|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 130 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:44 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
ManInBlack je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ne slino grijeshis, to treba zahvaliti islamofobima poput tebe koji su indoktrinirani od prve prichesti ,a vidjeli su muslimana samo u lokalnoj pekari...fuj gadi te mi se sve vishe i vishe,i sto je najgore glumite shatro neku kulturu
zlatni, sikćeš kao zmija, a zna se kako zmije prolaze kada dođu među ljude ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Haj budi iskren majka mu stara ,pa reci jel nije ovako,pazi kad se ti ponasas ovako koji dolazis iz super multietnichke sredine,sta se onda moram cuditi nekom tamo BBC-u koji je na privremenom boravku negdje oko Topuskog...vidis da nesto ne shtima kad ti, koji si jamachno jeo milion puta kod matere nekog Samira,Amira,Sulejmana za istom sofrom,bio na konaku istom sad toliko sikches ,a i dalje zivis i vjerovatno se smijeshkas svako jutro jaranima muslimanima,pokazuje samo tvoju dvolichnost,lukavost,prefriganost koja je svojstvena samo bosanskim franjevcima...ko da ti je Njofra Topic rodjeni dajdza ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa tu su dvije sukobljene filozofije - je li te život kao manjina u nekoj sredini napravi više ili manje tolerantnim i multi-kulti? Ako imaš dobra iskustva, onda sigurno težiš većoj toleranciji i razumijevanju, a ako si pod pritiskom većine i ako imaš loša iskustva - zaključak se nameće sam od sebe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Hajde budi ljubazan pa svoje frustracije i nezadovoljsvo situacijom u Varti liječi na nekom drugom mjestu.
Okani se ove teme. Hocu cim ti zauzmes funkciju moderacije ovdje ili dok ti preuzmes primat nad diskusijama poshto se vidi iz prilozenog da si ogromn lumen bzw potencijal...eto obecaJEM
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa tu su dvije sukobljene filozofije - je li te život kao manjina u nekoj sredini napravi više ili manje tolerantnim i multi-kulti? Ako imaš dobra iskustva, onda sigurno težiš većoj toleranciji i razumijevanju, a ako si pod pritiskom većine i ako imaš loša iskustva - zaključak se nameće sam od sebe. Ti si haveru isto kameleon ,isto vrijedi za tebe sto i za ovog tuzlaka,vjerovatno si od cijele ekipe s kojom si se druzio imo 95% muslimana i sad ti ne valjamo...bjazi ba,bjazi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Držte se teme.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:58 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa tu su dvije sukobljene filozofije - je li te život kao manjina u nekoj sredini napravi više ili manje tolerantnim i multi-kulti? Ako imaš dobra iskustva, onda sigurno težiš većoj toleranciji i razumijevanju, a ako si pod pritiskom većine i ako imaš loša iskustva - zaključak se nameće sam od sebe. Ti si haveru isto kameleon ,isto vrijedi za tebe sto i za ovog tuzlaka,vjerovatno si od cijele ekipe s kojom si se druzio imo 95% muslimana i sad ti ne valjamo...bjazi ba,bjazi Šta se praviš ugroženim koji qrac. Nacionalni sastav "raje" nikad nije mogao ni bit takav jer osim Bihaća, nije bilo čaršije koja je bila toliko homogena Prvo čovjek, onda Hrvat je moja filozofija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 11:59 |
|
|
Koja tema,manijak s ruba socijalne margine,iskompleksirani pjegavac s plavim ochima,koji je cvokan u djetinstvu gledajuci kroz kljuchaonicu kako mu dva brkata turchina gengaju staru ,pocheo da mrzi cijeli svijet ,puko ko frula uzo utoku izroko neduznu balavurdiju i sad ce mu narednih dvajes godina glavna zanimacija biti sisanje somalske motke i masiranje pakistanskih tabana celijskom brotheru...kraj ,the end, konec
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tip je u ovoj knjizi (dnevniku) sam sa sobom napravio interview. Čitav taj dnevnik je pisao za medije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:06 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Haj budi iskren majka mu stara ,pa reci jel nije ovako,pazi kad se ti ponasas ovako koji dolazis iz super multietnichke sredine,sta se onda moram cuditi nekom tamo BBC-u koji je na privremenom boravku negdje oko Topuskog...vidis da nesto ne shtima kad ti, koji si jamachno jeo milion puta kod matere nekog Samira,Amira,Sulejmana za istom sofrom,bio na konaku istom sad toliko sikches ,a i dalje zivis i vjerovatno se smijeshkas svako jutro jaranima muslimanima,pokazuje samo tvoju dvolichnost,lukavost,prefriganost koja je svojstvena samo bosanskim franjevcima...ko da ti je Njofra Topic rodjeni dajdza ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Kriv zaključak, ne postoji multietnička zajednica osim na papiru i glavama određene populacije, ne sjećam se da sam jeo u muslimanskim kućama, bilo je u par navrata situacija gdje su muslimanski radnici jeli u mojoj kući. Prijatelja muslimana nemam, imao sam ih, bio sam nesebičan prema njima, no oni su prvi prekinuli prijateljstvo, sad furaju bradice, političke pozicije u stranci, okreću glavu kada me vide na ulici.. Kad razmislim malo bolje, glumili su prijatelje radi koristi i moje nesebičnosti..
