|
|
Stranica: 115/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:33 |
|
|
daramo je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Kinezi najavili vojnu vježbu u Južnom kineskom moru od nedjelje do utorka.  Kad je bal nek je maskenbal. Moraju i Kinezi dokazati da su sila. Kinezi bi bili ludi da ne probaju priču o hagresiji rušenju suvereniteta iskoristit za sebe
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:34 |
|
|
laganini je napisao/la: ..čvrsto pravoslavno-muslimanska koalicija putina...zanimljivo ne smeta ovdje... RAMZAN KADIROV, čelnik ruske pokrajine Čečenije i saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, tvrdi da su čečenski borci raspoređeni u Ukrajini te je zatražio od Ukrajinaca da svrgnu svoju vladu. U snimci postavljenoj na internet, Kadirov je rekao da čečenske postrojbe dosad nisu pretrpjele nikakve gubitke i dodao da bi ruske snage bez problema mogle zauzeti velike ukrajinske gradove, ali je njihova zadaća da izbjegnu gubitke u ljudskim životima...brižni Putin i Čečeni poznati po empatiji.::  Pa nisu svi muslimani isti. Imaš divne ljude Čečene. A imaš i lojave islamofašiste. Ni nalik jedni drugima.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:34 |
|
|
Ukrajinci trebaju upasti ovim papcima Bjelorusima i zapalit 2-3 grada čisto fore radi
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:35 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Drz'te dupe nato Majdan sektaši: Novo naređenje Rusa: Ofanziva u svim pravcima https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2112504_______________________________________________________________________________________ UŽIVO Rusi izdali novo naređenje; u Kijevu nema izlaska iz kuća do ponedeljka ujutru
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40591 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Broc je napisao/la: Ukrajinci trebaju upasti ovim papcima Bjelorusima i zapalit 2-3 grada čisto fore radi I onda dati povoda Lukašenku da pošalje i bjeloruske snage 
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:38 |
|
|
daramo je napisao/la: Broc je napisao/la: Ukrajinci trebaju upasti ovim papcima Bjelorusima i zapalit 2-3 grada čisto fore radi I onda dati povoda Lukašenku da pošalje i bjeloruske snage  Jer ih već nema u Ukrajini u ruskim odorama?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40591 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..čvrsto pravoslavno-muslimanska koalicija putina...zanimljivo ne smeta ovdje... RAMZAN KADIROV, čelnik ruske pokrajine Čečenije i saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, tvrdi da su čečenski borci raspoređeni u Ukrajini te je zatražio od Ukrajinaca da svrgnu svoju vladu. U snimci postavljenoj na internet, Kadirov je rekao da čečenske postrojbe dosad nisu pretrpjele nikakve gubitke i dodao da bi ruske snage bez problema mogle zauzeti velike ukrajinske gradove, ali je njihova zadaća da izbjegnu gubitke u ljudskim životima...brižni Putin i Čečeni poznati po empatiji.::  Pa nisu svi muslimani isti. Imaš divne ljude Čečene. A imaš i lojave islamofašiste. Ni nalik jedni drugima. Jašta, nema ogavnijih Suncokreta od ovih Čečena. Nadam se da će njih gurati kao topovsko meso u prve redove.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
|
|
divizija je napisao/la: daramo je napisao/la: Kad je bal nek je maskenbal. Moraju i Kinezi dokazati da su sila.
Kinezi bi bili ludi da ne probaju priču o hagresiji rušenju suvereniteta iskoristit za sebe Da. Tajvan je njihova odbjegla pokrajina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
|
|
Broc je napisao/la: daramo je napisao/la: I onda dati povoda Lukašenku da pošalje i bjeloruske snage  Jer ih već nema u Ukrajini u ruskim odorama? Nema koliko bi ih moglo biti.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:41 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Broc je napisao/la: daramo je napisao/la: I onda dati povoda Lukašenku da pošalje i bjeloruske snage  Jer ih već nema u Ukrajini u ruskim odorama? Ti stvarno želiš da 500 Bjeloruskih tenkova i 60 000 profesionalnih vojnika Bjelorusa krene na Kijev zajedno sa vjerovatno 40-setak tisuća Rusa ? Da 100 000 vojnika napada Kijev ? Ti ti hoćeš ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:42 |
|
|
daramo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nisu svi muslimani isti. Imaš divne ljude Čečene. A imaš i lojave islamofašiste. Ni nalik jedni drugima. Jašta, nema ogavnijih Suncokreta od ovih Čečena. Nadam se da će njih gurati kao topovsko meso u prve redove. U pitanju je bio nesporazum. Trebalo im je samo par šamara da shvate kako su veći Rusi od Rusa.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:45 |
|
|
Broc je napisao/la: Ukrajinci trebaju upasti ovim papcima Bjelorusima i zapalit 2-3 grada čisto fore radi Oni se raspadaju...nije to mozak, kao sto su ovi kada su BLOKIRALI MIGRANTIMA poljsku granicu...i migrantske kampove napravili.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: Fake News da su Turci blokirali Bospor.
O situaciji u Bosporu i Dardanelima oglasila se i Turska. Nisu zanijekali da ih kane zatvoriti za ruske ratne brodove, već su ustvrdili da takvu odluku još nisu donijeli, odnosno da je još razmatraju. Klix paljevina nepismenih primitivaca. Bude ne bude, sad nije to se zna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:47 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Broc je napisao/la:
Jer ih već nema u Ukrajini u ruskim odorama?
Ti stvarno želiš da 500 Bjeloruskih tenkova i 60 000 profesionalnih vojnika Bjelorusa krene na Kijev zajedno sa vjerovatno 40-setak tisuća Rusa ? Da 100 000 vojnika napada Kijev ? Ti ti hoćeš ? Smirite se, rekao sam da bi bilo fora
|
|
Vrh |
|
 |
Karabajaa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:47 |
|
|
BBC je napisao/la: daramo je napisao/la: Fake News da su Turci blokirali Bospor.
O situaciji u Bosporu i Dardanelima oglasila se i Turska. Nisu zanijekali da ih kane zatvoriti za ruske ratne brodove, već su ustvrdili da takvu odluku još nisu donijeli, odnosno da je još razmatraju. Klix paljevina nepismenih primitivaca. Bude ne bude, sad nije to se zna. Zielinsky objavio na twitteru, kakav klix
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
HHerceg je napisao/la: Hrvat podrijetlom iz Ukrajine. https://www.facebook.com/ivan.covic.3/p ... 9761505290Citat: Hvala svima koji brinete i hvala svima koji pitate kako sam, i kako su moji u Ukrajini. Nažalost, ne mogu svima dovoljno dugo i široko odgovoriti i ispričavam se zbog toga. Zadnja dva dana mi je teško, nisam spavao dvije noći, cijeli dan sam na telefonu, pokušavam što češće čuti se sa familijom i prijateljima u Ukrajini, slušam vijesti itd. Veze pucaju, infrastruktura je i prije bila loša, a sad je još gore. I da, situacija je zaista tako grozna. Da, ruska vojska je ušla u sjever Kijeva. Da, ljudi su u podrumima i skloništima. Ljudi ne mogu napustiti Kijev, muškarci ne mogu napustiti zemlju. Mađarska je zatvorila granice i teško je civilima i napustiti zemlju. Znam da je većina svijeta, većina Europe i većina mojih prijatelja osudila napad Rusije na Ukrajinu i znam da je tu većini lagan izbor. Meni nije. Moja je familija i u Lugansku i u Kijevu i u Žitomiru. Ja sam na liniji Lugansk-Kijev svaki dan, i dok su jedni u podrumu drugi relativno normalno žive. I obrnuto. Situacija se mijenja iz dana u dan. Jedan nećak (od 18 godina) u Lugansku je mobiliziran na strani LNR-a i ruske armije, dok je drugi bratić u podrumu u Kijevu i čeka napad Rusa. Familija su, rod su i Ukrajinci su. I jedni i drugi. Ne znam je li vam mogu jasnije to predočiti. I ne ne mislim ovdje braniti Putina i ne mislim ništa dobro o njegovoj politici i ovakvom načinu rješavanja sukoba. Ne slažem se ni sa samim načinom vladanja ni sa vojnom stegom ni sa neliberalnim politikama. I jasno sam to govorio i dok su ga drugi hvalili, a danas ga usporedjuju sa Hitlerom i Slobom. Nikad nisam podržavao Putina niti ga danas podržavam. Ali Rusiju volim i s Rusijom imam puno veza. Jedna baka mi je Ruskinja, vjenčani kumovi mojih roditelja su Rusi i moja kuma je Ruskinja. Putin je stjeran u kut, rat nije počeo prekjučer, rat je počeo na Majdanu kad je smijenjen legalno izabran predsjednik. Uz Putina i vrh Rusije je kriva i vanjska politika SAD-a , kao i indiferentna EU. Ne u istoj mjeri. Putin je prešao granicu, i figurativno i doslovno. I odnos Rusa i Ukrajinaca se bespovratno pogoršao, odnos zapadnih i istočnih Ukrajinaca se bespovratno pogoršao. Putin se kocka, šahovskim rječnikom igra damin gambit i nada se kapitulaciji Ukrajine. Ovaj rat je posljedica. Ovo je kraj, a ne početak. SAD i UK daju zasad najoštrije sankcije u vidu blokiranja imovine oligarha, banaka i sl. EU, kao i uvijek nudi tapšanje po ramenu. Pričaju o blokiranju ruskog plina, a ne mogu se odreći ni prodaje dijamanata Rusiji (Belgija), ni modne konfekcije (Italija). EU se uljuljala u svoj komfor i nesposobna je učiniti išta. Ali to je bilo i očekivano. Istočni Ukrajinci (ono što se naziva LNR i DNR) se neće moći pomiriti sa bilokakvom ukrajinskom vlašću. Da, to je zemlja Ukrajinaca, to je ukrajinsko unutrašnje pitanje, ali to je zemlja prvenstveno istočnih Ukrajinaca koji ne priznaju Kijevsku vlast, jer je to povjerenje izgubljeno Majdanskim prevratom. I bez obzira na bilokakvog Putina ili bilo koga u Rusiji, trebat će puno vremena da se to pokuša promjeniti. Istočna Ukrajina se osjeća izdano od Kijeva još od 91. godine i ukrajinske nezavisnosti. Tada su se počeli prvi rudnici zatvarati, tada u Lugansku nisu dobivali penzije, tada je vladala velika nezaposlenost u tom dijelu Ukrajine, tada je to Kijev prepustio raznih oligarsima i ološima i taj kontinuitet i razdor se samo povećavao i povećao se do razmjera rata. Kijev od 91. nije imao previše sluha za Lugansk i Donetsk. I da, u Putinu i Rusiji sad vide partnera. S druge strane, ja sam Ukrajinac i raspadam se kad vidim situaciju u Kijevu, užasno mi je teško kad zovem u Kijev i ne znam hoće li mi se netko javiti. I osobno, volio bih da Ukrajina postane član EU i da napreduje. Ukrajinci su jako vrijedni, marljivi i jednostavni ljudi, EU bi sigurno profitirala primanjem Ukrajine. Ne znam je li ovo cijena toga. Ali želim da ovo ludilo prestane, želim da se vrati na stanje prije 2014.godine kad si mogao u Kijevu pričati ruski i kad nisi morao ići u Lugansk preko Rostova. Prošao sam i Lviv i Kijev i Dnipro i Lugansk. I volim Ukrajinu i sretan sam kad sam tamo, te je smatram drugom domovinom. Nadam se da će ovo proći i da će Ukrajina ustati iz ovog pepela i dima. Vidim nije u Kijevu. Zbog ovog napisanog te tamo mrak proguta. Da vam dočaram na što je to društvo spalo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:52 |
|
|
Katarina Peović, BBC, Herceg i Planina na istoj strani  Ko bi to moga ikada zamislit? Pa to je sve 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:54 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Idi bola igraj se sa Sorošem. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:54 |
|
|
Karabajaa je napisao/la: Evo i švaba.
Švabe su jednostavno bolesna država genetski i nema dalje.
Prvo dovlačili kozojebe u Europu, sad podržavaju mongolska marksistička govna o okupaciji kršćanske Europe.
To je genetika nakon što su izazvali 2 svjetska rata, hoće valjda i treći.
Sa Schmidtom se trebamo obračunati u ime Ukrajine!!
Podržavaš li to moj obrezani prijatelju?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Katarina Peović, BBC, Herceg i Planina na istoj strani  Ko bi to moga ikada zamislit? Pa to je sve  ..pa to tvrdim odavno crvenocrna koalicija na čelu s vodjom kizom..za hercega zna zasto jebiga ne pada kruška ispod jabuke..  a niste virovali
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:56 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Idi bola igraj se sa Sorošem.  Je li te sramota biti s Peović? Tzv boljševik, Srpkinja koja je kao protiv militarizacije a veliča Venezuelu i diktature. To je jednostavno bolest, hoćete li ti i BBC mahati crvenim zastavicama? Nešto kao oni simpatizeri demokratske strančice. +kako gledaš na ove Agine postove kad završe sa smajlićem? Smajlić iz muke
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:57 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:58 |
|
|
bobanovski je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Idi bola igraj se sa Sorošem.  Je li te sramota biti s Peović? Tzv boljševik, Srpkinja koja je kao protiv militarizacije a veliča Venezuelu i diktature. To je jednostavno bolest, hoćete li ti i BBC mahati crvenim zastavicama? Nešto kao oni simpatizeri demokratske strančice. +kako gledaš na ove Agine postove kad završe sa smajlićem? Smajlić iz muke ..progleda si..
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 17:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 18:00 |
|
|
Rusi će ovo poraziti? Brat s autom ide kroz artiljeriju. Ovo nema ni na igrici
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|