HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 srp 2026, 04:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 6217 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 249  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Njemačka
PostPostano: 25 sij 2016, 13:16 

Par puta sam spominjao da poznajem licno neke Sirijce izbjegle iz Sirije. Evo sta je postavio jedan od njih, samo njega i imam na fejsbuku, on je krscanin (sto je u biti sporedno jer su ova dva njegova nerazdvojna jarana to nisu), nakon onog sranja u Kölnu:

slika

"Zao mi je zbog onog sto se desilo zenama u Kölnu za Novu godinu! Sorry cure, mi Sirijci se stidimo zbog ovih shupaka! Mi nismo takvi."

Ovaj lik na slici je neki drugi Sirijac a ne ovaj kojeg ja poznajem. Ovaj je to samo stavio kao status na fejsbuku.

I sad je ok da njemu, Ministry, par celavaca s kukasim krstovima na reveru, naprave sacekusu i jebu kevu? Da li je to ono sto ti zaista prizeljkujes, kao i mainstream ti na ovoj temi?

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:21 

granica je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

Brutalno, zar ne bi trebao staviti nešto što tebi ide u prilog, a ne ovo? Koliki je postotak tih ljudi iz Afganistana i sjeverne Afrike, mislim na udjel u populaciji? Predpostavljam da je tu negdje između 0.5% i 1%, znači ti, ljudi, koje stalno spominjemo, su između 500% i 1,000% veći nasilnici/prijestupnici od austrijskog prosjeka. Ergo, životinje bez imalo morala i skrupula.

A da, podaci su za 2014. godinu kojaje prethodila ovom izbjegličkom valu epskih razmjera, pa se ne može koristiti za ocjene prijestupa izbjeglica. Za to ćemo morati sačekati podatke za 2015 i 2016. U biti, ako podaci budu izlazili mjesečno, usporedba Januara 2015 i 2016 će biti nadasve zanimljiva.

Ne, u tih 6,4 posto ulaze svi stranci koji nisu:

- iz EU
- iz bivse YU i Turske.

Dakle ne samo Arapi i Afganistanci.

Razumijes?

Ali sve da nije tako. Sve da tih 6,4% otpada iskljucivo na Arape i Afganistance, kako bi to po tvom misljenju moglo opravdati ovolike izlijeve mrznje, prezira, rasizma, prema 1.000.000 izbjeglica koji su dosli u BRD i Austriju od 2013. godine pa do kraja 2015. godine?

Po kom pravilu je ispravno generalno optuzivati svakog Sirijca, svakog Afganistanca, svakog Iracana, koji je dosao u EU upravo da bi izbjegao islamistickom teroru Daesh-a i njima slicnih?

Pa covjece i sam si migrant, izbjeglica, de bolan malo empatije...zaboravi na minutu da su ti likovi obrezani.

Napisao si iz zemalja poput Afganistana i Sjeverne Afrike a ne na cijeli ostatak svijeta. To odstupanje od min 10x u smislu udjelu u teškim krivičnim djelima vs udjela u populaciji je konzistentno u svim zemljama zapadne i sjeverne Europe, i sumnjam da je Austrija tu iznimka.

A što je najgore, riječ je o godinama prije dolaska 1.000.000 i više emigranata, od koji su dominantna većina sunitski muškarci u doba između 16 i 40, dakle baš oni koji su u "sweet spot" što se tiče sklonosti kriminalu i teškim zločinima.

Ja sam apsolutno za izbjeglice u sljedećim kategorijama (koje inače primaju pametne i trezvene UK, Kanada, Australija i SAD).

- Obitelji
- Vjerske i seksualne manjine (kršćani, Alaviti, Kurdi, Jezidi, homoseksualci)

Ova katastrofa koja je zadesila Njemačku je u barem 70-80% se sastoji od sunitskih muškaraca, potpuno nepoznatih i nedokumentiranih.

Nikakve empatije, niti popuštanja ne može biti za nositelje regresivnih ideja i nasilja - koji su k tome u naponu snage, i ne mogu biti ugrožena grupacija.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:24 

granica je napisao/la:
Par puta sam spominjao da poznajem licno neke Sirijce izbjegle iz Sirije. Evo sta je postavio jedan od njih, samo njega i imam na fejsbuku, on je krscanin (sto je u biti sporedno jer su ova dva njegova nerazdvojna jarana to nisu), nakon onog sranja u Kölnu:

slika

"Zao mi je zbog onog sto se desilo zenama u Kölnu za Novu godinu! Sorry cure, mi Sirijci se stidimo zbog ovih shupaka! Mi nismo takvi."

