|
|
Stranica: 128/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:53 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ko su ovi koji pale ? Koga pale ? Šta je ovo ? Bože sačuvaj i oslobodi .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
bobanovski je napisao/la: lider30 je napisao/la: Amerikanci ti raščerečili dupe u BiH, a ti navijaš za njih ovdje. Tako zvuči tvoje pitanje. Ukrajinci su braca krscani i uz Poljake jedini normalan narod u Europi. Svjesni su i oni sto je i tko je Amerika. Ovo mi zvuci kao da nekog ubojicu branis pedofilom. +kako se ne diviti ovom otporu? Ne divim se. Naivne budale, koje su Amerikanci izmanipulirali za svoje interese. Fucking Ukrajinci ginu da se ne otvori Nord Stream 2. I da Amerikanci nemaju konkurenciju u šerifovanju po svijetu. Vjeruj mi ja volim konkurenciju u svim sferama života. Luđaci.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
|
|
Jedna prikladna
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39736 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kozojeb je napisao/la: lider30 je napisao/la: Rusi su trebali NATO državu u trbuhu imati. Rusi se ne bore protiv Ukrajinaca, nego američkih useful idiots. Koja je razlika Turska i baltičke zemlje u NATO-u i Ukrajina u istom? Zar NATO ako treba nešto učiniti iz Ukrajine isto to eventualno ne može učiniti iz Poljske, Turske, Latvije? Jel mi se čini ili opravdavaš agresiju koja nema opravdanje? Rusija kopneno ne graniči s Turskom a baltičke države su premale i preslabe da čak i kao antiruske budu prijetnja, za razliku od Ukrajine. A i Robi je pisao o prirodnim preprekama pa pročitaj.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
|
|
K..M je napisao/la: ..hvaljenje oružjem prihvaćam u obrambenom ratu al ne kad se njime fale fasisti il komunjare..ajde skuliraj se i barem malo zacrveni..zbog tisuće ljudi koji sad u podrumima umiru od leda straha neizvjesnosti a većina su Dica i zene ...srami se..ipak si i ti cetnik..jebiga kolko god se maskira
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Groot je napisao/la: lider30 je napisao/la: Rusi su trebali NATO državu u trbuhu imati. Rusi se ne bore protiv Ukrajinaca, nego američkih useful idiots. Srbi su trebali graničiti sa ustaškom državom? Srbi se nisu borili protiv normalnih Hrvata nego protiv Ustaša. Nigdje veze. Totalno nigdje veze s vezom citat. Nemoj me vise citirati i ulaziti u diskusiju sa mnom. Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
BREAKING Padobranci iznad Kijeva.
Privitak/ci: |
kijev.jpg [ 164.99 KiB | Pogledano 676 put/a. ]
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:58 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:58 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: Ja čak mislim da ih Rusi ova prva 3 dana lagano skroz napadaju . Na snimkama konvoja se samo vide mt-lb , t-72 , kamioni , bmp-1 i nešto dvica i GAZ-Tigrovi i Grad-ovi .
Nema t-90 , nema upotrebe avijacije masovno , nema puno artiljerije , Rusi se samo vozikaju na većinu strana . Otpor im je jedino pružen kako treba na istoku kod Donbasa i oko Harkiva i Sume . Nemoj da mislis! Rusi su htjeli navuci i razvuci Ukrajince na cistinu kako bi ih zasuli VBR, kasetnim bombama i topnistvom, uglavnom nisu uspjeli. Gradovi koje su osvojili nisu njihov primarni cilj. Cilj je Kijev i zgrade drzavnih institucija. Sutra cete se radovati rusenju jedne metropole?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 23:59 |
|
|
laganini je napisao/la: K..M je napisao/la: ..hvaljenje oružjem prihvaćam u obrambenom ratu al ne kad se njime fale fasisti il komunjare..ajde skuliraj se i barem malo zacrveni..zbog tisuće ljudi koji sad u podrumima umiru od leda straha neizvjesnosti a većina su Dica i zene ...srami se..ipak si i ti cetnik..jebiga kolko god se maskira prozivaš četnike a sa četnicima surađuješ SDSS I Pupiiiii .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Stari video isto amp.topwar.ru/73904-raspyataya-ukraina.html
Stari moguće ali prijevod tog teksta ne ide tebi u prilog.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:01 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
HHerceg je napisao/la: BREAKING Padobranci iznad Kijeva. Djeluje mi ko mal broj
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A lijepo svi savjetnici američkim kandidatima govore ne slikaj se sa kacigom i u šeširu. Jedan predsjednički kandidat je tako sigurnu pobjedu okrenuo u poraz. Nebitno, ali eto kao zanimljiv kuriozitet.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:02 |
|
|
Ustaše bre. Neje bezbedno.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:03 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ja čak mislim da ih Rusi ova prva 3 dana lagano skroz napadaju . Na snimkama konvoja se samo vide mt-lb , t-72 , kamioni , bmp-1 i nešto dvica i GAZ-Tigrovi i Grad-ovi .
