HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 stu 2024, 05:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2625 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 105  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kina
PostPostano: 24 tra 2021, 13:47 

Ne.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:48 

2008, se nisu toliko razmnozili crnci, nisu dosli u tolikom broju Meksikanci, Kina nije ojacala toliko da moze da ih rusi, totalne druge okolnosti ce biti recimo 2040. Nemas pojma ni o cemu.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:49 

Misliš da bi Kini odgovaralo da im Amerikanci odnesu sve poslove koje su im doneli? Oni ne bi osetili nikakve posledice?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:51 

Sta mislis "Ne", evo da ponovim opet, nuklearni napad na Kinu, unistio bi svetsku ekonomiju, stoga i Americku,

A Amerika je bure baruta, sa zilion oruzja, mrznje, buducih koljaca, potencijala za gradjanske, verske, rasne, ideoloske ratove, i td...

Meni nije tesko, ako treba jos 100 puta ponoviti. I onda po jos 100.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:53 

Jussi je napisao/la:
2008, se nisu toliko razmnozili crnci, nisu dosli u tolikom broju Meksikanci, Kina nije ojacala toliko da moze da ih rusi, totalne druge okolnosti ce biti recimo 2040. Nemas pojma ni o cemu.

Crnaca je 2008. bilo 10%. Crnaca 2021 ima 10%.

Broj Meksikanaca se polako smanjuje jer Meksiko doživljsva ekonomski preporod.

Ali, pošto ja ništa ne znam, proveri ti ipak statistikčke podatke.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:53 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Misliš da bi Kini odgovaralo da im Amerikanci odnesu sve poslove koje su im doneli? Oni ne bi osetili nikakve posledice?

Da. Kinezi pravi sebi totalno novo trziste, Afriku, drze vec pola Azije i Juzne Amerike.

Rade im infrastrukturu, ako se ovi razviju super, tu ce da plasiraju proizvode kad se Amerika raspadne,

Ako se ne razviju opet super, ovi ce dizati ruke za njih u UN i biti im ekonomski robovi doveka.

Kakve poslove donose Amerikanci u Kinu? Kada bi Amerika pala, Kina moze da plasira Yuan kao novu svetsku valutu, i dominira na taj nacin, boli njih uvo za Americke firme, oni na duge staze gledaju da proteraju te firme i forsiraju svoje.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:54 

Jussi je napisao/la:

Crnaca je 2008. bilo 10%. Crnaca 2021 ima 10%.

Broj Meksikanaca se polako smanjuje jer Meksiko doživljsva ekonomski preporod.

Mislim da ovo uopste nije tacno.

Dobro ne samo Meksikanci, nego Hispanjolci, pa gledaj udeo rodjenih, majku mu,...

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:54 

Planeta Zemlja ima slabu geološku tačku. Zove se Jelouston kaldera.

Nema planeta zemlja, nego polovina planete zemlje, koja ne obuhvata Kineze, a naročito ne one ukopane.
Jeloustun preti da pepelom prekrije samo jednu polovinu planete, a ne celu.

Ti ovo ozbiljno!? 100 miliona? Da se ukopa? U planine? Svako po lopatu i gotovo za jedno popodne?

Tako je.
Svaki Ujgur po lopati i iskopa im šta hoćeš.
U stvari već je iskopano.

Sve što treba je da se disciplinovano evakuišu.

Nema ni razloga. Meeđutim, SAD ili Rusija mogu da unište Kinu, Kina ne može da uništi njih.

Rusija ne može, jer to ne želi, a Amerika ne može jer u suprotnom dobija samo jednu u Jelstoun i celi maršalov plan biće im pokriven pepelom.

Kina je bila najmoćnija zemlja sveta od Rimskog carstva do 19. veka. Kladim se da nisi znao taj podatak.

