|
|
Stranica: 606/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:24 |
|
|
M@rin je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Koga zaboli što njih antagonizira. To nije razlog za osnivanje RAO i komadanje Ukrajine. To su srpske izlike.
Jankukoviča su mogli izabrati samo Ukrajinci jer su oni debelo većinski narod. I ako su ga odlučili srušit onda je to njihova stvar.
Ta ideja "ovog naroda je više tako da onaj drugi narod mora biti kuš bez obzira što su ilegalni postupci većinskog naroda" je ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su nekad pošle ex-YU zemlje, a BiH čak i danas  Eto vidiš progovorio si Karadžićevski a kad ja govorim da je rusko ponašanje u Ukrajini, srpsko iz Hrvatske i Bih 1/1 onda kažu, nije.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
M@rin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:27 |
|
|
|
Ukrajinsko ponašanje 2014. je preslika Miloševića 80-ih. 1/1
Rekacija Rusa na ilegalne poteze većinskog naroda u jednoj multietničkoj zemlji kao što je Ukrajina je reakcija Hrvatske u YU 1/1.
_________________ Suprotiv okultnoj oligarhiji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:28 |
|
|
|
Nisi ti baš "najoštriji nož u ladici" jel'da.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
M@rin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:31 |
|
|
Kada ostaneš bez argumenata onda se prebacuješ na noževe? 
_________________ Suprotiv okultnoj oligarhiji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:31 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
ODJEB za MTS i streljivo iz Azije....J.Kor....
Semsa i "Izdali me prijatelji, izdao me brat"...izgubila SVE SAM BITKE, al jos vodim rat.
Toliko od zapadnih „prijatelja“: Kijev sada traži oružje od Azije
Ministarstvo nacionalne odbrane Južne Koreje odbacilo je molbu Kijeva za protivvazdušno oružje zbog „principijelnog stava“, uoči virtuelnog obraćanja ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog parlamentu Seula
Ministar odbrane zemlje Suh Vuk telefonirao je u petak sa svojim ukrajinskim kolegom Aleksejem Reznikovom. Tokom razgovora, vojni šef Seula ponovio je „principijelni stav“ svoje zemlje da ne šalje smrtonosno oružje Ukrajini, preneo je list „This Week in Asia“.
„Ukrajinski ministar odbrane je zatražio oružje za protivvazdušnu odbranu, a ministar Suh je ljubazno ponovio principijelni stav južnokorejske vlade da je njena pomoć ograničena na nesmrtonosne materijale“, rekao je korejski zvaničnik.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:39 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
M@rin je napisao/la: Ukrajinsko ponašanje 2014. je preslika Miloševića 80-ih. 1/1
Rekacija Rusa na ilegalne poteze većinskog naroda u jednoj multietničkoj zemlji kao što je Ukrajina je reakcija Hrvatske u YU 1/1. XXX. Ludjacko ponasanje, tko slon u staklari....udri, lomi, krsi, tko ga hebe.... daj da sto vise popljackam i duze vladam. _______________________________________________________ Rusi zaobišli sankcije: Razmena s Kinom skočila za trećinu Međusobna trgovina između Rusije i Kine iznosila je skoro 38,2 milijarde dolara (243,03 milijarde juana) u prva tri meseca tekuće godine, što predstavlja značajan rast od 32,8% u juanima u poređenju sa istim periodom pre godinu dana Iako je Zapad rekao da će sankcije baciti rusku ekonomiju „na kolena“, Moskva je, čini se, brzo našla način da zaobiđe zapadno tržište, govore najnoviji podaci. Kineski izvoz u Rusiju porastao je 25,9 odsto na 16,44 milijarde dolara, dok je prodaja Rusije Kini porasla za 31 odsto i iznosila 21,73 milijarde dolara, rekao je portparol kineske carine Li Kuiven na konferenciji za novinare u sredu. U martu je ukupna trgovina Kine sa Rusijom navodno porasla za 12,8%, dok je ukupna globalna trgovina ove zemlje porasla za 7,8%.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:40 |
|
|
K..M je napisao/la: ODJEB za MTS i streljivo iz Azije....J.Kor....
Semsa i "Izdali me prijatelji, izdao me brat"...izgubila SVE SAM BITKE, al jos vodim rat.
Toliko od zapadnih „prijatelja“: Kijev sada traži oružje od Azije
Ministarstvo nacionalne odbrane Južne Koreje odbacilo je molbu Kijeva za protivvazdušno oružje zbog „principijelnog stava“, uoči virtuelnog obraćanja ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog parlamentu Seula
Ministar odbrane zemlje Suh Vuk telefonirao je u petak sa svojim ukrajinskim kolegom Aleksejem Reznikovom. Tokom razgovora, vojni šef Seula ponovio je „principijelni stav“ svoje zemlje da ne šalje smrtonosno oružje Ukrajini, preneo je list „This Week in Asia“.
„Ukrajinski ministar odbrane je zatražio oružje za protivvazdušnu odbranu, a ministar Suh je ljubazno ponovio principijelni stav južnokorejske vlade da je njena pomoć ograničena na nesmrtonosne materijale“, rekao je korejski zvaničnik. Od Kenije dobili potpuni odjeb Citat: Kenya refuses to listen to Ukrainian representatives in its parliament https://www.archyde.com/kenya-refuses-t ... arliament/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:44 |
|
|
|
Kme..kme..mi vam razvaljujemo državu a vi nam ne smijete uzvratit
Moskva je zaprijetila da će napasti Kijev ako "Ukrajina nastavi napadati Rusiju". Glasnogovornik ruskog Ministarstva obrane Igor Konašenkov u srijedu je tijekom poslijepodnevnog brifinga zaprijetio Ukrajini da će ruske snage napasti "zapovjedne centre, uključujući i one u Kijevu, ako se nastavi s pokušajima diverzija i s napadima na objekte na ruskom teritoriju",
Kao dosad su štedjeli..prpa bato a...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:51 |
|
|
M@rin je napisao/la: Ta ideja "ovog naroda je više tako da onaj drugi narod mora biti kuš bez obzira što su ilegalni postupci većinskog naroda" je ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su nekad pošle ex-YU zemlje, a BiH čak i danas  Cijela muslimanska politika počiva na ovome podcrtanom. Cjelovita građanska Ukrajina = cjelovita građanska Bejha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:52 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Planina je napisao/la: Očito da ta i takva politika ima potporu u narodu, ne samo u Kifli nego i u HB, sve u shodu s onom kakav narod takva vlast, prema tome ako ćemo propasti, to i zaslužujemo. Bit će zanimljivo čitati ove iste likove nakon Komšića x4 i okupacije DN.
Ako Rusija osvoji Ukrajinu, utjeha je tu, za vas. Jebe me se oće li bit Dnipro ili Dnjepr, mene zanima oće li bit Hlivno ili Livno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:59 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Markan pravi proBosanac.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 19:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Očito da ta i takva politika ima potporu u narodu, ne samo u Kifli nego i u HB, sve u shodu s onom kakav narod takva vlast, prema tome ako ćemo propasti, to i zaslužujemo. Bit će zanimljivo čitati ove iste likove nakon Komšića x4 i okupacije DN.
Odete lijepo u općinu, konzulat gdje već i tražite ispisnicu iz hr državljanstva. Jednostavno. Samo nemoj da bude krivljavine kad Turci uzmu Vitez i sve ostalo po SB. Mislim već su i uzeli, demografski, samo je pitanje dana kad će i politički. Sa ovakvim ponašanjem i razmišljanjem naroda i vlasti to je neizbježno. Pogranična manjina na kamenjaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:06 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Odete lijepo u općinu, konzulat gdje već i tražite ispisnicu iz hr državljanstva. Jednostavno. Samo nemoj da bude krivljavine kad Turci uzmu Vitez i sve ostalo po SB. Mislim već su i uzeli, demografski, samo je pitanje dana kad će i politički. Sa ovakvim ponašanjem i razmišljanjem naroda i vlasti to je neizbježno. Pogranična manjina na kamenjaru. A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:14 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ako Rusija osvoji Ukrajinu, utjeha je tu, za vas. kad bi Rusija osvojila Ukrajinu, bil obi neke nade i za Hrvate, usprkos našem političkom idiotizmu. ako Rusija nastavi pušiti ZAJAMČENO je da će i Hrvati biti uništeni. iste sile koje rade na porazu Rusije u Ukrajini rade i na uništenu Hrvata. Druga je stvar što je Hrvat poslovično politički potpuno izgubljen u prostoru i vremenu i ne zna ko mu o glavi radi, ko su potencijalni saveznici, a ko neprijatelji.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:15 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Odete lijepo u općinu, konzulat gdje već i tražite ispisnicu iz hr državljanstva. Jednostavno. Samo nemoj da bude krivljavine kad Turci uzmu Vitez i sve ostalo po SB. Mislim već su i uzeli, demografski, samo je pitanje dana kad će i politički. Sa ovakvim ponašanjem i razmišljanjem naroda i vlasti to je neizbježno. Pogranična manjina na kamenjaru. Ništa brate Planina, sledeći put kad si u Mostaru svrati do konzulata Srbije, potpiši izjavu da si kamenjarski Srbin i uzmi pasoš da možeš da putuješ po slobodnom svetu. Mi smo slobodarski narod, nećemo te kao kiflići terati da se odričeš državljanstva ako se ne slažeš sa većinom, vidiš da ima i Azovaca po Beogradu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  past će vam Zagreb ovako, zapravo je već i pao. Mi nažalost predobro poznajemo vlastiti narod. Nije nam država slučajno kifla i nije slučajn oda smo JEDINI narod u Europi koji nije uspio izvršiti reqonkvistu. Te tlapenje o borbi su patetika, nama će najesen BEZ ISPALJENOG METKA oteti 10 000km2 za koje je u prošlom ratu palo skoro 8000 biraca i civila. Hrvati se bore kad je prijentja s istoka, kad dolazi sa Zapada Hrvati s oduševljenjem dočekuju svoje okupatore i klanjaju im se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:20 |
|
|
divizija je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ako Rusija osvoji Ukrajinu, utjeha je tu, za vas. kad bi Rusija osvojila Ukrajinu, bil obi neke nade i za Hrvate, usprkos našem političkom idiotizmu. ako Rusija nastavi pušiti ZAJAMČENO je da će i Hrvati biti uništeni. iste sile koje rade na porazu Rusije u Ukrajini rade i na uništenu Hrvata. Druga je stvar što je Hrvat poslovično politički potpuno izgubljen u prostoru i vremenu i ne zna ko mu o glavi radi, ko su potencijalni saveznici, a ko neprijatelji. Ajde, Rusija je luč slobode i demokracije a i kršćanski štit na čelu s patrijarhom koji blagoslivlja tenkove i rakete i zaziva uništenje Ukrajine. Jedini koji su izgubljeni u vremenu i prostoru su rusofili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Samo nemoj da bude krivljavine kad Turci uzmu Vitez i sve ostalo po SB. Mislim već su i uzeli, demografski, samo je pitanje dana kad će i politički. Sa ovakvim ponašanjem i razmišljanjem naroda i vlasti to je neizbježno. Pogranična manjina na kamenjaru.
A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  Obranili ste jeste, i šta je onda bilo, 30 godina rasprodaje svega, Hrvatska i Hrvati nemaju više ni s od suverenosti i samostalnosti, kmetovi i vazali sa dna kace, jesi li ti koji si poznat po tome da sve gledaš sa vjerske strane ginuo za ovakvo društvo? Jeste li ti i tvoji suborci ginuli da bi cijela SB pokupila prnje za Njemačku, da bi spali sa 1100 na 300 rođenih u 20 godina? Može li se tu uopće reći da ste se obranili? Jeste puškama, kasnije u miru sve pustili, to važi za cijeli hrvatski narod. 30 godina gaženja hrvatske nacije, vjere, obitelji, zemlje, tradicije, svega, na to se pristaje, zašto, zbog čega, ne razumim nikako, šta imamo od kmetovanja i rasprodaje i ponižavanja samih sebe?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:22 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
PTSPovac o gubljenju u vremenu i prostoru...
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:23 |
|
|
divizija je napisao/la: iste sile koje rade na porazu Rusije u Ukrajini rade i na uništenu Hrvata. Ovo je doslovno 2 + 2 = 4 ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:24 |
|
|
divizija je napisao/la: Mi... Vi, koji ste od 90tih do danas govorili da smo gotovi, propali, trebamo se povući, predati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:25 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  Obranili ste jeste, i šta je onda bilo, 30 godina rasprodaje svega, Hrvatska i Hrvati nemaju više ni s od suverenosti i samostalnosti, kmetovi i vazali sa dna kace, jesi li ti koji si poznat po tome da sve gledaš sa vjerske strane ginuo za ovakvo društvo? Jeste li ti i tvoji suborci ginuli da bi cijela SB pokupila prnje za Njemačku, da bi spali sa 1100 na 300 rođenih u 20 godina? Može li se tu uopće reći da ste se obranili? Jeste puškama, kasnije u miru sve pustili, to važi za cijeli hrvatski narod. 30 godina gaženja hrvatske nacije, vjere, obitelji, zemlje, tradicije, svega, na to se pristaje, zašto, zbog čega, ne razumim nikako, šta imamo od kmetovanja i rasprodaje i ponižavanja samih sebe? Jesi li ti dio tog naroda. Što si ti napravio da se to promjeni. Ulizivanje Srbima i Rusima nije baš neka stvar koja pomaže Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Samo nemoj da bude krivljavine kad Turci uzmu Vitez i sve ostalo po SB. Mislim već su i uzeli, demografski, samo je pitanje dana kad će i politički. Sa ovakvim ponašanjem i razmišljanjem naroda i vlasti to je neizbježno. Pogranična manjina na kamenjaru.
A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  Nek te srbo-rusofil s viničko-splitskom adresom malo nauči kako se brani Vitez od Muslimana. Šta ti znaš o tome Markane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:27 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  Obranili ste jeste, i šta je onda bilo, 30 godina rasprodaje svega, Hrvatska i Hrvati nemaju više ni s od suverenosti i samostalnosti, kmetovi i vazali sa dna kace, jesi li ti koji si poznat po tome da sve gledaš sa vjerske strane ginuo za ovakvo društvo? Jeste li ti i tvoji suborci ginuli da bi cijela SB pokupila prnje za Njemačku, da bi spali sa 1100 na 300 rođenih u 20 godina? Može li se tu uopće reći da ste se obranili? Jeste puškama, kasnije u miru sve pustili, to važi za cijeli hrvatski narod. 30 godina gaženja hrvatske nacije, vjere, obitelji, zemlje, tradicije, svega, na to se pristaje, zašto, zbog čega, ne razumim nikako, šta imamo od kmetovanja i rasprodaje i ponižavanja samih sebe? Obranili smo. Dođi na ljeto kad bude koncert MPT, pa ćeš vidjeti svojim očima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:28 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ajde, Rusija je luč slobode i demokracije a i kršćanski štit na čelu s patrijarhom koji blagoslivlja tenkove i rakete i zaziva uništenje Ukrajine.
Jedini koji su izgubljeni u vremenu i prostoru su rusofili. rusofili su oaza razuma u prolupaloj postkršćanskoj, psotnacionalnoj i uskoro transhumanisitčkoj muttikultistanskoj Europi u kojoj jednu KC vodi notorni heretik i komunjara a utakmice se prekidaju radi iftara. Europa je šenula s uma, ošla na kvasinu i sumanuti mazohizam. ti si eklatantan primjer te šizofrenosti, u avataru držiš simbol koji je u HR kažnjiv (barem tako Plenković kaže), a zdušno navijaš da pobjedi sistem i poredak, zapravo imeprij, koji je do te zabrane doveo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|