|
|
Stranica: 333/333.
|
[ 8317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 19:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nisam ja išao u Uniju nego je ona došla k meni, u moj rodni grad i zemlju. Ja sam glasao protiv nje na referndumu i uvijek dižam glas protiv nje kad mogu za što sam mnogo puta napadan od sunarodnjaka da sam jugoslaven, četnik i u zadnje vrijeme rusofil. Moja savjest je čista.
Jos nisam cuo za tebe na vjestima, znaci da ne radis dovoljno, ne van svoje zone komfora. Ako ti je obecano carstvo nebesko, cega se zemaljskog bojis? Zašto se ti konačno ne razeneš pa tako stekneš svoje 72 djevičanske deve kako ti je obećao muhamed?
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 21:32 |
|
|
Snažne eksplozije potresle su grad Daraa na jugu Sirije nakon napada izraelskog ratnog zrakoplovstva. Prijavljena su najmanje 2 vala zračnih napada na vojnu bazu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 21:51 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Snažne eksplozije potresle su grad Daraa na jugu Sirije nakon napada izraelskog ratnog zrakoplovstva. Prijavljena su najmanje 2 vala zračnih napada na vojnu bazu Ide država za Druze!!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 22:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nakon genocida nad Alavitima i kršćanima, Izrael iznio plan za preseljenje islamista iz Gaze u islamističku Siriju. Moram reći najbolji plan do sada.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 22:21 |
|
|
Odličan plan. Palestinci u Siriju. Država Druza između Izraela i Sirije pod Izraelskom zaštitom. Još nekako istjerat muslimanske okupatore iz Libanona i vratit zemlju kršćanima i mirna bosna.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 22:21 |
|
|
daramo je napisao/la: Nakon genocida nad Alavitima i kršćanima, Izrael iznio plan za preseljenje islamista iz Gaze u islamističku Siriju. Moram reći najbolji plan do sada. kako li su suniti glupi, to svijet nije vidio. osim što su zli naravno
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 22:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ozbiljan sukob Sirije i Libanona. Do sada šehidilo pet sirijskih vojnika nakon napada isilovaca na teritorij Libanona. Raketiranje naselja s obje strane granice, Libanon traži novčanu pomoć od Zapada za svoju vojsku.
U isto vrijeme Izrael bombardira jug Sirije s ciljem potpune demilitarizacije južno od Damaska.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 17 ožu 2025, 23:07 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Odličan plan. Palestinci u Siriju. Država Druza između Izraela i Sirije pod Izraelskom zaštitom. Još nekako istjerat muslimanske okupatore iz Libanona i vratit zemlju kršćanima i mirna bosna. Palestinci sami za sebe ionako kažu da pripadaju Siriji. Vratiti u domovinu 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 18 ožu 2025, 15:04 |
|
|
Kad jedan yutarnji piše o etničkom čišćenju u Siriji onda znaš kakvo je stanje. Jezivi zločini u Siriji, stotine je žrtava, kolaju uznemirujuće snimke: ‘Dolazimo s mačem i okusom smrti‘ Citat: Patrijarh obitelji Kalil pogubljen je 7. ožujka u selu al-Sanobar u guvernatu Latakiji na sjeverozapadu Sirije. Pogubljen je nakon što su u selo došle snage koje podržavaju aktualnu sirijsku islamističku vladu koju predvodi predsjednik Ahmed Husein al-Šara. U selo su došle kako bi se obračunale s ljudima koji su ostali lojalni Bašaru al-Asad, diktatoru koji je desetljećima vladao Sirijom. Osim patrijarha, pogubljen je i njegov sin, a njihova su trupla "izložena" na trijemu njihove kuće.
Maskirani borac snimio je vidio svog šepurenja po domu pogubljenog dvojca. Dok je paradirao, pjevao je "etničko čišćenje, etničko čišćenje". Video je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Facebook koji prati 28 tisuća korisnika.