Nije bitno šta je bila.
I mi smo bili najbogatija zemlja Evrope za vreme Nemanjića i kod nas su Švabe-Sasi dolazili na arbajt da kopaju rudnike, pa smo sad na dnu.[/quote][/quote]

Bitno je šta će biti, a biće da ne Kina buduću vladar sveta, i to nezaustavljivi.

.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:58 

Jussi je napisao/la:
Sta mislis "Ne", evo da ponovim opet, nuklearni napad na Kinu, unistio bi svetsku ekonomiju, stoga i Americku,

A Amerika je bure baruta, sa zilion oruzja, mrznje, buducih koljaca, potencijala za gradjanske, verske, rasne, ideoloske ratove, i td...

Me bi u uništio svetsku ekonomiju. Godinu, dve bi stvari bike skuplje i to je sve. Toliko otprilike treba da se jeftina proizvodnja preseli u Južnu Ameriku, Afriku, Indiju, Indoneziju, indokinu... Kao što smo ranije mogli da živimo bez jeftinih kineskih plastičnih sranja, moći ćemo i godinu, dve. Kina ne drži svet za muda, kako ti zamišljaš.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 13:59 

Grobar je napisao/la:
Planeta Zemlja ima slabu geološku tačku. Zove se Jelouston kaldera.

Nema planeta zemlja, nego polovina planete zemlje, koja ne obuhvata Kineze, a naročito ne one ukopane.

Ti ovo ozbiljno!? 100 miliona? Da se ukopa? U planine? Svako po lopatu i gotovo za jedno popodne?

Tako je.

Nema ni razloga. Meeđutim, SAD ili Rusija mogu da unište Kinu, Kina ne može da uništi njih.

Bitno je šta će biti, a biće da ne Kina bidiću vladar sveta, i to nezaustavljivi.

.

Cenim da si ranije čuo za termin "nuklearna zima"

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:02 

Cenim da si čuo da je Japan preživeo i nuklearni napad i zimu i radijaciju.

E tako će i Kina.

Amerika neće, jer rekli smo već.

Jelouston.

.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:12 

Jussi je napisao/la:

Me bi u uništio svetsku ekonomiju. Godinu, dve bi stvari bike skuplje i to je sve. Toliko otprilike treba da se jeftina proizvodnja preseli u Južnu Ameriku, Afriku, Indiju, Indoneziju, indokinu... Kao što smo ranije mogli da živimo bez jeftinih kineskih plastičnih sranja, moći ćemo i godinu, dve. Kina ne drži svet za muda, kako ti zamišljaš.

Hahahaaha, pa ludi Hamerikanci pokolju sami sebe po 100 puta za te 2 godine, druze moj, naprave sami jos vece njesra...

Nisu to samo plasticna sranja. Nemoj samnom o ekonomiju molim te. Tu je i industrijska oprema i komponente, nema industrijske opreme iz Kine, nema ni proizvodnje u Americi, idu OTKAZI, idu ULICE i George Floydovi. Medjuprozivodi u svim zivim industrijama takodje. Nema ih dovoljno dugo.

Oni jedva cekaju tako nesto da se kolju. Tenzije su na istorijskom maksimumu tamo i samo se sire. To ako ne vidis, slep si.

Kinezi prozivode sve od igle do lokomotive, to je prost fakat. Jednostavno ne mozes bez njih. Dovoljno da ih nema ni 6 meseci, Amerikanci bi sami sebe unistili. Kako ne shvatas, to jedno nakaradno drustvo, 50+ drzava, mrznja, rase, i td...

Zamisli KInezi iz osvete, puknu jos i JAPAN, pa to je dupli udarac za svetsku ekonomiju, 3-4 najjaca ekonomija sveta... Brate, ja ne znam sta je sa tobom i tim tvojim Stockholmskim Sindromom da se identifikujes sa svojim agresorom. Zao mi te je onako pravo, ali ima vas dosta takvih, pa nisi sam.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:22 

Grobar je napisao/la:

Pepeo bi se proširio po celom nebu. Ne zaustavlja ga carina na ekvatoru.

