|
|
Stranica: 316/324.
|
[ 8082 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:07 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne moras podrzavati Iran i Hezbolah, ko kaze da moras, ali ne moras biti ni globohomo kujica.
Uostalom nebitno je koga podrzavas ti ili ja, i ja navijam prije za izraelce nego za hamas, ali sam isto tako svjestan da je Al Qaida, ISIL i "pobunjenici u Siriji" klasicna proxy izraelska vojska, korisne budale.
Uostalom, kako je moguce da strasni Izrael, koji srusi Siriju, likvidira Hezbolahov casnicki kadar pejdzerima, dakle sposobni za sve, da taj mocni Izrael "nije imao pojma" da Hamas planira 7. listopad.
U pamet se. Nene, stani malo, pojasni, jesmi li i mi sotonisti, je li Trump sotonist? Na kraju on je najveći podržavatelj Izraela? To su prava pitanja. Koga briga hoće li u Siriji vladati Kurta ili Murta.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:11 |
|
|
Džabe ti bombarder toj dvojici objašnjavati, to su dvije nepopravljive hdz botine.
Gospodi europejcima je sve šareno i super i cool. Europa je najbolja i najoametnija, ruze cvjetaju, Rusi su benzinska stanica koja ima drzavu , kinezi su mali zuti koji prave jeftine plasticarije a Iran je grupa zatucanih mula.
Oni zive u medijskom mjehuricu i ne zele progledati
Tesko je otrijeznit se i pogledat istinu u oci, da je europa propala ko kauc, da smo stari i slavi, politicke elite su nam nesposobne korumpriane i potrci deep state preko bare.
Kad ih najdraza hambasada šutne i okrene se aziji , a to dolazi uskoro bit ce kmeke do neba
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:12 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: ali sam isto tako svjestan da je Al Qaida, ISIL i "pobunjenici u Siriji" klasicna proxy izraelska vojska, korisne budale.
Da, a usputno Katar je ogledni primjer suvremene demokracije i bori se za mir u svijetu, bave se ekologijom i turizmom. Ne bi im nikad palo na pamet da podmićuju ili oforme neku proxy vojsku kako bi provukli svoj plinovod kud im treba ili barem do njihovog MB salafiste Erdogana.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:12 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: De malo kategoriziraj tko su sotonisti a tko nisu, ja sam to ovako razumio:
Jesu sotonisti: Vatikan, SAD, EU (uključujući i Hrvatsku)...
Nisu sotonisti: Iran (i Hezbolah), Rusija, Sjeverna Koreja... Cim ti nisi sposoban razluciti razliku izmedju oligarhije i pojedinih drzava, dzaba ja tebi bilo sto pisem. USA ce sada imati predsjednika koji je antiprotivan, neprijatelj je globosotonizma. Zato i postoji ili je postojala u prvom njegovom mandatu, deep state, ili ces me uvjeravati da je i to teorija urote i da je sve transparentno a Trump ludjak koji prica bedastoce. Nije USA kao drzava, nisu Zidovi kao narod, to su osnove koje moras nauciti. Je li Trump glavni i najotvoreniji podržavatelj Izraela? Je li onda taj globohomosotonizam nešto protiv čega se bori Izrael?
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:15 |
|
|
Opet ne kuzis, nije Izrael kao drzava, nisu Zidovi kao narod. Uostalom medju Zidovima postoji jak pokret anticionista, niti su svi Zidovi isti, niti su svi oni Zidovi uostalom.
Moras malo proniknuti medju redove, ne samo citati i doslovno shvatati sve ono sto ti neko prezentira. Upotrijebis mozak, malo logiku ukljucis i sve bude jasno.
Ne znam jesi li ti sotonista, sluga jesi cim tako razsmisljas, a Hrvati kao Hrvati, imaju ili imamo lijepu tradiciju sluganstva i *********, pa smo kao takvi i vjerni sluge u vecini. Trebaju tenkovi za Kijev, mi cemo ostati bez tenkova, nove cemo dobiti za pet godina? nema frke, evo dajemo. Treba financirati nakaradu koju EU zahtjeva da financiramo? nema frke, evo. Unisticemo i svoje seljake i svoje gospodarstvo, ako gospodar to zahtjeva. Bolje kupovati gospodareve svinje, nego uzgajati svoje.
