|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 12:39 |
|
|
Nece jos dugo, desnica jaca na sve strane Europe, AFD dolazi na vlast uskoro.
A onda krece kmeka heljp islam dzenosajd.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 13:48 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Nece jos dugo, desnica jaca na sve strane Europe, AFD dolazi na vlast uskoro.
A onda krece kmeka heljp islam dzenosajd. Dzaba sto desnica jaca kad Njemci izumiru. Pokaj se, klekni na koljena i necu uprijeti prstom u tebe kad naši zavladaju
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 15:59 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1943 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Tu se radi o prvorazrednom trolanju. Ulica u kojoj su postavljeni ti ukrasi se zove Freßgasse, što u doslovnom prijevodu znači "Uličica/prilaz žderanja". I još onda kažu da Nijemci nemaju smisla za humor
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic_is_back
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 16:04 |
|
|
Evidentno o kakvoj se ulici radi. Ulici razvrata, zderacine i jebanja. Siguran sam da bi Muhamed bio ponosan, posto su mu to bile najvece vrline
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 17:29 |
|
|
Na Times Squareu teravija klanjana.
Ne znam fakat čemu se nadaju ovi naši šumnjaci i kamenjarci, kad nastupi novi poredak dobro ćemo popričati s njima.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 18:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Na Times Squareu teravija klanjana.
Ne znam fakat čemu se nadaju ovi naši šumnjaci i kamenjarci, kad nastupi novi poredak dobro ćemo popričati s njima. Nazalost to nije proces koji ce se desiti preko noci, zapravo on se vec desava i trajat ce, tako da ćemo biti uskraćeni za reakciju zbunjenosti i šoka na njovom licu, jer ce vec biti naviknuti na stanje i prilagoti se njemu. To mi je nekako zao
|
|
Vrh |
|
|
Jahač apokalipse
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 18:20 |
|
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Na Times Squareu teravija klanjana.
Ne znam fakat čemu se nadaju ovi naši šumnjaci i kamenjarci, kad nastupi novi poredak dobro ćemo popričati s njima. Nazalost to nije proces koji ce se desiti preko noci, zapravo on se vec desava i trajat ce, tako da ćemo biti uskraćeni za reakciju zbunjenosti i šoka na njovom licu, jer ce vec biti naviknuti na stanje i prilagoti se njemu. To mi je nekako zao Proces se može preokrenuti. Evo u Hrvatskoj je do 2011. rastao broj muslimana, da bi nakon toga počeo opadati.
_________________ Smrt, glad, bolest i rat=jahači apokalipse
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 18:36 |
|
|
Jahač apokalipse je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nazalost to nije proces koji ce se desiti preko noci, zapravo on se vec desava i trajat ce, tako da ćemo biti uskraćeni za reakciju zbunjenosti i šoka na njovom licu, jer ce vec biti naviknuti na stanje i prilagoti se njemu. To mi je nekako zao Proces se može preokrenuti. Evo u Hrvatskoj je do 2011. rastao broj muslimana, da bi nakon toga počeo opadati. Isto tako i u BiH I Srbiji. Kad muslimani ojačaju na zapadu,mi puštamo Srbe zvane "penicilin za turke i dahije" da dovrše posao.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 19:06 |
|
|
Ne znam fakat čemu se nadaju ovi naši šumnjaci i kamenjarci, kad nastupi novi poredak dobro ćemo popričati s njima. Siguran sam da hoćete.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 19:21 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ne znam fakat čemu se nadaju ovi naši šumnjaci i kamenjarci, kad nastupi novi poredak dobro ćemo popričati s njima. Kad nastupi novi poredak bićete u Anadoliji.Moćete pričat sa kozama i ovcama.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 19:25 |
|
|
Nema ni tri cetiri mjeseca da su slavili pokolj Zidova i prognozirali pogrom Izraela "kad se muslimani sloze".
Meni je njih malo i zao, toliko cekaju a nikada docekati.
Kad krene osveta Europljana, bjezace nece stici ni plakati. Jucer Portugal, sutra Njemacka.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:04 |
|
|
Ne znam fakat čemu se nadaju ovi naši šumnjaci i kamenjarci, kad nastupi novi poredak dobro ćemo popričati s njima. Ukinu socijalu, za 5 dana glad. I ono bi pravilo poredak
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:12 |
|
|
Šta će ti pakistanci i somalijci. To kao sad nedavno kad je onaj hodža iz londona izjavio da je više muslimana u engleskoj nego velšana u velsu i kao da ajmo svi preselit tamo i imamo svoju državu. Da sam mogo bi mu odgovorio i šta bi onda? Migrirali svi iz Velsa nazad u Engelsku ko iz vukojebina iz kojih su dopuzali.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:12 |
|
|
MiB je napisao/la: Haram je napisao/la: Karabaja, nerado prekidam medjusobna podjebavanja ali sta ocekujes kad otvoris ovako provokativnu temu? Cak se za nju i nisu zalijepili "kandidati" na koje mozda i ciljas, vec je MiB jedan od najnormalnijih ljudi po pitanju relacije Bosnjaci-Hrvati. Eto ti koji živiš vani možeš potvrditi da druga / treća generacija doseljenika iz muslimanskih zemalja jede svinjetinu i loče alkohol, ubiše se drogama, razvode se, u prosjeku imaju dvoje djece itd. Šta im bude kad odu tamo, ovdje se to dešava odmalena.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Bravo za Frankfurt!
Navodno ce primjer slijediti i Keln a vjerojatno i drugi gradovi. Bravo za Njemačku!
Ono što je bitno naglasiti je da riječ bravo nema isto značenje na hrvatskom i muslimanskom.
Karabaja u isto vrijeme na drugoj temi:
Karabaja je napisao/la: Svi znaju, i Rusija i Kina i Africke zemlje i islamski svijet, da su najveci problem bijeli evropljani, oni koji su najvise zla nanijeli i kao takvi bit ce istrebljeni.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:35 |
|
|
Uskoro teravija na Trgu bana Jelacica I Knez Mihajlovoj.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:37 |
|
|
Islamist i takijaš Karabaja također optužuje Dudua da je rasist dok najavljuje istrebljenje Bijelih Europljana kojima i sam pripada ali kao Bijeli Europski musliman.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Uskoro teravija na Trgu bana Jelacica I Knez Mihajlovoj.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 20:50 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Uskoro teravija na Trgu bana Jelacica I Knez Mihajlovoj. Na 1,5 km od Baščaršije ulica Draže Mihajlovića,a ovaj sanja teravije u ZG i BG.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 11 ožu 2024, 21:16 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Islamist i takijaš Karabaja također optužuje Dudua da je rasist dok najavljuje istrebljenje Bijelih Europljana kojima i sam pripada ali kao Bijeli Europski musliman. Ne pripadamo ni ja ni ti. Mozda ti mislis da pripadas ali grijesis. Zna se na koga mislim
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 01:30 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Uskoro teravija na Trgu bana Jelacica I Knez Mihajlovoj. Hoćete popričat s nama kad dođete?
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 17:52 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Jahač apokalipse je napisao/la: Proces se može preokrenuti. Evo u Hrvatskoj je do 2011. rastao broj muslimana, da bi nakon toga počeo opadati.
Isto tako i u BiH I Srbiji. Kad muslimani ojačaju na zapadu,mi puštamo Srbe zvane "penicilin za turke i dahije" da dovrše posao. A vi nećete da prčjate ruke ?
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 17:54 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Nema ni tri cetiri mjeseca da su slavili pokolj Zidova i prognozirali pogrom Izraela "kad se muslimani sloze".
Meni je njih malo i zao, toliko cekaju a nikada docekati.
Kad krene osveta Europljana, bjezace nece stici ni plakati. Jucer Portugal, sutra Njemacka. Kad Nemcu prekipi , onda bolje da skaču pod voz . A prekipeće kad ta , pa čak i najliberalnijima . Proradiće im instikt za preživljavanje .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 20:19 |
|
|
Sta cete vi, Bosnje i Hrvati, kad muslimani izrovare Nemacku i Britaniju k'o svinje avliju? A SAD se povuku u samoizolaciju? Ostacete sirak tuzni bez igde ikoga, jedna slamka medju vihorove.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka ukrašava gradove povodom Ramazana! Postano: 12 ožu 2024, 20:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sta cete vi, Bosnje i Hrvati, kad muslimani izrovare Nemacku i Britaniju k'o svinje avliju? A SAD se povuku u samoizolaciju? Ostacete sirak tuzni bez igde ikoga, jedna slamka medju vihorove. Kako si naivan Aleksije, ne znaš da mi u svakom ratu dva puta pobijedimo.
1035 of 2558 - 40.46%
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|