|
|
Stranica: 159/334.
|
[ 8326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:07 |
|
|
|
Je li ikada emitiran snimak pokolja u toj skoli, ne da zelim vidjeti nego ja sam samo citao o tome.
Rusevina neke zgrade nije dokaz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48145 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
crni_bombarder je napisao/la: Je li ikada emitiran snimak pokolja u toj skoli, ne da zelim vidjeti nego ja sam samo citao o tome.
Rusevina neke zgrade nije dokaz. Prva vijest je bila 5 djevojčica, pa 50, onda 100, sad su došli do 150. Očito u Iranu nema kamera.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:13 |
|
|
|
Onda je to ko Stupni do, prvo 150 pa 100 a na kraju 31 zrtva.
Sa tim da se Stupni do dokazano dogodio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:13 |
|
|
|
Posljednju riječ uvijek ima vrhovni vođa. Ako kaže 5 onda je 5, ako kaže 150 onda je 150.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:15 |
|
|
|
Muslimanima je u genetskom kodu usađena laž. Tako su i Bošnje spominjale 50k silovanih žena i 200k mrtvih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:16 |
|
|
|
Imaju i 1600 djece u Sarajevu pobijene, a na spiskovima 900 i nesto.
Ili Srbi sa milion jasenovackih zrtava. Tako olako baratanje lazima kad su u pitanju zrtve.
Nije da Amerikanci ne znaju pogoditi civile, dogodilo se bezbroj puta, nego eto ne vidim nigdje dokaz o tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:16 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Prijatelju, americki umirovljeni generali su isplanirali Oluju sa nasima, bez njihovog dopustenja ne bi krenuo naprijed, znas da tako stvari funkcioniraju.
Ne kazem da im Hrvatska duguje nesto, ali sigurno nisu radili protiv Hrvatske. A sto bi bilo u istocnoj Njemackoj da je ovaj ovo ovaj ono, daj... pa komunizam je propao, spasa mu nije bilo, nije njega sahranio ni Ante ni Ronald ni Mihail vec on sam sebe, kao neodrziva utopija a u praksi ideologija koja je pojela samu sebe.
Di su bili 91, a gle mozda je cudno ali Amerikanci nemaju obvezu slati vojsku da brane Hrvatsku, niti su ikada ikoga branili pa ni Albance, samo cisti interes. Ne otkrivamo toplu vodu, a da su pomogli Hrvatskoj, jesu. To je cinjenica. U svom intervjuu pokojni general Stipetić rekao je kako strani generali NISU planirali "Oluju", ta da Amerikanci NISU pogodili niti onu čuvenu "srpsku antenu". Odradio je to HRZ. Isto tvrdi i admiral Domazet. Da su se tuda motali, špijali, njuškali - to je činjenica. Da su za nas ratovali ili učinili nešto (za nas) bitno - to je laž. Na tragu srpske propagande kako "nisu njih pobijedili nekakvi Hrvati - nego NATO". Zapravo cijelo vrijeme su "radili protiv Hrvatske". Od Bakera 1991. u Beogradu - do danas. Za razliku od nas - Kosovarima su dali državu. OK, nisu imali 1991. obavezu slati vojsku da brane Hrvatsku. Iako mislim kako i nisu trebali "slati vojsku", nego učiniti par sitnica (ne čuvati embargo, porušiti mostove na Dunavu i Drini). No zašto su onda imali potrebu od Hrvata spašavati poraženu republiku Srpsku (Banja Luka)? Pišem to u svijetlu ove teme i naravno, Iran nije za nas bio bitan i nije za nas "pobijedio u "Oluji"", ali nisu ni Amerikanci. I zato nikome ništa nismo dužni, te za nikoga ne moramo sada "podmetnuti leđa".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:20 |
|
|
|
A gle, "planiranje Oluje" nije samo crtanje pravaca napada nego i obuka vojske, a americki MPRI je bio kljucan u transformaciji vojske u modernu vojsku. Uz one skole ali kao netko tko je bio u tome kao sudionik odnosno nesto i znam o tome, Sepurine su bile samo dio te americke strategije odnosno prelaska sa JNA na NATO nacin razmisljanja, u cemu je dat naglasak na docasnicki kadar kao kljucan. U JNA su podoficiri nebitni jer je osnovna borbena jedinica bio bataljon pa na gore, a u modernim vojskama to su vodovi i skupine, a njih vode docasnici.
Elem, nije MPRI crtao pravce napada vec omogucio Losi i Stipeticu da ima cime i sa kim krenuti u akciju.
