|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 130 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 11:33 |
|
|
lider30 je napisao/la: Već govore 98 mrtvih. Ne možeš vjerovati, koliko zla uradi jedan čovjek.  Strašno. Na facebuku pise sam da je veliki krscanin i konzervativac. I to krscanin? I ono drugo muslimani? Te ljude treba naglavacke objesiti i pustiti da djeca pucaju u njih govna nenormalna. Kad samo zamislim kakav su strah pretrpjeli dok je onaj necovjek trcao za njima i pucao im u ledja, mene sve pretrese. Stvarno.
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 11:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25549 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 11:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Jos jedan dokaz da je covjek jednostavno sposoban na sve. A to je bas bila bombetina. Da je htio, ko sto rade recimo islamisti pa ovo postavio u neki shoping centar... Ovo pokazuje kako se sve moze, i svu opasnost jer nije ovo neka bombica... Sumnjam da neko jos nije nesto znao... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 11:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Bišćanin je napisao/la: lider30 je napisao/la: Već govore 98 mrtvih. Ne možeš vjerovati, koliko zla uradi jedan čovjek.  Strašno. Na facebuku pise sam da je veliki krscanin i konzervativac.
I to krscanin? I ono drugo muslimani? Te ljude treba naglavacke objesiti i pustiti da djeca pucaju u njih govna nenormalna. Kad samo zamislim kakav su strah pretrpjeli dok je onaj necovjek trcao za njima i pucao im u ledja, mene sve pretrese. Stvarno. Ja samo cekam kad ce SDP iskrsnuti u ovoj prici. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 12:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Lako reći da mu se dogodio neki kratki spoj u glavi. Ali nažalost nije tako jednostavno. Ona bomba zahtijeva planiranje kroz dugo vremena. Policija će morati dobro istražiti sve motive i razloge.
Tip je usrao i samoj policiji stvar u budućnosti. Sad će na svakim većim skupovima morati i svoje kolege legitimirati, provjeravati i gledati im torbe. Konzekvence ovoga su bojim se puno veće i od ovih nesretnih žrtava.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 12:14 |
|
|
|
Svjedoci sa otoka tvrde da su bila dvojica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 12:46 |
|
|
|
Tip je član masonske lože, treći stupanj. Možda iz ovog izađe nešto i pozitivno. Norvežani budu prvi koji će izglasati zabrane tajnih društava i tajnih rituala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 12:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25549 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BBC je napisao/la: Lako reći da mu se dogodio neki kratki spoj u glavi. Ali nažalost nije tako jednostavno. Ona bomba zahtijeva planiranje kroz dugo vremena. Policija će morati dobro istražiti sve motive i razloge.
Tip je usrao i samoj policiji stvar u budućnosti. Sad će na svakim većim skupovima morati i svoje kolege legitimirati, provjeravati i gledati im torbe. Konzekvence ovoga su bojim se puno veće i od ovih nesretnih žrtava. Osnovao tvrtku prije 3 godine, koja je bila paravan da može doći do eksploziva, kojeg u Norveškoj ionako ima puno. Naime, šta god rade Norvežani moraju minirati zbog konfiguracije tla i puno kamena. Pomno i dugo planirano. Lik je psihopat definitvno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 12:55 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 12:55 |
|
|
|
Kako god bilo tip je uspio u svom ludom naumu. Ispunio je svoj cilj 100%.
A gradonačelnik Osla ono svoje "da će sad Norvežani napraviti otvorenije i bolje demokratsko društvo" može mačku o rep objesiti. Bit će to vrlo zatrovano društvo sa puno nepovjerenja. Sa puno kontrola, pretresa, puno sumnjičavih pogleda ispod oka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 14:13 |
|
|
otok gdje su se događala ubojstva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 16:27 |
|
|
|
Norveška je jedna od miroljubivijih zemalja (članstvo u NATO nije mjerilo), nije ni članica EU. Sve skupa veliki incident za jednu takvu zemlju.
Da se takvo što dogodilo u Iraku vjerojatno bi to bio još jedan bombaški napad t.j. nešto uobičajeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Laszlo
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 16:37 |
|
Pridružen/a: 22 srp 2011, 17:30 Postovi: 52 Lokacija: Majoriziram po kućama, dolazak na kućnu adresu, radim i za blagdane
|
|
Strasno. Oslo je jucer licilo na Sarajevo ili bilo koji drugi grad u BiH ili Hrvatskoj tokom devetdesetih.
Lik je navodno bio ekstremni desnicar, krscanski fundamentalist i zestok protivnik Islama.
Jadna djeca.
_________________ Za majorizaciju spreman!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
step
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 16:39 |
|
|
|
How people can engage 12 years old kids in dirty politics. Because that's wasn't their own choice, at least for many of those kids. Milions of people die in Africa, because of stupid protectionism of EU politics. These people deserve my grief, not some rich brainwashed people who loves power and ability to direct people's fate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 17:15 |
|
|
|
Tip je imao dosta duboke i argumentirane rasprave. Načitan i vrlo upućen u stvari. I ovako zabrlja na kraju.
Najčudnije je da je sam jednom davno spomenuo da "ti neki" jedva čekaju nešto (centar Osla i otok) ovako da mogu upirati prstom i optuživati. Izgleda mu dosadilo mijenjati svijet mirnom retorikom pa odlučio "uzeti stvari u svoje ruke".
