|
|
Stranica: 97/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ekdaim je napisao/la: Jedino mi je žao braće sa Kavkaza ali što će. Zašto će ti ih bit žao. Oni će karat 72 djevice dok ti svoju prvo moraš prebit da bi je karao.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76841 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Je li Sumi pao?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:30 |
|
|
HHerceg je napisao/la: bobanovski je napisao/la: je je, vidjeli smo onim takijanjem kako neće napadati i kako su umjetni Ukrajinci, kako je on za mir itd.
Ne podnosim laži, nadam se da zapad ima bar neke opcije za nuklearni rat i kako će izbrisati Rusiju sa zemlje.
Žao mi je Ukrajinaca A u slučaju nuklearnog rata ruske rakete ostaju u skladištima čekat demokraciju. Kako da ne. Rusima su te rakete iz doba sovjetskog saveza kao i lansirne rampe, većina je pod istekom roka. Ja bi nuklearno udario na Rusiju pa kome panci a kome opanci. Hobit je ionako prijetio nuklearnim napadom blefom, dao bi mu "taste of own medicine"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:30 |
|
|
bobanovski je napisao/la: je je, vidjeli smo onim takijanjem kako neće napadati i kako su umjetni Ukrajinci, kako je on za mir itd.
Ne podnosim laži, nadam se da zapad ima bar neke opcije za nuklearni rat i kako će izbrisati Rusiju sa zemlje.
Žao mi je Ukrajinaca srećom ,ako do nukelarnog rata dođe, Rusija ima premoć i u raketama i broju bombi i rijetkosti naseljenosti
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:31 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Bez obzira na bijes, moraju se uzdrzati od maltretiranja zarobljenika, a ovog bas tuku.
Prvo ga dobro izmlatiti, onda kasnije pošteno sve, ali prvo ga pred kamere baš razvaliti kao pokazni primjer. Onako kao sto su nase u Vukovaru, Kupresu, Bugojnu, Travniku, Jablanici,.. ?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:31 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Ekdaim je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ja nikad nisam ni sumnja u Amere...ta antiamericka haranga je produkt extremni struja i s desna i s liva.. Tako je, moramo naglasiti da je euroatlantski put jedini smjer jer vidimo što se desi onima koji su bez zaštite i progresivnih ideja Sjedinjenih Američkih Država. Jedino mi je žao braće sa Kavkaza ali što će. Sta ti ih ima biti zao ? Zelim im svima da gnoje plodnu zemlju Ukrajine
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:32 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: je je, vidjeli smo onim takijanjem kako neće napadati i kako su umjetni Ukrajinci, kako je on za mir itd.
Žao mi je Ukrajinaca srećom ,ako do nukelarnog rata dođe, Rusija ima premoć i u raketama i broju bombi i rijetkosti naseljenosti Eto samo ih Rusija ima, nek ispale jednu nece im ni sibir ostati postedjen
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:35 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
bobanovski je napisao/la: Rusima su te rakete iz doba sovjetskog saveza kao i lansirne rampe, većina je pod istekom roka.
Ja bi nuklearno udario na Rusiju pa kome panci a kome opanci.
Hobit je ionako prijetio nuklearnim napadom blefom, dao bi mu "taste of own medicine" Slušaj ako će HB, Dalmatisnka zagora i Dinaroidska Hrvatska (a ako će i index Pereci iz Zg i ostalih vukojebina doć na preodgoj onda i ostatak Kiflr) ostat netaknute i ja sam.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60121 Lokacija: DAZP HQ
|
bobanovski je napisao/la: HHerceg je napisao/la: A u slučaju nuklearnog rata ruske rakete ostaju u skladištima čekat demokraciju. Kako da ne. Rusima su te rakete iz doba sovjetskog saveza kao i lansirne rampe, većina je pod istekom roka. Ja bi nuklearno udario na Rusiju pa kome panci a kome opanci. Hobit je ionako prijetio nuklearnim napadom blefom, dao bi mu "taste of own medicine" Nuklearno oružje je precijenjeno, to su dječije fore, s 10 godina sam se prestao tome diviti. Sjećam se kad sam kao klinac sa 6-7 godina, taman negdje 1991. godine random zaustavio čovjeka na ulici i pitao ga kad bi Rusi bacili atomsku na Zagreb bi li atomska razorila sve do Karlovca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:39 |
|
|
Hb.org team Rusija vs team Ukraijna, već se nuklearke lansiraju sa obe strane. Valjda Putin i Bidon i ostali zlikovci iz pozadine nisu toliko ludi.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:42 |
|
|
divizija je napisao/la: Hrvati u BIH najesen mogu očekivati teški pušing, a vidjet ćemo i na drugim mjestima restauraciju ameirčkog utjecaja i moći. Umjesto reuspostave ravnoteže, biti će vraćanje američke hegemonije, izgubljene zadnjih godina.
O čemu ti pričaš, kriza neće stati zato što rusi nisu slomili Ukrajinu. Ovakav razvoj situacije samo igra u Hrvatsku korist, kriza na istoku će natjerati amere da osiguraju Balkan od nestabilnosti. To znači izborni zakon i toljagom po ****.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:43 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: Hrvati u BIH najesen mogu očekivati teški pušing, a vidjet ćemo i na drugim mjestima restauraciju ameirčkog utjecaja i moći. Umjesto reuspostave ravnoteže, biti će vraćanje američke hegemonije, izgubljene zadnjih godina.
O čemu ti pričaš, kriza neće stati zato što rusi nisu slomili Ukrajinu. Ovakav razvoj situacije samo igra u Hrvatsku korist, kriza na istoku će natjerati amere da osiguraju Balkan od nestabilnosti. To znači izborni zakon i toljagom po ****. Dal si lud ili se drogiraš? Ničeg dobrog za BH Hrvate ovde nema.
|
|
Vrh |
|
|
Karabajaa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:44 |
|
|
Iduća informacija je neprovjerena i špekulacija.
Ruski mobilni krematorij za kojega se pretpostavlja da je korišten za prikrivanje ruskih žrtava
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:46 |
|
|
ukrajinski izvor Citat: Panic on the streets. The SBU, the defense, the Ministry of Internal Affairs and the citizens who have taken up arms are constantly fighting each other. There is no identification of your own - someone else's.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:47 |
|
|
bobanovski je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la:
Kako ovi Ukrajinci ne znaju da su rusi dosli samo sa dobrim namjerama da ih oslobode od njih samih Zao mi je i ovog ruskog vojnika, nije on kriv sto ga je iskomleksirani kepec poslao u drugu drzavu Ovo mi ne izgleda kao vojska, zarobili rusku vojsku civili To je vojska itekako vidiš da su naletili na minu rusi ili su ih pogodili s nečim, ne drži se za glavu što ga mlate nego mu zuji u ušima od explozije
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:49 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76841 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Rusima su te rakete iz doba sovjetskog saveza kao i lansirne rampe, većina je pod istekom roka.
Hobit je ionako prijetio nuklearnim napadom blefom, dao bi mu "taste of own medicine" Nuklearno oružje je precijenjeno, to su dječije fore, s 10 godina sam se prestao tome diviti. Sjećam se kad sam kao klinac sa 6-7 godina, taman negdje 1991. godine random zaustavio čovjeka na ulici i pitao ga kad bi Rusi bacili atomsku na Zagreb bi li atomska razorila sve do Karlovca. (ovo nije Car bomba u videu nego neka druga, ali je dobra snimka) Hidrogenska bomba Tzar bačena na Irsku ili London, žuto sve mrtvo.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:52 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la:
prekrasno
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:55 |
|
|
Koje je najjače konvencionalno moderno oružje koje su Rusi sada na Ukrajini isprobali.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:56 |
|
|
HHerceg je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Rusima su te rakete iz doba sovjetskog saveza kao i lansirne rampe, većina je pod istekom roka.
Hobit je ionako prijetio nuklearnim napadom blefom, dao bi mu "taste of own medicine" Slušaj ako će HB, Dalmatisnka zagora i Dinaroidska Hrvatska (a ako će i index Pereci iz Zg i ostalih vukojebina doć na preodgoj onda i ostatak Kiflr) ostat netaknute i ja sam. Logično je da hoće, veća nadmorska visina
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:56 |
|
|
Hvataje ruja u Kijevu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:57 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
BBC je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Nedavno je Robert Valdec bio u podcastu Velebit. Vjerujem da je upućen, a on tvrdi nešto drugačije. Odnosno, tvrdi da ni Ukrajinci ne žele ovu garnituru na vlasti. Nije naveo mržnju prema Rusima ni u jednom trenutku. Mislim da je njemu i žena Ruskinja.
Oprez sa tim. Zvuči kao Inzko i njegovo da se narodi vole ali eto političari ih zavađaju. Daleko od toga. U biti, narodi koji se mrze ne moraju se nužno ubijati.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:58 |
|
|
Severodonjeck. Taktika Ilije Živkovića.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|