|
|
Stranica: 937/985.
|
[ 24607 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 svi 2025, 19:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: To je potpuno lažni argument.
Jedino bitno pitanje ovdje je: je li dijete ima veću šansu poginuti od odrasle osobe?
Je li itko specijalno i ciljano gađa djecu, i ima takvu naredbu?
Odgovor je ne.
Ostalo nije vrijedno rasprave.
I ne, neće vas zaštititi zečja dobno-spolna piramida. To nije legitimna taktika, i to je zamjena teza.
Ako hoćeš biti zec, budi zec, ali ćeš imati i kolateralnu štetu kao zec. Imunitet ti neće dati.
To što si zec, ne znači da možeš upasti u Izrael i pobiti 1000 ljudi bez da ti se rasturi i razbuca jazbina, da zapamtiš lekciju za 5 generacija.
Koliko imas godina? Ako si ispod 40 velika je vjerovatnoca da ces stici pogledati Sindlerovu listu 2. Dio u kome nece biti Sindlera Možda prvo bude bez Šindlera, bez Židova kao žrtava i bez vidljive brutalnosti, a tvoj scenarij tek u četvrtom ili petom nastavku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 svi 2025, 19:46 |
|
|
Šporet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Koliko imas godina? Ako si ispod 40 velika je vjerovatnoca da ces stici pogledati Sindlerovu listu 2. Dio u kome nece biti Sindlera To je definitivno točno. S tim da će biti tisuću puta gore. Sindlerova lista se dogodila zato jer je grupa ljudi bila ljuta na drugu grupu ljudi koja je gotovo stopostotno naseljavala isključivo gradska industrijska središta zato jer je ta grupa ljudi imala nadprosječan IQ, bila sposobna akumulirati veliko bogatstvo i kapital, i da onda jedan manji dio te grupe ljudi taj kapital usmjeravala u degenerične ideje protiv kršćanske civilizacije. I znamo što im se dogodilo. Sindlerova lista 2 će biti zato jer je grupa ljudi bila ljuta na drugu grupu ljudi koja je gotovo stopostotno naseljavala isključivo gradska industrijska središta zato jer ta grupa ljudi, izuzetno ispodprosječnog IQ-a, doslovno bez ikakvog skrivanja javno, jasno i glasno proklamira da želi genocidom izbrisati kršćansku civilizaciju sa ovog planeta i ukrasti joj njezin kontinent i resurse i teritorij tog kontinenta. Dovoljno je samo vidjeti reels-e across all platforms koji dobivaju stotine tisuća i milijune lajkova ljudi iz zapadnokršćanske civlizacije, kad boomeri odu i zasjedne generacija Z čistit će se kao deterdžentom. Zabluda. Evropljanin ima problema sa migrantskim kriminalcem samo ako je u neposrednom kontaktu s njim. To se lako rijesi humanom deportacijom. Međutim, problem sa zidovom imas i kad nemas kontakt s njim. I to se akumulira, svjedocis akumuliranju. Prosjecan evropljanin nema apsolutno nijedan problem sa talibanom u Afganistanu ali ima svaki moguci problem sa recimo zidovom koji ce mu preko svoje OnlyFans platforme napraviti kurvu od kćerke. Ti si retard.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 svi 2025, 21:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Zabluda. Evropljanin ima problema sa migrantskim kriminalcem samo ako je u neposrednom kontaktu s njim. To se lako rijesi humanom deportacijom.
Međutim, problem sa zidovom imas i kad nemas kontakt s njim. I to se akumulira, svjedocis akumuliranju.
