|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 26 svi 2015, 11:21 |
|
|
|
Pozdrav našim poljskim prijateljima...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 16 sij 2016, 15:34 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2333 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 vel 2026, 22:37 |
|
|
Citat: Velika akcija u Poljskoj: ukrcali migrante iz muslimanskih država u vojni avion i prisilno ih odvezli natrag u Aziju! Citat: Vlasti naglašavaju da su svi oni "narušili poljski pravni poredak", bez detaljnog navođenja pojedinačnih prekršaja ili kaznenih djela, što je uobičajeno kod ovakvih sažetih komunikacija.
Akcija je provedena 3. veljače 2026., uz logističku potporu 33. baze transportnog zrakoplovstva – deportirani su avionom iz Poljske u Pakistan, u operaciji koju je planirao i organizirao Odjel za strance pri Glavnom zapovjedništvu Granične straže.
Na terenu su je osiguravali specijalni timovi za osiguravanje operacija, a dodatne detalje o letu, ruti i točnoj lokaciji slijetanja u Pakistanu službe ne otkrivaju zbog sigurnosnih i operativnih razloga. Citat: Kritičari navode da Poljska namjerno cilja muslimane, navodeći da ta država EU-a smatra da se oni ne mogu uklopiti u poljsko dominantno katoličko društvo. Citat: Poruka Varšave: ‘Nulta tolerancija‘
Poljski ministar unutarnjih poslova Marcin Kierwiński operaciju je javno pohvalio, naglasivši da je riječ o "još jednoj deportacijskoj akciji Straže" i poruci "nulte tolerancije" prema strancima koji krše zakon.
Podsjetio je na to da je 2025. godine zrakoplovima prisilno udaljeno gotovo 900 stranaca u treće zemlje, čime se ovakav let s 25 Pakistanaca uklapa u širi, sustavno vođen režim prisilnih povrataka. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ju-1537099
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 vel 2026, 22:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 vel 2026, 22:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 vel 2026, 23:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29272 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Svaka cast Ne možeš tako protiv svojih. Kazniće te Allah. E moj Ummete
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 11 vel 2026, 23:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Svaka cast Ne možeš tako protiv svojih. Kazniće te Allah. E moj Ummete Nemam nista protiv Poljaka. Okupiran narod kao i mi. Imaju potpuno pravo da deportuju svakok ko nijenlrgalno u njihovoj zemlji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 vel 2026, 00:03 |
|
|
Mi nemamo koga deportirat iz RH, jer jednostavno nemamo transportni aviona od kad smo umirovili 2 Antonova. Jedino da im platimo čarter 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 vel 2026, 00:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne možeš tako protiv svojih. Kazniće te Allah.
E moj Ummete
Nemam nista protiv Poljaka. Okupiran narod kao i mi. Imaju potpuno pravo da deportuju svakok ko nijenlrgalno u njihovoj zemlji. Od koga su to Poljaci okupirani?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 vel 2026, 04:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nemam nista protiv Poljaka. Okupiran narod kao i mi. Imaju potpuno pravo da deportuju svakok ko nijenlrgalno u njihovoj zemlji. Od koga su to Poljaci okupirani? Gdje baš ti postaviš takvo pitanje? Mogu biti slobodni tek kad ih Putin oslobodi.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Poljska Postano: 12 vel 2026, 08:17 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Od koga su to Poljaci okupirani?
Gdje baš ti postaviš takvo pitanje? Mogu biti slobodni tek kad ih Putin oslobodi. Ono jest da su preplavljeni Ukrajincima, možda misliš na to? Realno svaki Poljak mrzi i prezire Ukrajince i želi da ih potjera nazad. Zašto, nemam pojma. Valjda zato što su ih dobro upoznali. Ali tebe to ne tangira. Tebi je to daleko a Drina i kolona za Srebrenicu tako blizu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|