|
|
Stranica: 25/249.
|
[ 6215 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 17 sij 2016, 11:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nisam plaćen da razmišljam o tome. Problem Njemaca i neka to sami rješavaju. Navijam da im Francuzi i Englezi uzmu EU i Brisel dominaciju pa nek se jebu. Da ne zahebavaju ostatak Europe sa svojim "utopijama".
Uz njih i taj retard iz Luksemburga i Austrijanci guslaju iste nerealne stvari. Velik utjecaj na njih Merkel ima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 17 sij 2016, 11:46 |
|
|
|
Ovaj lik iz Luxemburga je stvarno urnebes, da mi je znati koja je njegova motivacija.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 17 sij 2016, 11:57 |
|
|
|
Koja mu motivacija. Dali mu radno mjesto kakvo u svom selu zvanom Luksemburg nikad ne bi imao i benificiran radni staž. Kad otpleše svoje 4 godine uvalit će ga u upravu neke njemačke banke. U Luksemburgu ga pratile novine sa izdanjem od 5000 tiskanih primjeraka, sad o njemu priča čitava Europa i svijet. Vidim na videima ljudi ga zajebavaju jer je vidljivo pijan kad prima zvaničnike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 09:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Graničarovi suplemenici u akciji. Nešto je slično u Australiji prije 10-ak godina rekao jedan drugi islamstički degenerik u ruhu vjerskog i duhovnog vođe - "mačka će uvijek pojesti nepokriveno meso". Citat: Imam iz Kelna opravdava nasilnike: Da nisu koristile parfeme žene iz Njemačke ne bi bile napadnute
KELN - Sami Abu Ju, imam džamije u Kelnu je u ekskluzivnom i ntervjuu za TV REN objasnio da su žene iz Njemačke same krive zbog seksualnih napada koje su doživjele u Kelnu.
Njemačka i dalje ne može da se osvijesti od šoka zbog seksualnih napada Tokom dočeka Nove godine u Kelnu.
U Njemačkom društvu je nastao raskol jer jedni žele da se protiv izbjeglica koji vrše napade upotrebljava sila, dok drugi svaku negativnost prema izbjeglicama video kao "fašizam".
Širom Njemačka se stvaraju jedinice samoodbrane, koje uključuju desničarske radikale i obične građane, a u okviru imigrantske zajednice postoje različita tumačenja događaja u Kelnu.
Neki od izbjeglica su napravile miting i zatražile oproštaj od domaćeg stanovništva, ali neki smatraju da su za sve krive žene.
Sami Abu Ju, imam džamije u Kelnu je u ekskluzivnom i intervjuu za TV REN objasnio da su njemačke žene same krive zbog napada i da su ih izbeglice napadale i silovale jer su ih one izazivale svojom odjećom i parfemima koje su koristile.
"Moramo da pravilno reagujemo, a ne da dodajemo ulje na vatru. Da razgovaramo i da nađemo rješenja. Ako neko napada i vrijeđa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali je način na koje se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari dešavaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru .... ", rekao je imam iz džamija "Al Tevhida" u Kelnu, Sami Abu-Ju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 10:19 |
|
|
|
Ne može jasno osuditi jer zna da islam dozvoljava i podstiče takve stvari. Ipak su to prljave kurve, kršćanke i ateistkinje. Ostaju im 2 alternative. Riskiranje harama zbog takijanja ili kao taj tip odluka da se ne prelazi taj prag i ulazi u taj rizik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 13:36 |
|
|
|
I šta kaže Imam bile polugole provocirale,tražile? Sve ih treba poklati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 17:10 |
|
|
|
Debate u Njemačkoj o odvojenim bazenima za žene, odvojeni autobusi za žene i djeu zbog napada muslimanskih majmuna, odvojena taxi vozila za žene. Sharia ide punom parom, žene se odvajaju od muškaraca. Tako to bude kad u zemlju primiš toliko muslimanskih divljaka.
Sve europske zemlje koje nemaju veliku muslimansku populaciju nemaju ovih problema.
Njemačke i švedske žene će sad u Hrvatsku dolaziti da dožive malo slobode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:09 |
|
|
|
Merkel pored svojih giga problema u državi izgleda nema pametnijeg posla nego da ucjenjuje Engleze. U zadnjih 2 godine ovo već četvrti put. Nije ona direktno, ali preko svojih cuka u Briselu.