Prosjecan evropljanin nema apsolutno nijedan problem sa talibanom u Afganistanu ali ima svaki moguci problem sa recimo zidovom koji ce mu preko svoje OnlyFans platforme napraviti kurvu od kćerke. Nisi napisao ništa što bi se ticalo mog odgovora. Ima veze sa dijelom posta o iznimno ispodprosječnom IQ-u. Spomenuo si Sindlerovu listu 2, ja sam se složio da će se ona dogoditi, zašto će se dogoditi i zašto će biti tisuću puta gora. Karabaja je napisao/la: Ti si retard. Prorok ti je retard.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 svi 2025, 22:29 |
|
|
|
Kad Europa krene u čistku doseljenih kozojeba, mudžahedina i ostale islamske gamadi, ovo sto radi Izrael u Gazi će izgledati kao crtani film.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 06:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Eminencija je napisao/la: sta ima veze sto su na daljinski? i ameri i izrael nesmiju dozvolit da iran dobije nuklearne jer ce onda i ostala ciganija da ponabavlja nuklearne. Nuklearna tehnologija je stara skoro 80-90 godina u ovom trenutku, i nije toliko komplicirano više te se napretkom tehnologije smanjuje nekoć skupa i komplicirana procedura izrade. Ne postoji način za zaustavljanje tog programa, jednako kako Amerika nije uspjela spriječit SSSR da dobije bombu. Možeš samo fizički upast u zemlju i okupirat je a to ne doalzi u obzir, amerikanci nemaju više stomak za ratovanje. Što se tiće nuklearne proliferacije tu se apsolutno slažem što manje bombi to bolje. Eminencija je napisao/la: Kina je kurac! Kina nema toliko miliona stanovnika,brojke su laz. Pogledaj kako je indija gusta sa milijardu ljudi a kina prazna! Kinezi lazu. Kina po glavi stanovnika ima obradive povrsine kao i saudijska arabija! To je kad se uracuna koliko su kinezi sve izbetonirali i koliko su gusto bnaseljeni(mislim gisce nego SA). Kinezi nit su pametni nit inovativni,zaglupljeni i teatralnu tradiciju istu kao i korejanci.
Nit su demografski nit su financijski to sto se predstavljaju.Okruzeni sa svih strana ovisni o uvozu.Koliko god su izvioznici skoro toliko i uvoze tako da nece oni jos dugo.
Amerika je zdrava u svakom pogledu.
Jesi kad sjeo u avion pa otišao u Kinu i vidio malo kako to izgleda? Da jesi onda bi znao da pišeš hrpetinu gluposti. Kina je div koji se i dalje ustaje na dvije noge , a kad stane potpuno bit će uvjerljivo najjača sila svijeta. Ima ih preko milijardu i nisu boranija kao Indijci ili Afrika. Da si vidio što sam ja vidio, nepregledne tvornice, elektrane, industrijska postroenja, mostove, vlakove, infrstrukturu, ogromne vojne luke sa hrpom novih nosača aviona, fregata itd onda bi znao o ćemu pričam. Cjela Europa nema zajedno takav kapacitet kao žuti. Mi se moramo trgnut inaće nas bude azija ekonomski pregazila Tvoj post neodoljivo podsjeća na turističke recenzije S. Koreje. Walk this way.
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 17:55 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8420 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Na Plenkovićevom HTV-ovom središnjem Dnevniku treća vijest po redu u najavi o razaranju Gaze. Konačno se istina probija i u mainstream hrvatske medije.
Jesu li Hrvateki konačno prestali biti izraelske kujice?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 17:59 |
|
|
|
Puna podrška Izraelu. Ni kamen na kamenu ne smije ostati. Sve rupe zatvoriti i nek štakori pocrkaju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:07 |
|
|
kiler je napisao/la: Na Plenkovićevom HTV-ovom središnjem Dnevniku treća vijest po redu u najavi o razaranju Gaze. Konačno se istina probija i u mainstream hrvatske medije.
Jesu li Hrvateki konačno prestali biti izraelske kujice? Teško je spinovat pucanje po civilima dok čekaju huminatarnu pomoć da ne umru od gladi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:16 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8420 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Noname01 je napisao/la: Puna podrška Izraelu. Ni kamen na kamenu ne smije ostati. Sve rupe zatvoriti i nek štakori pocrkaju Čak su se i Srbi u odnosu na vas pokazali kao majka Tereza. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:26 |
|
|
weasel je napisao/la: kiler je napisao/la: Na Plenkovićevom HTV-ovom središnjem Dnevniku treća vijest po redu u najavi o razaranju Gaze. Konačno se istina probija i u mainstream hrvatske medije.
Jesu li Hrvateki konačno prestali biti izraelske kujice? Teško je spinovat pucanje po civilima dok čekaju huminatarnu pomoć da ne umru od gladi Svima je žao civila. Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo zaključiti kako su civili taoci islamista.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Teško je spinovat pucanje po civilima dok čekaju huminatarnu pomoć da ne umru od gladi Svima je žao civila. Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo z aključiti kako su civili taoci islamista. Je li Tuđman držao civile u Vukovaru kako bi iskamčio međunarodno priznanje RH krajem 91.i početkom 1992.?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:29 |
|
|
kiler je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svima je žao civila.
Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo z aključiti kako su civili taoci islamista.
Je li Tuđman držao civile u Vukovaru kako bi iskamčio međunarodno priznanje RH krajem 91.i početkom 1992.? Nije.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Teško je spinovat pucanje po civilima dok čekaju huminatarnu pomoć da ne umru od gladi Svima je žao civila. Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo zaključiti kako su civili taoci islamista. Hamas je u štakorskim tunelima ispod gaze, ne kontroliraju teren iznad uopće. To što si ti napisao je ravno onom kad bošnjo objašnjava kako HDZ ugnjetava hrvate a ne unitaristi. Civile dakle izgladnjuje, namjerno i planski onaj tko kontrolira tj vojno okupira gazu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47517 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Gazu kontroliraju Izrael i Egipat. Civile kao taoce drže Hamas i Egipat.
Lasice koje je po tebi rješenje, lako je pametovati ali kako smijeniti Hamas u Gazi?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:40 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svima je žao civila.
Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo zaključiti kako su civili taoci islamista.
Hamas je u štakorskim tunelima ispod gaze, ne kontroliraju teren iznad uopće. To što si ti napisao je ravno onom kad bošnjo objašnjava kako HDZ ugnjetava hrvate a ne unitaristi. Civile dakle izgladnjuje, namjerno i planski onaj tko kontrolira tj vojno okupira gazu. Ne vidim poveznicu. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:41 |
|
|
daramo je napisao/la: Gazu kontroliraju Izrael i Egipat. Civile kao taoce drže Hamas i Egipat.
Lasice koje je po tebi rješenje, lako je pametovati ali kako smijeniti Hamas u Gazi? E ovo i mene zanima. Kako ratovati s nekim tko civile drži kao živi štit?
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 18:55 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9881 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Zabluda. Evropljanin ima problema sa migrantskim kriminalcem samo ako je u neposrednom kontaktu s njim. To se lako rijesi humanom deportacijom.
Međutim, problem sa zidovom imas i kad nemas kontakt s njim. I to se akumulira, svjedocis akumuliranju.
Prosjecan evropljanin nema apsolutno nijedan problem sa talibanom u Afganistanu ali ima svaki moguci problem sa recimo zidovom koji ce mu preko svoje OnlyFans platforme napraviti kurvu od kćerke. Ti si retard. Očito nismo prosječni europljani jer hrvati iz BiH imamo problema s talibanskim mentalitetom koji nas direktno košta. Židov ima neku žicu da profitira, to je tako, a profitirati se može na više načina. To što se civilizacija pokvarila općenito nije samo djelo židova. I neznam koliko si postova napravio kada židovi odgovaraju na nasilje Hamasa i ostalih gažanskih islamističkih grupa, a kada islamisti kolju kršćane, jedni druge na drugim mjestima zločina slabo šta da kažeš i da ukažeš na krivca. Eto tu muslimani najdirektnije prave zločine pa šutiš.
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Teško je spinovat pucanje po civilima dok čekaju huminatarnu pomoć da ne umru od gladi Svima je žao civila. Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo zaključiti kako su civili taoci islamista. Haha kakav si bijednik
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svima je žao civila.
Na žalost, Hamas im nije dozvolio izlazak u Egipat dok se ne završi rat, trebaju im za živi štit. Možemo zaključiti kako su civili taoci islamista.
Haha kakav si bijednik Ok ja sam bijednik, ali ja nisam tema. Osobni napad u razgovoru se obično smatra nedostatkom argumenata. Predložio sam uobičajeno rješenje u ratnim sukobima. Izmjestiti civile iz zone sukoba. Što ti točno smeta u vezi toga? To nije ništa novo, ni revolucionarno rješenje, svi to stalno rade. Evo npr. Rusi su evakuirali dio Kurska nedavno kad su bili sukobi. Ukrajinci također evakuiraju civile iz gradova uz granicu. Naši (a i vaši  ) civili su bili u Dalmaciji tijekom 90tih itd. Svi to rade. Ok, osim islamista, oni svoje civile stave u prve redove. Meni osobno bi bilo žao da ostavim žene i djecu nezaštićene na ulici dok sam ja na sigurnom u tunelu, ali priznajem da je to druga civilizacija koja ima drugi sustav vrijednosti i koju je meni teško razumjeti.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:47 |
|
|
|
Ajde Karabaja reci bi li ti osobno, da se išta pitaš naravno, izmjestio palestinske civile u Egipat dok Hamas ne pobijedi ili barem potpiše primirje sa Izraelom?
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Haha kakav si bijednik Ok ja sam bijednik, ali ja nisam tema. Osobni napad u razgovoru se obično smatra nedostatkom argumenata. Predložio sam uobičajeno rješenje u ratnim sukobima. Izmjestiti civile iz zone sukoba. Što ti točno smeta u vezi toga? To nije ništa novo, ni revolucionarno rješenje, svi to stalno rade. Evo npr. Rusi su evakuirali dio Kurska nedavno kad su bili sukobi. Ukrajinci također evakuiraju civile iz gradova uz granicu. Naši (a i vaši  ) civili su bili u Dalmaciji tijekom 90tih itd. Svi to rade. Ok, osim islamista, oni svoje civile stave u prve redove. Meni osobno bi bilo žao da ostavim žene i djecu nezaštićene na ulici dok sam ja na sigurnom u tunelu, ali priznajem da je to druga civilizacija koja ima drugi sustav vrijednosti i koju je meni teško razumjeti. Gdje je vojska s kojom ratuju? Nema je, ratuju protiv civila kampanjom terotra i izgladnjivanja. Ako tvrdiš pak da rade protupartizansku borbu, švabe nisu natrpali Srbe na balkanu u Beograd i ogradili ih žicom te bombardirali kasnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ok ja sam bijednik, ali ja nisam tema. Osobni napad u razgovoru se obično smatra nedostatkom argumenata. Predložio sam uobičajeno rješenje u ratnim sukobima. Izmjestiti civile iz zone sukoba. Što ti točno smeta u vezi toga? To nije ništa novo, ni revolucionarno rješenje, svi to stalno rade. Evo npr. Rusi su evakuirali dio Kurska nedavno kad su bili sukobi. Ukrajinci također evakuiraju civile iz gradova uz granicu. Naši (a i vaši  ) civili su bili u Dalmaciji tijekom 90tih itd. Svi to rade. Ok, osim islamista, oni svoje civile stave u prve redove. Meni osobno bi bilo žao da ostavim žene i djecu nezaštićene na ulici dok sam ja na sigurnom u tunelu, ali priznajem da je to druga civilizacija koja ima drugi sustav vrijednosti i koju je meni teško razumjeti. Gdje je vojska s kojom ratuju? Nema je, ratuju protiv civila kampanjom terotra i izgladnjivanja. Ako tvrdiš pak da rade protupartizansku borbu, švabe nisu natrpali Srbe na balkanu u Beograd i ogradili ih žicom te bombardirali kasnije. Ne znam što bi odgovorio na tvrdnju da nema vojske. Ne kužim što hoćeš reći, Hamas ne postoji to je teorija urote?
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:56 |
|
|
|
hamas nije vojska, čak nisu ni neki kvazi partizani, već teroristi klasičnog tipa.
Što ti nije jasno u tome da se vojskom ne rješava taj tip problema?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Haha kakav si bijednik Ok ja sam bijednik, ali ja nisam tema. Osobni napad u razgovoru se obično smatra nedostatkom argumenata. Predložio sam uobičajeno rješenje u ratnim sukobima. Izmjestiti civile iz zone sukoba. Što ti točno smeta u vezi toga? To nije ništa novo, ni revolucionarno rješenje, svi to stalno rade. Evo npr. Rusi su evakuirali dio Kurska nedavno kad su bili sukobi. Ukrajinci također evakuiraju civile iz gradova uz granicu. Naši (a i vaši  ) civili su bili u Dalmaciji tijekom 90tih itd. Svi to rade. Ok, osim islamista, oni svoje civile stave u prve redove. Meni osobno bi bilo žao da ostavim žene i djecu nezaštićene na ulici dok sam ja na sigurnom u tunelu, ali priznajem da je to druga civilizacija koja ima drugi sustav vrijednosti i koju je meni teško razumjeti. Nisu svi, imali smo sarajevsku "Gazu". Alija nije dao evekuaciju, jer su svi novinari i kamere bile tamo uperene. Nisu ga interesirali civili.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 svi 2025, 19:58 |
|
|
weasel je napisao/la: hamas nije vojska, čak nisu ni neki kvazi partizani, već teroristi klasičnog tipa.
Što ti nije jasno u tome da se vojskom ne rješava taj tip problema? Hvale se da imaju 40 000 boraca, pa eto zovi ih kako želiš. Brojniji su od hrvatske vojske. Kako bi ti riješio taj problem?
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 68 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|