|
|
Stranica: 235/244.
|
[ 6089 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 14:19 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11140 Lokacija: Global South Upozorenja: 3
|
Njemacki terorsta je bio veliki fan Gerta Wildersa. Zasto nisam iznenađen? Ne bih se zacudio da neki AI uceci pattern ovog njemackog desnicara, upali neki alarm prilikom cesljanja ovog foruma
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 14:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Njemacki terorsta je bio veliki fan Gerta Wildersa. Zasto nisam iznenađen? Ne bih se zacudio da neki AI uceci pattern ovog njemackog desnicara, upali neki alarm prilikom cesljanja ovog foruma To je istina. Nekoliko forumaša je pravdalo napade na božićni sajam time što je Njemačka podržavala Izrael.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1155 of 2558 - 45.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 14:28 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17927 Lokacija: Drina je na granici!
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Imas pogresne premise. Cilj terorizma nije ubijanje ljudi, ubijanje je sredstvo da se dođe do cilja. Sad, ovom radikalnom desnicaru njemackom drzavljaninu je cilj da se zaustavi "islamizacija" Europe. Kao sredstvo za svoj cilj odlucio se na ovaj gnusan teroristicki cin.
Sta ti mislis da li je bolje za njegov cilj, da pokosi muslimane pred dzamijom ili krscane za bozic? Njemački desničar nikada ne bi napao Božićni sajam. Baš čudno da se podudaraju ciljevi i mete sekularnih muslimana i onih radikalnih, baš kao i u BiH. Malo je tih njemačkih desničara koji su kršćani.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 14:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40894 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To mogu popušiti samo Švabe.
Do sada potvrđeno petero mrtvih, 40 u kritičnom stanju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 15:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40894 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nancy Faeser njemačka ministrica unutrašnjih poslova: Napadač na božićni sajam u Magdeburgu je islamofob Stvarno prave budale od vlastitog naroda.
Scholz told the people of Germany that “we need to stick together as a country and not let hatred divide us.” Vadi klavir i zasviraj Imagine.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 15:10 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11140 Lokacija: Global South Upozorenja: 3
|
daramo je napisao/la: Nancy Faeser njemačka ministrica unutrašnjih poslova: Napadač na božićni sajam u Magdeburgu je islamofob Stvarno prave budale od vlastitog naroda.
Scholz told the people of Germany that “we need to stick together as a country and not let hatred divide us.” Vadi klavir i zasviraj Imagine. Problem je sto smo mi kojo to uviđama u manjini i sto ne mozemk nista uraditi po tom pitanju. Ovo ce biti zaboravljeno za 2 dana, tp je najveca tragedija od svega.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 15:16 |
|
|
Zašto bi nešto radili u vezi Njemačke? Isključivo njihov problem, njihova stvar kako će se nositi s tim, hoće li zaboraviti. Jedino se treba suprostaviti kad Nijemci svoja sranja žele uvaliti drugima.
|
|
Vrh |
|
 |
tetejac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 15:32 |
|
|
horus je napisao/la: daramo je napisao/la: Pouka da su i sekularni muslimani opasni koliko i radikalni. Takijaš iz saudijskog mordora, da je stvarno antiislamski nastrojen, zaletio bi se u prvu džamiju, a ne na božićni sajam. Zaletio se na katolike da prikrije tragove.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 15:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ili pak kao Bistrik, jedan dan kaže da mu je islam nanio zlo, drugi dan prijeti islamskim terorističkim napadima ako se osjeća odbačen od nacije kojoj želi pripadati.
Možda nije religozni musliman, ali je kulturni i mentalitetni musliman.
Zbunjeni musliman izgleda da također nosi rizik. Ovo mi je nekako najlogičnije. Čovjek je napustio islam, sigurno je izgubio podršku obitelji, okrenuo se zapadnim vrijednostima, koje mainstream desničarske stranke zastupaju. Međutim, mišljenja sam da kod običnog naroda nije prihvaćen, bez obzira što nije musliman. To se da vidjeti po društvenim mrežama, gdje je hitlerizam izrazito popularan. Da li se osjetio "izdanim" ili ne, očigledno da se radi o čovjeku koji je imao ozbiljnu krizu identiteta.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 15:56 |
|
|
tetejac je napisao/la: horus je napisao/la: Takijaš iz saudijskog mordora, da je stvarno antiislamski nastrojen, zaletio bi se u prvu džamiju, a ne na božićni sajam.
