasuprot jasnih poruka podrške međunarodnih čelnika koje izražavaju suosjećanje s izraelskim narodom nakon stravičnih scena barbarskog terorističkog napada Hamasa koje su objavljene diljem svijeta“.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:30 

krstjanin je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

Uci glagole

Čuj skupljanje ili okupljanje u bolnicama ili oko bolnica :zubati Kakva ti je to priča i kakvi su ti to izrazi? Jesi ti dobar s glavom? Nit se skupljalo nit se okupljalo ni u ni oko bolnica. Nisi ti dobar sekunde. Zna se za šta su bolnice služile. Kakvo jebeno skupljanje i okupljanje? Puko si.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:31 

Dio Gaze

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:33 

tetejac je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Uci glagole

Čuj skupljanje ili okupljanje u bolnicama ili oko bolnica :zubati Kakva ti je to priča i kakvi su ti to izrazi? Jesi ti dobar s glavom? Nit se skupljalo nit se okupljalo ni u ni oko bolnica. Nisi ti dobar sekunde. Zna se za šta su bolnice služile. Kakvo jebeno skupljanje i okupljanje? Puko si.

Tebi bi bolnica i dobro dosla bar na par dana

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:33 

Slabo je to preoprezno, s teroristima ne mozes igrat po pravilima.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:34 

krstjanin je napisao/la:
Dio Gaze

slika

Ravnaj stoku terorističku.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:36 

krstjanin je napisao/la:
tetejac je napisao/la:

Evo kad skupim raju otićemo svi skupa na okupljanje :zubati

Vrh

PostPostano: 18 lis 2023, 14:37 

tetejac je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Evo kad skupim raju otićemo svi skupa na okupljanje :zubati

Nek si bar naucio glagole. Sada nauci i ostale. Skupljanje itd...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24508 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 981  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: