|
|
Stranica: 607/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sva tema o Srbima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:29 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Planina je napisao/la: Obranili ste jeste, i šta je onda bilo, 30 godina rasprodaje svega, Hrvatska i Hrvati nemaju više ni s od suverenosti i samostalnosti, kmetovi i vazali sa dna kace, jesi li ti koji si poznat po tome da sve gledaš sa vjerske strane ginuo za ovakvo društvo? Jeste li ti i tvoji suborci ginuli da bi cijela SB pokupila prnje za Njemačku, da bi spali sa 1100 na 300 rođenih u 20 godina? Može li se tu uopće reći da ste se obranili? Jeste puškama, kasnije u miru sve pustili, to važi za cijeli hrvatski narod. 30 godina gaženja hrvatske nacije, vjere, obitelji, zemlje, tradicije, svega, na to se pristaje, zašto, zbog čega, ne razumim nikako, šta imamo od kmetovanja i rasprodaje i ponižavanja samih sebe?
Jesi li ti dio tog naroda. Što si ti napravio da se to promjeni. Ulizivanje Srbima i Rusima nije baš neka stvar koja pomaže Hrvatima. Barem ne podržavam i ne glasam za politiku koja nas sustavno uništava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Obranili smo. Dođi na ljeto kad bude koncert MPT, pa ćeš vidjeti svojim očima. što će viditi, kako m hase mikrofon, kako mu kažnjavaju publiu zbog hrvatskih obilježja, koje to točno poniženje treba doć vidjeti? obranili smo mi u ratu, ali smo prije 22 godine BEZ ISPALJENOG METKA okupirani, a živimo ko nojevi zabijene glave u pijesak.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:34 |
|
|
Planina je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Jesi li ti dio tog naroda. Što si ti napravio da se to promjeni. Ulizivanje Srbima i Rusima nije baš neka stvar koja pomaže Hrvatima.
Barem ne podržavam i ne glasam za politiku koja nas sustavno uništava. Uuu golemo.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:37 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Planina je napisao/la: Barem ne podržavam i ne glasam za politiku koja nas sustavno uništava.
Uuu golemo. Golemije od 75% na ovom forumu i 90% inače. Nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:41 |
|
|
Planina je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Uuu golemo.
Golemije od 75% na ovom forumu i 90% inače. Nažalost. Vratimo se K temi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 20:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Fun fact. Ukrajinski lideri događanja na istoku (od prije rata) nazivaju "Rusko proljeće" (kao i sami Rusi). Prije će Dnjepar uzvodno poteći nego....i tako to.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 21:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10351 Lokacija: Banja Luka
|
|
Godine 2009. tadašnji američki ambasador u Moskvi, Bil Berns, odnio je memorandum vrhu SAD iz Kremlja u kome je u osnovi pisalo – NE znači NE, ako krenete sa širenjem na Ukrajinu, uzećemo sve djelove Ukrajine koji su od strateškog značaja za Rusiju. Trinaest godina poslije , Rusija uzima sve djelove Ukrajine koji su joj od strateškog značaja . Teže ili lekše , brže ili sporije ... Ali nema te sile koja će je sprječiti da uzme sve i metar koji je naumila . I onako je to sve oduvjek ruska zemlja.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 23:08 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: što meni nabijaš na nos Plenkovića baš me briga, nisam njegov glasač, i u Hrvatskoj se simbol nosi, baš je bila tribina HOS-a neki dan, dosta ljudi bilo a Plenković ga ne smi zabranit jer zna da bi otprdio s vlasti. Svake godine se o zabranama raspravlja i element koji rapravlja o tome buja na sisi briselaskog HDZa i ostalih EPP globalista. Te de jure zabrane ce postat i de facto zabrane kako veterani prema kojima sigurnosne sluzbe imaju neki respekt se prorijede.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 23:23 |
|
|
divizija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  past će vam Zagreb ovako, zapravo je već i pao. Mi nažalost predobro poznajemo vlastiti narod. Nije nam država slučajno kifla i nije slučajn oda smo JEDINI narod u Europi koji nije uspio izvršiti reqonkvistu. Te tlapenje o borbi su patetika, nama će najesen BEZ ISPALJENOG METKA oteti 10 000km2 za koje je u prošlom ratu palo skoro 8000 biraca i civila. Hrvati se bore kad je prijentja s istoka, kad dolazi sa Zapada Hrvati s oduševljenjem dočekuju svoje okupatore i klanjaju im se. Nisu ni Grci uspeli bre. A ni Srbi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 tra 2022, 23:47 |
|
|
Simun{-.-} je napisao/la: Velebit je napisao/la: Demokracija je nebuloza. Zapad je pokaza koliko je demokratican totalitarnim mjerama u Kanadi, Australiji u ostalim 'liberalnim demokracijama'. U ostalom demokracija je zakazala. To je sustav koji sluzi ka kulisa da se ne vidi plutokracija koja zapravo vlada nego budale misle da ih vode tih par izabranih zabavljaca.
Europa je bila na vrhu svita dok je bila vodena najzescim elitizmom i apsolutizmom u kojem je jedino bilo bitno da imas plavu krv. Cin se maklo na idiotizam demokracije sve je propalo, prirodno, jer prosjecna osoba tj prosjecni glasac, glupan.
Rusija i zapravo svi osim 'euroatlantskih' drzava su vitalne utoliko sta bar ne zaminjuju aktivno svoj narod stranim rasama i ne pervertiraju umove dice otvoreno i namjerno u edukacijskom sistemu. malo off topic Europa je bila na vrhu kad je bila u mladosti svog postojanja, a to se zvalo vrijeme Kulture. Tad je Europa exportirala kulturu u cijeli svijet i svi su je imali kao primjer, pa tako i istocne zemlje koje su inace jako povucene. Danas je zapad u razdoblju civilizacije, sto je zadnje razdoblje pri nestanku. Danasnja Rusija je nista drugo ne zapad 60ih, ali to se odnosi i na ostale drzave istocnog bloka sto pokazuje da Rusi nisu po tom pitanju posebni nego su, zahvaljujuci komunizmu, samo zakasnili ali idu istim putem. Totalna nebuloza i lazno predstavljanje povijesti na razini onih mitova o 'plemenitom primitivcu'. Europa je 'sirila svoju kulturu' tako sta je eliminirala skoro sve neBijelacke narode iz Iberije pa od Dnjepra do Tihog oceana pa sa Balkana. Tako sta je isto napravila citavoj Americi a pogotovo sjevernoj. Slicno bi se desilo i u Alziru, Maroku itd, ponavljanje rekonkviste skupa sa etnickim ciscenjem samo sta je narod izgubia apetit za masovnim nasiljem. Bar narod na zapadu. Ta neka ideja, ma iti sugestija da se 'europska kultura i vrijednosti' rasirile nekim drugim metodama je apsurdna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 00:02 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Samo nemoj da bude krivljavine kad Turci uzmu Vitez i sve ostalo po SB. Mislim već su i uzeli, demografski, samo je pitanje dana kad će i politički. Sa ovakvim ponašanjem i razmišljanjem naroda i vlasti to je neizbježno. Pogranična manjina na kamenjaru.
A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  Okle onda Hrvati u Gradišću, Italiji, Češkoj?! SZ RH prenapučen bez trbuha u kifla obliku?!
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Simun{-.-}
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 00:11 |
|
|
Velebit je napisao/la: Simun{-.-} je napisao/la: malo off topic Europa je bila na vrhu kad je bila u mladosti svog postojanja, a to se zvalo vrijeme Kulture. Tad je Europa exportirala kulturu u cijeli svijet i svi su je imali kao primjer, pa tako i istocne zemlje koje su inace jako povucene. Danas je zapad u razdoblju civilizacije, sto je zadnje razdoblje pri nestanku. Danasnja Rusija je nista drugo ne zapad 60ih, ali to se odnosi i na ostale drzave istocnog bloka sto pokazuje da Rusi nisu po tom pitanju posebni nego su, zahvaljujuci komunizmu, samo zakasnili ali idu istim putem.