Zaletio se na katolike da prikrije tragove. Izvršio je napad na kršćane/kršćanski simbol, tamošnjo stanovništvo je protestantsko. Ali to je sve nebitno, jer ti islamski sotonisti mrze sve kršćansko, neovisno o kojoj se vrsti radi.
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Bojis se al te privlaci. Znam Islam je takav. Zarazan. Upamti jednu pouku: Islam je savršen-ljudi nisu. Pohvalno je što imaš sve te knjige ali ja bih ti preporučio da sa jedinog čistog izvora(Kuran) piješ vodu. Ostali su zamućeni. Neki manje, neki više. Opće znanje. Kad je 12 hrvatskih radnika Hidroelektre u Alžiru poklano od strane nekih lokalnih islamista, spasili su se samo Hrvati iz Bosne koji su znali natucati Šehadet i početke nekih molitvi na arapskom.  Takijali su džihadiste i uspjeli proći pod “Pepsi muslimane” iz Bosne. Jednom sam gledao nekakvu emisiju o tome još davno. Tu su ako se dobro sjećam odigrali ulogu muslimani iz Bosne nekako su uspjeli ove ubacit pod muslimane. Kažem ti, naši muslimani i ovi Arapi ne mogu u istu rečenicu. Ima možda poneki što se na njih fura ali općenito je razlika velika.
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:07 |
|
|
43:12 - kaže da je leftist. 
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:08 |
|
|
Teuton je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ili pak kao Bistrik, jedan dan kaže da mu je islam nanio zlo, drugi dan prijeti islamskim terorističkim napadima ako se osjeća odbačen od nacije kojoj želi pripadati.
Možda nije religozni musliman, ali je kulturni i mentalitetni musliman.
Zbunjeni musliman izgleda da također nosi rizik. Ovo mi je nekako najlogičnije. Čovjek je napustio islam, sigurno je izgubio podršku obitelji, okrenuo se zapadnim vrijednostima, koje mainstream desničarske stranke zastupaju. Međutim, mišljenja sam da kod običnog naroda nije prihvaćen, bez obzira što nije musliman. To se da vidjeti po društvenim mrežama, gdje je hitlerizam izrazito popularan. Da li se osjetio "izdanim" ili ne, očigledno da se radi o čovjeku koji je imao ozbiljnu krizu identiteta. "Jadnik" se tako osjećao izdanim pa je izvršio teroristički napada poput svakog islamskog do sada. Koja prozirna takija. Ponovit ću, da se htio "dokazati" završio bi s kombijem na nekoj prohamas demonstraciji ili u džamiji.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:25 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1155 of 2558 - 45.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:28 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
|
zanimljivo je kako su njemački novinari sinoć pisali o napadu. die Welt: teroristički napad, napadač porijeklom iz Saudi Arabije. Spiegel: razlozi napada na Božićni sajam još nepoznati ...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:31 |
|
|
Jedino je važna činjenica da je počinitelj azilant, migrant, pored toga motiv više nije niti toliko važan.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:32 |
|
|
oak je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Opće znanje. Kad je 12 hrvatskih radnika Hidroelektre u Alžiru poklano od strane nekih lokalnih islamista, spasili su se samo Hrvati iz Bosne koji su znali natucati Šehadet i početke nekih molitvi na arapskom.  Takijali su džihadiste i uspjeli proći pod “Pepsi muslimane” iz Bosne. Jednom sam gledao nekakvu emisiju o tome još davno. Tu su ako se dobro sjećam odigrali ulogu muslimani iz Bosne nekako su uspjeli ove ubacit pod muslimane. Kažem ti, naši muslimani i ovi Arapi ne mogu u istu rečenicu. Ima možda poneki što se na njih fura ali općenito je razlika velika. Ali kako netko može proć i pod Pepsi muslimana, ak nije obrezan?
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:52 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7538 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Nancy Faeser njemačka ministrica unutrašnjih poslova: Napadač na božićni sajam u Magdeburgu je islamofob Stvarno prave budale od vlastitog naroda.