Sad će vjerujem primati pisma obožavateljica u zatvoru. Slični slučajevi pokazuju da neke ženske lude za ovakvim. Charles Manson ih je primio tonu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 17:25 |
|
|
Laszlo je napisao/la: Strasno. Oslo je jucer licilo na Sarajevo ili bilo koji drugi grad u BiH ili Hrvatskoj tokom devetdesetih.
Lik je navodno bio ekstremni desnicar, krscanski fundamentalist i zestok protivnik Islama.
Jadna djeca. Pripadao je slobodnoj masoneriji. Tj. mason. Pogčledaj mu rasparve, facebook profil, twitter profil. Rijetko je ikad spomenuo kršćanstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 18:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: Laszlo je napisao/la: Strasno. Oslo je jucer licilo na Sarajevo ili bilo koji drugi grad u BiH ili Hrvatskoj tokom devetdesetih.
Jadna djeca. Pripadao je slobodnoj masoneriji. Tj. mason. Pogčledaj mu rasparve, facebook profil, twitter profil. Rijetko je ikad spomenuo kršćanstvo. Masoni su u sustini svi vjernici ali ne pricaju o vjeri nikako i ne razlikuju se bio krscanin, musliman itd. Meni ovaj vise lici na nekog psihopatu kojeg su neki tamo nahajcali iz desne scene.
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 18:21 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: lider30 je napisao/la:
Pripadao je slobodnoj masoneriji. Tj. mason. Pogčledaj mu rasparve, facebook profil, twitter profil. Rijetko je ikad spomenuo kršćanstvo.
Masoni su u sustini svi vjernici ali ne pricaju o vjeri nikako i ne razlikuju se bio krscanin, musliman itd. Meni ovaj vise lici na nekog psihopatu kojeg su neki tamo nahajcali iz desne scene. Meni izgleda kao djelo pojedinca, čisto iz razloga što ne postoji nikakav teroristički klub u Norveškoj, nazovimo tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 18:24 |
|
|
|
Koliko štete može samo jedan čovjek napraviti. Ne možeš vjerovati.
Sad će i lovci u Noverškoj najebati. Teško će im biti dozvolu dobiti za oružje. Nešto kao što je Paravinja usrao stvar vozačima kamiona.
Ni krivi ni dužni ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 18:33 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Bišćanin je napisao/la:
Masoni su u sustini svi vjernici ali ne pricaju o vjeri nikako i ne razlikuju se bio krscanin, musliman itd. Meni ovaj vise lici na nekog psihopatu kojeg su neki tamo nahajcali iz desne scene.
Meni izgleda kao djelo pojedinca, čisto iz razloga što ne postoji nikakav teroristički klub u Norveškoj, nazovimo tako. Samo kako je uspio sve ovo odraditi tako lako? Jos nesto, ako ste pratili mozda intervju sa onim prezivjelim tinejdzerima i mladima pomenute stranke, jeste mozda primjetili da su svi bili tamnoputi (ne crni nego onako tursko-srpskog izgleda s laganim tenom na Hercegovinu) ozbiljno? Ili sam ja samo potrefio bas njih slucajno kad su oni pricali na TV-u (ma da sam gledao na CNN, ARD, ZDF, N24 itd.). 
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 18:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Koliko štete može samo jedan čovjek napraviti. Ne možeš vjerovati.
Sad će i lovci u Noverškoj najebati. Teško će im biti dozvolu dobiti za oružje. Nešto kao što je Paravinja usrao stvar vozačima kamiona.
Ni krivi ni dužni ljudi. Vjerojatno više neće biti dovoljno zabrana nošenja burki i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kinez
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 18:42 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Norveška je jedna od miroljubivijih zemalja (članstvo u NATO nije mjerilo), nije ni članica EU. Sve skupa veliki incident za jednu takvu zemlju.
  Baš su miroljubivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 23 srp 2011, 18:42 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: i_jopet je napisao/la:
Meni izgleda kao djelo pojedinca, čisto iz razloga što ne postoji nikakav teroristički klub u Norveškoj, nazovimo tako.
Samo kako je uspio sve ovo odraditi tako lako? Jos nesto, ako ste pratili mozda intervju sa onim prezivjelim tinejdzerima i mladima pomenute stranke, jeste mozda primjetili da su svi bili tamnoputi (ne crni nego onako tursko-srpskog izgleda s laganim tenom na Hercegovinu) ozbiljno? Ili sam ja samo potrefio bas njih slucajno kad su oni pricali na TV-u (ma da sam gledao na CNN, ARD, ZDF, N24 itd.).  Ebiga nisam stručnjak za boju puti, ali ti mogu reći da kad gledam Francusku kada igra nogometne utakmice, zaključio bih da igra neka afrička momčad. (naravno preduvijet je da ne znam tko igra)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Terorizam? Dvoje ljudi poginulo u eksploziji u centru Osla Postano: 23 srp 2011, 18:43 |
|
|
kinez je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Norveška je jedna od miroljubivijih zemalja (članstvo u NATO nije mjerilo), nije ni članica EU. Sve skupa veliki incident za jednu takvu zemlju.
  Baš su miroljubivi. Nema miroljubivije organizacije. 
|
 |
|
Cigo
|
Naslov: Re: Teror u Oslu Postano: 24 srp 2011, 00:26 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: Ili sam ja samo potrefio bas njih slucajno kad su oni pricali na TV-u bilo je nekoliko tamnoputih na ostrvu. a projurilo je kroz sliku i nekoliko tamnoputih bolničara i policajaca.
_________________ Tri ure san opečen pluta u moru, a niko mi nije tija pomoć!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|