Totalna nebuloza i lazno predstavljanje povijesti na razini onih mitova o 'plemenitom primitivcu'. Europa je 'sirila svoju kulturu' tako sta je eliminirala skoro sve neBijelacke narode iz Iberije pa od Dnjepra do Tihog oceana pa sa Balkana. Tako sta je isto napravila citavoj Americi a pogotovo sjevernoj. Slicno bi se desilo i u Alziru, Maroku itd, ponavljanje rekonkviste skupa sa etnickim ciscenjem samo sta je narod izgubia apetit za masovnim nasiljem. Bar narod na zapadu. Ta neka ideja, ma iti sugestija da se 'europska kultura i vrijednosti' rasirile nekim drugim metodama je apsurdna. Ti mjesas demografske nagone sa pojmom kulture, dakle babe i zabe. Export kulture nema veze sa osvajanjem, iza njega stoje sasvim drugi faktor. Sta ima osvajanje Amerike sa kulturom ili spanjolska reconquista koja je zadesila Maure na vrhuncu njihovog kulturnog djelovanja, ili spanjolsko osvajanje mexika i tamosnjeg plemena na vrhuncu svoje kulture? Japan je davno nakon svog doba kulture krenuo u osvajanje svojih kolonija. Mislio sam da si ozbiljniji pisac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 00:12 |
|
|
divizija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  past će vam Zagreb ovako, zapravo je već i pao. Mi nažalost predobro poznajemo vlastiti narod. Nije nam država slučajno kifla i nije slučajn oda smo JEDINI narod u Europi koji nije uspio izvršiti reqonkvistu. Te tlapenje o borbi su patetika, nama će najesen BEZ ISPALJENOG METKA oteti 10 000km2 za koje je u prošlom ratu palo skoro 8000 biraca i civila. Hrvati se bore kad je prijentja s istoka, kad dolazi sa Zapada Hrvati s oduševljenjem dočekuju svoje okupatore i klanjaju im se. Tako vas je NAŠPANOVAO Zavod sv.Jeronima. Političari su iz naroda i svaki narod zaslužuje vlast koju ima. Svaki narod ima netki KOD...MIT... trejduje lovu za vjernost i zaštitu, skrb... Povjesno civilizacijski kulturni koren i potku. Svaki pohod na istok potrpao je skoro sve narode u KOALICIJU....osim Srba i Grka....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 00:23 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A da vi i takvi " branite", pao bi i Zagreb. Ne poznajete ni vlastiti narod, njegove potencijale i sposobnosti , ni vjeru niti tradiciju. Jer dosad bi naučili da se mi ne kreveljimo, ne kukamo, ne plačemo i ne pizdimo na svaki proser. Mi živimo i borimo se, nismo se nikad povukli, zato mi se sviđaju ratnici u Mariupolju  Nek te srbo-rusofil s viničko-splitskom adresom malo nauči kako se brani Vitez od Muslimana. Šta ti znaš o tome Markane. Danas smo u bitkama i pred bitkama.... Ali nisu oružane, već političke. Vi ste puškom dobili, na peru pali i slomili. Mi smo pušing doživeli i nemamo se čemu nadati. Trebate reći podmlatku da će da mašu ovim stjegom i kliču živimo naš preCjednik Bakir i stožerna nam SDOOo. Ako se oče ukruhati na proračunu, tko vi PRVOBORCI.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 00:48 |
|
|
Simun{-.-} je napisao/la: Velebit je napisao/la: Totalna nebuloza i lazno predstavljanje povijesti na razini onih mitova o 'plemenitom primitivcu'.
Europa je 'sirila svoju kulturu' tako sta je eliminirala skoro sve neBijelacke narode iz Iberije pa od Dnjepra do Tihog oceana pa sa Balkana. Tako sta je isto napravila citavoj Americi a pogotovo sjevernoj. Slicno bi se desilo i u Alziru, Maroku itd, ponavljanje rekonkviste skupa sa etnickim ciscenjem samo sta je narod izgubia apetit za masovnim nasiljem. Bar narod na zapadu.
Ta neka ideja, ma iti sugestija da se 'europska kultura i vrijednosti' rasirile nekim drugim metodama je apsurdna. Ti mjesas demografske nagone sa pojmom kulture, dakle babe i zabe. Export kulture nema veze sa osvajanjem, iza njega stoje sasvim drugi faktor. Sta ima osvajanje Amerike sa kulturom ili spanjolska reconquista koja je zadesila Maure na vrhuncu njihovog kulturnog djelovanja, ili spanjolsko osvajanje mexika i tamosnjeg plemena na vrhuncu svoje kulture? Japan je davno nakon svog doba kulture krenuo u osvajanje svojih kolonija. Mislio sam da si ozbiljniji pisac. Pricas gluposti i to totalne. Valjda si negdi naisa na ciklicku teoriju povijesti, jednu od brojnih varijanti, bilo od Konfucija, ibn Khalduna, Johna Glubba, Turchina ili Spenglera i onda si krivo svatia ili izmisa ove koji vride ili si naisa na nekog idiota koji je koncipira da drustva kolapsiraju kad postanu 'umjetnicka i opustena' hahaha. Nisu crnci poceli nosit t shirts i govorit Francuski i Engleski OSIM jer su pokoreni vojni. Ili ces mi rec da su oni, eto jadni osvojeni jer su bili na 'kulturom vrhu' i eto premekani da su odupru 'grubim i divljim' Bijelcima. Ili su eto Maje i Inke bili u njeznoj i umjetnickoj fazici a Spanjolcima se 'potrefilo' da nadu pravi moment  Citaj Glubba zaboravi te idiote koje si slusa ili cita, ako ces vec o fazama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 00:56 |
|
|
|
Kao da zeli izgubiti izbore
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 01:05 |
|
|
Skeletor je napisao/la: K..M je napisao/la: ODJEB za MTS i streljivo iz Azije....J.Kor....
Semsa i "Izdali me prijatelji, izdao me brat"...izgubila SVE SAM BITKE, al jos vodim rat.
Toliko od zapadnih „prijatelja“: Kijev sada traži oružje od Azije
Ministarstvo nacionalne odbrane Južne Koreje odbacilo je molbu Kijeva za protivvazdušno oružje zbog „principijelnog stava“, uoči virtuelnog obraćanja ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog parlamentu Seula
Ministar odbrane zemlje Suh Vuk telefonirao je u petak sa svojim ukrajinskim kolegom Aleksejem Reznikovom. Tokom razgovora, vojni šef Seula ponovio je „principijelni stav“ svoje zemlje da ne šalje smrtonosno oružje Ukrajini, preneo je list „This Week in Asia“.
„Ukrajinski ministar odbrane je zatražio oružje za protivvazdušnu odbranu, a ministar Suh je ljubazno ponovio principijelni stav južnokorejske vlade da je njena pomoć ograničena na nesmrtonosne materijale“, rekao je korejski zvaničnik. Od Kenije dobili potpuni odjeb Citat: Kenya refuses to listen to Ukrainian representatives in its parliament https://www.archyde.com/kenya-refuses-t ... arliament/Nitko se ne želi zameriti SUPER MOĆNOJ RF. Povukli vodu da gomna komuno Ukr ode na smetljište povjesti. Samo budale bivše kolonije Rusije se penale. Da ih se Ukrajinizira. 3 patuljka i ludi Lehi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Simun{-.-}
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 01:25 |
|
|
Velebit je napisao/la: Simun{-.-} je napisao/la: Pricas gluposti i to totalne. Valjda si negdi naisa na ciklicku teoriju povijesti, jednu od brojnih varijanti, bilo od Konfucija, ibn Khalduna, Johna Glubba, Turchina ili Spenglera i onda si krivo svatia ili izmisa ove koji vride ili si naisa na nekog idiota koji je koncipira da drustva kolapsiraju kad postanu 'umjetnicka i opustena' hahaha. Nisu crnci poceli nosit t shirts i govorit Francuski i Engleski OSIM jer su pokoreni vojni. Ili ces mi rec da su oni, eto jadni osvojeni jer su bili na 'kulturom vrhu' i eto premekani da su odupru 'grubim i divljim' Bijelcima. Ili su eto Maje i Inke bili u njeznoj i umjetnickoj fazici a Spanjolcima se 'potrefilo' da nadu pravi moment  Citaj Glubba zaboravi te idiote koje si slusa ili cita, ako ces vec o fazama. Opet mjesas demografske faktore i svrces se na osvajanja. T-shirt, computer, auto, telefon... nisu simboli kulture. Kultura moze ici paralelno sa osvajanjem ali nemora, dok osvajanje uvijek ide paralelno sa visokim natalitetom i to nema nikakve veze sa kulturom! ostatak: crnci nikad nisu bili na kulturnom stepenu! Mexicke Kulture su bile itekako na svom vrhuncu ali su Europljani tada bili tehnolosko napredniji, razlog je kombinacija ekonomije i demografije. (Prenapuhao za ovu temu) Spengler je po tom pitanju nebitan, i sam je svoje teze jos 30ih godina promjenio! posto si gore mjesao babe i zabe citaj ti Heinsohn, Steiger, Bouthoul, Illig, Topper
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 01:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 01:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 02:25 |
|
|
Simun{-.-} je napisao/la: Opet mjesas demografske faktore i svrces se na osvajanja. T-shirt, computer, auto, telefon... nisu simboli kulture. Kultura moze ici paralelno sa osvajanjem ali nemora, dok osvajanje uvijek ide paralelno sa visokim natalitetom i to nema nikakve veze sa kulturom!
ostatak: crnci nikad nisu bili na kulturnom stepenu! Mexicke Kulture su bile itekako na svom vrhuncu ali su Europljani tada bili tehnolosko napredniji, razlog je kombinacija ekonomije i demografije. (Prenapuhao za ovu temu)
Spengler je po tom pitanju nebitan, i sam je svoje teze jos 30ih godina promjenio!
posto si gore mjesao babe i zabe citaj ti Heinsohn, Steiger, Bouthoul, Illig, Topper Naravno da to spada pod kulturu. Takoder nema sirenja kulture bez sile i genetike. Sva povijest je svjedok toga. Inventivnost i sposobnost koristenja tehnologije je domena kulture. Zbog tog Amisi imaju drukciju kulturu. Pricas gluposti. Totalne trollerske gluposti. Otkaci se od ove teme sa svojim trolanjem i offtopicarenjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 08:19 |
|
|
Citat: Rusija računa na dosljednu poziciju Srbije prema Rusiji u okviru međunarodnih organizacija, izjavila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Rusije Marija Zaharova, prenosi Sputnjik.
"Bilježimo izjave srbijanskih političara o pritiscima koji se na njih vrše. Bilježimo i izjave srbijanske strane da im je Rusija prijatelj. Možda imamo različite poglede na prijateljstvo. Mi svoje prijatelje u teškim trenucima uvijek podržavamo", saopštila je ona.
Ona je navela da Rusija razumije da su mnoge države koje žele da vode nezavisnu, izbalansiranu politiku pod jakim pritiskom, prije svega SAD-a, i da moraju da idu na kompromise.