Scholz told the people of Germany that “we need to stick together as a country and not let hatred divide us.” Vadi klavir i zasviraj Imagine. Poremećen narod , poremećeni političari. Tari dalje.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 16:53 |
|
|
Postalo je besmisleno da stalno govore "psihicki bolesnik", sad su permutovali na "desnicarski nijemac iz Saudi Arabije".
Jel CNN uradio reportazu?
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 17:00 |
|
|
Ceha je napisao/la: oak je napisao/la: Jednom sam gledao nekakvu emisiju o tome još davno. Tu su ako se dobro sjećam odigrali ulogu muslimani iz Bosne nekako su uspjeli ove ubacit pod muslimane. Kažem ti, naši muslimani i ovi Arapi ne mogu u istu rečenicu. Ima možda poneki što se na njih fura ali općenito je razlika velika.
Ali kako netko može proć i pod Pepsi muslimana, ak nije obrezan? Mora da nisu zavirivali 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 17:01 |
|
|
Dobro da nije postao nacistički nijemac iz SA 
|
|
Vrh |
|
 |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 17:02 |
|
|
 Saudijski oporbenjak i socijaldemokrat
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 17:14 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2312 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 2
|
SavaSavanovic je napisao/la: Patriota je napisao/la: Inace u pravu si sve,ja imam informacije da vec 2026,Berlin se preimenuje u Ratkovo. Ako bude volje berlinaca  Mozda te predlozim za pocasnog gradZanina,boli te briga socijala i parazitski nacin zivota sto i jeste uz habsbursku celjust dio vaseg folklora i "velike" tradcije pa bi bilo najbolje da oboje zastite u UNESCO kao pokretno nacionalno blago.Djeneral je mnogima omogucio pristojan zivot pocetkom 90tih jer kad bi Hasan postao Hasanson u "Sveckoj" ili Mustafa Mustafson tako da imate obraza digli bi tom covjeku spomenik a ko zna kako ste digli kralju Trvtku spomenik koji je klao islamiste mozda i neke buduc generacije podignu i djeneralu spomenik u znak zahvalnosti ako opstanete u tih 23% Savo sveti,cestitam kralju,postao si moj novi omiljeni bolesn..ovaj Forumaš  Uzivajmo
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 20:38 |
|
|
Patriota je napisao/la: SavaSavanovic je napisao/la: Mozda te predlozim za pocasnog gradZanina,boli te briga socijala i parazitski nacin zivota sto i jeste uz habsbursku celjust dio vaseg folklora i "velike" tradcije pa bi bilo najbolje da oboje zastite u UNESCO kao pokretno nacionalno blago.Djeneral je mnogima omogucio pristojan zivot pocetkom 90tih jer kad bi Hasan postao Hasanson u "Sveckoj" ili Mustafa Mustafson tako da imate obraza digli bi tom covjeku spomenik a ko zna kako ste digli kralju Trvtku spomenik koji je klao islamiste mozda i neke buduc generacije podignu i djeneralu spomenik u znak zahvalnosti ako opstanete u tih 23%
Savo sveti,cestitam kralju,postao si moj novi omiljeni bolesn..ovaj Forumaš  Uzivajmo Hvala hvala ali kako narod kaze svakoj bolesti lijeka ima ali tvom mozgu koji je zakrzljao citajuci kuran i udarajuci glavom pet puta dnevno od patos tesko da se izlijeciti moze tako da ti mozak sluzi samo za odrzavanje ravnoteze a zna se kako vam inteligencija nikad nije bila jaca strana,nije se dzabe onaj pismeniji dio bolesnjaka odrekao balijanja i takijanja bio to Mesa Selimovic ili Emir Kusturica pa Kulenovic,Musa Catic a ostatak koji ni Turci nisu htjeli platit jednom telecom glavom kao pretke tvoje nisu vrijedni pomena ekonomska,kulturoloska,sportska,intelektualna zaostalost je vasa svakodnevnica,takvi ste kakvi ste pa zavidim sto su se Grci,Bugari,Madjari,Rumuni,Spanci,Portugalci rijesili svojih "Bolesnjaka" na vrijeme ognjem i macem
Privitak/ci: |

2024-12-13 11.59.38.jpg [ 68.56 KiB | Pogledano 956 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 21 pro 2024, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79221 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Savo drži razinu diskusije ili letiš
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|