Sad im rekli ako ne prime Merkelinu "kvotu" migranata neće se UK dozvoliti da vraća migrante u zemlje iz kojih dolaze iz EU. Problem je što sva Europa zna da Merkelina "kvota" nije samo za jednu godinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Graničarovi suplemenici u akciji. Nešto je slično u Australiji prije 10-ak godina rekao jedan drugi islamstički degenerik u ruhu vjerskog i duhovnog vođe - "mačka će uvijek pojesti nepokriveno meso". Citat: Imam iz Kelna opravdava nasilnike: Da nisu koristile parfeme žene iz Njemačke ne bi bile napadnute
KELN - Sami Abu Ju, imam džamije u Kelnu je u ekskluzivnom i ntervjuu za TV REN objasnio da su žene iz Njemačke same krive zbog seksualnih napada koje su doživjele u Kelnu.
Njemačka i dalje ne može da se osvijesti od šoka zbog seksualnih napada Tokom dočeka Nove godine u Kelnu.
U Njemačkom društvu je nastao raskol jer jedni žele da se protiv izbjeglica koji vrše napade upotrebljava sila, dok drugi svaku negativnost prema izbjeglicama video kao "fašizam".
Širom Njemačka se stvaraju jedinice samoodbrane, koje uključuju desničarske radikale i obične građane, a u okviru imigrantske zajednice postoje različita tumačenja događaja u Kelnu.
Neki od izbjeglica su napravile miting i zatražile oproštaj od domaćeg stanovništva, ali neki smatraju da su za sve krive žene.
Sami Abu Ju, imam džamije u Kelnu je u ekskluzivnom i intervjuu za TV REN objasnio da su njemačke žene same krive zbog napada i da su ih izbeglice napadale i silovale jer su ih one izazivale svojom odjećom i parfemima koje su koristile.
"Moramo da pravilno reagujemo, a ne da dodajemo ulje na vatru. Da razgovaramo i da nađemo rješenja. Ako neko napada i vrijeđa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali je način na koje se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari dešavaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru .... ", rekao je imam iz džamija "Al Tevhida" u Kelnu, Sami Abu-Ju. Bili i ti klao muslimane i bacao u jame? Ili bi vise onako posmatrao sa strane? I ako bi vise posmatrao sa strane, da li bi pljeskao ili bi nijemo likovao i pet godina nakon se pravio da se to nije znalo? Ozbiljno pitanje.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:36 |
|
|
|
Ako mozes odgovori jer me zaista interesuje tvoj stav po tom pitanju da - kao sto neki otvoreno na TVOM forumu prizeljkuju - danas, sutra krene masovno klanje i bacanje u jame.
Ministry, zaista bih zelio znati kako razmisljas i da li imas dovoljno muda da se izjasnis po ovom pitanju.
Dakle - fiktivan scenarij, sutra se Evropa potpuno vrati u fasizam, zamisli, krenu da se osnivaju Bürgerwehr-i, (dakle naoruzani gradjani), koji idu od stana do stana, kupe muslimane, odvajaju zene i djecu od muskaraca, trpaju u kamione i odvode u nepoznatom pravcu. Eto zamisli to cisto onako fiktivno. Dopizdio finim gradjanima ovaj bjesomucni sveislamski teror o kojem baljezgate ko navijene babetine, ti, BBC i kompanija, i oni krenuli da se "brane" :)
Kakav bi tvoj stav bio, Ministry of Sound, po ovom pitanju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:43 |
|
|
|
Svi europski i svjetski mediji svaki dan pišu/pričaju o pizdarijama koje rade muslimani ti bi se ovdje sa forumašima obračunavao. Nema od te takije kruha, ne pomaže.
Ne budite moralne svinje pa nitko o vama neće pričati. Kako nikoga u Europi ne zanima što hindusi i budisti rade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:45 |
|
|
|
Ovdje nema muslimana. Pa nisam tolka picka valjda da se obracunavam negdje s nekim kojeg tamo nema..al zato forum vrvi od ogavnog pseudoeurocentristickog sovinizma...ono..kipti. I ovaj se naso da meni staje na zulj.
I ne radi se o obracunavanju, vec o tome da je lik, podmuklo kao i uvijek, tvrdio da je ova bagra iz Kelna ko fol moja raja, a vise puta sam naglasio da bi ih strpao u negdje u neku rupu i mlatio dvaestcetri sata dnevno, dakle bez pauze - radilo bi se u smjenama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:47 |
|
|
|
DAKLE TO JE MOJ STAV U VEZI KELNA!
Sad bih samo volio da cujem iskren, ali i otvoren, konkretan i direktan odgovor od sefa ovog foruma, u vezi nekog fiktivnog scenarija koje prizivaju neki na ovoj temi (neki direktno, a neki indirektno goneci besprekidno u tom pravcu), a koji sam opisao iznad.
Nemojte brisati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:48 |
|
|
|
Normalno da su tvoja raja. Zar sad treba vaditi citate tvojih starih baniranih klonova. Hrvati pamte dugo, na vašu muslimansku žalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:50 |
|
|
|
REKO SAM TI PAR PUTA VEC. I ne mislim kao prijetnju, hajmo se naci negdje, otici na kafu, popricati ko ljudi, tja. komsije smo, pa mi onda reci u lice da su ovi moja raja. Hoces li?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 18:52 |
|
|
|
Da se vratimo na temu. Ti odi psihijatru jer gubiš fokus i ne znaš normalno komunicirati. Neki bošnjački prosjek, reklo bi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 20:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
granica je napisao/la: I ne radi se o obracunavanju, vec o tome da je lik, podmuklo kao i uvijek, tvrdio da je ova bagra iz Kelna ko fol moja raja, a vise puta sam naglasio da bi ih strpao u negdje u neku rupu i mlatio dvaestcetri sata dnevno, dakle bez pauze - radilo bi se u smjenama.
U tomu i jeste tvoj problem. Svaki nemusliman bi prvo napisao da bi te silovatelje poslao nazad odakle su i došli. Ali ne, tebi to ne pada na pamet napisati i po tomu se po mentalnom sklopu ne razlikuješ od svojih suplemenika od Maroka do Indonezije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 20:58 |
|
|
Citat: Asylum Worker Admits: ‘90 Per Cent’ Of Migrants Are ‘Unpleasant’, Liars, And Threaten To Behead People
by DONNA RACHEL EDMUNDS20 Jan 20161,033
A social worker working in an asylum centre in Hamburg has spoken out about the daily realities of her job, which includes death threats, sexual harassment, aggressive behaviour, forged documents, misogyny, verbal abuse and even physical assault. She has admitted to changing her dress and behaviour in order to stay safe from the migrants, 90 percent of whom she describes as “unpleasant”.
Having initially been fired up with enthusiasm for helping the “refugees,” she admits that she is seriously considering quitting, as are most of her colleagues, thanks to the daily litany of abuse they receive at the hands of ungrateful migrants.
“I applied for this job because it was exactly what I wanted to do,” she told German news channel N24. “When confirmation of the job arrived in my mailbox, I looked forward to starting like crazy; finally I could not only help in theory, but also really do something practical to help the refugees.
“I went in in high spirits on my first day at the initial reception centre.” Her job consists of assisting the 1,500 migrants staying in the centre with asylum applications and access to services such as medical health checks.
“Well, and then the first refugees came to my office… After the first few visits I realized that my very positive and idealistic notion of them and their behaviour was very different from the reality… Of course can’t generalize about all refugees under any circumstances, many of them are very friendly, very grateful, very willing to integrate, very happy here… But if I’m honest 90 percent of those who I meet are rather unpleasant.”
Describing the aggressive behaviour of the majority, she explained: “First, many of them are extremely demanding… They came to me and demanded that I immediately set them up with an apartment, a fancy car, and a really good job. When I told them this was not possible, they would become loud and very aggressive. An Afghan threatened to kill himself there and then [if I did not help him with these demands].
“One Arab yelled at a colleague of mine ‘We will behead you!’… Because of these and other things the police are with us several times a week.”
The migrants are also duplicitous, she said, often turning up with a number of false documents.
“They would come to me and tell a story which did not match their papers. I would check with my colleagues and then I would find out that just the day before, the refugees had been to them with a completely different story.
“There was, for example, a resident who came to me with a deportation notice addressed to himself. He wanted to know what would happen next. I explained it to him, and then he went away. Soon afterwards, he appeared in front of my colleague and showed completely new identity documents in a different name. He was then just moved to another camp.”
And they are unreliable, leading to problems within the system as part of the routine is setting medical appointments for the migrants to be screened.
“I make appointments for them, but they just do not show up. This happens so often that the doctors have now asked us not to book as many appointments – but what am I supposed to do? I can’t simply reject the request for an appointment, just because I suspect that the petitioner may not turn up.”
But the biggest problem by far, she says, is the migrants’ attitude towards women, which is so extreme that she has begun to modify her own behaviour in order not to draw unwanted attention.
“It is well known that it is primarily single men who come to us—at least 65 or 70 percent. They are still young, only 20 or so, and not more than 25.
“They simply do not respect women at all. They don’t take us seriously. If I as a woman tell them something or want to take a statement from them, they hardly listen to me at all, or they simply refuse and demand to speak to a male colleague.”
Instead they give her and her female colleagues “contemptuous glances”, or are sexually provocative: one will whistling and make comments in their native language while the others look on and laugh.
“It is really very unpleasant,” she says. “They even photograph us with their smartphones, just like that, without asking, even if you protest against it.”
At first she tried simply ignoring the behaviour, but more recently it has become even more aggressive and intimidating “because in recent weeks there are more and more men from North Africa, from Morocco, Tunisia, or Libya.
They are even more aggressive. I could not ignore it any longer, and I have had to respond,” she continued.
“Specifically, this meant I had to start dressing differently. I’m actually someone who likes to sometimes wear close-fitting items, but not anymore. I now have to wear loose-fitting pants and always high-necked tops. I hardly use any makeup anymore.
“And not only did I have to change my outward appearance to protect myself from this harassment, I also had to alter my behaviour.
“I avoid, for example, going where lots of these single men are staying. If I have to do anything there, I try to get it over and done with as quickly as possible without smiling at anyone so they can’t mistake my intentions.
“But usually I stay in my little office, if possible. And I no longer take the train to work or back, because a colleague was followed by some of the men to the metro station and molested in the train. I would like to spare myself that, and therefore I use my car.”
Clearly ashamed by her changing attitudes towards the migrants, she says: I know this all sounds awful, and I find it terrible myself that I’m doing this, but what can I do?
“The officials are no great help, either with this problem or others that we face – not the Interior Ministry nor the local Federal Office for Migration and Refugees. If you call them they no longer answer the phone.
“I had always ruled out quitting – I like my colleagues very much, and the refugee children. I was previously so convinced of the job and of the whole thing in itself, and it is very difficult to admit that it is all so different from what you have imagined.
“A resignation will be precisely such an admission. But we cannot take it anymore; we cannot bear to see how wrong it all is in here, and, if I’m honest, we cannot change it.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 21:53 |
|
|
|
Merkeljusa dogadjanja samo jos komentira priko glasnogovornika, i dalje se nada na rijesenje na europskoj razini....sto reci, koju poruku poslati.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 22:46 |
|
|
|
Granice.Granice.Maleni vrabčiću,ko je pojeo kupus?Zeka!E nije.Nije,nije. Dakle..Ti nastupaš kao da smo mi negde na nekom poselu kraj vatre,pečemo pečenjake i izmaštavamo kako ljudi žive... u Americi i ko je video u novinama švajcarsku kravu što daje 30l mleka. Šta je rekao imam? Nemice su krive.Bile polugole.U Decembru?A i da su bile polugole?Jel to znači da ih treba silovati?Sa takvom izjavom. Predstavnik tvoje vere opravdava silovanja i indirektno poziva na nova. Ja ne znam šta tu nije jasno.Tebi. Stalno bi ti nešto odvajao,razdvajao,nekakve dobre od loših muslimana. Kasno je za to.Potpuno prekasno. Pozivanje na nekakvu demokratiju..demokratija važi tamo gde je civilizacija i dok traje ista.Onog trenutka kad divljina ugrozi demokratiju javljaju se...mehanizmi u društvu koji teže da dovedu red u društvo. Demokratija i sloboda je sada ugrožena i proces polako počinje. Zašto nema dobrih i loših?Zato što je suština muslimana ista.Od tebe do nekog abu dabu itd. Možda ti nećeš silovati nečije dete ženu.. možda nećeš to intimno ni podržavati,možda ćeš se tome i suprodstaviti ali..ko meni,nama garantuje da ti recimo nećeš dobiti decu i da tvoji potomci to neće raditi?Niko.I zašto bi neko ostavljao takav rizik za pokolenja i recimo tebe odvojio iz vrste i rekao ti idi. Problem je suština islama. Zatim. Hajde da zamislimo da sve ovo što se dešava po EU rade Hrišćani u recimo Turskoj Iraku ...da su te države super sređene i da smo mi došli tamo na socijalu i počeli da radimo to što rade muslimani po EU pri tom ne mislim samo na silovanja.Šta bi se sa nama desilo? Granice.Sve ovo što se dešava nije problem Evrope već problem muslimana u Evropi. Zašto Evropljani na sve načine pokušavaju da smire situaciju? Zato što su slabi ili zato što znaju da će demokratiju zameniti sistem sa mnogo velikom metlom?Dali će to biti ovako ili onako rezultat će biti isti.Izranavljena ali čista i umivena Evropa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 20 sij 2016, 22:51 |
|
|
Otišla politička korektnost u klinac lijepi. Sretan joj put i puno veselja imala tamo negdje. Nije da se mene osobno ikad doticala, ali bolje da ide svojim putem. Trebe dosta zahvaliti Britancima. Oni su prije nekoliko godina okrenuli ploču/promijenili CD/ubacili novi USB stick. A Europa ih voli kopirati. Citat: Die Welt: Criminal North Africans ‘A Long-Guarded State Secret’ in Cologne
by NICK HALLETT18 Jan 2016126
Police and politicians in the German region that includes Cologne have been so scared to talk about North African migrant crime that is has effectively been a “state secret”, a prominent German newspaper has reported.
Die Welt says that crime committed by North African migrants has been especially high for years in the North Rhine-Westphalia region, but politicians have rarely spoken out on the issue.
The region includes the city of Cologne which witnessed the worst of the New Year’s Eve sex assaults three weeks ago, resulting in over 600 criminal complaints being filed so far.
Under the sub-heading “They steal, drink, harass women. For fear of fanning xenophobia, police and politicians kept silent for years on the problem of violent migrants from North Africa. Until now”, the paper exposes how political correctness has previously prevented political debate on the issue.
Last Monday, the Interior Committee of the regional parliament debated the Cologne attacks for the first time, and Lothar Hegemann, the region’s longest serving MP, called it a turning point:
“For the first time in years we can speak about crimes committed by foreigners without being called liars,” he said.
Die Welt says that a “culture of silence” grew up over the crime wave, but that silence has now ended.
Last week, the region’s Interior Minister Ralf Jäger said the perpetrators of the Cologne assaults were “almost exclusively migrants”, while police chief Dieter Schürmann said “North African-Arab men” tore the clothes from women’s bodies and “penetrated” them.
A few years ago, when one MP tried to raise the problem of immigrant violence, left-wingers from the Social Democrats, Greens and even the Pirate Party laughed at the idea. Now the Social Democrats are warning of “a highly problematic group of recently arrived immigrants from Morocco and Algeria”.
Breitbart London reported this weekend how one of Germany’s leading feminists had also criticised the silence. Alice Schwarzer said she had long known of the problem, but few felt able to speak out:
“20 years ago, a Cologne police officer said to me: ‘Alice, 70 to 80 percent of all rapes in Cologne go to the account of Turks.’ I was shocked and replied: ‘You absolutely must make it public! Even a Turk is not born as a rapist. There must be causes. What’s going on here? What can we do?’
“But the message was clear: ‘No way, that’s not politically opportune’. And it is this kind of political correctness that conceals the circumstances.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 sij 2016, 08:29 |
|
|
|
Musliman u Berlinu gurnuo ženu pod vlak i poginula. Nisu se poznavali od prije. Razlog, kao eto država mu nije mogla dati socijalni stan. Ironija je da je žena Šveđanka u Njemačkoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 sij 2016, 08:53 |
|
|
|
Njemci kažu da će njihovo ukidanje Schengen-a potrajati jako dugo. Počeli su kao Danci i Švicarci da migrantima oduzimaju novac i vrijednosti da plate svoj smještaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 sij 2016, 13:01 |
|
|
Citat: Police in Cologne are investigating a staggering 359 sexual assaults and a total of 821 complaints after a migrant mob went on the rampage in the city on New Year's Eve.
In figures released by the state government in North Rhine-Westphalia, the full extent of crimes ranging from pick pocketing to gang rape, police are investigating is laid bare in what has been dubbed a 'list of shame'.
It shows that a total of 359 sexual assaults have been reported to German police and that 659 women are recorded as having been victims of the mob.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 sij 2016, 13:16 |
|
|
Citat: Cologne sex attacks: Is Germany's attitude to migrants changing?
21 January 2016 Last updated at 23:09 GMT
Gas pistols, pepper spray and other items used in self-defence are in high demand in Germany, following the sexual assaults in Cologne and other parts of the country on New Year's Eve.
The revelation that migrants from north Africa were behind many of the attacks has caused consternation in a country which, since the atrocities of Nazism, has been largely sensitive to t he plight of minorities and about the use of weapons.
Europe editor Katya Adler reports from Berlin on the changing mood in Germany.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 89 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|