"Ako je riječ o onima koji se proglašavaju našim prijateljima, onda je to nemoguće razumjeti. Polazimo od toga da će se naši tradicionalni partneri u svom djelovanju u okviru međunarodnih organizacija na raznim multilateralnim platformama dosljedno držati stavova koji odražavaju njihove istinske nacionalne interese i istinski prijateljski odnos prema nama", zaključila je Zaharova, prenio je FoNet. I onda je Zaharova pustila vodu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 08:24 |
|
|
divizija je napisao/la: ne rista, nego ti nisi pratio što se u svijetu dešava zadnjih 20 godina, ostao si zarobljenik prošlosti. nisu više osamdesete i nema boljševizma. Rusi ti uprao govore da RUŠE BOLJŠEVIČKE GRANICE. što je suštinski nastavak tuđmanovske politike. Ukrajina je, kao i BIH, obični komunisitčki nusprrodukt.
Koje boljševičke granice? Koliko znam u dijelu BiH je bila uprava iz Hrvatske od 1929. do 1941. Znači u cijeloj povijesti od nastanka svijeta sve skupa 12 godina. Prije toga su bili Turci a onda Austrugarska koja je isto priznavala BiH i makar je bilo pokušaja zapadnih slavenskih naroda iz monarhije da je reformiraju prema svojim željama , to su Mađari brzo opstruirali i počeli su uzdizati muslimane nauštrb svih ostalih. Isti ti Mađari kojima hrvatski desničari danas vire iz dupeta i misle da su oni brana širenju islama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Simun{-.-}
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 tra 2022, 08:50 |
|
|
Velebit je napisao/la: Takoder nema sirenja kulture bez sile i genetike. Sva povijest je svjedok toga. Kako da ne, i zbog toga su turci prihvatili Bizantski stil arhitekture jel su im ga ovi nametnuli?Velebit je napisao/la: Inventivnost i sposobnost koristenja tehnologije je domena kulture. Zbog tog Amisi imaju drukciju kulturu. Pricas gluposti. Totalne trollerske gluposti. Otkaci se od ove teme sa svojim trolanjem i offtopicarenjem. tvoje neznanje o dva sasvim razlicita pojma pa i povjesnim tockama, kompenziras jeftinim etiketiranjem? na temu: (ako moderatura dopusta) Itekako je pogled iz ovog ugla bitan za danasnju situaciju u Rusiji, a svaki rusofil bi trebao znati Spenglera napamet, koji rekao: Rusi uopće nisu narod kao Nijemci i Englezi, oni sadrže mogućnost mnogih naroda budućnosti poput Nijemaca iz karolinškog razdoblja. Ruskost je obećanje kulture koja dolazi dok se večernje sjene produljuju i produžuju nad Zapadom. Ne može se previše oštro povući razlika između ruskog i zapadnog duha.Spengler je prepoznao jos tada zapadnu dekadenciju i dosao do zakljucka da ce buduce generacije tezit i uzdat se ruskosti ukoliko prepoznaju tu dekadenciju svojih elita. I cak je donekle u pravu, jel zapadni konzervativci (barem do prije rata) nisu uopce bili odbojni prema Rusiji. Jean Raspail je isto tako opisao mogucnost nove francuske monarhije, jel je prepoznao da se francuzi demografskim pa i demokratskim putem nece vise rijesit islama u drzavi. Simbiozu crkve i vladavine je gledao kao jedne od glavnih temlja. Sto se rusije tice, po meni je ta mogucnost za danasnju rusiju propala, zahvaljujuci komunistickom sistemu. Sav potencijal koji je u Rusiji jos postojao potrosen je u vrijeme hladnog rata, nakraju su samo ostali mokri snovi. Tome pripomaze i cinjenica da je danas svakoj svijetskoj sili nuzno potrebno da agira globalno ukoliko nezeli izgubit soviju poziciu. Za danasnju rusiju to znaci=> povuc se i cekat da zapad propadne sam od sebe i onda pokupit ostatke, ili upustit se u akciju sa mogucnosti da se sve izgubi. Putin je izabrao drugu opciju i zbog toga mu sada nema natrag.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|