Ovaj lik na slici je neki drugi Sirijac a ne ovaj kojeg ja poznajem. Ovaj je to samo stavio kao status na fejsbuku.

I sad je ok da njemu, Ministry, par celavaca s kukasim krstovima na reveru, naprave sacekusu i jebu kevu? Da li je to ono sto ti zaista prizeljkujes, kao i mainstream ti na ovoj temi?

U subotu sam ti napisao ovo, mora da ti je promaklo:

Citat:
Pozitivna gesta je bila ona kad se jedna skupina imigranata ispričala i poručili "ne u njihovo ime". Moralne gromade (u odnosu na tebe naravski), ekspresno bi im dao državljanstvo.

Je li primjećuješ razliku između njih i tebe? Oni su ljudi, a ti držiš odvjetničku svijeću najgorem šljamu dok siluju i napastvuju one koji su ih udomili.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:25 

Jel taj sa fotografije tvoj jaran koji pije rakiju i kaže da u Siriji nema džihadista, islamista i da su tamo svi liberali koji feštaju i piju.
Liči i na onog tvog jarana koji ti pričao da u Zagrebu mrze Hrvate iz Bejha.

Štajaznam, samo pitam onako usput.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:29 

granica je napisao/la:

Ne, u tih 6,4 posto ulaze svi stranci koji nisu:

- iz EU
- iz bivse YU i Turske.

Dakle ne samo Arapi i Afganistanci.

Razumijes?

Ali sve da nije tako. Sve da tih 6,4% otpada iskljucivo na Arape i Afganistance, kako bi to po tvom misljenju moglo opravdati ovolike izlijeve mrznje, prezira, rasizma, prema 1.000.000 izbjeglica koji su dosli u BRD i Austriju od 2013. godine pa do kraja 2015. godine?

Po kom pravilu je ispravno generalno optuzivati svakog Sirijca, svakog Afganistanca, svakog Iracana, koji je dosao u EU upravo da bi izbjegao islamistickom teroru Daesh-a i njima slicnih?

Pa covjece i sam si migrant, izbjeglica, de bolan malo empatije...zaboravi na minutu da su ti likovi obrezani.

Napisao si iz zemalja poput Afganistana i Sjeverne Afrike a ne na cijeli ostatak svijeta. To odstupanje od min 10x u smislu udjelu u teškim krivičnim djelima vs udjela u populaciji je konzistentno u svim zemljama zapadne i sjeverne Europe, i sumnjam da je Austrija tu iznimka.

A što je najgore, riječ je o godinama prije dolaska 1.000.000 i više emigranata, od koji su dominantna većina sunitski muškarci u doba između 16 i 40, dakle baš oni koji su u "sweet spot" što se tiče sklonosti kriminalu i teškim zločinima.

Ja sam apsolutno za izbjeglice u sljedećim kategorijama (koje inače primaju pametne i trezvene UK, Kanada, Australija i SAD).

- Obitelji

Ova katastrofa koja je zadesila Njemačku je u barem 70-80% se sastoji od sunitskih muškaraca, potpuno nepoznatih i nedokumentiranih.

Nikakve empatije, niti popuštanja ne može biti za nositelje regresivnih ideja i nasilja - koji su k tome u naponu snage, i ne mogu biti ugrožena grupacija.

Citat:

- Obitelji

Ali vecina izbjeglica su muslimani i oni nisu pobjegli zato sto im je to kul da bjeze i ostavljaju sve sto su posjedovali.

Dakle ti si za vjersku separaciju i..u biti rasizam. Da, to je rasizam prema jednoj grupaciji koju stavljas pod generalnu sumnju. Ti bi te ljude prepustio Isilovcima i slicnom sljamu a ni krivi ni duzni...zivjeli u relativno stabilnim zemljama, desetljecima, zemljama koje su razjebane znamo kako i na koji nacin..

Citat:
Napisao si iz zemalja poput Afganistana i Sjeverne Afrike a ne na cijeli ostatak svijeta.

