HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 srp 2026, 06:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 8260 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 331  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Napad na Iran
PostPostano: 05 tra 2026, 19:21 

Karabaja je napisao/la:
horus je napisao/la:

Odraz "normalnosti" je po tebi silovati na stotine žena po zatvorima, jer nisu htjele nositi ustanu maramu ili pak pobiti preko 40000 vlastitih građana u dva mjeseca, jer su demonstrirali protiv režima.
To je "normalnosti" po mjeri islama i vas štovatelja pustinjskog pedofila.

Ti si obični vonjavi bolesnik. :rigam

Glup si ko khurac hehe

Drži ti svog nepismenog pljačkaša karavana i pedofila muhameda. Hehe

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 19:24 

Iran danas kaže da neće otvoriti ‘Ormuz.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 19:38 

Lebowski je napisao/la:
horus je napisao/la:

Koliko god bili bolesni, barem me nisu tako pogano odgojili pa da smatram da su masovna silovanja i ubojstva normalna i pozitivna.

Ogledni su primjer, zašto je islam obično sotonističko zlo.

Kako si zaključio da ja smatram da su masovna silovanja i ubojstva normalna i pozitivna. Nađi ijedan moj post od 2012. otkad sam na forumu, da potkrijepiš te bolesne optužbe svog bolesnog uma.

Što se tiče iranskog režima ja bih ih prvi skinuo da mogu ili bih čak i podržao Ameriku da su oni to mogli nekim načinom uraditi, preferiram mirnim.

A sad bombardovanjem čitave države, bolnica, škola, zgrada, fabrika, univerziteta....nešto ne mogu to podržavati. Nešto i ne mogu da me jebeni usrani licemjeri koji su to pokrenuli prave budalom.

Napisao si da je iran u usporedbi sa sad-om normalan.

Na što ja napišem da su psi režima tzv. zatvorski čuvari silovali na stotine žena po zatvorima te da je režim pobio preko 40000 vlastitih građana u jedva dva mjeseca u 2026.
Pa ako to smatraš normalnim, onda si bolesnik. Što je fakt.

Ti se na to uvrijediš poput muje iz klišeja: offended by everything, ashamed of nothing.

Znači, umjesto da zastaneš i da razmisliš kakve bolesne idiotarije pričaš, ideš meni vrijeđati roditelje. Zbog toga si čak zaslužio, da ti zakačim za roditelje, jer su te zarazili sa zlom zvanim islam, ali ipak nisam, nego sam uzvratio na uzrok vašeg duhovnog i moralnog odrona.

Ajmo dalje, Hrvatska i manjim dijelom Amerika su vas spasili od srpskog desetkovanja, a gle vašeg poremećaja. Jedne i druge najviše mrzite.
Pa se postavi pitanje što je uzrok toj morbidnoj i nakaradnom mržnji.

Odgovor je opet islam.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 19:39 

Capljinac je napisao/la:

Alhamdulillah... By President Donald Trump... :sega

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 19:48 

horus je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Kako si zaključio da ja smatram da su masovna silovanja i ubojstva normalna i pozitivna. Nađi ijedan moj post od 2012. otkad sam na forumu, da potkrijepiš te bolesne optužbe svog bolesnog uma.

Što se tiče iranskog režima ja bih ih prvi skinuo da mogu ili bih čak i podržao Ameriku da su oni to mogli nekim načinom uraditi, preferiram mirnim.

A sad bombardovanjem čitave države, bolnica, škola, zgrada, fabrika, univerziteta....nešto ne mogu to podržavati. Nešto i ne mogu da me jebeni usrani licemjeri koji su to pokrenuli prave budalom.

Na što ja napišem da su psi režima tzv. zatvorski čuvari silovali na stotine žena po zatvorima te da je režim pobio preko 40000 vlastitih građana u jedva dva mjeseca u 2026.

Ti se na to uvrijediš poput muje iz klišeja: offended by everything, ashamed of nothing.

Znači, umjesto da zastaneš i da razmisliš kakve bolesne idiotarije pričaš, ideš meni vrijeđati roditelje. Zbog toga si čak zaslužio, da ti zakačim za roditelje, jer su te zarazili sa zlom zvanim islam, ali ipak nisam, nego sam uzvratio na uzrok vašeg duhovnog i moralnog odrona.

Ajmo dalje, Hrvatska i manjim dijelom Amerika su vas spasili od srpskog desetkovanja, a gle vašeg poremećaja. Jedne i druge najviše mrzite.

Odgovor je opet islam.

