|
|
Stranica: 95/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:41 |
|
|
dudu je napisao/la: Amerika je bastion svijetla i normalnog svijeta.
Onda je svijetu odzvonilo.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Inače¸je ovaj forum šega po tom pitanju ( a i drugi).
Čim Rusi nešto osvoje odmah ide- šugava Ukrajina, jaki Rusi, licemjerni zapad
Čim ne bude vijesti par sati odmah - Ta će Rusi, propali su, hrabri Ukrajinci...
Jutros, kao i jučer ujutro nema novih vijesti jer noću nema toliko prodora a i vijestima treba neko vrijeme da stignu, da budu potvrđene. Ono što se dešava sada saznati ćemo tek popodne. Ja sam uvjeren da ćemo u idućim satima svjedočiti novim prodorima Rusa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:43 |
|
|
Vujo "Precednik Nesvrstani"
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-02-26 at 09-20-34 Vučić se napokon oglasio Srbija pruža punu podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine, n[...].png [ 59.16 KiB | Pogledano 1027 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bobovac je napisao/la: Inače¸je ovaj forum šega po tom pitanju ( a i drugi).
Čim ne bude vijesti par sati odmah - Ta će Rusi, propali su, hrabri Ukrajinci...
Jutros, kao i jučer ujutro nema novih vijesti jer noću nema toliko prodora a i vijestima treba neko vrijeme da stignu, da budu potvrđene. Ono što se dešava sada saznati ćemo tek popodne. Ja sam uvjeren da ćemo u idućim satima svjedočiti novim prodorima Rusa. Do veceras opet ismijavanje Ukrajinaca kako su glupi i kako ih Rusi rasturaju.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:48 |
|
|
Bijedno je kako je onaj mali kepec davao izjave tipa "Zna li Zapad u koliko sati ćemo napasti"
To je pokvareno i lažljivo u samoj svojoj srži.
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Inače¸je ovaj forum šega po tom pitanju ( a i drugi).
Jutros, kao i jučer ujutro nema novih vijesti jer noću nema toliko prodora a i vijestima treba neko vrijeme da stignu, da budu potvrđene. Ono što se dešava sada saznati ćemo tek popodne. Ja sam uvjeren da ćemo u idućim satima svjedočiti novim prodorima Rusa. 1. jučer Rusi nisu osvojili ništa, a imaju gubitke 2. razina udara je nedovoljna da slomi Ukrajinu. Rusi imaju kratko vrijeme da pojačaju razinu udara i slome protivnika, tj. počnu ga lomiti, ili će im ovo zaista biti novi Afganistan.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Treba nam gif ovih mapa, pogotovo treći na drugi dan jer izgleda da Rusi nazaduju?! Say no more Da čini se da su ih uspjeli i mjestimično odbaciti nazad.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:51 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Broc je napisao/la: Bijedno je kako je onaj mali kepec davao izjave tipa "Zna li Zapad u koliko sati ćemo napasti"
To je pokvareno i lažljivo u samoj svojoj srži.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:55 |
|
|
weasel je napisao/la: Da čini se da su ih uspjeli i mjestimično odbaciti nazad. to je čak manje bitno, bitan je ukupni učinak na čitavom frontu, a on je +-0, prva dva dana su napredovali, treći nisu. tako se rat ne dobiva ako nstupi pat pozicija, dio Ukrajine koji osptane će defintiivno postati neformalni član NATO i militarizirati se, a da Rusi pritom ne mogu ništa.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:58 |
|
|
Svjetski prvak Usyk brat se vratio u Ukrajinu nakon što mu je država napadnuta dok je bio na putu. Ovo je pravi brat, Ukrajinci su nam mentalno i fizički najsličniji.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne znam je li netko komentirao, ali ostaje za povijest
1. Amerikanci govore istinu 2. Rusi lažu Na što misliš točno?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 10:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39533 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta će ostati od Ukrajine ako padne Kijev? Šta vlada u egzilu će uvesti Ukrajinu u NATO?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:00 |
|
|
Rusija objavila da su uzeli mariopolj ili kako se to već piše...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
divizija je napisao/la: bitan je ukupni učinak na čitavom frontu Trenutno ne postoji "front" u Ukrajini. Rusi vrse asimetricni prodor slabo ili nikako branjenim podrucjem, presjecaju komunikacije, spremaju se na iscrpljujuce opsade strateski vaznih gradova i tjeranje ukrajinaca na kompromis koji znaci prihvatanje putinovih zahtjeva.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne znam je li netko komentirao, ali ostaje za povijest
1. Amerikanci govore istinu 2. Rusi lažu
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:02 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Brane je napisao/la: Rusija objavila da su uzeli mariopolj ili kako se to već piše... Nisu zauzeli Mariopolj nego Melitopolj koji je na pola puta od Krima do Mariupolja.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta će ostati od Ukrajine ako padne Kijev? Šta vlada u egzilu će uvesti Ukrajinu u NATO? Vlada u egzilu ce sluziti za daljnu hibridnu borbu Amerike protiv Rusije i daljno mrcvarenje. Nece priznatiti legitimitet nove, onda nikom nece dati da prizna, itd. Oni misle da Kijev pada, zato im je bitno da Zelenski utekne, a ne da potpise kapitulaciju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:07 |
|
|
DrMag je napisao/la: divizija je napisao/la: bitan je ukupni učinak na čitavom frontu Trenutno ne postoji "front" u Ukrajini. Rusi vrse asimetricni prodor slabo ili nikako branjenim podrucjem, presjecaju komunikacije, spremaju se na iscrpljujuce opsade strateski vaznih gradova i tjeranje ukrajinaca na kompromis koji znaci prihvatanje putinovih zahtjeva. to je točno, ali ti udari su prva dva dana donosili nešto, treći dan su donjeli više manje ništa, negdje su malo uboli, negdje se malo povukli. j ni ne znam koji su Putinovi zahtjevi uopće, jel to itko zna? komunikacije su presjekli koliko znam prema Harkovu, prema Kijevu nisu.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
|
|
Divizija koliko su Rusi kroz povijest pobili ljudi u Afganistanu? Vijetnamu ili Koreji?
Mađare su ugnjetavali kao i sve narode koje su bacili stoljeće unazad nakon okupacije. Amerikanci su bili pozitivci do 1990 kada su dali podršku Jugoslaviju u opstanku i pada željezne zavjese.
Žuti ne napadaju nikoga, imaju najaču ekonomiju i uvik su neutralni.
+Žuti su ti dali neki rok Rusima, to se odnosi na par dana i ako se Rusi ukopaju vjerujem kako dobijaju pušing. Ukrajina treba ići do kraja
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39533 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da mislim da je Amere strah da Zelanski ne potpiše sporazum s Rusijom bez njihova šaptanja u uho, zato ga žele evakuirati.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60102 Lokacija: DAZP HQ
|
espresso je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne znam je li netko komentirao, ali ostaje za povijest
1. Amerikanci govore istinu 2. Rusi lažu Na što misliš točno? Na zadnjih mjesec dana gdje sam i sam nasjeo na propagandu da Ameri i Zapad izmišljaju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta će ostati od Ukrajine ako padne Kijev? Šta vlada u egzilu će uvesti Ukrajinu u NATO? neće biti u egizlu, preselit će u drugi grad. naravno ,Kijev je veliki tas u pregovorima, al ja uopće ne znam što je cilj Rusa u tim pregovorima?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
divizija je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ukrajinci nisu dovoljno multietnični.
Objeručke ih prihvatiti u HR
Neće bijelce majku im j. Ukrajinci služe zapadu za podyebavanje Rusa i ništa više. Mi nismo zapad. Nakon ovog u Ukrajini se definitivno pokazalo da USA nisu pouzdan partner, odnosno da su jako dobro naučili takijat kroz svone bliskoistočne avanture.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Na zadnjih mjesec dana gdje sam i sam nasjeo na propagandu da Ameri i Zapad izmišljaju. kad netko 10 puta laže, i kad govori istinu svi misle da laže. ali ono zašto ja nisam vjerovao je činjenica da su Rusi pripremili premalo snaga za ovaj napad, i to se sada vidi. valjda su mislili time zbuniti protivnika, ono ne grupišemo se pa neemo napast (i zbunili su i to je dalo inciijani push), ali su onda morali brzo dovući nove. Ako slome Kijev i Harkov, imat će u pregovorima ogroman ulog, samo ne znam za što i koji im je cilj uopće?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:11 |
|
|
Tko je nakon ovoga siguran da bi SAD branio neku baltičku državu?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|