Nisi shvatio ili se ja nisam dovoljno precizno izjasnio. Uglavnom, misli se na strance iz ostatka svijeta a u to spadaju i ovi iz Sjeverne Afrike i Afganistana.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:30 

Jesi našao primjer može se i isilovac naslikavati s plakatom na fb, važna su djela što ne spomenu one pojedince koje su izvlačili iz rulje djevojke.
Imaš svjedočanstvo Amerikanke da je upravo spasio sirijski učitelj od podivljale rulje, takvima treba dati azil a ne stoci i fb plakatarima.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:31 

granica je napisao/la:

slika

Citat:
Pozitivna gesta je bila ona kad se jedna skupina imigranata ispričala i poručili "ne u njihovo ime". Moralne gromade (u odnosu na tebe naravski), ekspresno bi im dao državljanstvo.

Je li primjećuješ razliku između njih i tebe? Oni su ljudi, a ti držiš odvjetničku svijeću najgorem šljamu dok siluju i napastvuju one koji su ih udomili.

Oni su ljudi, velis, a ti si za to da ih se prepusti Isilovcima, ili da ih po Evropi gaze nacisti..

Zaista te ne razumijem.

Ja upravo njima drzim svijecu a ne onima za koje ti to tvrdis a znas da lazes, tj. svjesno lazes. Jbg, po forumu ti hara ekstremna desnica i ti im se uvlacis izigravajuci liberala.

BDW forum ti ne fecera, svako malo strokira. Treba po tri minute da se postavi post.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:36 

granica je napisao/la:

- Obitelji

Citat:

- Obitelji

Ali vecina izbjeglica su muslimani i oni nisu pobjegli zato sto im je to kul da bjeze i ostavljaju sve sto su posjedovali.

Dakle ti si za vjersku separaciju i..u biti rasizam. Da, to je rasizam prema jednoj grupaciji koju stavljas pod generalnu sumnju. Ti bi te ljude prepustio Isilovcima i slicnom sljamu a ni krivi ni duzni...zivjeli u relativno stabilnim zemljama, desetljecima, zemljama koje su razjebane znamo kako i na koji nacin..

Citat:
Napisao si iz zemalja poput Afganistana i Sjeverne Afrike a ne na cijeli ostatak svijeta.

Nisi shvatio ili se ja nisam dovoljno precizno izjasnio. Uglavnom, misli se na strance iz ostatka svijeta a u to spadaju i ovi iz Sjeverne Afrike i Afganistana.

Ja sam za kvote, sigurnosnu provjeru i davanje preferencija onima koji su najviše ugroženi, a u to spadaju oni koji su vjerske i etničke (i seksualne) manjine u Siriji. Pa ako ostane mjeste za sunitske muškarce između 16 i 40, OK. Mada se na taj način potpomaže i etničko čišćenje koje izvršavaju Suniti, ali što ćeš, bolje živa glava.

Evo argumenta jednog od najliberalnijih premijera u svijetu, ovog našeg u AU:

Citat:
Australia to take more Christian refugees fleeing Islamic State

Australia is ready to expand a special humanitarian program to accept more Christian refugees who are fleeing Islamic State as a crucial safeguard in the effort to take 12,000 asylum-seekers from Syria and Iraq.

The special program is not being capped as a share of the total intake and will operate as a counterweight to the key UN agency that helps nominate the refugees, addressing fears among church groups that Australia will not take enough genuinely persecuted minorities.

The approach will be used to make sure Australia gives permanent settlement to Christians and Kurds and that the greatest help goes to women and children, even if the UN High Commissioner for Refugees fails to identify the most suitable candidates for resettlement.

The Australian has been told the government will use the special humanitarian program to make sure the intake does not match the experience in Europe, where young Muslim men figure strongly in the flow of millions of asylum-seekers across land borders.

The government is already taking nominations from groups within Australia to identify Iraqi Christians who should be given priority in the humanitarian program­, bypassing the UNHCR process.

The Weekend Australian rev­ealed concerns of church leaders, including Catholic Archbishop of Sydney Anthony Fisher, over the anxiety in the community at a ­recent decision that appeared to require the UNHCR to register the refugees.

In a bid to reassure the community, government officials ­confirmed yesterday that the ­special humanitarian program would run in parallel with the UNHCR registration and would ensure the selecti­on of Christians and others.

While the total intake will be 12,000, there is no cap on the number that can be accepted in the special­ humanitarian program or the UNHCR registrations, with the proportion from each being up to the government.

The Prime Minister insisted yesterday that the focus of the intak­e would be on persecuted minoritie­s such as Christians, given these groups had the least chance of returning to their homes in a “reset order” in Iraq and Syria.

“I’ve been concerned for some time, and have been very vocal about my concern, for the persecuted minorities in the Middle East, prominent among whom of course are the Christian communities,” Mr Turnbull said.

“Regrettably, the likely consequence of these wars in the Middle East will be a reset order in which there will be a much less welcoming environment for Christians.

“The regimes in Iraq and Syria, tyrannies though they were, were secular tyrannies — that is to say Christians were not persecuted by reason of being Christians, as a general rule.

“The tenor of the times is much less welcoming to minorities like Christians and that is why the focus of the 12,000 intake is on persecuted minorities and women and children.”

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:37 

Dosta trolanja, osobne ispovjedi ostavite za hodže i svećenike. Malo o situaciji u Njemačkoj.

Citat:
German Police Explain Invader Crime

JANUARY 17, 2016 BY TNO STAFF— IN EUROPE
Three German police officials have put their careers in jeopardy by daring to go public with their firsthand accounts of the nonwhite refugee-crime wave which is sweeping Germany as a result of the Angela Merkel-created invasion.

The first, a policewoman from Dortmund identified by the Bild newspaper as “Michaela B.,” revealed how even she had been assaulted and robbed by the nonwhite criminals.

Saying that being a policewoman had always been her “dream job,” she was now “beginning to have doubts over the past few months.”

She said that over this period the “lack of respect, aggression, and the brutalization of society had become part of her everyday life.”

To make matters worse, she told the Bild, “perpetrators are not punished properly. Every day we arrest criminals, but they are immediately set free again.”

She then told of how she was making her way home after a night shift in Dortmund. At the main railway station, she spotted a “North African” man following her.

“The man moved around me as if he was dancing—that’s a typical trick,” she continued. She pushed him away, but he grabbed her shoulder with one hand and her cell phone with another.

Another colleague then came to her aid, and together they subdued the man, later identified as an Algerian “asylum seeker.”

Her troubles were not an end: “While my colleague held the perpetrator on the ground, waiting for reinforcements, eight more North Africans surrounded us. They shouted that we were Nazis, racists, and that this was police violence.”

“This is also unfortunately an everyday occurrence,” she continued. “But we cannot help it if the criminals almost always come from Algeria and Morocco.”

When the Algerian was searched back at the police station, a second stolen cell phone was found in his possession. After a search, the man was then let out again, according to regulations.

“This is so frustrating,” Michaela B. continued. “Recently we arrested a pickpocket, and literally ten minutes later, we arrested him again. They just walk out of here [the police station] and carry on.

“They laugh at us, because they know that nothing happens to them. The prosecutors and judges have no interest in these offenders. We have often tried, but always fail, to get them into pre-trial detention.”

This astonishing regulation—not to arrest or detain “asylum seekers” arrested for street robbery and similar incidents—is official policy ordered directly by the German government.

Nick Hein, the ex-chief of the Federal Police in Cologne, pointed out in an earlier Bild article how it is possible that an “asylum seeker” can commit crimes without fearing being deported.

“The answer is simple,” Hein said. “Article 53 of the Residence Act provides for expulsion of foreigners only in serious cases.” That section states that a foreigner shall be expelled only if they have been sentenced to a “non-appealable prison term” of at least three years within a five year period.

The same Bild article went on to quote another serving policeman, identified as “Bernd K.”
He was detailed to serve at the main nonwhite invasion entry points into Germany for six months, specifically at Passau, Freilassing, and the main Munich railway station.

He said that there was deliberate suppression of the real nonwhite invader crime statistics. “People really have no idea of what is going on,” he said.

“For example, if an asylum seeker cut another person’s throat, then in the official report we are required to write that it was a ‘grievous bodily harm’ case instead of ‘attempted murder.’ This makes the statistics look better,” he said.

“In the last few months, I have written just one charge against a German. All the rest [of my write-ups] have been refugees. At the railway station, women are regularly sexually harassed and felt up. When we try and take them to court, we are told that this is not state policy, and that we are racist.”

Even worse, Bernd K. said, the police are not allowed to use physical force to restrain the nonwhite refugee-criminals once they are in custody.

“If a refugee wants to escape, this means we cannot even hold him down. This is dictated from above because that would be physical violence.”

In addition, he said, about “95 percent of refugees are single men, and half of them do not have valid passports or documents.”

Yet another serving police official, a woman of Greek descent already famous in Germany for speaking out about nonwhite crime, Tania Kambouri, revealed in an interview in Die Zeit newspaper that police in Bochum are confronted all the time with violence and misogyny from “young, Muslim migrants.”

Kambouri, who became famous for a book she released earlier on the topic—and who somehow has managed to keep her job, despite intense pressure—told Die Zeit that when nonwhites are arrested, they routinely cry out “asylum, asylum” as their first line of defense.

“My colleagues and I are increasingly called out on more and more missions to deal with refugees who commit thefts, including for example, vehicle theft, and injuries inflicted outside their accommodations.”

“We have to deal with groups of young men who misbehave: they are loud, aggressive, disrespectful, violent, and contemptuous of women. Many of them come from North Africa: Algerians, Moroccans, which is cause for concern.”

She went on to say that there was no difference in behavior between Turks, Arabs, Lebanese, or the other nonwhite immigrants. Even those who have been in Germany a long time—and have German nationality—hold exactly the same views, she added.

“I often experience it: They say they have a German passport, but they say: ‘I sh*t in this country.”

“Even if we only issue a parking ticket, we are immediately surrounded by ten, twenty, fifty people who scream, and shove us around. Really, it is only migrants. I have never seen Germans do this.”

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 13:50 

granica je napisao/la:

Oni su ljudi, velis, a ti si za to da ih se prepusti Isilovcima, ili da ih po Evropi gaze nacisti..

Zaista te ne razumijem.

Ja upravo njima drzim svijecu a ne onima za koje ti to tvrdis a znas da lazes, tj. svjesno lazes. Jbg, po forumu ti hara ekstremna desnica i ti im se uvlacis izigravajuci liberala.

BDW forum ti ne fecera, svako malo strokira. Treba po tri minute da se postavi post.

Gdje su to prepušteni ISILovcima? U Turskoj, Libanonu ili Jordanu? =)) Ajde Aloha ti, kani se dječjih priča, niko nije stigao u Germoney iz neposredne opasnosti.

Ti si za to da tvoji sunitski suplemenici gaze Europljane, sve derući se držte lopova. Odmakni se više od tih religijsko plemenskih identifikacija i osudi životinje i životinjska djela, i time daj svoj obol da se malo poštenog žita odvoji od kukolja. Reakcija i događaji će se oteti kontroli i završiti nepovoljno po tvoje, što im više vremena budeš kupovao za zlodjela.

Ne brini, pamtim ja tvoju reakciju kad se čulo za novogodišnja silovanja - ni trunka empatije, odma uključivanje apologetizma i zabrinutost za posljedice. Žrtve su naravski bezvezna i bezvrijedna smetnja.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 14:43 

granica je napisao/la:

Ja sam za kvote, sigurnosnu provjeru i davanje preferencija onima koji su najviše ugroženi, a u to spadaju oni koji su vjerske i etničke (i seksualne) manjine u Siriji. Pa ako ostane mjeste za sunitske muškarce između 16 i 40, OK. Mada se na taj način potpomaže i etničko čišćenje koje izvršavaju Suniti, ali što ćeš, bolje živa glava.

Evo argumenta jednog od najliberalnijih premijera u svijetu, ovog našeg u AU:

Citat:
Australia to take more Christian refugees fleeing Islamic State

Australia is ready to expand a special humanitarian program to accept more Christian refugees who are fleeing Islamic State as a crucial safeguard in the effort to take 12,000 asylum-seekers from Syria and Iraq.

The special program is not being capped as a share of the total intake and will operate as a counterweight to the key UN agency that helps nominate the refugees, addressing fears among church groups that Australia will not take enough genuinely persecuted minorities.

The approach will be used to make sure Australia gives permanent settlement to Christians and Kurds and that the greatest help goes to women and children, even if the UN High Commissioner for Refugees fails to identify the most suitable candidates for resettlement.

The Australian has been told the government will use the special humanitarian program to make sure the intake does not match the experience in Europe, where young Muslim men figure strongly in the flow of millions of asylum-seekers across land borders.

The government is already taking nominations from groups within Australia to identify Iraqi Christians who should be given priority in the humanitarian program­, bypassing the UNHCR process.

The Weekend Australian rev­ealed concerns of church leaders, including Catholic Archbishop of Sydney Anthony Fisher, over the anxiety in the community at a ­recent decision that appeared to require the UNHCR to register the refugees.

In a bid to reassure the community, government officials ­confirmed yesterday that the ­special humanitarian program would run in parallel with the UNHCR registration and would ensure the selecti­on of Christians and others.

While the total intake will be 12,000, there is no cap on the number that can be accepted in the special­ humanitarian program or the UNHCR registrations, with the proportion from each being up to the government.

The Prime Minister insisted yesterday that the focus of the intak­e would be on persecuted minoritie­s such as Christians, given these groups had the least chance of returning to their homes in a “reset order” in Iraq and Syria.

“I’ve been concerned for some time, and have been very vocal about my concern, for the persecuted minorities in the Middle East, prominent among whom of course are the Christian communities,” Mr Turnbull said.

“Regrettably, the likely consequence of these wars in the Middle East will be a reset order in which there will be a much less welcoming environment for Christians.

“The regimes in Iraq and Syria, tyrannies though they were, were secular tyrannies — that is to say Christians were not persecuted by reason of being Christians, as a general rule.

“The tenor of the times is much less welcoming to minorities like Christians and that is why the focus of the 12,000 intake is on persecuted minorities and women and children.”

Ne Mogu ja tebe ubijediti u to da ne Treba ljude odvajati diskriminierati na osnovu vjerske pripadnosti, boji koze ili etnickoj pripadnosti, ukoliko ti to ne Zelis prihvatiti. Samo bi me dvije stvari interesovale.

PrVO: zasto sve izbjeglice sunite opisujes Kao "muskarce" odredjene Starosne dobi sugerirajuci Time indirektno znas ti vec sta? Mogu ti dati Podatke Ako Zelis samo reci.

Drugo: na koji nacin Mislis te kvote sprovesti u djelo, ili Mislis da je moguce, kad se nadjes suprostavljen desetinama hiljada ljudi na granici? Mislim jasno je da to moze proci samo otvaranjem Vatre...

A StO se mene tice..Vrlo dobro ti znas da ja veze nemam sa islamizmom i Tim Pan islamistickim sranjima i da bi PrVi Bio koji bi u takvom sistemu najebo. Dakle bezze seres..Kao kad bi ja tebi predbacivao pavelicevsku ideologiju a znam da takav nisi.

Telefon mobilni

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 14:47 

StO se Turske tice..koliko Milliona Jos Mislis da ce turska primiti i zamisli da je isti Príncip primjenjem na tebe - sta Mislis kad bi Stigo do Australije???

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 15:43 

Ma nek ih Švabe sve puste, zašto provjeravati tko ulazi, te granične kontrole ionako ničemu ne služe, samo bi džabe čekali ugroženi u Turskoj i Libanonu.
Šta ima veze što će ući i nekoliko tisuća isilovaca i islamista glavno da se ne čeka.

Iste granice i pravila ne vrijede za muslimane one samo služe za Europljane, dovoljno je da se okupi rulja a razjarenoj rulji je sve dopušteno, nelagalno prelaziti granicu, uznemiravati i fizički napadadati domaćina jer na njima se ne smije koristiti prisila oni su samo jadne izbjeglice a mi smo fašisti.

To je ono isto opravdanje kolonizatora Novoga Svijeta, domoroci su samo divljaci koji sijeku glave i jedu ljude, mi smo samo jadnici u potrazi za boljim životom i imamo sva Bogom dana prava da radimo šta hoćemo.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 15:46 

Svatko ima svoj džihad. Ovi džihadisti sa istoka ovakav kakav rade.
Granica ima svoj da opusti Europljane, kaže im da im ne prijeti nikakva opasnost, kaže im da su zli ako preispituju svoju politiku useljenika, kaže im da moraju respektirati ljudska prava, UN povelje iako nikad neće spomenuti kako muslimani ne mare za iste kad ubijaju i protjeruju ne-muslimane.

Narode gledajte, to je pravi džihad, to je prava takija.