Nemojmo biti Srbi, iznesimo cinjenice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:27 |
|
|
goran2hr je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Prijatelju, americki umirovljeni generali su isplanirali Oluju sa nasima, bez njihovog dopustenja ne bi krenuo naprijed, znas da tako stvari funkcioniraju.
Ne kazem da im Hrvatska duguje nesto, ali sigurno nisu radili protiv Hrvatske. A sto bi bilo u istocnoj Njemackoj da je ovaj ovo ovaj ono, daj... pa komunizam je propao, spasa mu nije bilo, nije njega sahranio ni Ante ni Ronald ni Mihail vec on sam sebe, kao neodrziva utopija a u praksi ideologija koja je pojela samu sebe.
Di su bili 91, a gle mozda je cudno ali Amerikanci nemaju obvezu slati vojsku da brane Hrvatsku, niti su ikada ikoga branili pa ni Albance, samo cisti interes. Ne otkrivamo toplu vodu, a da su pomogli Hrvatskoj, jesu. To je cinjenica. U svom intervjuu pokojni general Stipetić rekao je kako strani generali NISU planirali "Oluju", ta da Amerikanci NISU pogodili niti onu čuvenu "srpsku antenu". Odradio je to HRZ. Isto tvrdi i admiral Domazet. Da su se tuda motali, špijali, njuškali - to je činjenica. Da su za nas ratovali ili učinili nešto (za nas) bitno - to je laž. Na tragu srpske propagande kako "nisu njih pobijedili nekakvi Hrvati - nego NATO". Zapravo cijelo vrijeme su "radili protiv Hrvatske". Od Bakera 1991. u Beogradu - do danas. Za razliku od nas - Kosovarima su dali državu. OK, nisu imali 1991. obavezu slati vojsku da brane Hrvatsku. Iako mislim kako i nisu trebali "slati vojsku", nego učiniti par sitnica (ne čuvati embargo, porušiti mostove na Dunavu i Drini). No zašto su onda imali potrebu od Hrvata spašavati poraženu republiku Srpsku (Banja Luka)? Pišem to u svijetlu ove teme i naravno, Iran nije za nas bio bitan i nije za nas "pobijedio u "Oluji"", ali nisu ni Amerikanci. I zato nikome ništa nismo dužni, te za nikoga ne moramo sada "podmetnuti leđa". HV je sve odradio, tj.ex Jna visoki časnici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48145 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
150.mrtvih djevojčica bi režim sigurno snimio i to bi bilo u svim svjetskim medijima kao Gaza.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:29 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Imaju i 1600 djece u Sarajevu pobijene, a na spiskovima 900 i nesto.
Ili Srbi sa milion jasenovackih zrtava. Tako olako baratanje lazima kad su u pitanju zrtve.
Nije da Amerikanci ne znaju pogoditi civile, dogodilo se bezbroj puta, nego eto ne vidim nigdje dokaz o tome. Pogotovo je smiješno prihvaćati informaciju koja je instantno objavljena od strane jednog teokratskog režima kao činjenicu. A praktički svi mediji su to uradili, bez ikakve provjere ili kritičkog osvrta - Izraelci i Amerikanci pobili 150 djece. Nešto mi govori da ne bi bili tako hitri u zaključivanju da je netko drugi u Bijeloj kući.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:38 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Imaju i 1600 djece u Sarajevu pobijene, a na spiskovima 900 i nesto.
Nije da Amerikanci ne znaju pogoditi civile, dogodilo se bezbroj puta, nego eto ne vidim nigdje dokaz o tome. Manje. post1224002.html#p1224002
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:49 |
|
|
daramo je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Je li ikada emitiran snimak pokolja u toj skoli, ne da zelim vidjeti nego ja sam samo citao o tome.
Rusevina neke zgrade nije dokaz. Prva vijest je bila 5 djevojčica, pa 50, onda 100, sad su došli do 150. Zabrinut sam za djevojčice. Moglo bi to za tjedan doći do 1600.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 20:57 |
|
|
Lagani trening za buduće gužve i brzo djelovanje na prostoru RS-a Citat: Republika Srpska digla žandarmeriju: ''Pojedinci iz Federacije BiH povezani s teroristima'' U okviru navedenih aktivnosti pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i Žandarmerije u više navrata obilaze objekte od posebnog interesa, provode pojačan nadzor i poduzimaju preventivne mjere radi očuvanja sigurnosti svih građana. Citat: Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske uvelo je pojačane mjere sigurnosti s ciljem pravodobnog reagiranja i sprječavanja eventualnih terorističkih napada na području Republike Srpske, a posebno u blizini Židovskog kulturnog centra u Banja Luci te prema drugim židovskim zajednicama na području Republike Srpske, objavio je RTRS. Citat: Kako se navodi u priopćenju MUP-a RS, trenutačna sigurnosna situacija u Republici Srpskoj je stabilna, a mjere su podignute na višu razinu zbog mogućeg prelijevanja krize prouzročene eskalacijom nasilja na Bliskom istoku, imajući u vidu, kako ističu, ''povezanost pojedinaca iz Federacije BiH s ekstremističkim skupinama i sudjelovanjem u terorističkim napadima u Bosni i Hercegovini i svijetu''. https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... ima/552589
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:15 |
|
|
|
Njemački novinari izvještavaju da, prema njihovim izvorima iz Irana (Isfahan). Svi koji izađu na ulice kako bi prosvjedovali protiv režima budu bez prigovora ubijeni.
Ako je ovo istina, samo je pitanje kada će doći do pada režima.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:17 |
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: Ovi oboreni F15E poseduju najsavremeniju mogucu opremu u USAF Da ako je F15 Eagle! Sad neznamo jel f15 ili f15E. Eagle je valjda na nivou rafala barem po kategoriji 4++
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:18 |
|
|
novosve je napisao/la: weasel je napisao/la: Što se dogodi kad slušaš neoconse, oni su dobili svoj rat a Trumpova administracija je nakon subote finito.
Demokrati se vraćaju u sedlo prvo za midtermse a onda i u bijelu kuću, globohomo trijumfira , MAGA više ne postoji.
ali Donald si je kupio neko vrijeme prije nego objave koju je curicu natezao s Epsteinom i što je najbolje, Židovi će oprat ruke od njega ko da im ništa nije zadužio Trump je najgore što se moglo desiti zapadnoj desnici, uništit će je možda i nepovratno. Kako? Posreo venezuelu,posro USAID,woke ukinut,posro EU,unistava glavne globaliste u londonu preko epstein dokumenata,jaca hercegbosnu....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:21 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10433 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la:
E ne mogu tako pa kako god na kraju ispalo.
Dijete ili unuče mudžahedina je za mene i dalje dijete, kao što i muslimanski civil je civil. Džihadisti ako žele ratovati na taj način to je njihov stil, vjerojatno i moramo računati s time, ipak i dalje bez mene.
Ma ovo sam rekao malo isprovociran. Naravno da dijete nije krivo, ali ovaj režim upravo i jest najgori po djecu, ne ostavlja im nekakvu budućnost. Mogu da uđu u taj sustav potpuno i postanu dio režima kao kotačić, ili da se odupiru i umiru na ulici kada prosvjeduju. Nijedno nije dobra alternativa. Na to su ih osudili njihovi roditelji kada su podržali mule, a sada mnogi ni nemaju načina da svrgnu mule sve da je potpora svrgavanju i preko 50%. Da sam krenuo s takvom logikom ovaj bi meni o Epsteinu pa nema onda smisla rasprava  Neću se praviti da znam kakvo je stanje u Iranu trenutno, to je previše nagađanja, ali je činjenično da je za nas općenito bolje da bude jedna radikalna islamistička država u svijetu manje.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:24 |
|
|
|
Nije baš bilo koja. IR Iran je nosač aviona islamizma. Za kojeg bosanski muslimani vjeruju da je nepotopiv.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:24 |
|
|
potocnj je napisao/la: novosve je napisao/la:
ljudi koji prate ratne tehnike znaju da zrakoplovi imaju ograničenu mogućnost letova, nakon čega moraju na remont.
S obzirom da Amerikanci i Izraelci lete s vrlo velike udaljenosti i vrlo intenzivno (zadnjih dana su imali ogroman broj letova i intenzivno bombardiranje), lako je moguće da imaju burn out.
Ma ovo su pali obrambeni avioni s ciljem da čuvaju zračni prostor Kuvajta. Odavno Amerika ne koristi F15 u ozbiljne misije baš zato što je zastario za ikakve ozbiljnije protuzračne sustave. Problem im je bio ovdje što je obranu trebalo konsolidirati sa kozojebima iz Kuvajta kojima su dali protuzračne obrane a neznaju rukovati njima niti imaju kapacitet da se obuče. Kozojeb u skupoj tuniki je i dalje kozojeb i posljedica generacijske ženidbe bliskih rođaka. Mozda su a10 srusili to je navedeno na listi a to je avon druge generacije. Kao mig nesta,bazican avion sa bazicnim naoruzanjem,moze nadljetat osvojen teritorij ili iznad kuvajta ako ga konjine nesjebu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:26 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10433 Lokacija: Herceg-Bosna
|
novosve je napisao/la:
a pto ako su te ubijene djevojice u školi djeca istih tih prosvjednika koje ti kao podržavaš? što onda?
