|
|
Stranica: 1190/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 13:40 |
|
|
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 14:03 |
|
|
Ne kmečim ja, kmeči ovaj zbog stvari koje pišem, samo mu objašnjavam zbog čega pišem tako.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 14:56 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Točno tako.
Preci ovakvih mentola su ostavljali kosti u Staljingradu, a potomci bas nista nisu naucili. Jos su i gori u svojoj mrznji i psihopatiji prema Rusima...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:00 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Točno tako.
Preci ovakvih mentola su ostavljali kosti u Staljingradu, a potomci bas nista nisu naucili. Jos su i gori u svojoj mrznji i psihopatiji prema Rusima... Ne misli niko napadati Staljingrad. Mrena zvana rusoljupstvo vam pokriva vid i ne da vidjeti očito.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:08 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Točno tako.
Preci ovakvih mentola su ostavljali kosti u Staljingradu, a potomci bas nista nisu naucili. Jos su i gori u svojoj mrznji i psihopatiji prema Rusima... Ko rusima hebe mater što su sa vragom tikve sadili (sa hitlerom) i što ih je ujeo nespremne? Jesam im ja kriv zbog toga? U staljingradu su ratovale ustaše, kakve ja veze imam sa njima? Nemam ni osobno niti mi je netko iz familije imao.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:10 |
|
|
Primarijus je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Preci ovakvih mentola su ostavljali kosti u Staljingradu, a potomci bas nista nisu naucili.
Jos su i gori u svojoj mrznji i psihopatiji prema Rusima...
Ko rusima hebe mater što su sa vragom tikve sadili (sa hitlerom) i što ih je ujeo nespremne? Jesam im ja kriv zbog toga? To se naravno uredno prešućuje. Rusko šurovanje sa Hitlerom i dogovor o podjeli Poljske. Kad je poslije pukla tikva, Crvena armija spasila svijet. Zapravo su uvijek ganjali samo svoj interes. Da su iole sposobni, išli bi bar pola planete da je njihovo. Takva su nacija. Divljačka horda. Što su bili Huni nekad, Rusi su u ovom nekom modernom svijetu.
|
|
Vrh |
|
 |
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:20 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: To se naravno uredno prešućuje.
Rusko šurovanje sa Hitlerom i dogovor o podjeli Poljske.
Kad je poslije pukla tikva, Crvena armija spasila svijet.
Zapravo su uvijek ganjali samo svoj interes.
Da su iole sposobni, išli bi bar pola planete da je njihovo. Takva su nacija. Divljačka horda. Što su bili Huni nekad, Rusi su u ovom nekom modernom svijetu.
I tvoji preci i narod su bili lojalni i veseli clanovi NDH, i odazivali se na poziv jerusalemskog muftije, da idu u sveti rat protiv Rusije. Sve se to prenosi sa kolena na koleno, dzabe zvaka o antifasizmu, ispod toga je nepatvorena mrznja prema slovenskim korenima, jeziku kojim govorite, poreklu... drazi su vam mumlatori iz arapske pustinje, nego braca po poreklu i jeziku. Nauceni ste da mrzite, i to bogovski... ovaj rat bijete cak ne i protiv Rusa, nego protiv Srba... to je ishodiste te skromne racunice. I dokle god ste takvi, na zelenu granu necete... Cast izuzecima, velika vecina vas je upravo ovakva.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:24 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: To se naravno uredno prešućuje.
Zapravo su uvijek ganjali samo svoj interes.
Da su iole sposobni, išli bi bar pola planete da je njihovo. Takva su nacija. Divljačka horda. Što su bili Huni nekad, Rusi su u ovom nekom modernom svijetu.
I tvoji preci i narod su bili lojalni i veseli clanovi NDH, i odazivali se na poziv jerusalemskog muftije, da idu u sveti rat protiv Rusije. Sve se to prenosi sa kolena na koleno, dzabe zvaka o antifasizmu, ispod toga je nepatvorena mrznja prema slovenskim korenima, jeziku kojim govorite, poreklu... drazi su vam mumlatori iz arapske pustinje, nego braca po poreklu i jeziku. Nauceni ste da mrzite, i to bogovski... ovaj rat bijete cak ne i protiv Rusa, nego protiv Srba... to je ishodiste te skromne racunice. I dokle god ste takvi, na zelenu granu necete... Cast izuzecima, velika vecina vas je upravo ovakva. Vi ste naučeni da ste neki faktor koji se nešto pita i koji ima bogom dano pravo da vlada drugima i onda kad vam se ti kojima želite vladat najebu majke onda kukate da vas svi mrze i da vas nitko ne razumije. Eto to ste ukratko vi, a i rusi.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27551 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rutinerr je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Ko rusima hebe mater što su sa vragom tikve sadili (sa hitlerom) i što ih je ujeo nespremne? Jesam im ja kriv zbog toga?
To se naravno uredno prešućuje. Rusko šurovanje sa Hitlerom i dogovor o podjeli Poljske. Kad je poslije pukla tikva, Crvena armija spasila svijet. A je li? A prešućuje se sudjelovanje Poljske u komadanju Čehoslovčke? Sudjelovanje Čehoslovačke u komadanju Mađarske? Sudjelovanje Mađarske u komadanju Rumunjske? Sudjelovanje Rumunjske u... no dobro, shvatio si poantu. A da i ne spominjemo Minhenski sporazum Britanije u Francuske sa Hitlerom Citat: Zapravo su uvijek ganjali samo svoj interes. Zamisli ti to. Država koja gleda svoj interes. Sramota. Citat: Da su iole sposobni, išli bi bar pola planete da je njihovo. Eto mala je Rusija. LoL
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sudjelovanje Mađarske u komadanju Rumunjske?
Sudjelovanje Rumunjske u... no dobro, shvatio si poantu.
Srbi su ti sa rumunjima i mađarima danas jako dobri, što je čudno s obzirom koliki su srbi antifašisti, kako im toliki antifašizam dozvoljava da im niti ne spomenu sramnu mađarsku i rumunjsku ulogu i u staljingradu i u ww2? Nego se dižu biste mađarima iz ww2 koje blagoslivlja SPC i Orban je najbolji prijatelj. Tko te smradove ne zna...
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: To se naravno uredno prešućuje.
A je li? A prešućuje se sudjelovanje Poljske u komadanju Čehoslovčke? Sudjelovanje Čehoslovačke u komadanju Mađarske? Sudjelovanje Mađarske u komadanju Rumunjske? Sudjelovanje Rumunjske u... no dobro, shvatio si poantu. A da i ne spominjemo Minhenski sporazum Britanije u Francuske sa Hitlerom Citat: Zapravo su uvijek ganjali samo svoj interes. Zamisli ti to. Država koja gleda svoj interes. Sramota. Citat: Da su iole sposobni, išli bi bar pola planete da je njihovo. Eto mala je Rusija. LoL Dobro, kako to oslobađa Rusiju odgovornosti? Svoj interes u smislu širenja na štetu drugih. Uvijek je još nešto rusko. Nije mala, ali su oni megalomani. A sasvim je dovoljna, čak i preglomazna. Što je još važnije, bogata prirodnim bogatstvima, ali ne da đavo mira. Daj i ono u Ukrajini. No, to se vodi kao borba protiv kapitalnog ropstva i za slobodni svijet.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 15:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
A je li? A prešućuje se sudjelovanje Poljske u komadanju Čehoslovčke?
Sudjelovanje Čehoslovačke u komadanju Mađarske?
Sudjelovanje Mađarske u komadanju Rumunjske?
Sudjelovanje Rumunjske u... no dobro, shvatio si poantu.
A da i ne spominjemo Minhenski sporazum Britanije u Francuske sa Hitlerom
Zamisli ti to. Država koja gleda svoj interes. Sramota.
Eto mala je Rusija. LoL
Dobro, kako to oslobađa Rusiju odgovornosti? Svoj interes u smislu širenja na štetu drugih. Uvijek je još nešto rusko. Nije mala, ali su oni megalomani. A sasvim je dovoljna, čak i preglomazna. Što je još važnije, bogata prirodnim bogatstvima, ali ne da đavo mira. Daj i ono u Ukrajini. No, to se vodi kao borba protiv kapitalnog ropstva i za slobodni svijet. I stalno njima prijeti opasnost i stalno ih netko okružuje i stalno su svi protiv njih i stalno treba proširivat rusku sferu utjecaja jer očito sfera utjecaja od japana do Poljske nije dovoljno velika da bi oni bili sigurni u sebe pa treba još i još i još u nedogled, kako možemo vidjet potreban im je izlazak i na sredozemlje da se nebi osjećali ugroženo. Gledajte još jednu stvar, ja nebi imao baš ništa protiv da države i narodi koji su u njihovoj blizini budu dio njihove sfere utjecaja AKO TO ONI ŽELE, nema nikakvog problema. Samo njihov problem je što su od njih svi koji su mogli pobjeći pobjegli i oni bi sad silom te države pokorili i razrušili zbog toga.
|
|
Vrh |
|
 |
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 16:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa nećemo tako, sarajevski zete.
Ova moja voli Ruse i Putina...samo ne sme nikome to javno da kaze 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 16:58 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa naravno da jesi kriv čim se nisi odrekao takvih predaka . Jesi se ti odrekao svojih?
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 17:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: A pre toga bili Handžarci .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 17:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Mar-kan je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa naravno da jesi kriv čim se nisi odrekao takvih predaka . Jesi se ti odrekao svojih? Zašto bi kada moji nisu bili u zločinačkim formacijama. Deda mi je bio u partizanima.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 17:03 |
|
|
storarare je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jesi se ti odrekao svojih? Zašto bi kada moji nisu bili u zločinačkim formacijama. Deda mi je bio u partizanima. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 sij 2023, 18:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tako interesantan rat a vi neke dosadne gluposti pišete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 00:06 |
|
|
storarare je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jesi se ti odrekao svojih? Zašto bi kada moji nisu bili u zločinačkim formacijama. Deda mi je bio u partizanima. To je za nas zločinačka formacija 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 03:12 |
|
|
I za nas Cetnike su Partizani zlocinacka antisrpska formacija 
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 13:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10254 Lokacija: Banja Luka
|
Analitičari Liana Fiks i Majkl Kimidž za “Forin afers” iznose mišljenje da se čini da Rusija ide prema porazu, ali da je neizvesno kakve će to posledice imati. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=02&dd=01&nav_category=78&nav_id=2282804Bla, bla, bla, bla.... PS. Ništa , pa ni ''bla, bla '' , neće zaustaviti promjenu svjetskog poretka i kraj ere zapadnog blagostanja, prvenstveno zasnovanog na pljački i otimanju . Prošla baka s kolačima .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 14:16 |
|
|
Ne znam jesam li samo ja tog mišljenja ali dvije činjenice mi paraju oči posljednih sedmica. 1. Ukrajinci ali i Zapad mnogo manje eksponiraju ono što dobijaju/šalju od pomoći. Mnogo manje detaljisanja ili mozda griješim 2. Ukrajnici mnogo, mnogo manje paničare o potencijalnim padovima teritorije
Kada je prvo zapažanje u pitanju moguće da žele faktor iznenađenja a usko je vezano je to što sigurno u miru i tajnosti pripremaju novu veliku akciju. Što se drugog tiče imam osjećaj da su puno bolje uvezani nego u prvim danima/sedmicama rata i da mnogo jasnije vide namjere i kretanja ruske strane. Međutim Rusija sada ima mnogo više vojnika na frontu pa kznenađuje ta "smirenost" Ukrajine.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 16:37 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Ne znam jesam li samo ja tog mišljenja ali dvije činjenice mi paraju oči posljednih sedmica. 1. Ukrajinci ali i Zapad mnogo manje eksponiraju ono što dobijaju/šalju od pomoći. Mnogo manje detaljisanja ili mozda griješim 2. Ukrajnici mnogo, mnogo manje paničare o potencijalnim padovima teritorije
Kada je prvo zapažanje u pitanju moguće da žele faktor iznenađenja a usko je vezano je to što sigurno u miru i tajnosti pripremaju novu veliku akciju. Što se drugog tiče imam osjećaj da su puno bolje uvezani nego u prvim danima/sedmicama rata i da mnogo jasnije vide namjere i kretanja ruske strane. Međutim Rusija sada ima mnogo više vojnika na frontu pa kznenađuje ta "smirenost" Ukrajine. Pod broj 1 mislim da si u krivu i dalje se na sva zvona razglasuje vojna pomoć Ukrajini. Nove ukrajinske vojne akcije se pripremaju. Zapad i Rusi špekuliraju da će Ukri krenuti prema Melitopolju i podijeliti Ruse na dva dijela, naravno mogući su veći napadi negdje dalje. Pod broj 2 Ukri su sad spremniji, organiziraniji, iskusniji, i bolje opremljeni i naoružani nego na početku rata. Rusi su sad nešto brojniji na bojištu nego prije, no i dalje ih je manje od Ukra, a da bi mogli razmišljati o slamanju Ukra moraju biti barem tri puta brojniji. Ako Ukra na terenu ima između 400-500 tisuća Rusa bi moralo biti minimalno 1.2-1.5 milijuna da bi predstavljali realnu opasnost za Ukre.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 18:07 |
|
|
Procjene su njemačkih analitičara da u ukrajinskom dijelu Ukrajine ima cca 25 miliona ljudi.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 vel 2023, 18:11 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Procjene su njemačkih analitičara da u ukrajinskom dijelu Ukrajine ima cca 25 miliona ljudi. od čega ima oko 7-8 milijuna mlađih od 45 godina.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|