|
|
Stranica: 500/981.
|
[ 24508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:46 |
|
|
|
racionalno
Egipatski predsjednik Abdel Fattah el-Sisi odbacio je mogućnost primanja palestinskih izbjeglica iz izraelskog rata protiv Gaze na Sinajskom poluotoku.
Govoreći na konferenciji u Kairu zajedno s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom koji je boravio u posjetu, Sisi je rekao da je potrebno održivo rješenje.
"Cijeli koncept prebacivanja palestinskih građana iz Pojasa Gaze na Sinaj jednostavno je prijenos koncepta borbe i otpora iz Gaze na Sinaj i na taj način će Sinaj biti baza za vojne operacije protiv Izraela. I u ovom slučaju, Izrael će se pokušati odbraniti i na sličan način Izrael će usmjeriti svoju vojsku prema Egiptu i Sinaju", rekao je Sisi.
Kazao je kako je potrebno smisliti održivo rješenje.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:47 |
|
|
tetejac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ne. Kao sto rekoh iapk sam vidio malo previse rata da bi me klikeri u to vrijeme zanimali
Dobro je mali ne prdi. Nigdje se nije skupljalo posebno pod granatama pa tako ni oko bolnice. Kani se šuplje. Sve pusto bilo. Objasnio si nam
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:48 |
|
|
Haram je napisao/la: Zaboli me za Bidena dok on naredjuje hamerikancima. Ali kad dodje naredjivati po EU onda je najbolje izaci iz te zajednice.
Kao gradjanin EU nemas pravo glasa u USA. Tako da je to na nivou diktature. Pricas o Jugoslaviji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: tetejac je napisao/la: Dobro je mali ne prdi. Nigdje se nije skupljalo posebno pod granatama pa tako ni oko bolnice. Kani se šuplje. Sve pusto bilo. Objasnio si nam Tako. I nemoj više prozivat ljude kad ni sam veze nemaš.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:50 |
|
|
tetejac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Objasnio si nam
Tako. I nemoj više prozivat ljude kad ni sam veze nemaš. nema zive duse oko bolnica u gazi, stvarno glupo pitanje cuj sta ljudi rade oko bolnica u gradu koji je 10 dana pod paljbom majke mi ste ludji nego tezi  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:50 |
|
|
Haram je napisao/la: Zaboli me za Bidena dok on naredjuje hamerikancima. Ali kad dodje naredjivati po EU onda je najbolje izaci iz te zajednice.
Kao gradjanin EU nemas pravo glasa u USA. Tako da je to na nivou diktature. Kao gradjanin EU nemas pravo glasa u USA. = diktatura Kao gradjanin Jugoslavije nemas pravo glasa u Jugoslaviji. = humanizam i renesansa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 11:58 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 6552 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Do sad smo i na onim snimcima na kojima hamas kao ubija civile vidjeli samo civile kako ih manje vise dobro paze. Ne znam otkud onima 1200 zrtava. 5-6 snimaka i odmah 1200 civilnih zrtava. Meni se to cini pretjerano. Jako pretjerano. Hamas je službeno potvrdio da je bilo zločina, samo su rekli da su to radili palestinski civili koji su išli s njima u akciju, a ne Hamas.  Ako zločine rade i civili pa onda nema kmečanja "civili nam pobijeni, civili nam pobijeni". Čak bih rekao da više kmeče islamisti izvan Palestine nego u samoj Palestini.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:01 |
|
|
|
Kako izgleda eksplozija koja je ubila 500 ljudi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85871 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:08 |
|
|
|
kronologija, bilo je inače 20 žrtava a ne 1000
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:10 |
|
|
Kronos je napisao/la: Kad kreće hezbolah u akciju, evo podne je već  Hezbollahu se ne isplati osim malo pripucat bezveze se kurče i pale ove idiote iz gaze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kronos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:16 |
|
|
|
Prema ovome, izgleda da su Palestinci sami krivi za eksploziju oko bolnice a uz to i broj mrtvih konstruirali u nebesa.