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:09 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Koja tema,manijak s ruba socijalne margine,iskompleksirani pjegavac s plavim ochima,koji je cvokan u djetinstvu gledajuci kroz kljuchaonicu kako mu dva brkata turchina gengaju staru ,pocheo da mrzi cijeli svijet ,puko ko frula uzo utoku izroko neduznu balavurdiju i sad ce mu narednih dvajes godina glavna zanimacija biti sisanje somalske motke i masiranje pakistanskih tabana celijskom brotheru...kraj ,the end, konec U Bosni su takvi ljudi iz rata izašli kao heroji za svoj narod. Za zasluge su nagrađeni zlatnim ljiljanima ili haškim sudom, zavisi u kojoj su vojsci bio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:10 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Koja tema,manijak s ruba socijalne margine,iskompleksirani pjegavac s plavim ochima,koji je cvokan u djetinstvu gledajuci kroz kljuchaonicu kako mu dva brkata turchina gengaju staru ,pocheo da mrzi cijeli svijet ,puko ko frula uzo utoku izroko neduznu balavurdiju i sad ce mu narednih dvajes godina glavna zanimacija biti sisanje somalske motke i masiranje pakistanskih tabana celijskom brotheru...kraj ,the end, konec Pročitaj dijelove dnevnika pa ćeš skontati motivaciju. Daleko si od istine...tip je čak bio upao u društvo sa pakistanskim bandama, imao je prijatelje Pakistance, Turke, Crnce i sl. Sljedeće 21 godine (max kazna u Norveškoj) će provesti u ovom hotelu (tipična zatvorska ćelija). ![slika](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/11/article-1277158-0985D624000005DC-56_634x423.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sljedeće 21 godine (max kazna u Norveškoj) će provesti u ovom hotelu (tipična zatvorska ćelija).
14 godina po zakonu, ako se dobro ponaša u zatvoru. Ali ovaj neće više nikada izaći. Poslije 14 godina (možda i odmah) će ga prebaciti u psihijatrijski zatvor, i odbijati mu doživotno molbe za otpuštanjem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Koja tema,manijak s ruba socijalne margine,iskompleksirani pjegavac s plavim ochima,koji je cvokan u djetinstvu gledajuci kroz kljuchaonicu kako mu dva brkata turchina gengaju staru ,pocheo da mrzi cijeli svijet ,puko ko frula uzo utoku izroko neduznu balavurdiju i sad ce mu narednih dvajes godina glavna zanimacija biti sisanje somalske motke i masiranje pakistanskih tabana celijskom brotheru...kraj ,the end, konec Pročitaj dijelove dnevnika pa ćeš skontati motivaciju. Daleko si od istine...tip je čak bio upao u društvo sa pakistanskim bandama, imao je prijatelje Pakistance, Turke, Crnce i sl. Sljedeće 21 godine (max kazna u Norveškoj) će provesti u ovom hotelu (tipična zatvorska ćelija). ![slika](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/11/article-1277158-0985D624000005DC-56_634x423.jpg) Ovaki pjegavci kao ovaj zujan,jednostavno nisu dovoljno mentalno jaki za zatvorsko okruzenje,oni se obichno vec u istrazi objese na carshaf,bace kroz prozor dok ih vode istraznom sudiji,izrezu karotidnu arteriju olovkom i nesto vec smisle,za njih je pa i ovako luksuzno opremljena celija jednostavno horor...ja garantujem da ce ovog u iducih metar dana naci iskobechenih ochiju s isplazitim jezikom do patosa...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:22 |
|
|
Ova ćelija je X puta bolja i luksuznija od moje prve garsonjere.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ova ćelija je X puta bolja i luksuznija od moje prve garsonjere. ps, kada sam vidio ovu ćeliju, poželio sam otići u norvešku i postati kriminalac ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:27 |
|
|
Kako bilo, konzekvence ovoga u budućnosti je još uvijek vrlo teško čisto vidjeti. Nažalost nisu to samo ove žrtve.
- Poljoprivrednici će imati velikih problema zbog novih zakonskih regulacija, provjera. - Lovci će imati problema zbog dozvola, provjeravanja. Završavati će na crnim listama tajnih službi. - Policajci će imati problema. Na svakom velikom skupu će sami svoje kolege morati provjeravat, što je vrlo neugodna situacija za svakog policajca. - Svaki veći politički skup će morati imati dodatna osiguranja, provjere, zaštite. - Itd...itd...ne mogu se sjetiti svega.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:30 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pročitaj dijelove dnevnika pa ćeš skontati motivaciju. Daleko si od istine...tip je čak bio upao u društvo sa pakistanskim bandama, imao je prijatelje Pakistance, Turke, Crnce i sl. Sljedeće 21 godine (max kazna u Norveškoj) će provesti u ovom hotelu (tipična zatvorska ćelija). ![slika](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/11/article-1277158-0985D624000005DC-56_634x423.jpg) Ovaki pjegavci kao ovaj zujan,jednostavno nisu dovoljno mentalno jaki za zatvorsko okruzenje,oni se obichno vec u istrazi objese na carshaf,bace kroz prozor dok ih vode istraznom sudiji,izrezu karotidnu arteriju olovkom i nesto vec smisle,za njih je pa i ovako luksuzno opremljena celija jednostavno horor...ja garantujem da ce ovog u iducih metar dana naci iskobechenih ochiju s isplazitim jezikom do patosa... U zatvoru najebu samo oni bez afilijacije sa ovom ili onom grupom. Njega će kao heroja dočekati neonacisti i bikeri, i bit će vjerujem pod njihovom zaštitom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako bilo, konzekvence ovoga u budućnosti je još uvijek vrlo teško čisto vidjeti. Nažalost nisu to samo ove žrtve.
- Poljoprivrednici će imati velikih problema zbog novih zakonskih regulacija, provjera. - Lovci će imati problema zbog dozvola, provjeravanja. Završavati će na crnim listama tajnih službi. - Policajci će imati problema. Na svakom velikom skupu će sami svoje kolege morati provjeravat, što je vrlo neugodna situacija za svakog policajca. - Svaki veći politički skup će morati imati dodatna osiguranja, provjere, zaštite. - Itd...itd...ne mogu se sjetiti svega. Kao i desničarski blogovi i forumi u zapadnoj Europi - nadzirat će ih skoro koliko i muslimanske.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:32 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ova ćelija je X puta bolja i luksuznija od moje prve garsonjere. ps, kada sam vidio ovu ćeliju, poželio sam otići u norvešku i postati kriminalac ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ![slika](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/11/article-1277158-09856885000005DC-709_634x698.jpg) ![slika](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/11/article-1277158-0985D81F000005DC-61_634x370.jpg) ![slika](http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/05/11/article-1277158-0985D83A000005DC-539_634x402.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ova ćelija je X puta bolja i luksuznija od moje prve garsonjere. Josefstadt u Bechu je malo slabije opremljen,imas sve ,cetvrtkom naruchis fasungu,preko Quelle mozes naruchiti tike,trenerku,play station,klopica solidna chitaona,kompjuter sala,al brate sloboda je sloboda...mentalni zatvor je zajeban,kad to neko dodje koga volis,a do tebe sjedi shiptar koji je izbo rodjaka 16 puta kuhinjskim nozem,i kad se nadjes u takvom okruzenju jednostavno si sjeban ako si normalan,ako si nenormalan onda ti mozda i shmeka taka okolina ... al evo vidim ima ih koji bi dobrovoljno u Mardelj,onda Buyrum,ja vise volim setnjicu laganu uz jezero,gledati patkice,bakice,cuke,slusati opadanje lisca i slichne ljepote
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:36 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ova ćelija je X puta bolja i luksuznija od moje prve garsonjere. Josefstadt u Bechu je malo slabije opremljen,imas sve ,cetvrtkom naruchis fasungu,preko Quelle mozes naruchiti tike,trenerku,play station,klopica solidna chitaona,kompjuter sala,al brate sloboda je sloboda...mentalni zatvor je zajeban,kad to neko dodje koga volis,a do tebe sjedi shiptar koji je izbo rodjaka 16 puta kuhinjskim nozem,i kad se nadjes u takvom okruzenju jednostavno si sjeban ako si normalan,ako si nenormalan onda ti mozda i shmeka taka okolina ... al evo vidim ima ih koji bi dobrovoljno u Mardelj,onda Buyrum,ja vise volim setnjicu laganu uz jezero,gledati patkice,bakice,cuke,slusati opadanje lisca i slichne ljepote To ti iz prve ruke?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ovaki pjegavci kao ovaj zujan,jednostavno nisu dovoljno mentalno jaki za zatvorsko okruzenje,oni se obichno vec u istrazi objese na carshaf,bace kroz prozor dok ih vode istraznom sudiji,izrezu karotidnu arteriju olovkom i nesto vec smisle,za njih je pa i ovako luksuzno opremljena celija jednostavno horor...ja garantujem da ce ovog u iducih metar dana naci iskobechenih ochiju s isplazitim jezikom do patosa...
U zatvoru najebu samo oni bez afilijacije sa ovom ili onom grupom. Njega će kao heroja dočekati neonacisti i bikeri, i bit Citat: će vjerujem pod njihovom zaštitom. ne bi se bas slozio tzv einzelgängeri jos i najbolje prodju kad gule pod uslovom da nisu "pjegavci" jer oni dodju odgule svoje i mirna Bosna,imaju poshtovanje kako strazara tako i zatvorenika...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Josefstadt u Bechu je malo slabije opremljen,imas sve ,cetvrtkom naruchis fasungu,preko Quelle mozes naruchiti tike,trenerku,play station,klopica solidna chitaona,kompjuter sala,al brate sloboda je sloboda...mentalni zatvor je zajeban,kad to neko dodje koga volis,a do tebe sjedi shiptar koji je izbo rodjaka 16 puta kuhinjskim nozem,i kad se nadjes u takvom okruzenju jednostavno si sjeban ako si normalan,ako si nenormalan onda ti mozda i shmeka taka okolina ... al evo vidim ima ih koji bi dobrovoljno u Mardelj,onda Buyrum,ja vise volim setnjicu laganu uz jezero,gledati patkice,bakice,cuke,slusati opadanje lisca i slichne ljepote
To ti iz prve ruke? Burazer mi je rodjeni odgulio 6 godina,pa je protjeran poslije...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kao i desničarski blogovi i forumi u zapadnoj Europi - nadzirat će ih skoro koliko i muslimanske.
To ti dosta varira od države do države. Recimo pisanja ovog tipa po komentarima blogova su "Majka Terezija" poređeno sa dobrim dijelom komentara na Index.hr i Jutarnji. Znači li to da će hrvatska policija imati stalno na oku Index i Jutarnji ? Teško.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 12:40 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ova ćelija je X puta bolja i luksuznija od moje prve garsonjere. ps, kada sam vidio ovu ćeliju, poželio sam otići u norvešku i postati kriminalac ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nisi daleko od istine. Jedan broj Rusa (Poljaci nekad davno, sad vrlo malo) su dolazili pljačkati vile i kuće masovno, jer su znali ako dobiju zatvor dobit će ovako nešto kao na slikama. Čak u zatvoru i zarade radeći volonterski. Za Skandinaviju sitnica, ali u Rusiji dobra lova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|