Nema t-90 , nema upotrebe avijacije masovno , nema puno artiljerije , Rusi se samo vozikaju na većinu strana . Otpor im je jedino pružen kako treba na istoku kod Donbasa i oko Harkiva i Sume . Nemoj da mislis! Rusi su htjeli navuci i razvuci Ukrajince na cistinu kako bi ih zasuli VBR, kasetnim bombama i topnistvom, uglavnom nisu uspjeli. Gradovi koje su osvojili nisu njihov primarni cilj. Cilj je Kijev i zgrade drzavnih institucija. Sutra cete se radovati rusenju jedne metropole? gdje se to mogu sakrit ukrajinci ako ih Ruska avijacija hoće bombardirat , mislim na vojsku ? Znaš da postoji precizno oružje ? Gledali smo u Gazi kako se ruši precizno . Ipak 21 stoljeće je . Nego rusi još neće nemilosrdno .
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: HHerceg je napisao/la: BREAKING Padobranci iznad Kijeva. Djeluje mi ko mal broj Izgleda da ni nisu. Tragovi ukrajinske zračne obrane.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: HHerceg je napisao/la: BREAKING Padobranci iznad Kijeva. Djeluje mi ko mal broj Djeluje kao da je slikano noktaricom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:04 |
|
|
@K.M. je već trojici Hrvata na temi napravio živčani slom.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:04 |
|
|
ne kužim taj koncept. Nagovaraš vlastite civile koje neprijateljska vojska zasad ne dira, da uzmu molotovljeve koktele i gađaju te vojnike. Pa ovi će ih pobit ko zečeve. I onda će biti "Ruska vojska ubija civile".
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:06 |
|
|
mole da se 1000 tjela Ruskih vojnika pokupi jer je to humano .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:08 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nemoj da mislis! Rusi su htjeli navuci i razvuci Ukrajince na cistinu kako bi ih zasuli VBR, kasetnim bombama i topnistvom, uglavnom nisu uspjeli. Gradovi koje su osvojili nisu njihov primarni cilj. Cilj je Kijev i zgrade drzavnih institucija. Sutra cete se radovati rusenju jedne metropole?
gdje se to mogu sakrit ukrajinci ako ih Ruska avijacija hoće bombardirat , mislim na vojsku ? Znaš da postoji precizno oružje ? Gledali smo u Gazi kako se ruši precizno . Ipak 21 stoljeće je . Nego rusi još neće nemilosrdno . U nedostatku brda, planina i velikih suma, sve vojske svijeta se povlace u utvrdjene gradove. Tako je bilo od pamtivijeka, tako ce biti i u buduce. Rusija ne smije sebi dopustiti paviti Grozni od Kijeva. Imaju opciju stati ili sravniti Kijev sa zemljom. Napraviti od njega Vukovar, Bugojno i sl.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:08 |
|
|
Th1950 je napisao/la: ne kužim taj koncept. Nagovaraš vlastite civile koje neprijateljska vojska zasad ne dira, da uzmu molotovljeve koktele i gađaju te vojnike. Pa ovi će ih pobit ko zečeve. I onda će biti "Ruska vojska ubija civile". Ni JNA u početku nije dirala civile, bila je u ulozi "razdvajanja" i uspostave mira. Jako si balav.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:09 |
|
|
fake news su padobranci, u pitanju su ostatci PVO-a, ruski izvor
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:09 |
|
|
Rusi pogodili dječiju bolnicu, Rusi zgazili čiču tenkom, Rusi prebili babu... CNN i BBC kamere svuda... Još da roknu negdje Markale i to je to. Nemaju ni malo inspiracije, 30 godina ponavljaju isti obrazac samo se budale mjenjaju.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 00:10 |
|
|
Kako se ne diviti Rusima, kad stvarno pokušavaju štediti civile. Svaka im čast. Američki mediji, koji samo čekaju na to da svaku sitnicu medijski eksponiraju na 20 potenciju, nemaju hrane u ovom slučaju. Veliki respekt i pored što Ukrajinci stalno civile okreću protiv Rusa, što po meni za Ruse stvara oooogroman problem, pošto imaju naredbu da ih ne diraju.
RESPEKT.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|