Slični su se incidenti ranije u ožujku dogodili u alavitskim zajednicama na zapadu Sirije. CNN je istražio incidente koji su se dogodili u selu al-Sanobar, mjestu u kojem živi nekoliko tisuća Alavita. Njegova je istraga pokazala da su snage koje podržavaju sirijske vlasti pogubile nenaoružane seljane. Njihovi su domovi orobljeni i zapaljeni, a narod vrijeđan. Tijela pogubljenih bačena su u dvije masovne grobnice.
CNN piše da su u selu al-Sanobar ubijene najmanje 84 osobe. Lokalno stanovništvo kaže da je ubijeno preko 200 osoba, uglavnom muškaraca.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 18 ožu 2025, 15:08 |
|
|
Još jedan genocid financiran od Njemačke i uz podršku EU
Za ovo nema prosvjeda.
|
|
Vrh |
|
 |
shodan
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 18 ožu 2025, 15:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Još jedan genocid financiran od Njemačke i uz podršku EU
Za ovo nema prosvjeda. P.U.M.B. Too drugi nego religija mira. 
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 20 ožu 2025, 18:39 |
|
|
gargan je napisao/la: Hvala EU - hvala liberalnim zločincima
sve će im doći na naplatu, islam i komunizam će biti pometeni sa lica zemlje, jednom za svagdan.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 30 ožu 2025, 10:55 |
|
|
https://streamable.com/1pbdt7Situacija u ruskoj vojnoj bazi Hmeimim u Siriji, gde je spašeno nekoliko tisuća kršćana i alavita. Rusija pokušava svakodnevno svih nahranit i pružit medicinsku njegu i sve ostale životne potrepštine. EU ih potpuno ignorira i financira islamisite od kojih su pobjegli i od kojih se skrivaju. Vratit se doma ne mogu. Budućnost im neizvjesna.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 30 ožu 2025, 14:32 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: https://streamable.com/1pbdt7
Situacija u ruskoj vojnoj bazi Hmeimim u Siriji, gde je spašeno nekoliko tisuća kršćana i alavita. Rusija pokušava svakodnevno svih nahranit i pružit medicinsku njegu i sve ostale životne potrepštine. EU ih potpuno ignorira i financira islamisite od kojih su pobjegli i od kojih se skrivaju. Vratit se doma ne mogu. Budućnost im neizvjesna. Nije mi jasno, kada su se na kraju svega postavili onako mlitavo i nisu pružali otpor - što su očekivali?
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 30 ožu 2025, 15:03 |
|
|
easycheesecake je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Nije mi jasno, kada su se na kraju svega postavili onako mlitavo i nisu pružali otpor - što su očekivali?
I jos imali izvrsnu obrambenu situaciju, jer je Latakija od ostatka Sirije odvojena gorama . Likovi se gotovo neometano zaletavali neoklopljenim terencima po cestama, umjesto da su im postavili "tisuću" zasjeda?!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 30 ožu 2025, 15:42 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: https://streamable.com/1pbdt7
Situacija u ruskoj vojnoj bazi Hmeimim u Siriji, gde je spašeno nekoliko tisuća kršćana i alavita. Rusija pokušava svakodnevno svih nahranit i pružit medicinsku njegu i sve ostale životne potrepštine. EU ih potpuno ignorira i financira islamisite od kojih su pobjegli i od kojih se skrivaju. Vratit se doma ne mogu. Budućnost im neizvjesna. Nije mi jasno, kada su se na kraju svega postavili onako mlitavo i nisu pružali otpor - što su očekivali? Očekivali multietnićnu, gradžansku i demokratsku Siriju u kojoj neće biti važno tko je koje vjere i da će svi imati jednaka građanska prava kao pojedinci, bez torova i podjela.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 31 ožu 2025, 01:27 |
|
|
daramo je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Nije mi jasno, kada su se na kraju svega postavili onako mlitavo i nisu pružali otpor - što su očekivali?
Očekivali multietnićnu, gradžansku i demokratsku Siriju u kojoj neće biti važno tko je koje vjere i da će svi imati jednaka građanska prava kao pojedinci, bez torova i podjela. Popušili zapadnu propagandu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|