[twitter]https://x.com/BrennpunktUA/status/1714541475235614956?s=20[/twitter]
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Islamska zajednica BiH generalno osudila napad na bolnicu, bez navođenja čija je raketa https://www.preporod.info/bs/article/46 ... hli-u-gaziZanimljivo je da islamska zajednica uvjek suti dok ne dodje do neceg ovakvog i jos nepotvrdjenog. Ipak bi bili malo cjenjeniji da su izjavu dali odmah nakon sto je hamas napao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:21 |
|
|
krstjanin je napisao/la: tetejac je napisao/la: Tako. I nemoj više prozivat ljude kad ni sam veze nemaš. nema zive duse oko bolnica u gazi, stvarno glupo pitanje cuj sta ljudi rade oko bolnica u gradu koji je 10 dana pod paljbom majke mi ste ludji nego tezi   A ti si bio u ratu u Gazi jel pa njega prozivaš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:23 |
|
|
tetejac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: nema zive duse oko bolnica u gazi, stvarno glupo pitanje cuj sta ljudi rade oko bolnica u gradu koji je 10 dana pod paljbom majke mi ste ludji nego tezi   A ti si bio u ratu u Gazi jel pa njega prozivaš?  Lupas opet tetejac nemoj upadati ko padobranac Ja tvrdim da su u ratu bolnice pune ti tvrdis da su prazne. Za to ne trebas biti u Gazi. Jedan od nas je glup jeli tako. Ja znam da ja nisam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:33 |
|
|
krstjanin je napisao/la: tetejac je napisao/la: A ti si bio u ratu u Gazi jel pa njega prozivaš?  Lupas opet tetejac nemoj upadati ko padobranac Ja tvrdim da su u ratu bolnice pune ti tvrdis da su prazne. Za to ne trebas biti u Gazi. Jedan od nas je glup jeli tako. Ja znam da ja nisam Ne. Nego sam te pitao u kojem si ti ratu bio gdje se ljudi okupljaju oko bolnice? U nas toga nije bilo. Pogotovo pod žestokim granatiranjem. Sasvim suprotno je bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:34 |
|
|
|
Kad ih vidim da onako s mrtvim djecom i bebama poziraju na konferenciji za novinare prije bi im frknuo još jednu bombu nego pomogao.
Mrtva djeca kao trofeji.
Tko to radi?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:34 |
|
|
|
Žalosno je sve to. Kao što rekoh, zlo se razmahalo. Ljudi pošizili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:37 |
|
|
tetejac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Lupas opet tetejac nemoj upadati ko padobranac
Ja tvrdim da su u ratu bolnice pune ti tvrdis da su prazne. Za to ne trebas biti u Gazi. Jedan od nas je glup jeli tako. Ja znam da ja nisam
Ne. Nego sam te pitao u kojem si ti ratu bio gdje se ljudi okupljaju oko bolnice? U nas toga nije bilo. Pogotovo pod žestokim granatiranjem. Sasvim suprotno je bilo. Ne pitao si gdje su se ljudi skupljali, a ljudi su se skupljali svugdje. U Gazi je sasvim drukciji rat i situacija nego kod nas pa je logicno da je vise ljudi u pokretu i na jednom mjestu. Ali kao sto rekoh. Ne upadaj kao padobranac glupim opaskama i pitanjima. U kojem gradu sam proveo rat necu ti reci. Uglavnom proveo sam na najgorim mogucim lokacijama za tada jedno djete i civile. Dakle bio sam citavi rat u SB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:39 |
|
|
|
Vođa radikalne islamističke organizacije Hamas, odgovorne za napad na Izrael 7. listopada, zatražio je potporu vlasti u BiH posebnim pismom što ga je poslao na adresu ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića, objavili su u srijedu lokalni mediji.
Portal istraga.ba objavio je presliku pisma što ga je potpisao i 11. listopada na Konakovićevu adresu uputio Ismail Hanija, politički vođa Hamasa. Preslika djeluje autentično, a pismo je na papiru koji sadrži službeno znakovlje ove organizacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:42 |
|
|
|
Dosadan si. Ti si tvrdio da se oko bolnica skupljaju ljudi i prozivao čovjeka oko toga. Ja sam ti rekao da toga u nas nije bilo. Sad gusliš o Gazi. Nigdje nisam tvrdio da su u ratu bolnice prazne, dapače. Frend mi je u Novoj Biloj ležao na klupi jer nije bilo mjesta koliko je sve popunjeno bilo. Hajde sad tvrdi šta hoćeš boli me racku ali ne pravi se pametan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Citat: Channel 12 pushes footage appearing to show rocket barrage when hospital hit
Channel 12 news publishes footage it says was captured on one of its cameras in Netiv Ha’asara aimed at the Gaza Strip, showing a rocket barrage emanating from next to the al-Ahli Hospital when it was bombed.
With international media largely running with the Gazan claim that the hospital was bombed by Israel, and not by a failed Islamic Jihad rocket launch, the channel records segments with the video in Arabic and English for consumption outside of Israel.
“This is proof of Israel’s claims that it was actually missiles from the Gaza Strip shot in the direction of the Al-Ahli Hospital in Gaza City,” says anchor Yonit Levy in English.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
treba ga suspendirati
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ratni kabinet Izraela trenutno ima sastanak s Bidenom.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 lis 2023, 12:46 |
|
|
tetejac je napisao/la: Dosadan si. Ti si tvrdio da se oko bolnica skupljaju ljudi i prozivao čovjeka oko toga. Ja sam ti rekao da toga u nas nije bilo. Sad gusliš o Gazi. Nigdje nisam tvrdio da su u ratu bolnice prazne, dapače. Frend mi je u Novoj Biloj ležao na klupi jer nije bilo mjesta koliko je sve popunjeno bilo. Hajde sad tvrdi šta hoćeš boli me racku ali ne pravi se pametan. Opet isto ponavljas. A ja ponavljam skupljanja je bilo i kod nas od konovja, do skupljanja izbjeglica do bjezanije pod napadima kao sto je i u Gazi trenutno. Kao sto rekoh ne upadaj padobranski i neces biti dosadan
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|