|
|
Stranica: 125/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:01 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: daramo je napisao/la: Ne razumijem, šta već treći dan su trebali uzeti cijelu Ukrajinu? Odvaljeni ste od realnosti, treći dan rata a vi govorite o debaklu. Tom logikom SAD za deset godina nije mogao osvojiti Afganistan.
Pa da su jedan jedini grad zauzeli, ili napredovali više od par km uz granicu. Gube previše i ljudi i opreme, intenzitet rata je daleko veći nego što ovdje trolovi govore, i svejedno nema pomaka, neka novija oprema je doživjela potpuni debakl i teško da će naći kupce nakon ovog. Uglavnom velika sramota za navodno drugu najveću silu svijeta, možemo očekivati da ce nakon ovoga i neki drugi ruski susjedi početi gubiti neki respekt prema njima. Možda i neki narodi unutar RF isto tako. Nikad nisam shvacao ljude koji respektiraju ruse u vojnom smislu. Jos kao teen sam kontrirao starijim yugo generacijama kad pricaju o rusima sa respektom. Nekako razmisljam da su rusi takva sila u smislu tehnike pa nebi bili takvi gologuzani tko nase bosnje.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:02 |
|
|
Meni je sve bilo jasno kad je Zelensky pozvao babe i nejač da preuzmu oružje i udare na Ruse. Današnja informacija da je Amerika Zelenskom ponudila transport iz Ukrajine je samo dodatno zacementirao moje mišljenje u kojem smjeru stvari idu.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:03 |
|
|
Rusi potvrdili da imaju više od 1000 mrtvih vojnika u 3 dana
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Reko sam. kad bi se ukraina oslobodila zapad bi u nju ulozio. kao u njemacku poslije ww2. moralo se u njemacku ulozit jer se vec i u zapadnu poceo sirit komunizam :) Aha. To je futurum, budućnost. Ne znam, ali sumnjam. Amerikanci na pozicijama moći nisu takav mentalitet. Retardirano jako. Komunizma nema i Ukrajinci mrze Ruse i da im ne daš nijedan $. Pa te ne kužim kao ni @bobanovskog. Usporedba covik. znaci ne komunizam nego uticaj rusije. valjda bi zapadu bilo u interesu da novooslobođena ukraina neproda samu sebe rusima za koricu kruha kao sto im je bilo interesantno da zapadna njemacka neproda guzicu CCCP-u za malo kruva i industrijskih šarafa.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:05 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Meni je sve bilo jasno kad je Zelensky pozvao babe i nejač da preuzmu oružje i udare na Ruse. Današnja informacija da je Amerika Zelenskom ponudila transport iz Ukrajine je samo dodatno zacementirao moje mišljenje u kojem smjeru stvari idu. Mislim da će prije Putin tražiti transport nakon debakla. Rublja ti pada, vojska ti prima plaću u rublji i vojska ti nema morala ratovati protiv Ukrajinaca dok su ovi nabrijani kao Blago Zadro na Trpinjskoj cesti.ž Ruska vojska krade naftu i luta po trgovinama kao oni crnci po Americi za vrijeme prosvjeda.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:06 |
|
|
Šporet je napisao/la: https://twitter.com/antiputler_news/status/1497655463579631627
potpuni debakl čečenaca, zagnojili ispred Kijeva zajedno sa svojim generalom i sad se više ne žele borit protiv Ukrajinaca Prije se propaganda svodila na letke iz aviona a sad u doba tick toka mescini da se svodi na imitiranje filmskih scena i scenarija Ovo sam gledao u poštaru sa kevinom kostnerom :)
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:06 |
|
|
Groot je napisao/la: Hrvatski narod je birao vlast koja je Hrvatsku napravila takvom. I sad da takvu Hrvatsku napadne npr. Mađarska, ti bi bio na Mađarskoj strani? Ovisno što Mađari nude. onaj tko ponudi zaustavljanje imigracije u Hrvatsku, odmah sam za njega. Postat ću komunist na užas ustaških djedova ako će zaustaviti imigraciju. to je naš jedini neprijatelj, ostalo su distrakcije. mi ćemo kao narod nestati ne zaustavi li se to. I shvati jednu stvar, ne bira narod ništa, narod je jedna priglupa pučina kojoj ispiru mozak razni RTLovi i Nove i indexi, narod je glup ko qraci jeo bi *** da mu na tv kažu da su ukusna, progresivna i cool Ako bi Mađari napali s ciljem da uspsotave promađarsku marinetsku vladu umejsto probriselske marionetske vlade, ali da ova prva bude bez imigracije i lgbtq i ostalih sličnih sranja, ne bih se dvoumio ni sekunde.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:09 |
|
|
Eminencija je napisao/la: spominjao je i "kotao" taktiku da su to vec primjenjivali,da se sastoji od zaokruzivanja ukrjinske vojske i valjda presjecanja odozdo sa juga(dole na jugu rusi mozda i napreduju) dalje navodi da nije jasno cemu sluzi vojska na sjeveru(kiev) da bi ta trebala upast u glavni grad ali on nevidi kako bi to ona mogla niti sta radi grad od 3 miliona ljudi nezna danas nijedna vosjka da osvoji,nema nijedna to iskustvo. Ja i dalje tvrdim (kao veliki ekspert ), da je to kod Kijeva odvlačenje pažnje i ukrajinskih snaga dok se ne napravi ozbiljan uspeh istočno od Dnjepra. Nema teorije da očekuju da ušetaju u milionski grad na taj način. Clint Eastwood je napisao/la: Pa da su jedan jedini grad zauzeli, ili napredovali više od par km uz granicu. Ma da, šta su napravili jedva 120 kilometara sa severa i bednih 200 kilometara na jugu. Patetično. Bez hiljadu kilometara na dan se ne priznaje.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:09 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Meni je sve bilo jasno kad je Zelensky pozvao babe i nejač da preuzmu oružje i udare na Ruse. Današnja informacija da je Amerika Zelenskom ponudila transport iz Ukrajine je samo dodatno zacementirao moje mišljenje u kojem smjeru stvari idu. Mislim da će prije Putin tražiti transport nakon debakla. Rublja ti pada, vojska ti prima plaću u rublji i vojska ti nema morala ratovati protiv Ukrajinaca dok su ovi nabrijani kao Blago Zadro na Trpinjskoj cesti.ž Ruska vojska krade naftu i luta po trgovinama kao oni crnci po Americi za vrijeme prosvjeda. Pričam samo o stvarima koje su potvrđene. Dakle ono što sam napisao je potvrđeno. E sad, kad bude potvrđeno da Putin traži transport, da ruska vojska nakon 3 (riječima tri) dana ratovanja dezertira zbog pada rublje ( ono wtf) onda ću pisati i o tome.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:10 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
čečeni se predaju , rusi su slomljeni , rusi imaju 3500 poginulih ...
a u realnosti rusi sa mt-lb , t-72 , gradovima iz 1970,1980 su došli iz Krima do mariupolja i u Kijev za manje od 3 dana sa vojskom ne većom od 150 000 vojnika a zemlja ima 40 milijuna
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39284 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Eminencija je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Pa da su jedan jedini grad zauzeli, ili napredovali više od par km uz granicu. Gube previše i ljudi i opreme, intenzitet rata je daleko veći nego što ovdje trolovi govore, i svejedno nema pomaka, neka novija oprema je doživjela potpuni debakl i teško da će naći kupce nakon ovog. Uglavnom velika sramota za navodno drugu najveću silu svijeta, možemo očekivati da ce nakon ovoga i neki drugi ruski susjedi početi gubiti neki respekt prema njima. Možda i neki narodi unutar RF isto tako.
Nikad nisam shvacao ljude koji respektiraju ruse u vojnom smislu. Jos kao teen sam kontrirao starijim yugo generacijama kad pricaju o rusima sa respektom. Nekako razmisljam da su rusi takva sila u smislu tehnike pa nebi bili takvi gologuzani tko nase bosnje. Svatko ima priliku da se okuša s goluguzanima u Ukrajini, pa tako i tehnološko napredni Ameri, ali ne, oni su ostavili Ukrajince gologuze da se suoče. Nerealni ste, respekt se zaslužuje krajnjim ishodom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
|
|
Analitičar Jurij Podoljaka, ko zna ruski.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
bobanovski je napisao/la: Rusi potvrdili da imaju više od 1000 mrtvih vojnika u 3 dana Daj prestani usrao si temu kompletno. To je informacija ukrajinskog ministarstva obrane. Dok je po njima poginulo 200 Ukrajinaca, svi redom civili. Mislim da sam ja luđi jer se sa budaletinama raspravljam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:11 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Rusi potvrdili da imaju više od 1000 mrtvih vojnika u 3 dana ovo je puno, znači da bi mogli imati 10 puta toliko do kraja.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:12 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:13 |
|
|
divizija je napisao/la: Groot je napisao/la: Hrvatski narod je birao vlast koja je Hrvatsku napravila takvom. I sad da takvu Hrvatsku napadne npr. Mađarska, ti bi bio na Mađarskoj strani? Ovisno što Mađari nude. onaj tko ponudi zaustavljanje imigracije u Hrvatsku, odmah sam za njega. Postat ću komunist na užas ustaških djedova ako će zaustaviti imigraciju. to je naš jedini neprijatelj, ostalo su distrakcije. mi ćemo kao narod nestati ne zaustavi li se to. I shvati jednu stvar, ne bira narod ništa, narod je jedna priglupa pučina kojoj ispiru mozak razni RTLovi i Nove i indexi, narod je glup ko qraci jeo bi *** da mu na tv kažu da su ukusna, progresivna i cool Ako bi Mađari napali s ciljem da uspsotave promađarsku marinetsku vladu umejsto probriselske marionetske vlade, ali da ova prva bude bez imigracije i lgbtq i ostalih sličnih sranja, ne bih se dvoumio ni sekunde. Stvarno mi je žao što se nisi rodio barem 100 godina ranije. Jednostavno ne pripadaš ovom vremenu. Inteligentan jesi, ali sa takvim razmišljanjem pretpostavljam da je tvoj život u ovakvom svijetu jako težak.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eminencija je napisao/la: BBC je napisao/la: Aha. To je futurum, budućnost. Ne znam, ali sumnjam. Amerikanci na pozicijama moći nisu takav mentalitet. Retardirano jako. Komunizma nema i Ukrajinci mrze Ruse i da im ne daš nijedan $. Pa te ne kužim kao ni @bobanovskog.
Usporedba covik. znaci ne komunizam nego uticaj rusije. valjda bi zapadu bilo u interesu da novooslobođena ukraina neproda samu sebe rusima za koricu kruha kao sto im je bilo interesantno da zapadna njemacka neproda guzicu CCCP-u za malo kruva i industrijskih šarafa. Nisu htjeli preći na stranu Rusa kad su radili za 200 $ mjesečno. Dapače mrzili ih sve više. Jel pun mjesec ? Koji *** se sa vama nekima događa ? Na kakvim čudnim blogs visite.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
|
|
Hagresor je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Mislim da će prije Putin tražiti transport nakon debakla.
Rublja ti pada, vojska ti prima plaću u rublji i vojska ti nema morala ratovati protiv Ukrajinaca dok su ovi nabrijani kao Blago Zadro na Trpinjskoj cesti.ž
Ruska vojska krade naftu i luta po trgovinama kao oni crnci po Americi za vrijeme prosvjeda. Pričam samo o stvarima koje su potvrđene. Dakle ono što sam napisao je potvrđeno. E sad, kad bude potvrđeno da Putin traži transport, da ruska vojska nakon 3 (riječima tri) dana ratovanja dezertira zbog pada rublje ( ono wtf) onda ću pisati i o tome. 500 Stingera stize u Ukrajinu potvrđeno.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
|
|
Ja vam govorim ovo je sve ticktok age propaganda za milenijalce isprana mozga :) Sve neki filmski scenariji i epizodna dogadjanja iz serija. Ujednoj epizodi napadnu te a u slijedecoj se predaju radi pada valute. Sve to imate u americkim serijama i filmovima
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: čečeni se predaju , rusi su slomljeni , rusi imaju 3500 poginulih ...
a u realnosti rusi sa mt-lb , t-72 , gradovima iz 1970,1980 su došli iz Krima do mariupolja i u Kijev za manje od 3 dana sa vojskom ne većom od 150 000 vojnika a zemlja ima 40 milijuna U realnosti nemas pojma. Da je ukrajinska vojska izasla u susret nadolazecoj sili negdje po onim nepreglednim stepama, ovi bih tukli svim i svacim. Tu lekciju je Ukrajina bolno naucila u prethodnim sukobima. Sada ih navlace u urbane sredine, gdje njihov oklop ceka nova Sirija, Vukovar, Staljingrad.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:16 |
|
|
Th1950 je napisao/la: čečeni se predaju , rusi su slomljeni , rusi imaju 3500 poginulih ...
a u realnosti rusi sa mt-lb , t-72 , gradovima iz 1970,1980 su došli iz Krima do mariupolja i u Kijev za manje od 3 dana sa vojskom ne većom od 150 000 vojnika a zemlja ima 40 milijuna Da, da 3 dan imaju svu zračnu prednost, PVO Ukrajine totalno uništen a crtu ne mogu maknuti. Provlače se jedino kroz rupe, raspadaju se kao JNA.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:16 |
|
|
jsi li skeptican prema ovoj novopartizanskoj borbi? mogu li oni danas biti relevantni ?
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:17 |
|
|
BBC je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Rusi potvrdili da imaju više od 1000 mrtvih vojnika u 3 dana Daj prestani usrao si temu kompletno. To je informacija ukrajinskog ministarstva obrane. Dok je po njima poginulo 200 Ukrajinaca, svi redom civili. Mislim da sam ja luđi jer se sa budaletinama raspravljam. Dakle ne napada se nikada osim srijedom? To su ti rekli Rusi s takijicom? Koji su tvoji pravi izvori? daj neki Treba ti slika da bi bilo povrđeno ili?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|