|
|
Stranica: 112/134.
|
[ 3341 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 15:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45505 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
weasel je napisao/la: daramo je napisao/la:
Samo luđak može navijati za islamistički režim mula s nuklearnim oružjem. Još veći luđak moraš biti pa se nadati da u sukobu s SAD-om nećeš završiti prebijen sve i da zadaš udarac ili dva. Ne znam što ti očekuješ od irana da se predaju i naguze? Ako išta od povijesti su naučili da svaka zemlja koja udovolji Amerikancima na kraju završi kao shitholle u građanskom ratu s milijunima mrtvih. Libija, Sirija, Irak, Somalija da ne nabrajam Što nisu napali Sjevernu Koreju, ah da Koreja ima bombu pa im mogu soli na rep. Čitava ova eskapada nema nikakve veze s nuklearkama jel ih ovi nemaju, a budi siguran da bi je pokazali kad ti strana sila prijeti s 3 nosača aviona. Očekujem da prestanu napadati zemlju udaljenu tisuće km iz vjerskih pobuda. Nitko ne bi dirao Iran da oni ne diraju u Izrael.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 15:38 |
|
|
tetejac je napisao/la: weasel je napisao/la: Pakistan već ima atomski arsenal , što ćemo sad? Hoćemo započet ww3?
Potsjeti me odakle je ono Bin Laden operirao? I šta sad? Trebamo forcat za Iran da napravi atomsku jer Pakistan ima? Idi liječi se. Obama je ispregovarao dogovor s Iranom kojeg je Trump poderao i bacio u smeće da bi sad ponovno pokušali dogovorit isto. Ti baš navijaš za ww3 ?
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 15:46 |
|
|
|
Iran je jedno, mule su drugo. To je samo režim od kojeg Iran treba osloboditi. Mogu poslije smjene režima dobiti bombu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 15:47 |
|
|
weasel je napisao/la: tetejac je napisao/la: I šta sad? Trebamo forcat za Iran da napravi atomsku jer Pakistan ima? Idi liječi se. Obama je ispregovarao dogovor s Iranom kojeg je Trump poderao i bacio u smeće da bi sad ponovno pokušali dogovorit isto. Ti baš navijaš za ww3 ? Ma da? Isti dogovor jel? Poderao pa sad hoće isto, jel’? Mule su najveći sponzor terorizma današnjice i ni pod razno ne smiju imat atomsku. To im se neće dozvolit. I ne navijam ja za treći svjetski već ti. Samo valjda nisi svjestan toga.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 15:52 |
|
|
weasel je napisao/la: daramo je napisao/la:
Samo luđak može navijati za islamistički režim mula s nuklearnim oružjem. Još veći luđak moraš biti pa se nadati da u sukobu s SAD-om nećeš završiti prebijen sve i da zadaš udarac ili dva. Čitava ova eskapada nema nikakve veze s nuklearkama jel ih ovi nemaju, a budi siguran da bi je pokazali kad ti strana sila prijeti s 3 nosača aviona. Objasni nam ovo kako bi mule pokazale atomsku. Šta misliš s ovim? Bacili bi je na Ameriku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:02 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ma ja. Čekat ćemo teroriste da naprave atomsku. Jako si pametan. Ko ste to vi i koga čekate? Oni koji idu bombardirat Iran su i tebi upadali u najveću banku tenkovima i proglasil ite UZPovcem. Nisi ti njihov, ma koliko se kmetio i konjušario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Ako itko ima pravo navijati za lupanje Irana to su Hrvati u BiH. Iran je vodio prema Hrvatima u BIH istu politiku kao i ovi koji će ih sada napasti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:13 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ma ja. Čekat ćemo teroriste da naprave atomsku. Jako si pametan. Ko ste to vi i koga čekate? Oni koji idu bombardirat Iran su i tebi upadali u najveću banku tenkovima i proglasil ite UZPovcem. Nisi ti njihov, ma koliko se kmetio i konjušario Ko ste to vi koji forcate da mule naprave atomsku? Iz koje ste rupe izašli? Možete samo sanjat skupa sa potomcima drevnih Judejaca. Forcamo za Amere 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:17 |
|
|
novosve je napisao/la: daramo je napisao/la: Ako itko ima pravo navijati za lupanje Irana to su Hrvati u BiH. Iran je vodio prema Hrvatima u BIH istu politiku kao i ovi koji će ih sada napasti Ti nam reci. Evo mi ne znamo kakvi je politiku vodio Iran u BiH i koga smo zarobljavali u ratu i protiv koga smo se borili. Jesi pametan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:18 |
|
|
novosve je napisao/la: daramo je napisao/la: Ako itko ima pravo navijati za lupanje Irana to su Hrvati u BiH. Iran je vodio prema Hrvatima u BIH istu politiku kao i ovi koji će ih sada napasti Baš lijepo ako im se vraća.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:20 |
|
|
Ovi imbecili bi fakat volili da mule naprave atomsku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novosve je napisao/la: Iran je vodio prema Hrvatima u BIH istu politiku kao i ovi koji će ih sada napasti