Ratko Mladić i Draža su ubijali i Hrvate FYI, ali vama to sve postane nebitno u jednom trenutku kad klix nešto napiše.
Isto kao što vam je sve zlo koje nam je pedofilsko-sotonski imperij nanio, od bleiburga, zvjerskog bombardiranja hrvatskih gradova u ww2, embarga na oružje, prijetnje sankcijama zbog Hercegbosne, 250 godina u Hagu, presuda za UZP, prisiljavnaje da propustimo mudžahedine, sakačanje ustava i izbornog zakona FBIH na našu štetu, vrlo sumnjive bolesti Tuđmana, Bobana i Šuška, financiranje svih protuhrvatskih pokreta, udruga i stranaka....vi sve to zaboravaljate jer klix.
Odjednom umišljate da su to "vaši" jer je klix zauzeo suprotnu stranu. Lasica i ja smo vam jedina prilika da izbjegnete život u balonu samopotvrđujućih teza, mislim možete nas otjerati, ali za nikoga nije dobro živjeti u takvom balonu, tako se pretvaraš u isto čudovište ko woke leftardi jer se nikad nisu suočili sa suprotnim stavom.
I to ne stavom degeneričnog debila s klixa koji nije u stanju sročiti rečenicu.
Samo se ti uvjeravaj da će ti ičija globalna hegemonija dobro donjeti, ja ti kažem da neće, povijest me potvrđuje, a bojim se da će i budućnost. Neka tamane Iran, ali neka Iran što bolje uzvraća.
Ako su te djevojke djeca prosvjednika onda su valjda njihovi roditelji svjesni da je do rata doveo radikalni režim. Zabolje mene koju je stranu zauzeo klix, pa neću u sukobu kršćanske zapadne nacije protiv islamista, i to tako direktnom kao što je rat, ja podržavati kontra stranu. Tim više što meni ni ne treba ohrabrena Kina ni ohrabrena Rusija. Da je bilo po ruskom taj Ratko Mladić bi nas sve porazio, nas i muslimane. Neznam po kakvoj logici je tebi bolje da rusi imaju neki jači utjecaj? Džaba je s tobom pričati, nudiš tu neku alternativu, pa eto, nudi ju i dalje. Ja ti kažem kao što sam uvijek i govorio, nema ti smisla ta tvoja logika.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:27 |
|
|
Rusija nema ni GPS ni starlink ni nista. Malo veca bugarsja :)[/quote]
Rusija ima svoj satelit za GPS ( GLONASS )[/quote] super! siguran sam da to njihovim pilotima koji koriste smartphone za orjentaciju puno znaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:54 |
|
|
|
Uopće ne sumnjam da su Ameri& Izrael roknuli školu i pobili djecu, namjerno ili nenamjerno kao kolateralnu štetu, pojavile su se snimke sa sanducima u međuvremenu, naravno da neće nikad nitko odgovarat za to.
A inače najviše navijam da Iran sroka ove zaljevske klošare, makar sipao za cenera po litru dizel.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eliminator
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 21:58 |
|
|
|
Dzabe objasnjavate potocnj-u kad je njegovo stratesko promisljanje na nivou prvog razreda srednje. On misli da se vodi rat krscanstva i islama,a zapravo se vodi rat u kojem je religija nebitna. Iskljucivo ekonomija i utjecaj,vlast nad svijetom.
Uostalom više su Albanci muslimani nego Amerikanci krscani. Pa su podrzali muslimane Albance a bombardovali krscane srbe. Jer im je to u interesu,kao i u BiH.
Pobjedom Irana odnosno slabljenjem SAD-a,raste cijena Hrvatske i Hrvata. Vrlo jednostavno.
Kršćanstvo po mjeri Epstina? Neka Hvala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na Iran Postano: 02 ožu 2026, 22:04 |
|
|
Citat: IRANSKA Revolucionarna garda danas je upozorila Sjedinjene Države da više "nisu sigurne" nigdje u svijetu.
"Neprijatelj mora znati da su njegovi dani slave gotovi te više nigdje u svijetu nije na sigurnom", čak i na svom teritoriju, objavile su snage Kuds, elitne jedinice Revolucionarne garde.
Kako je izvijestila iranska državna televizija, Revolucionarna garda priopćila je da nedavni gubitak vrhovnog vođe Alija Hameneija i drugih visokih dužnosnika "nije uzdrmao (Iran); samo ga je učinio snažnijim". Očito ni na forumu nismo više sigurni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|