Citat:
Tako je.
Šta je tebi danas? Duvao si lepak na ladnom betonu?

Citat:

100 milona ljudi? Da se disciplinovano evakuišu? Jel si ti pijan?

Citat:
Rusija ne može, jer to ne želi,

Želi, želi, itekako želi. Nedovoljno znaš njihovu istoriju i ne znaš koliko su to rivali i koliko se mrze, bez obžira na trenutne dobre odnose. Pa jel tebi poznato da je Hruščov hteo da ih izroka nuklearkama 1964. kada je saznao da su na pragu nuklearne probe. Nisu samo zato što su Amerikanci zspretili nuklearnim udarom po SSSR, ako to urade. Oni se MRZE. Kina Sibir i severni Pacifik smatra svojim. Pa jel su pre oar nedelja pozeleneli od besa što Rusija slavi ulazak Vladivostoka u državu (a osvojili su ga od Kine). Oni nisu nukakvi ni prijatelji, a kamoli saveznici. Pa vodili su mini sukobe na granici dok du i jedni i drugi bili komunisti. Rusija ima mnogo više razloga da se plaši Kine, nego Amerike. Me stavljaj te zemlje u isti koš, oni su rivali.

Citat:
a Amerika ne može jer u suprotnom dobija samo jednu u Jelstoun i celi maršalov plan biće im pokriven pepelom.

Umreće od gladi u najgorim mukama ako se to desi, a on razmišlja o nekim Maršalovim planovima. Neverovatno
Kina je bila najmoćnija zemlja sveta od Rimskog carstva do 19. veka. Kladim se da nisi znao taj podatak.

Nije bitno šta je bila.
I mi smo bili najbogatija zemlja Evrope za vreme Nemanjića i kod nas su Švabe-Sasi dolazili na arbajt da kopaju rudnike, pa smo sad na dnu.[/quote][/quote]

Bitno je šta će biti, a biće da ne Kina buduću vladar sveta, i to nezaustavljivi.

.[/quote]
Dobro izvini što sam sa tobom podelio jedan podatak za koji sam imao sumnju da ga nisi znao a mislio sam da bi ti bio intetesantan.... Nadam se da ćeš u svojoj duši naći snage da mi oprostiš.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:24 

Mrzi me da kvotujem svaki tvoj post u kome si argumenata bez, jer duvao i napio se nisu argumenti.

A i svi znamo ko ovde duva.. :)

Ukratko
.

Nuklearna zima ne traje večno, već par godina.

Za par godina imaće hrane Kinezi da prežive.
Još uvek je jestiv Suvi dnevni obrok iz JNA i 76-te .

Amerikanci neće.
Rekli smo već.

Jelouston.

.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:24 

Jussi je napisao/la:

Hahahaaha, pa ludi Hamerikanci pokolju sami sebe po 100 puta za te 2 godine, druze moj, naprave sami jos vece njesra...

Nisu to samo plasticna sranja. Nemoj samnom o ekonomiju molim te. Tu je i industrijska oprema i komponente, nema industrijske opreme iz Kine, nema ni proizvodnje u Americi, idu OTKAZI, idu ULICE i George Floydovi. Medjuprozivodi u svim zivim industrijama takodje. Nema ih dovoljno dugo.

Oni jedva cekaju tako nesto da se kolju. Tenzije su na istorijskom maksimumu tamo i samo se sire. To ako ne vidis, slep si.

Kinezi prozivode sve od igle do lokomotive, to je prost fakat. Jednostavno ne mozes bez njih. Dovoljno da ih nema ni 6 meseci, Amerikanci bi sami sebe unistili. Kako ne shvatas, to jedno nakaradno drustvo, 50+ drzava, mrznja, rase, i td...

Zamisli KInezi iz osvete, puknu jos i JAPAN, pa to je dupli udarac za svetsku ekonomiju, 3-4 najjaca ekonomija sveta... Brate, ja ne znam sta je sa tobom i tim tvojim Stockholmskim Sindromom da se identifikujes sa svojim agresorom. Zao mi te je onako pravo, ali ima vas dosta takvih, pa nisi sam.

