Zapravo CDU i SPD žele zelene, ali to je dobro, jer što više unište njemačku ekonomiju to bolje.
Njemačkoj treba velika depresija da dođe k sebi
Ne znam kako, CDU je svojim biračima obećao suprotstavljanje imigraciji, a zeleni su obećali nastavak imigracije.
Netko tu mora razočarati vlastite birače.
Ni ne zele zaustaviti imigraciju. Cilj je bio kratkorocan, zajebati birace da ne idu Afdu. Dakle birace ce razocarati CDU
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Zašto ih žele? Možda netko uvjetuje zbog ogromnog zaduživanja koje su dogovorili CDU/CSU i SPD? Zaduživanje kojim će se dokrajčit njemačka ekonomija?
Zato jer je to ista stranka, a i zato jer postoji opcijada se CSU ili dio CDU otme kontroli zbog luđačke primigrantske politike, ili ratohuškačke, a istovremeno postoji opcija da se zbog ratohuškačke ili austerity politike otme dio SPDa.
Dok Njemačka politika vodi neke svoje ratove, Istočna Njemačka gori od bijesa jer je CDU uzeo treći SPD za koaliciju a drugi Afd izvisio.
Podsjeća na '30e
Istocnoj tj srednjoj Njemackoj bi bilo najbolje da se odvoji i spasi sto se spasiti moze,kakav god DDR bio nisu ih degermanizovali kao ove u zapadnoj koji su postali potrosacko autosovinisticko drustvo,ovi iz DDR su dosta pametniji ( generacije koji su se skolovali prije ujedinjenja ) i zato nisu pali na prazne CDU/CSU price koji su kao i SPD,FDP,Zeleni dio Atlanskog mosta kao i svi mediji u Njemackoj dok je CDU pokretac migrantske krize u EU CDU i sam Fridrich Merz je potrcko BlackRocka. Nijemci su se dobro zeznuli ovim izborima ali opet ni ova kolacija nece izdrzati vise od godinu dana,problemi su sve veci dok je buduci premijer Merz poslije pobjede vise spominjao Ukrajinu i probleme sa USA nego unutrasnje probleme gdje su svakodnevna ubistva postalo nesto sasvim normalno sa parolom navikavajte se kako tako je.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17930 Lokacija: Drina je na granici!
U Njemačkoj je trenutno krah građevinske industrije. Investitori se masovno povlače iz najavljenih projekata (namirisali dobru zaradu u vojnoj industriji i tamo kupuju dionice). Masovniji povratak Hrvata bauštelaca je sve izgledniji.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.