Baš lijepo ako im se vraća. Ovo je ko Pecarski 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:27 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ti nam reci. Evo mi ne znamo kakvi je politiku vodio Iran u BiH i koga smo zarobljavali u ratu i protiv koga smo se borili. Jesi pametan  zarobljavali smo one koje su nas skorašnji agresori na Iran PRISILJAVALI propustit u BIH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Baš lijepo ako im se vraća. Bilo bi lijep oda se vrati onima koji su tu politiku nastavil ii nakon rata i opet će, zaboravit te neće
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:29 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ovi imbecili bi fakat volili da mule naprave atomsku  evo razvit će Iran atomsku odmah nakon što se pronađe sadamovo oružje za masovno uništenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:32 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ti nam reci. Evo mi ne znamo kakvi je politiku vodio Iran u BiH i koga smo zarobljavali u ratu i protiv koga smo se borili. Jesi pametan  zarobljavali smo one koje su nas skorašnji agresori na Iran PRISILJAVALI propustit u BIH. Nemoj ti meni života ti govorit i objašnjavat koga sam zarobljavao i protiv koga sam se borio. Zajebi to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:34 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ovi imbecili bi fakat volili da mule naprave atomsku  evo razvit će Iran atomsku odmah nakon što se pronađe sadamovo oružje za masovno uništenje. Evo reko čika Donald da ipak neće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:36 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ti nam reci. Evo mi ne znamo kakvi je politiku vodio Iran u BiH i koga smo zarobljavali u ratu i protiv koga smo se borili. Jesi pametan  zarobljavali smo one koje su nas skorašnji agresori na Iran PRISILJAVALI propustit u BIH. Čuj ‘smo’ Jesi to i ti bojovnik?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:36 |
|
|
tetejac je napisao/la: novosve je napisao/la: zarobljavali smo one koje su nas skorašnji agresori na Iran PRISILJAVALI propustit u BIH.
Nemoj ti meni života ti govorit i objašnjavat koga sam zarobljavao i protiv koga sam se borio. Zajebi to. Amerikanci natjerali Irance u džihad, inače ne bi oni to.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Nemoj ti meni života ti govorit i objašnjavat koga sam zarobljavao i protiv koga sam se borio. Zajebi to. Amerikanci natjerali Irance u džihad, inače ne bi oni to. Ma glupa im je priča. Ne mogu vjerovat da ima naših ovako tupavih. Onaj meni govori da prizivam ww3 a mahao bi pred Amerima atomskom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:49 |
|
|
tetejac je napisao/la: Nemoj ti meni života ti govorit i objašnjavat koga sam zarobljavao i protiv koga sam se borio. Zajebi to. Ajde onda ti meni objasni ko te osudio da si UZPovac i kompletan ti vojni vrh i politički potrpao u zatvor, a Praljka u grob i ko je pritiskao Hrvatsku da ukine HRHB i tko je razvalio hrvatsku samoupravu, upao u Hercegovačku banku i uništio je?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:50 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ma glupa im je priča. Ne mogu vjerovat da ima naših ovako tupavih. Onaj meni govori da prizivam ww3 a mahao bi pred Amerima atomskom  koliko tupav moraš biti da vjeruješ u to s atomskom? Jel to neki stockholmski sindrom koji utječe na razum?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Amerikanci natjerali Irance u džihad, inače ne bi oni to.
Možda on i bi, al ne bi bili u stanju. Znamo tko im je omogućio kao i tko je skrivio smrt čovjeka sa tvog avatara
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 16:57 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Nemoj ti meni života ti govorit i objašnjavat koga sam zarobljavao i protiv koga sam se borio. Zajebi to. Ajde onda ti meni objasni ko te osudio da si UZPovac i kompletan ti vojni vrh i politički potrpao u zatvor, a Praljka u grob i ko je pritiskao Hrvatsku da ukine HRHB i tko je razvalio hrvatsku samoupravu, upao u Hercegovačku banku i uništio je? Da ti ponovim još jednom. Nemoj meni govorit i objašnjavat protiv koga sam se u ratu borio. Šta god da kažeš ne možeš u istu vreću stavljat ove mudžose i Amere. Ili si baš toliko tupav?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 25 vel 2026, 17:00 |
|
|
novosve je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Amerikanci natjerali Irance u džihad, inače ne bi oni to.
Možda on i bi, al ne bi bili u stanju. Znamo tko im je omogućio kao i tko je skrivio smrt čovjeka sa tvog avatara Hajde ne seri i okani se Praljka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|