U islamu je poniženje da te kjafir spašava. Pravi muslimani to uzimaju za zlo.
Sami islam se vrti oko toga tko dominira, tko je susbmisivan i potlačen. Onaj tko prima pomoć, na njega je sramota i nad njime se dominira.
Izgubljena čast pri takvom dobijanju pomoći, se može vratiti samo napadom na pomagača.

U trenutku slabosti, musliman će prihvatiti pomoć, ali kasnije kad nije u opasnosti će se sjetiti da je to gubitak časti i sramota, i mržnja prema pomagaču će početi nekontrolirano šikljati ko gejzir na Islandu.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 19:48 

Capljinac je napisao/la:

Dakle, ide dzehenem.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 19:59 

Capljinac je napisao/la:
horus je napisao/la:

Odgovor je opet islam.

Sami islam se vrti oko toga tko dominira, tko je susbmisivan i potlačen. Onaj tko prima pomoć, na njega je sramota i nad njime se dominira.
Izgubljena čast pri takvom dobijanju pomoći, se može vratiti samo napadom na pomagača.

U trenutku slabosti, musliman će prihvatiti pomoć, ali kasnije kad nije u opasnosti će se sjetiti da je to gubitak časti i sramota, i mržnja prema pomagaču će početi nekontrolirano šikljati ko gejzir na Islandu.

Davno sam tu napisao, kako mi dugo godina nije bila jasna ta patološka mržnja prema Hrvatima/Hrvatskoj i svemu hrvatskome, kojom su zadojene lokalne poturice. Sve dok nisam pročitao izmetbegovićevu "islamski deklaraciju" te kuran.
Nakon toga shvatiš, da je njihovo ponašanje potpuno očekivano i predvidljivo, jer doslovno funkcioniraju po uputama iz kurana, koje si gore opisao.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:04 

horus je napisao/la:
Capljinac je napisao/la:

Davno sam tu napisao, kako mi dugo godina nije bila jasna ta patološka mržnja prema Hrvatima/Hrvatskoj i svemu hrvatskome, kojom su zadojene lokalne poturice. Sve dok nisam pročitao izmetbegovićevu "islamski deklaraciju" te kuran.
Nakon toga shvatiš, da je njihovo ponašanje potpuno očekivano i predvidljivo, jer doslovno funkcioniraju po uputama iz kurana, koje si gore opisao.

To objašnjava zašto najviše mrze Ameriku i Hrvatsku. U islamu je čast da te Srbin zakolje, dobijaš status šehida, ali primiti pomoć od Amerike i Hrvatske, to je gubitak časti.
Ovi polumuslimani su na to zaboravili dok im je gorilo pod guzicom, ali su se sjetili kasnije kad je opasnost prošla. Jer su polumuslimani. Da su pravi muslimani, odbili bi pomoć od kjafira već u tijeku rata.

Tako bi polumuslimani da netko drugi umjesto njih bori se protiv Zapada i podmeće svoja leđa za islam (u ovom slučaju Iran), dok oni ližu Murphijeve kaubojske čizme u američkoj ambasadi.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:06 

horus je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Odgovor je opet islam.

Ne pričam ja idiotarije nego si ti nesposoban za praćenje foruma i ničim izazvan si mene nekulturno nazvao "obični vonjavi bolesnik" i nakon toga cmizdriš i sereš o mojoj kulturi i mujama.

Dalje, nisam nigdje napisao da je Iran normalan u usporedbi sa SAD nego da se citiram "Mogu prihvatiti da je u ratu dozvoljeno rušenje ovog ili onog ali da prihvatim da je ova skupina pedofila, zločinaca i debila iz administracije USA i Izraela normalna i da je ovaj rat normalan e to NEĆU"

Uostalom, to nije samo moje mišljenje nego i mišljenje brojnih Trampovih pristalica, brojnih njegovih najvećih zagovarača koji su ga i doveli na vlast i stvarali mu podršku u narodu, relativne većine Amerikanaca, barem 50% Hrvata u Hrvatskoj(mada sumnjam da je procenat i veći), većeg broja Srba(možda i iz nekih drugih razloga), i barem 2/3 planete.

Nešto ne vjerujem da je kod svih islam odgovor a niti ja imam kakve veze sa islamom osim što sam iz naroda u kojem je islam glavna religija a ni roditelji koje spominješ mi nikad nisu bili nešto religiozni niti na mene nešto prenosili u tom pogledu, niti ja mrzim Ameriku ili sam mrzio a niti mrzim Hrvatsku ili Hrvate.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:09 

Lebowski je napisao/la:
horus je napisao/la:

Odgovor je opet islam.

Ne pričam ja idiotarije nego si ti nesposoban za praćenje foruma i ničim izazvan si mene nekulturno nazvao "obični vonjavi bolesnik" i nakon toga cmizdriš i sereš o mojoj kulturi i mujama.

Dalje, nisam nigdje napisao da je Iran normalan u usporedbi sa SAD nego da se citiram "Mogu prihvatiti da je u ratu dozvoljeno rušenje ovog ili onog ali da prihvatim da je ova skupina pedofila, zločinaca i debila iz administracije USA i Izraela normalna i da je ovaj rat normalan e to NEĆU"

Uostalom, to nije samo moje mišljenje nego i mišljenje brojnih Trampovih pristalica, brojnih njegovih najvećih zagovarača koji su ga i doveli na vlast i stvarali mu podršku u narodu, relativne većine Amerikanaca, barem 50% Hrvata u Hrvatskoj(mada sumnjam da je procenat i veći), većeg broja Srba(možda i iz nekih drugih razloga), i barem 2/3 planete.

Nešto ne vjerujem da je kod svih islam odgovor a niti ja imam kakve veze sa islamom osim što sam iz naroda u kojem je islam glavna religija a ni roditelji koje spominješ mi nikad nisu bili nešto religiozni niti na mene nešto prenosili u tom pogledu, niti ja mrzim Ameriku ili sam mrzio a niti mrzim Hrvatsku ili Hrvate.

Lebowski je napisao/la:
Ne kažem da su dobri, naročito to petljanje hodza u vlast, ali su kad sve saberem i oduzmem normalniji od ovih što su ih napali. U svakom pogledu.

Jesi ti senilan ili šizofeničar poput mekaškog pedofila?

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:12 

Ma jok, samo si ti poglup

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:20 

crni_bombarder je napisao/la:
Capljinac je napisao/la:

Dakle, ide dzehenem.

Trump: Napadne Iran
Iran: Zatvlri Hormuz
Trump: Otvorite ili cemo vas napast

Kakav je osjecaj biti gluperda, crnjo?

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:22 

Mar-kan je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Neka anđeli nebeski čuvaju pilote Trumpove.

Anđeli i Seal-i. Amen.

Ispravka, Delte su izvukle ovog pukija WSO. To samo mogu ludi Ameri izvesti, dovezli u Herculesima male helikoptere MH6, sletjeli u po Irana i pokupili pilota, usput pomlatili neke jadovane iz nekog plemena koji su tražili pilote. Hercules, ili oba, zapeli u pijesku, nisu mogli da uzlete, pošalju drugi koji je pokupio čitavu ekipu, a ovo unište na zemlji... :klanjam

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:22 

Lebowski je napisao/la:
Ma jok, samo si ti poglup

Lojavi takijašu, hvala ti na komplimentu.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:30 

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:34 

Svaka čast ako su spasili oba pilota, s tla Irana. Ovi da zarobe nekog pilota, paradirali bi s njim stalno ko Hamas sa otetim plesačima festivala. Ne bi se moglo živjeti od ponižavajućih "intervjua" s pilotom, izmuzli bi ga maksimalno

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:42 

Capljinac je napisao/la:
horus je napisao/la:

To objašnjava zašto najviše mrze Ameriku i Hrvatsku. U islamu je čast da te Srbin zakolje, dobijaš status šehida, ali primiti pomoć od Amerike i Hrvatske, to je gubitak časti.
Ovi polumuslimani su na to zaboravili dok im je gorilo pod guzicom, ali su se sjetili kasnije kad je opasnost prošla. Jer su polumuslimani. Da su pravi muslimani, odbili bi pomoć od kjafira već u tijeku rata.

Tako bi polumuslimani da netko drugi umjesto njih bori se protiv Zapada i podmeće svoja leđa za islam (u ovom slučaju Iran), dok oni ližu Murphijeve kaubojske čizme u američkoj ambasadi.

Alija je to objašnjavao za što su Hrvati gori od Srba: Srbi nam mogu uzeti tijelo, ali Hrvati nam mogu uzeti dušu.

1618 of 2558 - 63.25%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:44 

Bosnjaci su presli igricu, rado prime pomoc od kjafira a onda kazu mi smo pomogli njima.

Kao i sto piju alkohol i kockaju, al ako ne jedu krmetinu, onda su dobri muslimani.

Verbalno su najveci protivnici kladionica, a godisnje struse milijarde km u istima.

Do podne su muslimani, popodne gradjani. Zapravo, nisu jedini takvi.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:47 

Ja stvarno slušam svakakve gluposti od vjernika tj. muslimana ali to nikad nisam čuo, niti sam negdje pročitao na netu za ovih 25 godina... Jeste vi to u mektebu učili?