Ako nas gospodar pogladi po glavi, niko sretniji od nas.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja preksinoć bio na Adventu u Zagrebu. Ne znam je li se ikad u Zagrebu i Hrvatskoj bolje živjelo. Turizam nikad jači. BDP nikad veći, i u odnosu na druge. Ljudi se vraćaju, davno iseljeni Hrvati se vraćaju, neki i doseljavaju. Neki dolaze raditi. Demografske mjere su donesene dobre, vidjet ćemo kako će funkcionirat. Za Hrvate u BiH situacija odavno nije bila bolja, valjda od 1945. I ajmo mijenjat jer su Lasica i CB paranoici, imate proxy države Irana i Rusije, nisu nešto. Bolje bit američki proxy (ili kujica kako kažete).
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:17 |
|
|
dudu je napisao/la: Ali to već ima veze s karakterom čovjeka, jedni su ovakvi, drugima su svi drugi krivi, ne znaš preuzeti odgovornost za sebe i svoje bliže pa automatski cijeli svijet tako promatraš. Čuli za Kazare, ili knjigu o njima i nema dalje, oni su glavne baje u svemiru
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:17 |
|
|
daramo je napisao/la: Turska prosvjeduje protiv ulaska izraelske vojske u Siriju, tko o čemu kurva o poštenju. Erdogan mislio biti glavni i jedini faktor u Siriji, neće moći. Bas tako. Kakvo god obrazlozenje imali Turci zasto su u Siriji mogu imati i Izraelci
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76130 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako mi hoćemo veliku Hrvatsku, u čemu je problem sa proširenim Izraelom?
Ovaj se sekira da će Izrael porasti sa veličine Slovenije za još jedan Glamoč ili maksimalno Istru.
Da bar.
U vrijeme kada Turska uzima milijunski Allepo.
E baš sam se nasekirao za teritorijalni kontinuitet Kalifata.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: dudu je napisao/la: Ali to već ima veze s karakterom čovjeka, jedni su ovakvi, drugima su svi drugi krivi, ne znaš preuzeti odgovornost za sebe i svoje bliže pa automatski cijeli svijet tako promatraš. Čuli za Kazare, ili knjigu o njima i nema dalje, oni su glavne baje u svemiru I sve znaju ali preporučuju sukob s njima, nas 4 milijuna, Englezi, Francuzi, Germani su glupi, mi im se trebamo suprotstavit. Kako god bilo, mi smo premali da mijenjamo svjetski poredak. Naše je da budemo kojnušari, kujice, kako god hoćete. Ono što je bitno je da ovaj put smo na pravoj strani.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:19 |
|
|
dudu je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Zidovi unistavaju Europu, gospoda Hazari, njihova uloga u Ukrajini nije niti malo slucajna, niti je slucajno "predsjednik" Zelenski Zidov, niti su slucajno Kolomojski i ostali oligarsi, gospodari Ukrajine.
Hazarija je tamo bila, oni ni ne skrivaju da je zele obnoviti, ovi sto se ljute kad im kazes da su Hazari. Ashkenazi.
U isto vrijeme ih to vrijedja, i u isto vrijeme u izraelskim novinama, tv stanicama i javnim tribinama, ashkenazi propovijedaju o obnovi hazarskog carstva na prosotirma Ukrajine i sjevernog Kavkaza.
Najlakse je reci ti mrzis Zidove ti si antisemit i to je teorija urote. Uobicajena obrana globosotonista od istine, sve sto nije na CNN i BBC, jeste teorija urote. Uskoro ce teorija urote biti i da je Julani bio lider Al Qaide, on je sad demokratski predsjednik.
Otvorite oci i oslobodite mozak, vi zatupljeni, mislite svojom glavom a manje citajte i slusajte soroscad. Lazu vas.
Unistavaju Europu, nije to nista novo, demokrscanska Europa njima smeta vec stotinama godina. Kako ce je bolje unistiti nego naseljavanjem milijuna tamnoputih muslimana u nju. Sve je to iz jedne centrale dirigirano, preko poslusnika Merkel i slicnih, Europom gospodare njihove sluge. Ko nije sluga, "demokratski" ga uklone. Dovoljno da CNN kaze kako pobjednik prvog kruga izbora u Rumunjskoj "ima sumnjive financije" i otkazuju se izbori. A vi tupavci vjerujete svemu sto vam CNN kaze, jebem vas glupe. Danas je Rusija babaroga, prije je bila SSSR, pa muslimani, uvijek je netko babaroga kojom vas plase dok vam mozak piju ko vrane. Jeste toliko retardirani da ne znate sabrati dva i dva i misliti svojom glavom. Naravno da ce svakoga ko im nije poslusan, proglasiti proruskim placenikom, pa jebeni Cavara je "proruski placenik" i na americkoj je crnoj listi, a Julani vise nije. Jeste li glupi. Pa nije Europa neka bespomoćna mlada pa ne može naprimjer odbiti migrante, staviti vojsku i mornaricu na granice pa nije da se u Europu možeš samo tako ušetati. Problem treba tražiti u nama, samom sebi, a ne upirati uokolo prstom u druge. Ali to već ima veze s karakterom čovjeka, jedni su ovakvi, drugima su svi drugi krivi, ne znaš preuzeti odgovornost za sebe i svoje bliže pa automatski cijeli svijet tako promatraš. Europa je upravo to, bespomočni tuljan kojeg zatuče po glavi svaka šuša Rusi nam se smiju ko kretenima, prodaju preko Grka i Indijaca naftu po visestruko vecoj cjeni. Europa nema niti vojni niti politicki niti demografski utjecaj kao nekada. Njemacka je upravo implodirala pod teretom visokih energenata, a europski dio nato saveza se pokazao kao *** od ove. Rusija s 5x manje stanovnika ima jacu vojnu industriju od ostatka Europe. Dok smo u hladnom ratu bili nekakav globalni faktor, sada to vise uopce nismo. Tehnoloski smo propustili zadnjih 30 godina inovacija, nemamo ni jaku vojsku ostaje samo visok zivotni standard kao zadnji odraz nekadasnje moci. Sto se prije ljudi otrijezne i shvate gdje smo, to cemo prije krenut naprijed
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:22 |
|
|
Europa je obicna ***, ali kuzim ja Plenkijeve botine, vole zivjeti u balunu od sapunice.
Dok mu hapse ministra jednog za drugim, dok traje sveopca pljacka gradjana, oni botuju o nikad boljem zivotu i Rusiji koja propada po 17. put u zadnje dvije i pol godine.
Samo ostaje nejasno zasto se ta prebogata i prejaka Hrvatska, plasi te 17. puta propale i porazene Rusije, i da ce doci na Balkan. Kako to kako to.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Opet ne kuzis, nije Izrael kao drzava, nisu Zidovi kao narod. Uostalom medju Zidovima postoji jak pokret anticionista, niti su svi Zidovi isti, niti su svi oni Zidovi uostalom.
Moras malo proniknuti medju redove, ne samo citati i doslovno shvatati sve ono sto ti neko prezentira. Upotrijebis mozak, malo logiku ukljucis i sve bude jasno.
Ne znam jesi li ti sotonista, sluga jesi cim tako razsmisljas, a Hrvati kao Hrvati, imaju ili imamo lijepu tradiciju sluganstva i *********, pa smo kao takvi i vjerni sluge u vecini. Trebaju tenkovi za Kijev, mi cemo ostati bez tenkova, nove cemo dobiti za pet godina? nema frke, evo dajemo. Treba financirati nakaradu koju EU zahtjeva da financiramo? nema frke, evo. Unisticemo i svoje seljake i svoje gospodarstvo, ako gospodar to zahtjeva. Bolje kupovati gospodareve svinje, nego uzgajati svoje.
Ako nas gospodar pogladi po glavi, niko sretniji od nas. Odgovori mi je li Trump sotonist ili nije? Je li Netanyahu sotonist ili nije? To su direktna i jasno defnirana pitanja, nema "nisu svi isti" ni "duboka država" ni "okultna oligarhija" ni druge poštapalice kojima mentalno prikraćeni sebi krpaju rupe u logici.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
|
weasel je napisao/la: Sto se prije ljudi otrijezne i shvate gdje smo, to cemo prije krenut naprijed Kako se ide naprijed?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ako mi hoćemo veliku Hrvatsku, u čemu je problem sa proširenim Izraelom?
Ovaj se sekira da će Izrael porasti sa veličine Slovenije za još jedan Glamoč ili maksimalno Istru.
Da bar.
U vrijeme kada Turska uzima milijunski Allepo.
E baš sam se nasekirao za teritorijalni kontinuitet Kalifata. Zato sto isti koji drukaju za veliki apartheid Izrael lupaju tebe i tvoje po glavi kad samo pisneš da hoces prava Hrvata u Federaciji a kamo li da pomislis na Hrvatski entitet ( druga stvar sto ga sad necemo jel smo bacili oko na cjelu federaciju) Iste silnice koje guraju njihov bjesomucni ekspanzionizam guraju Hrvate u status nacionalne manjine. Kina i Rusija ti nikad nisu nametnuli petriceve i berijeve amandmane pa burjum
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:25 |
|
|
Da, velika Hrvatska, dok je ukrajincu dopusteno da se dernja Slava Ukrajini, tebe kaznjava u tvojoj zemlji ako viknes za dom spremni. Prosjecno inteligentan covjek bi se makar zapitao pa zasto je to tako.
Botuju za onoga ko im je sunarodnjacima ukinuo sva prava u BiH, mene bi sramota bilo ako nista.
|
|
Vrh |
|
|
kekoss
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:26 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Buuu uvrijedio mi je Papu, sotonista, buuu. De malo kategoriziraj tko su sotonisti a tko nisu, ja sam to ovako razumio: Jesu sotonisti: Vatikan, SAD, EU (uključujući i Hrvatsku)... Nisu sotonisti: Iran (i Hezbolah), Rusija, Sjeverna Koreja... Nisi gledao otvaranje Olimpijskih igara u Parizu? Ako poslije toga i onoga u što liči Eurosong nekome više treba objašnjavati da je sotonizam sveprisutan onda je taj stvarno ograničen u glavi ili slijep pored zdravih očiju. Isto tako ako neko misli da su to slučajnosti ili da se nekakav redatelj zaigrao pa eto slučajno u koreografiji uvrijedio kršćane. Jedini koji je službeno reagirao je Iran. https://narod.hr/hrvatska/iran-pozvao-f ... -plenkovic Bergoglio zašutio i tek poslije par dana nekakva blaga izjavica bez osude. Zašto se Izrael borio za rušenje Assada ako po ovim sad bombardiranjima ispada da je došla puno opasnija opcija? Iskreno drago mi je da tim islamistima neće ostati dobra oružja, ali interesi su tu neki drugi, a ne samo ovi koji se na prvu čine.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Čuli za Kazare, ili knjigu o njima i nema dalje, oni su glavne baje u svemiru I sve znaju ali preporučuju sukob s njima, nas 4 milijuna, Englezi, Francuzi, Germani su glupi, mi im se trebamo suprotstavit. Kako god bilo, mi smo premali da mijenjamo svjetski poredak. Naše je da budemo *********-sari, kujice, kako god hoćete. Ono što je bitno je da ovaj put smo na pravoj strani. Na pravoj smo strani… Nema prave strane nego samo pobjednika i brutalne sile A sta junuze ako amerika popuši i Kina/Rusija pobjede pa se trenutni poredak okrene naopacke? Pa trenutna Republika Hrvatska prode kao sto je NDH prosla kad je Švabo propo? A Srbi iskoriste priliku i naplate se za sve ********* ? Hrvatska nije u centralnoj americi da nam je USA pod nosom, mi smo u euroaziji zajedno s Rusima i Kinezima i to nikad ne smijemo smetnut s uma. Kad se trese svjetski poredak mali narodi nestaju i gube drzave da se nitko ni ne podrigne
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:31 |
|
|
weasel je napisao/la: A sta junuze ako amerika popuši i Kina/Rusija pobjede pa se trenutni poredak okrene naopacke?
Pa trenutna Republika Hrvatska prode kao sto je NDH prosla kad je Švabo propo?
A Srbi iskoriste priliku i naplate se za sve ********* ? Za takav govor je već koncem 1991. bilo prekasno.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23931 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sve je to isti klinac. Ne znam sto se lozite. Navijam za ravnotezu svjetskih sila - onda je malim dobro. A mi smo teska nebitnost u svjetskim odnosima. Iako mislim da ono me jedan Vladimir, Ivan, Tatjana smatraju ravnopravnijim sebi nego John, Jack ili Jessica. Iako naravno ne vjerujem nikome i ne bih pravio eksperimente s Rusima u tom smislu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:34 |
|
|
Ravnoteza, slazem se, niti je Moskva dobro, niti je Iran dobro, Kinezi jos manje, ali ravnoteza. Zasto i po cemu ova oligarhija sa zapada ima pravo vladati cijelom planetom, po kojem zakonu prirode, morala.
Ono sto su sotonisti zamislili, jedna valuta jedna vlada jedan narod bez identiteta, tome ja ne zelim pripadati. Ko zeli, ravno mu polje.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:35 |
|
|
lider30 je napisao/la: Sve je to isti klinac. Ne znam sto se lozite. Navijam za ravnotezu svjetskih sila - onda je malim dobro. A mi smo teska nebitnost u svjetskim odnosima. Iako mislim da ono me jedan Vladimir, Ivan, Tatjana smatraju ravnopravnijim sebi nego John, Jack ili Jessica. Iako naravno ne vjerujem nikome i ne bih pravio eksperimente s Rusima u tom smislu. Jedina strana koja nas treba zanimati je naša. Nema drukanja za nikoga.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:36 |
|
|
lider30 je napisao/la: Sve je to isti klinac. Ne znam sto se lozite. Navijam za ravnotezu svjetskih sila - onda je malim dobro. A mi smo teska nebitnost u svjetskim odnosima.
Iako mislim da ono me jedan Vladimir, Ivan, Tatjana smatraju ravnopravnijim sebi nego John, Jack ili Jessica. Rusi su takva *** od ljudi da nemaju osjećaja ni za svoje, a kamo li za druge. Ne govorim o ratu, nego recimo mirnodopske situacije, samo je Rusima normalno da se uz otmičare pobije i taoce. Tako da u nekoj životnoj situaciji, puno je veća šansa da će te zajebati Vladimir, Ivan i Tatjana, nego John, Jack ili Jessica. Ili misliš da te Rusi neće zajebati zato što vjeruju u slavensko bratstvo?
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:36 |
|
|
dudu je napisao/la: Salivator je napisao/la: Čejeni dolaze!
Bugojno je naš Damask. Za razliku od autohtonih iz Damaska, mi Bugojno ne zaboravljamo.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 10 pro 2024, 14:37 |
|
|
horus je napisao/la: lider30 je napisao/la: Sve je to isti klinac. Ne znam sto se lozite. Navijam za ravnotezu svjetskih sila - onda je malim dobro. A mi smo teska nebitnost u svjetskim odnosima. Iako mislim da ono me jedan Vladimir, Ivan, Tatjana smatraju ravnopravnijim sebi nego John, Jack ili Jessica. Iako naravno ne vjerujem nikome i ne bih pravio eksperimente s Rusima u tom smislu. Jedina strana koja nas treba zanimati je naša. Nema drukanja za nikoga.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|