|
|
Stranica: 200/239.
|
[ 5970 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 11:25 |
|
|
Danas ih bas ne mogu. Tacno sam deistaliro sve preko cega do mene moze doci svapska propaganda - i onaj onlineradio rock antenne sam deinstaliro. Ne mogu, upalim radi muzike, presjeku me vijesti i ja se iznerviram. Nekako uvijek dopre do mene to njihovo ssranje. Koji su to premazani licemjeri cinicni, to oci vidjele nisu. Pa nije to tek tako izmislilo tushkabine s ciklonom B...hej ti, valja doci na tu ideju..
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 11:35 |
|
|
Cigani lupaju po Švabama, no i dobijaju jezikove juhe...
TikTokerka je na svom profilu podelila čak sedam razloga zbog kojih ne treba da se preselite u Nemačku, a oni su sledeći:
1. Hrana U Nemačkoj je loša i bezukusna hrana. Iako ima internacionalnu kuhinju, hrana u restoranima je skupa.
2. Nepoverenje Nemci vole da prijave svoje komšije policiji za svaku sitnicu i bune se za svašta. Imaju neka svoja čudna životna pravila.
3. Uklapanje Bez obzira koliko dugo živite u Nemačkoj i koliko dobro govorite njihov jezik, uvek ćete biti stranac.
4. Ekologija Nemci previše gledaju na ekologiju, čak i na štetu sopstvenog stanovništva.
5. Porezi U Nemačkoj su ogromni porezi na sve i velike su kontrole.
6. Jezik Nemački jezik je teško da se nauči. Iako mnogi Nemci znaju engleski, ne žele da ga pričaju.
7. Mentalitet Nemci su mnogo hladni ljudi i previše su materijalisti. Sve gledaju kroz novac, zaključila je Azra. --------------------------------------------------------------------------------
1. proseravanje
Bukvalno možeš od tice mleko da naručiš i dobiješ,uključujući ove balkanske...sve kuhinje sveta su dostupne na klik na Lieferando, Wolt ili Uber
2. to se zove red i samopoštovanje svojih prava...meni je to na mestu. Najbolje od svega je što policija stvarno dođe a seljače od komšije zaista popije kaznu :heart:
3. ovo je uglavnom istina recimo..ali daleko je od razloga da ne popraviš svoj život
4. :heart: ma kraljice samo rokni veš mašinu u Vrbas ili Unu kad dođeš kod nane i daidže da se oporaviš od tog kulturnog šoka...e jbm ti šta sve papir (tastatura) trpi
5. jesu...i svi hoće da plate... zato su bogato duštvo
6. a šta reći...neće bosanski da uče da tebi olakšaju.... nesoj germanski :rotf:
7. dok ovde ljudi vole toplu dušu sirotinjsku i ne prodaju guzice za položaj, državni posao, vožnju u nekom audiju...iphone? :lol: Nemci barem pošteno rade za to ne čekaju da im padne sa neba preko veze. Mada ima tamo koji se kunu u Hartz 4 i to im dovoljno. Ovde se zovu imigranti ili klošari u zavisnosti od boje kože i porekla, ali srećo ako ti je to parametar....
Magarac u Beč, magarac iz Beča. Sedi bona kući i ne seri
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 11:42 |
|
|
Sve tocke vecinom sranje, a pod 6. jos vece sranje. U seoskoj sredini naravno da ne pricaju engleski. Medjutim u centrima je engleski standardni jezik. U Berlinu se recimo iznenadis ako cujes njemacki. Svi pricaju engleski, cak i u trznim centrima te pozdravljaju na engleskom.
Problem nasih ljudi je vecinom sto dodju sa predrasudama i sve cine da te predrasude opravdaju.
Ja sam po predrasudama bio uvjeren da Njemci svojoj djeci nista ne ostavljaju u nasljedje. Jest ali malomorgen
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 11:42 |
|
|
Hrobatos
..germanofil.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 12:37 |
|
|
Nisi antisemit nego terorist jer veličaš hamas.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 13:01 |
|
|
Haram je napisao/la: Revizija je napisao/la: Ako su i 10% nacsita penzonisali posle rata . Adenaure se nije nešto mrštio na naciste . Kao ni Valdhajm u Austriji . . Da. U Austriji su svi na zapadu zemlje bivsi NSDAP-ovci preobukli odore i postali demokrscani (ÖVP stranka), dok su na istoku postali SPÖ-ovci (tada socijalisticka, sad socijaldemokratska stranka). I sad nam takvi prde da smo antisemiti jer se protivimo nevidjenom masakru nad nejaci u Gazi. Zato vazda kazem da je DDR bolja Njemacka. Sve su primali pod svoje skute , samo da bi Sovjetima naštetili . Rusi sledeći put trebaju temeljno stvari da urade .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 14:48 |
|
|
![slika](https://scontent-zrh1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/445034633_874444464711212_933239328663618321_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=J8UGr11VLJcQ7kNvgE0J7Ig&_nc_ht=scontent-zrh1-1.xx&oh=00_AYAwCxP0urxNGlay-uoXdSTBC9_WUMCo1whF0_mJ5M0KEA&oe=665BA47E) On da brani, ona da radja, ko sto bi rekli drugovi srbonacisti na onim svojim posterima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teuton
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 28 svi 2024, 18:15 |
|
|
Vidi ti bosanskog palestinca što bi u denacifikaciju Nijemaca, jer su se usudili progovorit protiv islamizacije Njemačke. Kurban se otima, pa je pobjesnio.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 svi 2024, 12:13 |
|
|
Teuton je napisao/la: Vidi ti bosanskog palestinca što bi u denacifikaciju Nijemaca, jer su se usudili progovorit protiv islamizacije Njemačke. Kurban se otima, pa je pobjesnio. Kazem ti, zelim im milijardu munara. I rusku cizmu u novoizgradjenom Rajhstagu. Zelim im kavez i lokot i pobjesnjelu rulju na ulicama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 svi 2024, 12:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25941 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Haram je napisao/la: Teuton je napisao/la: Vidi ti bosanskog palestinca što bi u denacifikaciju Nijemaca, jer su se usudili progovorit protiv islamizacije Njemačke. Kurban se otima, pa je pobjesnio. Kazem ti, zelim im milijardu munara. I rusku cizmu u novoizgradjenom Rajhstagu. Zelim im kavez i lokot i pobjesnjelu rulju na ulicama. Zar su i za tebe munare zlo?? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 svi 2024, 12:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Haram je napisao/la: Kazem ti, zelim im milijardu munara. I rusku cizmu u novoizgradjenom Rajhstagu. Zelim im kavez i lokot i pobjesnjelu rulju na ulicama.
