|
|
Stranica: 135/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne da mislim već znam, gospodine Tulkas Naravno. Preko 1000 postova na ovoj temi. Bolest ili usamljenost
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:05 |
|
|
Dobro je, rusofobac
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Europsko proljeće se budi u Ukrajini. Krenulo je na arapskom, pa evo može i na europskom tlu.
Ne daju se Rusi samo tako. Morat će Srna učiti novi jezik.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:13 |
|
|
Milos ko Milos ckhapi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Dobro je, rusofobac Loha Aga idi bolan ganjaj trebe jebo ba Ruse
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:19 |
|
|
Idite i vi gospodine Tulkas, jebo Maloruse Mislim, ne znate Malorusiju ni na karti naći a skastili ste se ko da vam život zavisi od nje
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:38 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Tulkas je napisao/la: Mamu im rusko prorusku jebem u chmarchic jesu se pohasili Nemojte tako. Vaši najveći neprijatelj nije Rusija. Dakako... Jer znate jedan Sankt Peterburg ima duplo više stanovnika od lijepe vaše.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:49 |
|
|
A taman se sleglo par dana...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 20:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:00 |
|
|
Jedina Štangla Republic tamo je sad već tzv. Ukrajina, gospodine Hunter.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pored Donjecke narodne republike, večeras je proglašena i Harkovska narodna republika http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/04/07/ ... a_narodna/ Luganjsk se čeka.... Kijevski pacov Jacenjuk poput pički.ce priča o nekakvim stranim interesima čerupanja Ukrajine... Koji opet njemu idu na ruku kao pojedincu, ali za Ukrajinu bi mogli značiti najgore ropstvo u istoriji.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:08 |
|
|
Ta zemlja će čini mi se uskoro potonuti, a koga će povući za sobom... videćemo.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:12 |
|
|
storaB je napisao/la: Luganjsk se čeka.... Koliko sam shvatio, Lugansk je već u Donjeckoj narodnoj republici, gospodine B. http://www.pobjeda.me/2014/04/07/ukraji ... 0L3oUArv2QstoraB je napisao/la: Kijevski pacov Jacenjuk Nemojte tako o mom prijatelju gospodinu Arseniju, gospodine B
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:15 |
|
|
storaB je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Mamu im rusko prorusku jebem u chmarchic jesu se pohasili Nemojte tako. Vaši najveći neprijatelj nije Rusija. Dakako... Jer znate jedan Sankt Peterburg ima duplo više stanovnika od lijepe vaše. Ne spominji I ne uplici Hrvatsku ovdje bez veze. Nit je tema a nije ni pametno. Nego vidim ponovoo se srbadija uskurcila zbog velikog ruskog frajera pa trebice pocele skicat I bacat gacice
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:17 |
|
|
Oprostite cijenjeni gospodin Agatone, malo sam nakon sinoćnje emisije Utisak nedelje pod utiscima, pa se dešavaju ovakvi previdi. Volim ja Jacenjuka više nego Blera i Klintona zajedno. ;)
Tulkasoni..... šovinizam je ušao u tebe. Sve vidiš kroz mi i oni. Ne valja to. Shvati da živiš u banani od države koja je igra velikih sila kao i sve banana države. Tako da nije uljudno najveću silu ismijavati, ni s moje ni s tvoje strane. Jer mi koji živimo u banana državama previše olako shvatamo zabadanje i vrijeđanje, da ne kažem latentnu izopačenost stava.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:20 |
|
|
storaB je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Pored Donjecke narodne republike, večeras je proglašena i Harkovska narodna republika http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/04/07/ ... a_narodna/ Luganjsk se čeka.... Kijevski pacov Jacenjuk poput pički.ce priča o nekakvim stranim interesima čerupanja Ukrajine... Koji opet njemu idu na ruku kao pojedincu, ali za Ukrajinu bi mogli značiti najgore ropstvo u istoriji. A Rusi kao ne cerupaju kad malo bolje razmislim ipak ste braca. Isti ste I stremite ka tudjem. Samo oni to mogu dok nekI dobiju po picci
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:22 |
|
|
Vidi se da vi Tulkasenko uopšte ne pratite situaciju u Ukrajinu već na temu uđete kako bi vrijeđali srpske forumaše ili Rusiju. Nemate pojma o materiji, ali ste uvijek tu za uvredu. Jbg mora forum i takvih jedinki imati. Informišite se malo pa ćete shvatiti valjda šta napisah i u kom smislu, a tek onda šta je Jacenjuk danas izjavio.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:25 |
|
|
storaB je napisao/la: Oprostite cijenjeni gospodin Agatone, malo sam nakon sinoćnje emisije Utisak nedelje pod utiscima, pa se dešavaju ovakvi previdi. Volim ja Jacenjuka više nego Blera i Klintona zajedno. ;)
Tulkasoni..... šovinizam je ušao u tebe. Sve vidiš kroz mi i oni. Ne valja to. Shvati da živiš u banani od države koja je igra velikih sila kao i sve banana države. Tako da nije uljudno najveću silu ismijavati, ni s moje ni s tvoje strane. Jer mi koji živimo u banana državama previše olako shvatamo zabadanje i vrijeđanje, da ne kažem latentnu izopačenost stava. Ne mjenjaj mi nadimak u svrsi obracanja. I ko spominje ovu sprdnju od drzave BiH. Mene samo fascinira ta vasa opsjednutost Rusima koja je na granici ludila I komedije. priznat ce te jako je to dobar temelj za malo podjebavanja
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:25 |
|
|
storaB je napisao/la: Vidi se da vi Tulkasenko uopšte ne pratite situaciju u Ukrajinu već na temu uđete kako bi vrijeđali srpske forumaše ili Rusiju. Veze taj nema ni đe je Ukrajina ni đe je Kijev. Samo dođe da hrakne malo na Srbe, malo na Ruse i to je sve što možete pročitati na ovoj tematici od dragog nam našeg gospodina Tulkasa
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:29 |
|
|
Gosn Tulkasenko je prethondih sedmica praktično vjerodostojno iskazao koliko ne zna o stanju u Ukrajini. U početku sam mislio da se radi o tipičnom neznanju, međutim kad je preraslo u šovinizam i rusofobstvo, svhatio sam da je to savršen način prikrivanja neznanja u njegovom slučaju. Stoga, nemam se namjeru ubuduće fatati za njegove svjesno proizvedene trolerske proizvode.
Što se same situacije tiče, moram priznati da sva ova fama iz Kijeva evidentno sve više ide na onu stvar i samim stanovnicima Kijeva. Jednostavno ljudi počinju shvatati da nije put nelegalnosti put kojim treba ići i da se ništa ne smije raditi po svaku cijenu. Jacenjuk je odavno izgubio kompas ali i podršku dobrog dijela onih koji su do prije 3-4 mjeseca vjerovali da će revolucija nešto donijeti.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:31 |
|
|
Procitas objasnjnje par postova iznad I ustedis sebi tipkanje
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:39 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Gospodine Aga kada čujete vijesti iz Ukrajine koje idu na prilog Rusiji vrištite poput japanske srednjoškolke iz animiranih filmova. Čisto radi forumske higijene bih molio da se primirite jer svi mi ovdje prisutni želimo mirno riješenje sukoba. Održimo forumsku diskusiju na primjerenoj razini.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 21:41 |
|
|
storaB je napisao/la: Što se same situacije tiče, moram priznati da sva ova fama iz Kijeva evidentno sve više ide na onu stvar i samim stanovnicima Kijeva. Jednostavno ljudi počinju shvatati da nije put nelegalnosti put kojim treba ići i da se ništa ne smije raditi po svaku cijenu.
Mislim da je Kijevljanima preko kurca svega i da sami sebi prcaju kevu zbog toga što su dozvolili da im šaka majdanaškog jada a posebno onog sa krajnjeg zapada Ukrajine rastura zemlju. Pući će i u Kijevu, u to sam ubjeđen 102%.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|