Oliti bar neki mlohav pokušaj džihada. Mrtvu žabu ne bi ubijedio u svoje ublehe.
Sve ostalo ide svojim tijekom, i ovo je tek početak. Žalosno reći ali uskoro će Njemcima i Austrijancima silovanja i napadi na žene biti "sitnica". Dolaze masovni teroristički napadi u tim državama, neizbježno kao što će sutra svanuti novi dan.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 22:55 

Jos malo statistike > izvor njemacki "Verfassungsschutz"

slika

potencijalno nasilni ekstremisti po grupama

links > lijevicari
rechts > desnicari

O CEMU MI DAKLE ONO?

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 23:26 

Kad su te dvije druge grupe radile terorističke napade i ubijale civile u omjeru kao muslimani. Silovali i napadali žene, tukli ih, pljačkali. Ti si pravi ISIL-ovac sa tim besmislenim takijanjem.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2016, 23:39 

granica je napisao/la:

slika

links > lijevicari
rechts > desnicari

O CEMU MI DAKLE ONO?

Nasilje svaba desnicara i svaba ljevicara izgleda tako da ce negdje zapalit par kanti za odpad, po neko auto i bacit koji kamen.
Nasilje islamista izgleda tako da udu u kazaliste i pobiju stotinjak ljudi !

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 00:10 

BBC je napisao/la:
Kad su te dvije druge grupe radile terorističke napade i ubijale civile u omjeru kao muslimani. Silovali i napadali žene, tukli ih, pljačkali. Ti si pravi ISIL-ovac sa tim besmislenim takijanjem.

Laze njemacki Verafassungsschutz mamu mu islamisticku..

Ko i Armin Wolf, vodja austrijskih selefija.

Sve prerusheni - kako ono kazes..takijashi.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 00:13 

VUKsaJUGA je napisao/la:
granica je napisao/la:

slika

links > lijevicari
rechts > desnicari

O CEMU MI DAKLE ONO?

Nasilje svaba desnicara i svaba ljevicara izgleda tako da ce negdje zapalit par kanti za odpad, po neko auto i bacit koji kamen.

Da, najvjerovatnije si upravu. Ali u limburgu mjesecu.

https://de.wikipedia.org/wiki/Todesopfe ... eutschland

Ne moras znati njemacki, samo skrolaj do karte i one tacke na karti sto vidis su desnicarski teroristicki napadi koji su kao poslijedicu imali jedan ili vise smrtnih slucajeva..dakle ubistva. Ali samo od 1990. pa nadalje. Dakle tokom zadnjih 16 godina. A teroristicki napadi organizacije "Nationalsozialistischer Untergrund" uopste nisu ni navedeni - navedeni su posebno.

Haj ti sad pocni s onim..."Da, ali..."

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 01:17 

Vrlo loše ovaj Turčin trola. Nešto u stilu Lagumdžije, držte lopova dijeli nam Bosnu.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 10:00 

granica je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:

Ne moras znati njemacki, samo skrolaj do karte i one tacke na karti sto vidis su desnicarski teroristicki napadi koji su kao poslijedicu imali jedan ili vise smrtnih slucajeva..dakle ubistva. Ali samo od 1990. pa nadalje. Dakle tokom zadnjih 16 godina. A teroristicki napadi organizacije "Nationalsozialistischer Untergrund" uopste nisu ni navedeni - navedeni su posebno.

Ubacis neki njemacki text i tvrdis da pise nesto jer eto niko osim tebe ovde nezna njemacki.

Citat:
Im Februar 2012 ging das Bundesinnenministerium von 58 Todesopfern seit 1990 aus.

Znaci od 1990 do 2012 broje 58 zrtvi desnog extremizma u njemackoj !
Ajd sad reci koliko mrtvi je bilo u Parizu za onaj jedan dan ?
Ja uopste ne opravdavam te desne extremiste i kako bi mogao kad sam i ja stranac u ovoj drzavi, ali ti opravdavas bracu ISILovce i ubjedujes nekog da oni nisu zlo nikakvo, a trenutno su najvece zlo na planeti.

Glupo mi je stobom diskutirat kad znas da nisi upravu ali si ignorant i dalje ostajes pri svome stavu. Ali glupo da ostanu tvoje tvrdnje bez komentara neko ce jos i povjerovat.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 12:06 

Objasni to Švabama granica
Sve više ‘špekulacija’ o deportaciji i zatvaranju granica

Ukida se Schengen?
Njemačka postavlja carinu, pobogu zašto pa to su samo mirne izbjeglice?

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 13:35 

VUKsaJUGA je napisao/la:
granica je napisao/la:

Ubacis neki njemacki text i tvrdis da pise nesto jer eto niko osim tebe ovde nezna njemacki.

Citat:
Im Februar 2012 ging das Bundesinnenministerium von 58 Todesopfern seit 1990 aus.

Ja uopste ne opravdavam te desne extremiste i kako bi mogao kad sam i ja stranac u ovoj drzavi, ali ti opravdavas bracu ISILovce i ubjedujes nekog da oni nisu zlo nikakvo, a trenutno su najvece zlo na planeti.

Glupo mi je stobom diskutirat kad znas da nisi upravu ali si ignorant i dalje ostajes pri svome stavu. Ali glupo da ostanu tvoje tvrdnje bez komentara neko ce jos i povjerovat.

Citat:

Malo li je? :D

Glupsone, izvini, ali te moram tako zvati posto sam prvo mislio da se nisam dovoljno precizno izrazio a vec sada imam osjecaj da si priglup, namjerno sam naglasio "jedan ili vise smrtnih slucajeva".

Bezbrojni akti nasilja koji kao poslijedicu nisu imali smrtni slucaj u tome nisu ubrojani. Kao ni napadi teroristicke grupe "Nationalsozialistischer Untergrund" koji su itekako ubijali ljude.

Citat:

Pariz je glavni grad Francuske. Haj ti opet u treci osnovne.

Citat:
Ja uopste ne opravdavam te desne extremiste

Ma jok. :zubati

Citat:
ali ti opravdavas bracu ISILovce

Gdje? Kakve veze ima 1000.000 izbjeglica sa IS-ilom? Osim da je IS jedan od razloga zbog kojih su ti ljudi morali da bjeze.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 13:41 

daramo je napisao/la:
Objasni to Švabama granica
Sve više ‘špekulacija’ o deportaciji i zatvaranju granica

Ukida se Schengen?
Njemačka postavlja carinu, pobogu zašto pa to su samo mirne izbjeglice?

Nemam ja sta Svabama objasniti. Ako je iko ispunio svoju obavezu onda je to BRD. A polako i ona puca politicki jer je nacisticki i neonacisticki i nacionalisticki (mozes sve u jedan kosh posto je to sve isto smece) postaje previse jak. Uglavnom zahvaljujuci internetu jer su drzavni mediji prilicno korektni. Desnicarski populizam je uvijek bilo lakse prodavati puku nego realnu politku - imas primjera milion, a najpoznatiji je populizam NSDAP.

Kuha se, zakuhava, samo sto majmuni ne znaju da mecava sve nosi, a ne bira. Samo je pitanje koliko je jak kapitalizam, tj. ekonomski motivisani razlozi da drzava nastupi jako i odlucno protiv desnicarske bagre koji su ustvari i jedina prava opasnost za EU. Zbog toga islamisticko smece i cilja na trbuh EU koji je najmeksi i time hrani desnicu znajuci da na taj nacin destabilizira Zapad koji tako gubi ono osnovno sto ga cini.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2016, 13:49 

And it goes on and on, neverending story.

Citat:
HEAVILY PREGNANT WOMAN SEXUALLY ASSAULTED BY MIGRANTS IN GERMANY

"Cultural enrichment" of Europe accelerates

Paul Joseph Watson - JANUARY 25, 2016 317 Comments

A heavily pregnant woman was attacked by six migrants in Germany as reports continue to flood in of “refugees” sexually assaulting women following the mass molestation in Cologne on New Year’s Eve.

The incident occurred last week in the Germany town of Lübben, which has a population of just 14,000 people.

The 18-year-old woman was walking down the street near a retirement home at around 9:30am when she was surrounded by the six “foreign looking men” and “touched inappropriately,” according to a report by Lausitzer Rundschau.

The woman, who was injured during the ordeal, was able to escape when a man who saw the assault stepped in and distracted the attackers.
Police are looking for witnesses and the culprits have not been apprehended.

The incident is just the latest example of Muslim migrants importing a stone-age belief system that treats women as second class citizens.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6217 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 249  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: