|
|
Stranica: 911/913.
|
[ 22811 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 11:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37847 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma pravo da ti kažem nemam pojma puno o tom ratu tamo.
Samo vidim da Izraelci su zapadni narod koji pretvara pustinju u moderne gradove i u kojima nj jednom Edinu Osmiću nije bio problem živjeti kao ni brojnim Arapima.
S druge strane potup, zaluđen, minderaški narodi koji tih i takvih pustinja imaju koliko hoćeš ali ni od jedne nisu sami u stanju napravit poželjno mjesto za živjet.
Naravno, Izrael. I ja odavno nisam prognanik. I nisam nikad bio prognan iz BiH nego iz islamističke Zenice koja je danas sušta suprotnost istoj.
Unatoč tupanima poput tebe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 11:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I tko će sad osudit kad Izrael saspe 100x više na hezbaće? Nitko.
Sad će otići na 80k mrtvih islamista. Hezbolah ima ima oko 20 000 boraca. Da ih sve pobiju znaci ti pozivas na ubijanje 60 000 civila. Kakav si bijednik, hvala do neba ko god te je protjero iz Bosne ruke mu se pozlatile. Tako isto se ruke zlate i ovima što bombe bacaju po tvojim islamistima. Samo njima doslovno jer su dobro plaćeni, a tebi i tvojima samo od usta do ušiju i to je to. Jedan dan tvrdite da Hezbollah ima vojsku od oko 100 tisuća islamista, idući dan da ih je 20 tisuća, kada krene udaranje po toj vojsci. Tko god je stavio rakete u svoju kuću a šiita ima mnoštvo koji to rade, sam je osudio svoju djecu.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 12:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma pravo da ti kažem nemam pojma puno o tom ratu tamo.
Samo vidim da Izraelci su zapadni narod koji pretvara pustinju u moderne gradove i u kojima nj jednom Edinu Osmiću nije bio problem živjeti kao ni brojnim Arapima.
S druge strane potup, zaluđen, minderaški narodi koji tih i takvih pustinja imaju koliko hoćeš ali ni od jedne nisu sami u stanju napravit poželjno mjesto za živjet.
Naravno, Izrael. I ja odavno nisam prognanik. I nisam nikad bio prognan iz BiH nego iz islamističke Zenice koja je danas sušta suprotnost istoj.
Unatoč tupanima poput tebe. Vidim ja da ti nemas pojma ni o cemu
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 13:19 |
|
|
Nije dron "u kucu" nego negdje u dio svijeta gdje zivi Bibi. Losa ti takija mujaga. A inace lose lazete, gledam neke dokumentarce na Al Laziri, kako oni lazu i takijaju to je nevjerojatno, Dokumentarac o Yom Kipurskoim ratu, oni to predstave maltene kako su arapi pobijedili, Zidovi su smuseni i zbunjeni, ne znaju ni sami kako su pobijedili, Arapi su hrabri i borbeni, ali "izdo Assad". Doslo kaze naredjenje da stanu, a taman krenuli da ulaze u Banjaluku, ovaj, Tel Aviv. Isti modus takije, iste lazi, sve se ponavlja. A tko je kogfa nalupao u Yom Kipurskom ratu? pa zna se, Zidovi muslimane. Kao i uvijek. Ovi napali Zidove na sveti dan, toliko o fer pleju muslimana, Zidovi kod kuce slave ovi napadnu sa dvije strane. Osvoje par metara pustinje, slave pobjedu, Zidovi se organiziraju u nekoliko sati i smlate Arape kao i uvijek. I sta kaze Al Lazira na to? pa nije fer, zidovski tenkovi imaju dalji domet od arapskih, nije to pobjeda,k to je varanje
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 13:29 |
|
|
Nakon raketiranja Banskih dvora smo dobili zeleno svjetlo da se riješimo terorista.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 15:27 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Nije dron "u kucu" nego negdje u dio svijeta gdje zivi Bibi.
Losa ti takija mujaga. U kuću ujo, u kuću! Smije li se vratiti Bibi kuci vise?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 19:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Odgovor Izraela će biti opsežnije bombardiranje Irana, nakon ovoga vjerojatno na meti neće biti samo vojna postrojenja nego i industrijska, pogotovo naftna.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2024, 21:30 |
|
|
daramo je napisao/la: Odgovor Izraela će biti opsežnije bombardiranje Irana, nakon ovoga vjerojatno na meti neće biti samo vojna postrojenja nego i industrijska, pogotovo naftna. Mogli bi Izraelci nalupati Iran krajem mjeseca, taman pred američke izbore, pa da malo vrate demokratima hamasoljupcima.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 lis 2024, 20:39 |
|
|
Moga bi i ajatolah poginit.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 14:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 15:29 |
|
|
Poatoji kletva, nijedna zidovska drzava nije prebacila 80 godina. Sad smo na 76
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 15:30 |
|
|
muslimanska opsjednutost kletvama je nevjerojatna, baš poganska posla.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 15:31 |
|
|
Nedavno me neko ovdje na forumu smarao kako to da samo Iranci drukaju za Izrael i prokazuju ciljeve a Iran nikoga da vrbuje. Evo vam. Ko zna koliko još ima. Vjerovatno određen broj Arapa i Zidova koji zive u Izraelu ima kontakte sa Iranom. Index: Uhićeno 7 Izraelaca, sumnja se da su špijunirali za Iran. Traži se smrtna kaznahttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_m
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 15:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Samo to i mogu, kleti i mahati prstićem. Kad im već ne ide učenje, inače bi znali da je Kraljevstvo Israel trajalo duže od 80 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 16:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Poatoji kletva, nijedna zidovska drzava nije prebacila 80 godina. Sad smo na 76 Šta ti imaš od toga? Ja se nikako ne mogu poistovjetiti s maronitima, nije mi jasno kako ti konkretno možeš. Fizički ne možeš ih ni razlikovat.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 16:04 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Nedavno me neko ovdje na forumu smarao kako to da samo Iranci drukaju za Izrael i prokazuju ciljeve a Iran nikoga da vrbuje. Evo vam. Ko zna koliko još ima. Vjerovatno određen broj Arapa i Zidova koji zive u Izraelu ima kontakte sa Iranom. Index: Uhićeno 7 Izraelaca, sumnja se da su špijunirali za Iran. Traži se smrtna kaznahttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_mSmrtna kazna? Strašno, pujno je reci srednji vijek! To kod njih je vrijeme Molocha
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 16:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Poatoji kletva, nijedna zidovska drzava nije prebacila 80 godina. Sad smo na 76 Šta ti imaš od toga? Ja se nikako ne mogu poistovjetiti s maronitima, nije mi jasno kako ti konkretno možeš. Fizički ne možeš ih ni razlikovat. Tebe boli ***, stan, auto na lizing, 2 godisnja i izmisljeni posao. Lagano
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 16:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nedavno me neko ovdje na forumu smarao kako to da samo Iranci drukaju za Izrael i prokazuju ciljeve a Iran nikoga da vrbuje. Evo vam. Ko zna koliko još ima. Vjerovatno određen broj Arapa i Zidova koji zive u Izraelu ima kontakte sa Iranom. Index: Uhićeno 7 Izraelaca, sumnja se da su špijunirali za Iran. Traži se smrtna kaznahttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_mSmrtna kazna? Strašno, pujno je reci srednji vijek! To kod njih je vrijeme Molocha Smrtna kazna postoji i u Iranu i u Saudijskoj Arabiji. Postoji i u SAD-u.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 lis 2024, 17:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Šta ti imaš od toga?
Ja se nikako ne mogu poistovjetiti s maronitima, nije mi jasno kako ti konkretno možeš. Fizički ne možeš ih ni razlikovat.
Tebe boli ***, stan, auto na lizing, 2 godisnja i izmisljeni posao. Lagano Pa da, vjera u školu, rad i znanost a ne izmišljena bića. Reci i njima neka probaju. Možeš i ti.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2024, 09:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2024, 10:09 |
|
|
Izgleda svi muslici vole riječ genocid. Sve im je genocid.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2024, 11:22 |
|
|
Mulestinci velicaju teroristu, cak ga u dzenet uveli https://saff.ba/sehid-na-prijestolju/Jahja Sinvar je poginuo kao šehid pokazavši cijelom ummetu da je ogromna razlika između vjerovanja (akidet) koje se ne savija kako vjetar puše i ne poginje pred bjelosvjetskim tagutima, i vjerovanja kojem je dolar kum.Aha ne robuje dolaru, a zena mu u tunelima s torbicom vrijedom vise desetaka tisuca dolara
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2024, 11:25 |
|
|
Ne samo da veličaju vođu Hamasa nego i pokolj 7.10. jer se na slici iza vide paraglajderi.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2024, 11:27 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Aha ne rovuje dolaru, a zena mu u tunelima s torbicom vrijedom vise desetaka tisuca dolara
Moras stvarno biti debil da vjerujes u to. Tebi bi se mogla i Moncler jakna sa pijace uvaliti.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2024, 11:27 |
|
|
Vječna slava Yahya!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|