Zarcsu i za tebe munare zlo?? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Pa normalno da mi je islamizirana zemlja tj. zemlja u kojoj vlada religija zlo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 svi 2024, 12:20 |
|
|
Ali kad bih bas mogao birati, podijelio bi ih opet, ali ne na dvije, vec na najmanje tri zone.
Nikad necu oplakati dovoljno pad Antifasistickog zida.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 30 svi 2024, 14:21 |
|
|
Vidte kako su fini svabe - djeca biraju sama nacin na koji ce ih ucitelj ujutro pozdraviti. Divno. :) https://www.facebook.com/watch/?v=928847052055222Prema vlastitoj djeci. Palestinska nek krepaju od gladi ko pascad.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Svarog
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 15:14 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10078 Lokacija: Banja Luka
|
Njemačka je teroristički eldorado . Bolesnica ne zna šta je sve čeka.
To je utisak koji dobijemo gledajući snimak , u kojem vidimo omalenog čovjeka kako kolje po redu , pred očima dvadesetak njemačkih rodno ravnopravnih čuvara reda . Barem , pola od njih su trapave , guzate , sisate , skičuće žene , sa repovima do dupeta .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 15:17 |
|
|
Kakve sisate i guzate zene? Na ovom linku nema.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Svarog
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 15:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10078 Lokacija: Banja Luka
|
Haram je napisao/la: Kakve sisate i guzate zene? Na ovom linku nema.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 16:21 |
|
|
Bogami duze ja izdrzim amoklauf kad igram GTA - to ono kad si kazes jebe mi se za sve sad cu da vidim koliko mogu pucati na sve i svasta ali znas da ce te poprilicno brzo skenjati murija jer je igrica takva i jer ih dolazi sve vise i vise + helikopter, itd..
Tako da se ne moze reci da policija nije reagovala brzo i efikasno.
Ah da, to sa sisama i guzicama ti je bio cisti clickbait. Nit sise nit guzice nisam vidio kako treba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 17:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25941 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nije mi jasno što onaj policajac izvodi, onaj što je na kraju dobio nož u vrat.
Dok manijak kolje nožem sve redom on skače na lika u plavoj jakni, zaštitara valja, da njega sredi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 17:45 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Weimarska Njemačka, nadam se povratku nasljednice uskoro.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 17:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nije mi jasno što onaj policajac izvodi, onaj što je na kraju dobio nož u vrat.
Dok manijak kolje nožem sve redom on skače na lika u plavoj jakni, zaštitara valja, da njega sredi. Do samog kraja je vjerovao leftard propagandi.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pakovic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 18:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Dok manijak kolje nožem sve redom on skače na lika u plavoj jakni, zaštitara valja, da njega sredi.
Koja budaletina, taj policajac. Mislim da to nije čak ni zaštitar, nego neki aktivist te ekipe što je držala skup. Policajcu je valjda prva reakcija, to je nacist, njega treba sredit. A bradonja ga za nagradu odma nožem u leđa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 18:15 |
|
|
To su ti Merkelikini EnžEnjeri . Šta kad da urade za njih nema kazne .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
potocnj
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 18:45 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 3417 Lokacija: Herceg-Bosna
|
pakovic je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Koja budaletina, taj policajac. Mislim da to nije čak ni zaštitar, nego neki aktivist te ekipe što je držala skup. Policajcu je valjda prva reakcija, to je nacist, njega treba sredit. A bradonja ga za nagradu odma nožem u leđa. Taj policajac je zaslužio što je dobio. Ljudi u plavom su pripadali organizatorima skupa, pa sigurno oni nisu došli nekoga napasti, koji je vrag ovome da zaskoči čovjeka koji je branio jednog od napadnutih i izbodenih, valjda da olakša ubojici posao. Dobro je pa je ovo bio live stream i sada mediji nemogu spinovati priču, baš se vidi da je bradonja, i da je musliman i da je to verzija islama koja prevladava.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 19:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39931 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kaže yutarnji: Nema informacija o identitetu ni motivima napadača. Uglavnom veselo u Njemačkoj.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 31 svi 2024, 19:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|