Kina ne proizvodi industrijske mašine za oroizvodnju. To pravi Japan, Nemačka, Amerika i tako te zemlje, to nije predviđeno da se prodaje zemljama trećeg sveta.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:28 

A ko pravi MOBITELE? :)

Ja mislim da ti stvarno ne znas sta je ekonomija i sta je lancana reakcija.

Ne znas ni kakvo je bure baruta Amerika, nemas pojma nista ni o istoriji.

Evo ti idi na Alibabi vidi sta sve proizvode, i nemoj meni da verujes.

Dok Ameri nadju alternativu, pojeli su sami sebe 10000 puta.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:29 

Etnicka razjedinjenost + Jaki Spoljasni neprijatelj/konkurent u usponu = raspad Carstva.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:29 

Pepeo ne može da se proširi na nebu koje se nalazi ispod tebe, već samo na onom iznad tebe.

A nebo iznad Jelostona ide taman onoliko-okoliko je išao i maršalov plan.. :palacgore1

Kina je bezbedna od pepela iz Jelostouna i dovoljno daleko.

.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:30 

https://www.alibaba.com/showroom/indust ... pment.html

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:30 

Grobar je napisao/la:
Mrzi me da kvotujem svaki tvoj post u kome si argumenata bez, jer duvao i napio se nisu argumenti.

Ukratko
.

Amerikanci neće.
Rekli smo već.

Jelouston.

.

Neće svi da skapaju, nisam to ni tvrdio, ali milijarde i milijarde ljudi. I ti si mrtav ladan saglssan da tim samo zato što ti Amerika ide na ***. Ide i meni na ***, ali nisam antisocijalni osihopata da bi mi bilo prihvatljivo da milijarde ljudi umru u najgorim mukama, (među njima i Srbi), samo ako će da umre i 100mil Amerikanaca. Jel si ti normalan jbt? Jel si član ljudske vrste? Ozbiljno pitam.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:32 

Grobar je napisao/la:

Pepeo ne može da se proširi na nebu koje se nalazi ispod tebe, već samo na onom iznad tebe.

A nebo iznad Jelostona ide taman onoliko-okoliko je išao i maršalov plan.. :palacgore1

.

A jel smo mi bezbedni, je li, Kinez?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:32 

Umreće od gladi u najgorim mukama ako se to desi, a on razmišlja o nekim Maršalovim planovima. Neverovatno

Maršalov plan je sinonim za američko carstvo.
Baci džok.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:33 

Grobar je napisao/la:

Ukratko
.

Amerikanci neće.
Rekli smo već.

Jelouston.

.

Neće svi da skapaju, nisam to ni tvrdio, ali milijarde i milijarde ljudi. I ti si mrtav ladan saglssan da tim samo zato što ti Amerika ide na ***. Ide i meni na ***, ali nisam antisocijalni osihopata da bi mi bilo prihvatljivo da milijarde ljudi umru u najgorim mukama, (među njima i Srbi), samo ako će da umre i 100mil Amerikanaca. Jel si ti normalan jbt? Jel si član ljudske vrste? Ozbiljno pitam.

Ne idu tebi Amerikanci na qurac, ti mislis da su oni "kul" i nabili su ti komplekse i sindrome bombardovanjem.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:33 

Jussi je napisao/la:
Etnicka razjedinjenost + Jaki Spoljasni neprijatelj/konkurent u usponu = raspad Carstva.

Nesvesno si opisao Rusku Federaciju.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 14:34 

Grobar je napisao/la:

.

A jel smo mi bezbedni, je li, Kinez?

Naravno.

Imaš projekcije dokle seže potencijalna katastrofa izazvana Jeloustonim.

Otprilike od Bihaća do Havaja.

Mi smo na granici, kao i uvek.. :palacgore1

.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2625 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 105  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: