|
|
Stranica: 100/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:26 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svi ipak nešto rade, samo Njemačka ostade bijedna.
..kad sam ja reka da su komunisti na vlasti pljuvalo se po meni...kao i po merkelici najvećom svih vrimena.. Ajde ne kukaj, ovdje svatko po svakom pljuje. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1153 of 2558 - 45.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Turci odbijaju isporuciti projektile za ukrajinske Bayraktare. Isto su 90tih uradili Aliji, kada su zaplijenili oruzje i opremu kupljenu u crnomorskim zemljama. Kako su se Bayraktari iskazali do sad? Izgleda dobro čim žele još raketa.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
|
|
Melitopolj je potpuno preuzet, video snimak preuzimanja zgrade policije.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40889 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DrMag je napisao/la: daramo je napisao/la: Putin odbija izgovoriti invazija i agresija a ne da šalje oružje.
Sta Putin? Ne kontam. Erdogan. U obraćanju ono kad je optužio EU za mlaku reakciju nije okarakterizirao niti kao agresiju niti invaziju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:27 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ..kad sam ja reka da su komunisti na vlasti pljuvalo se po meni...kao i po merkelici najvećom svih vrimena.. Merkelica je žena pijanduro. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
borak
|
|
|
Samo da ostane na Ukrajini i da se sto prije zavrsi.
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79156 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
gang_moslavina je napisao/la: razlika između ukrajinskog i ruskog je otprilike ko hrvatskog i slovenskog Dosta velika. Rusi uopće ne razumiju dobro ukrajinski.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Turci odbijaju isporuciti projektile za ukrajinske Bayraktare. Isto su 90tih uradili Aliji, kada su zaplijenili oruzje i opremu kupljenu u crnomorskim zemljama. Kako su se Bayraktari iskazali do sad? Izgleda dobro čim žele još raketa. Dobro dok su imali sa cime gadjati.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
|
|
Slava Ukrajini! 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
|
|
borak je napisao/la: Samo da ostane na Ukrajini i da se sto prije zavrsi. X
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
|
|
divizija je napisao/la: ne, ovo znači reafirmaciju ameirčke moći, a ne nikakvu krizu. Amerikanci ničim izazvani nenadano postaju ponovno hegemoni koji će na ovom, prostoru gaziti sve pred sobom ko ne sluša.
trijumf leftardizma, islama, lgbtq transrodnosti, transhumanizma i unipolarnosti.
to vam je tako, možemo mi imati simaptije prema Ukrajincima ili ne, ali oni su danas isturena pesnica svega gore navedenog, u vojnom smislu.
Svijet nije crno-bijel. Kad su bili Punski ratovi, Rimljanima su pomagali Numiđani, susjedi Kartage koja ih je dugo maltretirala. Kad je Kartaga pala, rimljani su zgazil ii Numiđane. Tako će i leftardi Poljake i Ukrajince kad rješe poso s Rusima.
1. Ista je amerika kava je bila i prije 3 dana, sve što se dogodilo je da se Europa usrala Rusa i sad će biti histerija par mjeseci. Nakon toga jovo nanovo biznis az južual 2. Možeš li ti jednu temu bez tih sranja, ko aleksa i DGG. Nije ovo nikakav trijumf tih degenerika već iskazivanje Ruske nemoći. Dogodit će se opet oštra podjela zemalja na Ruski i NATO dio. Dakle EU će i dalje biti američka prčija kako je bila i prekjučer, Hrvatska također, ništa se ne mijenja. Gdje se mijenja je naše komšije koje će se morati opredjeliti, plus BiH gdje će ameri opet zajahati i napraviti reda. A taj red će ovaj puta biti u našu korist, misliš da Uncle sam ne zna, čiji su SDA talibani igrači?
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la: Dal si lud ili se drogiraš? Ničeg dobrog za BH Hrvate ovde nema.
TI si postao Srbin pa za tebe nema ničeg dobrog, to razumijemo. Za nas Hrvate je pozitiva što će amerikanci sada srediti sva sranja u komšiluku. Bakir će dobit samo takvu šamarčinu, Hrvati su pokazali muda i jasno rekli što misle o savezu. Treba li vam crtati Milanovićevu da smo i mi članica i da se i nas pita? Vidjeli smo da u suštini Amerikanci uopće nisu glupi kad se igra ozbiljno, znaju oni sve o SDA talibanima i njihovom američkom savezništvu. Ako žele lupiti po Srbima u BiH,a bome žele od prekjučer, moraju vratiti Hrvate u sedlo i obuzdati mujage. Ja samo zelim istaknuti koliko su neki prorusi ovdije smrdonoge seljacine kada su pricali da je amerika gotova nakon afganistana. Ameri se prave mrtvi,oni su zmija. Sace da ujednu u ukraini ako rusima neupali ovo svrgavanje!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:29 |
|
|
weasel je napisao/la: TI si postao Srbin pa za tebe nema ničeg dobrog, to razumijemo.
Za nas Hrvate je pozitiva što će amerikanci sada srediti sva sranja u komšiluku. Bakir će dobit samo takvu šamarčinu, Hrvati su pokazali muda i jasno rekli što misle o savezu.
Treba li vam crtati Milanovićevu da smo i mi članica i da se i nas pita?
Vidjeli smo da u suštini Amerikanci uopće nisu glupi kad se igra ozbiljno, znaju oni sve o SDA talibanima i njihovom američkom savezništvu.
Ako žele lupiti po Srbima u BiH,a bome žele od prekjučer, moraju vratiti Hrvate u sedlo i obuzdati mujage. lupit će Hamerikanci Bakira, dovest će neke grahdžane i zgazit Hrvate. Wake UP, Hamerika ti je neprijatelj još od 1996. početka rušenja Tuđmana.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: divizija je napisao/la: ovo nije namijenjeno Kijevu, ovo je namijenjeno onima kojiiza čitave ove gungule stoje, to je ICBM.
Ti zaista misliš da je Putin kontra istih tih koje ti smatraš odgovornim za ovu situaciju, i da će isti ti "nastradati" u možebitnom nuklearnom sukobu? Ako je jedna od meta ruskih (i kineskih) nuklearnih raketa New Zealand gdje ti isti imaju azil kuće onda su se usrali u gaće, lako moguće. Ali ne znamo jer je to jelte vojna tajna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: gang_moslavina je napisao/la: razlika između ukrajinskog i ruskog je otprilike ko hrvatskog i slovenskog Dosta velika. Rusi uopće ne razumiju dobro ukrajinski. Niko ne razume zvanicni ukrajinski, pa ni radikalni ukrajinci, vec vecina i jednih i drugih koriste onaj jezik izmedju zaboravih ime. zvanicni ukrajinski je kao novonastala slova u CG, niko ga ne koristi jer im je prosto neprirodan.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
borak
|
|
|
Upozorenje za Ukrajince da napuste što prije područja sa oružjem, slijede avionski i topnički napadi.
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:30 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ja samo zelim istaknuti koliko su neki prorusi ovdije smrdonoge seljacine kada su pricali da je amerika gotova nakon afganistana. Ameri se prave mrtvi,oni su zmija. Sace da ujednu u ukraini ako rusima neupali ovo svrgavanje! Amerikancima je ovo ruski poklon, nenadano uskrsnuće zaslugom neprijatelja.
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:30 |
|
|
Meni u cijeloj priči samo nije jasno koji je ruski plan za zapadnu Ukrajinu? Ukrajina nije Bjelorusija da se može tako lako pacifizirati, pogotovo ne nakon svega ovoga što gledamo zadnja dva dana.
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:31 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
|
|
borak je napisao/la: Upozorenje za Ukrajince da napuste što prije područja sa oružjem, slijede avionski i topnički napadi. možda Rusi ipak ne misle samo prdnut i otić
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
dunno je napisao/la: Meni u cijeloj priči samo nije jasno koji je ruski plan za zapadnu Ukrajinu? Ukrajina nije Bjelorusija da se može tako lako pacifizirati, pogotovo ne nakon svega ovoga što gledamo zadnja dva dana. Neki ovdje jos mastaju da je moguce da rusi postave marionetsku vladu i da nakon toga zivot se vrati u normalu
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79156 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Broc je napisao/la: Svi ipak nešto rade, samo Njemačka ostade bijedna. Nevjerojatno. Zeleni Njemačke se otvoreno svrstali uz ekonomsko partnerstvo s Rusijom kao daleko važnije od svih proklamiranih principa.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:32 |
|
|
borak je napisao/la: Upozorenje za Ukrajince da napuste što prije područja sa oružjem, slijede avionski i topnički napadi. Nema šanse da Rusi odustanu, ovde će biti krvi do koljena jer očito se i Ukri bore., a drzne li se itko od baltičkih patuljaka / Finske / Švedske išta kurčit predviđam WW3.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 11:33 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kad sam ja reka da su komunisti na vlasti pljuvalo se po meni...kao i po merkelici najvećom svih vrimena.. Merkelica je žena pijanduro.  ..ocito sjeti pijandura i to odrana u cemu je problem..sto je zensko..??
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|