|
|
Stranica: 272/272.
|
[ 6795 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:19 |
|
|
novosve je napisao/la: weasel je napisao/la: A ja tebi opet kazem da nikakve razmjene bit neće zato što jedna strana premoćno pobjeduje. Kakve 3-4 godine, sto se otezati moglo oni su otezali i odugovlaceli i bacili dragocjeno vrijeme i ljude u smece. vrijeme će pokazati, mislim da su Rusi još poprilično daleko od takove premoći weasel je napisao/la: Ukrajina ima godinu do godinu i pol dana maksimum , ne postigne li se do tada mir Rusi ce uzet sve sta hoce i pretvorit ostatak u Bjelorusiju 2.0. Ruski časnici govore o 3-44 godine za zauzimanje Donbasa, ti si skloniji rusima od njih samih Nisam im ja “sklon” vec komentiram sukladno cinjenicnom stanju, opcem znanju, povijesti te povezivanju nekih paralela. Analiza i opis stanja ne znaci navijanje. Za razliku od slavoukrajinasa i rusoljubaca, mene samo zanima kako Hrvatska moze u novim okolnostima izvuci sto vise koristi za sebe i svoj narod.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:23 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10308 Lokacija: Banja Luka
|
|
Rusija i Kina moraju da sarađuju kako bi se suprotstavile novim pretnjama, izjavio je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji tokom sastanka u Moskvi sa sekretarom Saveta za bezbednost Rusije Sergejem Šojguom.
Vang je istakao da Kina i Rusija treba da ojačaju stratešku saradnju, prenele su RIA Novosti.
"Važno je da nastavimo da pokazujemo međusobno poverenje, produbljujemo dobrosusedske odnose i prijateljstvo, proširujemo obostrano korisnu saradnju, promovišemo ekonomski razvoj i nacionalni preporod u svakoj od naših zemalja i suprotstavljamo se novim izazovima i pretnjama. Moramo efikasnije štititi međunarodnu pravdu, mir i bezbednost širom sveta", istakao je Vang.
On je podsetio da će sledeće godine biti obeležena 30. godišnjica strateške saradnje između Kine i Rusije i 25. godišnjica Ugovora o dobrosusedstvu, prijateljstvu i saradnji.
PS Šta to bješe planetarna hegemonija Zapada?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Jednostavno zemlje koje su direkno susjed neke supersile mogu samo i jedino bit poslusnik tog susjeda, a pokusaj otrganja iz orbite dovodi do samounistenja.
Rusija nije sila, kamoli supersila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:49 |
|
|
Prije par mjeseci , bio sam dva dana u jednom estonskom hotelu . Sticajem okolnosti imali su samo dva gosta , mene i jednog čovjeka iz Harkova . Vikendom nije bilo ni zaposlenih , čak ni na recepciji. Znali smo šifre od ulaza i soba , i to je to . On je bio pripadnik snaga kijevskog režima , i ranjen je . U Estoniju je došao na oporavak , oporavio se , našao posao , i ostao . Nismo se nešto družili , ali jednom prilikom je prolazio , pozdravio me... i popričali smo ( uglavnom na ruskom  ) . Nikakav jed , mržnju prema Rusima , ili slično.. nisam primjetio.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja zbog same Ukrajine smatram da trebaju potpisat. Ja čak ne ni zbog Ukrajine, nego zbog Ukrajinaca. Narod uništen, izginuo, raseljen, i već čitam najavljuju im poslije rata 10 milijuna imigranata. Ukrajinci izvršili samoubojstvo radi europskog principa da nema izmjene granica. Bilo bi ok da Europa ratuje za svoje principe a ne Ukrajinci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1399 of 2558 - 54.69%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86596 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja zbog same Ukrajine smatram da trebaju potpisat. Ja čak ne ni zbog Ukrajine, nego zbog Ukrajinaca. Narod uništen, izginuo, raseljen, i već čitam najavljuju im poslije rata 10 milijuna imigranata. Ukrajinci izvršili samoubojstvo radi europskog principa da nema izmjene granica. Bilo bi ok da Europa ratuje za svoje principe a ne Ukrajinci. Nema izmjene granica, ali ima izmjene stanovnika.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27825 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Rusija nije sila, kamoli supersila. Tako je, prekratko rat traje. Kad bude 20 godina rata, a koliko su Amerikanci proveli ratujući u Afganistanu onda će biti supersila.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja čak ne ni zbog Ukrajine, nego zbog Ukrajinaca.
Narod uništen, izginuo, raseljen, i već čitam najavljuju im poslije rata 10 milijuna imigranata. Ukrajinci izvršili samoubojstvo radi europskog principa da nema izmjene granica.
Bilo bi ok da Europa ratuje za svoje principe a ne Ukrajinci.
Nema izmjene granica, ali ima izmjene stanovnika. Zamolio bih tzv. pro-ukrajince za mišljenje. Recimo imaju kuću. Bi li dali život za kuću, i da u toj kući onda živi neki stanar iz Afrike, neće kuća ostat prazna jer je bivši vlasnik na groblju, ali eto obranili su kuću pa mogu biti sretni. E i da ne zaboravim, još veća sreća i dosta agresora je na groblju hehe. Velika sreća. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1399 of 2558 - 54.69%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nema izmjene granica, ali ima izmjene stanovnika.
Zamolio bih tzv. pro-ukrajince za mišljenje. Recimo imaju kuću. Bi li dali život za kuću, i da u toj kući onda živi neki stanar iz Afrike, neće kuća ostat prazna jer je bivši vlasnik na groblju, ali eto obranili su kuću pa mogu biti sretni. E i da ne zaboravim, još veća sreća i dosta agresora je na groblju hehe. Velika sreća.  A onako usput...zvao si se Volođa Kuznjecov, maternji jezik ruski , pripadnik Ukrajinske pravoslavne crkve ( UPC) , kum ti je Rus ( bez dilema da je Rus) , i mnogo ti familije živi u Rusiji....( neki od familije su i izbjegli tamo ) U Rusiji je najveći broj izbjeglica iz Ukrajine .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:07 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6933 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Ovi mi pro-rusi, idu na nerve.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:08 |
|
|
|
Realno , ''proruse'' zabole tuki zbog toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:09 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6933 Lokacija: Izvan sebe
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Rusija nije sila, kamoli supersila. Tako je, prekratko rat traje. Kad bude 20 godina rata, a koliko su Amerikanci proveli ratujući u Afganistanu onda će biti supersila. Ako to bude, onda ce biti supersila u raspadu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:28 |
|
|
|
Rusija nema namjeru ratovati sa Evropom , ali ako to Evropa želi , mi smo spremni odmah'' B . Putin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Rusija nije sila, kamoli supersila. Tako je, prekratko rat traje. Kad bude 20 godina rata, a koliko su Amerikanci proveli ratujući u Afganistanu onda će biti supersila. Ameri naprave raketu od svojih dijelova. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:52 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Ovi mi pro-rusi, idu na nerve. Tako je. Puno ljepši su termini "istinoljubivo čovječanstvo", "anđeli-pravednici" i slično.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 16:52 |
|
|
|
Dok je polovnih ves masina, Rusi su mirni
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 17:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ameri naprave raketu od svojih dijelova.  Još kad bi znali bez pomoći Nijemaca napraviti tenk gdje bi im bio kraj...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marten
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 17:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Problem je što ja ne vjerujem da je ovo zadnji rat.
Rusija ako nije zadovoljna prirodom Ukrajine, nastavit će u etapama podrezivati.
Pa makar i jednom u generaciji.
Zajebano je graničiti sa svjetskom silom, koja te može držati na piku 1000 godina. Zamisli da su umjesto Talijana tu Rusi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 18:14 |
|
|
weasel je napisao/la:
Nisam im ja “sklon” vec komentiram sukladno cinjenicnom stanju, opcem znanju, povijesti te povezivanju nekih paralela.
Analiza i opis stanja ne znaci navijanje.
Za razliku od slavoukrajinasa i rusoljubaca, mene samo zanima kako Hrvatska moze u novim okolnostima izvuci sto vise koristi za sebe i svoj narod.
Mislim da činjenično stanje još uvijek nije tako dobro za Rusiju kako se tebi čini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 21:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|