A Kvačice jebi se i ti za ova upozorenja u inbox dok ovo gledaš opušteno.

Capljinac je napisao/la:
Kad gledaš videe Sarajeva iz 1985, shvatiš da su Muslimani prošli u biti kroz islamsku revoluciju sličnu iranskoj.
1985 nikakve panislamističke teme u javnosti Sarajeva nisu bile mainstream.
Ali ne brinite, zato postojimo mi i Srbi da to podrezujemo svakih 50 godina i održavamo ravnotežu ekosistema. Kad nas jače ponese onda i korijen iščupamo kao u Užicama, Drnišu, Vitini, Gacku….

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:50 

Lebowski je napisao/la:
Ne kažem da su dobri, naročito to petljanje hodza u vlast, ali su kad sve saberem i oduzmem normalniji od ovih što su ih napali. U svakom pogledu.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:52 

Lebowski je napisao/la:
Ja stvarno slušam svakakve gluposti od vjernika tj. muslimana ali to nikad nisam čuo, niti sam negdje pročitao na netu za ovih 25 godina...

Nijedan luđak neće priznat da je lud. Zato u psihijatriji praksa nije samodijagnoza, nego postoje nezavisne i vanjske ocjene i analize. Nama je Zapad dao ulogu da vas “ocjenjujemo”, u realnom vremenu.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:54 

Generalno su bosnjaci te 1985 bili "najveci jugosloveni".

Treba razumjeti da se oni priklanjaju jacemu, uvijek je tako bilo. U NDH su bili "cviece" ali su cijelo vrijeme lobirali kod Hitlera da im se omoguci autonomija ili islamska drzavica. Nisu imali problem dizati desnu ruku i spavati ispod svastike, dok je profitabilno.

U SFRJ veliki jugosloveni, cijela ljubav zavrsila za tri dana travnja 92. Dok nije poceo rat, mnogi su podrzavali "nasu armiju" i rat protiv ustasa. Mnogi, ne svi, neki su shvatili da ce i na njih doci red.

Sad bi se oni takodje priklonili nekome ali nemaju kome, osim Irana i Turske eto. Hrvata i Srba se plase, "unistavaju im domovinu", godinama su lizali dupe zapadu a to polako postaje passe. Mislim da se dodatno radikaliziraju cinjenicom da im takija vise ne prolazi. Sad se nadaju Iranu koji ce valjda doci u Ploce i napraviti im gradjansku. Ili bar Erdogan.

Da su pametni, i da nisu zadojeni islamom, dogovoriti se sa Hrvatima ali dogovor podrazumjeva ono za sto njihova politika nije sposobna, postivanje potpisa i dogovora. Tako da... ostaje im Iran.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 20:59 

Lebowski je napisao/la:
Ja stvarno slušam svakakve gluposti od vjernika tj. muslimana ali to nikad nisam čuo, niti sam negdje pročitao na netu za ovih 25 godina... Jeste vi to u mektebu učili?

A Kvačice jebi se i ti za ova upozorenja u inbox dok ovo gledaš opušteno.

Capljinac je napisao/la:
Kad gledaš videe Sarajeva iz 1985, shvatiš da su Muslimani prošli u biti kroz islamsku revoluciju sličnu iranskoj.
1985 nikakve panislamističke teme u javnosti Sarajeva nisu bile mainstream.
Ali ne brinite, zato postojimo mi i Srbi da to podrezujemo svakih 50 godina i održavamo ravnotežu ekosistema. Kad nas jače ponese onda i korijen iščupamo kao u Užicama, Drnišu, Vitini, Gacku….

Ah nemojte barem roditelje vrijeđati. Majke nas nosile 9 mjeseci, rađale, mučile se oko nas, i onda ti tako. Nije u redu.

1618 of 2558 - 63.25%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 21:02 

horus je napisao/la:
Capljinac je napisao/la:

Alhamdulillah... By President Donald Trump... :sega

Thank you for your attention to this matter!

Vrh

PostPostano: 05 tra 2026, 21:06 

Capljinac je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:
Ja stvarno slušam svakakve gluposti od vjernika tj. muslimana ali to nikad nisam čuo, niti sam negdje pročitao na netu za ovih 25 godina...

Nijedan luđak neće priznat da je lud. Zato u psihijatriji praksa nije samodijagnoza, nego postoje nezavisne i vanjske ocjene i analize. Nama je Zapad dao ulogu da vas “ocjenjujemo”, u realnom vremenu.

Znas li kako je nastao ovaj forum?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8260 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 331  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 81 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: