|
|
Stranica: 1098/1622.
|
[ 40537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 00:25 |
|
|
Bitke za Novu Kahovku, Oleksy, Hola Pristyan, Skadovsk gori… Kako? Čime? koliko su Ukrajinci vojske prebacili preko?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 00:32 |
|
|
Uživanje je slušati srbe rusofile kako traže opravdanja za obe pušione. Po forumima, YT kanalima, portalima, ma svuda ista priča. Haha
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 00:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
tucepi je napisao/la: Bitke za Novu Kahovku, Oleksy, Hola Pristyan, Skadovsk gori… Kako? Čime? koliko su Ukrajinci vojske prebacili preko? Mislim kako trolaju ruse. Razvlače im vojsku i pamet. Većina ukrajinskih snaga se prebaciju na istočno bojište.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
zdx
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 01:37 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: 1. Kijevski front: FAIL 2. Harkovski front: FAIL 3. Hersonski front: Uspjeh, ali predaja glavnog grada Hersona:FAIL 4. Zaporožje: djelomični uspjeh. 5. Lugansk: Uspjeh, ali samo zasad, toliko sutra Ukrajinci mogu probiti liniju i ode sve u mp3 6. Donjeck: ja bih rekao više fail nego uspjeh. Ni Soledar, ni Avdivka, ni Siversk, ni Bahmut nisu kompletirani, a o Slavjansku i Kramatorsku više niko ni ne priča. Trebao si potpisati: Slava Ukrajini!! To je kada imaš srce, sve je moguće. Sjetite se prvog dana i uništenja kompletnog PVO-a, svih aviona i helikoptera. Ovdje je se pisalo "sad ćemo vidjeti Ukrajince" i orgijalo.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 10:33 |
|
|
Kupit će Kina sve kad Zapad kompletno prestane.. Citat: China refiners slow down Russian oil purchases as sanctions near - tradeSINGAPORE, Nov 14 (Reuters) - Chinese refiners are slowing down Russian crude purchases in December and paying lower premiums in the face of imminent European Union sanctions and uncertainty surrounding the G7's plan to cap Russian oil prices, trading sources said. The slowdown in trade is causing Russian crude supplies to build up, weighing on prices, as China and India have become major buyers of the oil since the Ukraine war broke out. The European Union will ban Russian crude and oil products imports on Dec. 5 and Feb. 5, respectively. "There are, of course, many concerns and much confusion regarding to the upcoming price cap, but people think the December-arriving cargoes should be safe (to buy)," a China-based trader said. ... https://www.reuters.com/business/energy ... 022-11-14/
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 11:01 |
|
|
Moje misljenje je da je u ovome ratu jedina ispusila EU. I Erdogan joj to svaki dan potvrdjuje i nabija na nos. Umjesto da je Europa bila ta koja ce diplomatskim putem rjesavati sporove ili bar doprinositi kao nenaoruzana sila ona se na samom pocetku ponijela kao malo razmazeno dijete. Naravno, postavili su se "na pravu stranu" povijesti kako to oni vole reci. Medjutim pokazali su da su nesposobni i slabi
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 12:07 |
|
|
Jutros u Mariupolju eksplozija.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 13:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bobovac je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Naučili smo iz ovog rata da je zračna nadmoć danas qrac od ovce. Rusi su im uništili veliku većinu aviona još na početku. Pitanje je da li je Ukrajincima išta i ostalo. Ukri se ne mogu pohvaliti ni nekim naročito dobrim PVOom (čak šta više PVO im je očajan).
Odakle ti to? Pokazaju oni snimci. Raketa ide lijevo, presretač desno. Čak ni spore dronove ne mogu da ruše, pogađali su svoje zgrade glupim PVOom i ubijali ljude. Nemoj vjerovati klovnu kad kaže da je srušio 90%, njegove riječi su irelevantne.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 13:38 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ukrajina nakuplja trupe na Zaporoškoj liniji. Vjerovatno je cilj Melitopolj.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 13:54 |
|
|
Rusi se navodno povlače na 15-20 km od Dnjepra kod Hersona.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 15:30 |
|
|
Nemoj virovat svemu sta kazu ti twiter profili sa ukrajinskon i eu zastavom
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
zdx
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 15:47 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Odakle ti to?
Pokazaju oni snimci. Raketa ide lijevo, presretač desno. Čak ni spore dronove ne mogu da ruše, pogađali su svoje zgrade glupim PVOom i ubijali ljude. Nemoj vjerovati klovnu kad kaže da je srušio 90%, njegove riječi su irelevantne. Naravno da nemaju, prvog sata su im uništili gotov čitavi PVO sa gotovo svim avionima i helikopterima. Bore se protiv svih šansi i napreduju, zombijima je to teško pojmiti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 16:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Legionnaire je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Odakle ti to?
Pokazaju oni snimci. Raketa ide lijevo, presretač desno. Čak ni spore dronove ne mogu da ruše, pogađali su svoje zgrade glupim PVOom i ubijali ljude. Nemoj vjerovati klovnu kad kaže da je srušio 90%, njegove riječi su irelevantne. Teško je rušiti rakete i letjelice koje lete tik iznad površine tla. Potrebna je gadna tehnologija za to. Ni Rusi ne mogu sve za Belgorod zaustaviti jer ovi šalju iznad tla. Ali zaustave dosta dok Ukrjainci takve ništa. Jedino gdje Ukrajinci imau uspjeh sa letjelicama iznad tla su helikopteri jer su spori i radari raketa ih dugo prate. Ako se ovi već izlože toliko dugo pogledima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 18:34 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Moje misljenje je da je u ovome ratu jedina ispusila EU. I Erdogan joj to svaki dan potvrdjuje i nabija na nos. Umjesto da je Europa bila ta koja ce diplomatskim putem rjesavati sporove ili bar doprinositi kao nenaoruzana sila ona se na samom pocetku ponijela kao malo razmazeno dijete. Naravno, postavili su se "na pravu stranu" povijesti kako to oni vole reci. Medjutim pokazali su da su nesposobni i slabi ajme ali si nadrobio nebuloza eu nije ni približno u krizi kao 2008-2009, možda će njemačka u blagu recesiju, svi ostali sigurno neće erdogan jebe sam sebe jer si je nabio inflaciju na 85%, ne isplati mu se da se sa svojom glavom gura u svaku guzicu na koju naleti rusija je u totalnoj izolaciji, ruska delegacija je taman ljutito napustila g-20 jer ih nitko živ ne jebe, totalno su u qurcu
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 18:41 |
|
|
neman je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Moje misljenje je da je u ovome ratu jedina ispusila EU. I Erdogan joj to svaki dan potvrdjuje i nabija na nos. Umjesto da je Europa bila ta koja ce diplomatskim putem rjesavati sporove ili bar doprinositi kao nenaoruzana sila ona se na samom pocetku ponijela kao malo razmazeno dijete. Naravno, postavili su se "na pravu stranu" povijesti kako to oni vole reci. Medjutim pokazali su da su nesposobni i slabi ajme ali si nadrobio nebuloza eu nije ni približno u krizi kao 2008-2009, možda će njemačka u blagu recesiju, svi ostali sigurno neće erdogan jebe sam sebe jer si je nabio inflaciju na 85%, ne isplati mu se da se sa svojom glavom gura u svaku guzicu na koju naleti rusija je u totalnoj izolaciji, ruska delegacija je taman ljutito napustila g-20 jer ih nitko živ ne jebe, totalno su u qurcu Indija i Kina pozivaju na okončanje rata u Ukrajini na samitu G-20. Rusi imaju čini mi se 85% svijeta na svojoj strani, al sve nekako u zraku. Ono što je problem za Rusiju je vrlo slaba pomoć njihovih saveznika na terenu, za razliku od Ukrajine malo je tko od ruskih saveznika poslao svoje borce ili tehniku u Ukrajinu.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 18:51 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
Danas su ceo dan napadi po energetskoj infrastrukturi, iz Lavova mi javili da veći deo grada nema struju i da telefon i internet dolazi na prekide.
|
|
Vrh |
|
|
zdx
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 18:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:04 |
|
|
Ovo djeluje ko neka neslana šala...
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-11-15 at 16-18-14 Victoria Nuland posjetit će Moskvu Što to može značiti Geopolitika News.png [ 70.75 KiB | Pogledano 1386 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:08 |
|
|
Ovo su bili momci
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:18 |
|
|
[/quote] Indija i Kina pozivaju na okončanje rata u Ukrajini na samitu G-20. Rusi imaju čini mi se 85% svijeta na svojoj strani, al sve nekako u zraku. Ono što je problem za Rusiju je vrlo slaba pomoć njihovih saveznika na terenu, za razliku od Ukrajine malo je tko od ruskih saveznika poslao svoje borce ili tehniku u Ukrajinu.[/quote] jučer su rusi u uno-u izgubili glasovanje sa preko 2/3 većinom tako da su tvoji 85% nonsens. važne su su velike i bogate nacije a one su proukrajinske ili neutralne. uz ruse su većinom prosjačke diktature (eritrja, sjeverna koreja, venezuela, mali itd.) njih niktko ozboljan ne jebe ni mm
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: Velebit je napisao/la:
Ovaj nas tip je napravia video o tome. Dug je no zbilja dobro opisuje sustavne nedostatke VRF.
Najveci problem nisu niti rodacke veze nego kultura laganja.
Zovu to vranjo. Vranjo je kad se svi prave ludi a svi kradu, lazu, ne rade itd.
Tu je sažeto ono što je nekolicina nas ovdje pisala i ukazivala u proteklih devet mjeseci. Ja razumije da se ovo mora nacrtat amerikancu al da staronja od 50 godina koji je bio u yugoslaviji ovo ezna nemogu. Pa ja sam 91. godist epa mi je to sve jasno,ta socijalisticka traljavost i debilana.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Počela bježanija prema Krimu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ovo su bili momci
fašisti, izdajice hrvatskoga naroda. nesmjemo nikad zaboraviti da je pavelić sa 2 potpisa 41e i 42e cijelu hrvatsku obalu darovao mussoliniju i postavio talijana za hrvatskog kralja a išao se tucati za tamo neke bezvrijedne bosanske vukojebine.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:57 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
Možda ako se odmah bezuslovno predaju mogu da očuvaju nekakvu ukrajinsku državu pod ruskom vlašću na pola prethodne teritorije, odsečenu od mora, siromašnu i poslušnu. Zapadna Ukrajina i dalje nije razorena ratom u toj meri da ju je nemoguće obnoviti kroz par godina, ali verovanje u bilo šta preko toga je udisanje proizvoda sagorevanja kamionskog dizela direktno iz auspuha.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 stu 2022, 19:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|