|
|
Stranica: 345/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 19 kol 2023, 22:00 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Reći da su Srbi ruska , ili bilo čija filijala je , apsolutno netačno . A bogami i potpuni nedostatak samokritike Ponekad pomislim da bi možda bilo da jesmo ( ko neki ) al me brzo prođe . Što bi reko Bora Đorđević - ja ratujem sam . Pa ne moze gosn divizija da ima drugaciju logiku od logike sredine u kojoj obitava - Hrvatska. Može ( vjerujem da u Hrvatskoj ima poprilično ''Bobovaca'', mnogo više nego što se vidi ) al mu je tako posloženo u glavi prijatnije . Ako ocjeni da prestaje da mu bude prijatno , promjeniće logiku
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 20 kol 2023, 09:10 |
|
|
divizija je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Opet me želiš trpat u neke svoje ormare. Meni je logičnije da ti ako želiš biti pravi podupiratelj Rusa, trebaš podupirati i najvjerniju rusku filijalu na Balkanu, a to su četnici i SPC...
četnici su bili i ostali filijala anglomasončina, i kod njih se šepure na vojnim paradama (a ne u Moskvi), a Ruse za Srbe živo zaboli qrac u realpolitičkom smislu. Jesu ali više nesviestno. Bili su četnici i filijala nacista... Ali srdce i duša Srba je uviek bila s Rusima... Što se tiče Rusa, oni sigurno daju prednost Srbima, makar ne mrze Hrvate...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 20 kol 2023, 09:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Opet me želiš trpat u neke svoje ormare. Meni je logičnije da ti ako želiš biti pravi podupiratelj Rusa, trebaš podupirati i najvjerniju rusku filijalu na Balkanu, a to su četnici i SPC... Kad smo kod zatiranja kršćanstva, što misliš kakav je odnos imao Putin s kršćanstvom dok je bio KGBovac? Je li moguće istovremeno volit Staljina i Lenjina ter biti kršćanin?
Strpao si ti sebe davno kad si vezao zastave sa onima koji su Hrvate klali. Imaš koju fotku sa marša mira od ove godine? Koja komedija, lik kritizira Putina zbog "sumnjivog" kršćanstva a sam se slizao sa koljačima kršćana. Jbg, dobri mu dok tamane Srbe, nema veze što Hrvate tamane i više. Koliko sam se slizao s koljačima kršćana dovoljno govori to što sam prilikom toga imao na sebi krunicu i križao se javno kad god je to bilo prigodno. Tamo gdje moram skrivat svoju vjeru ili hrvatstvo, ja ne idem. Meni jest cilj da Hrvati i Bošnjaci budu zajedno ako ne u većoj mjeri onda makar u manjoj, a ako ne ide ne ide, ali ja se svojih stavova ne odričem. Uviek ću bit multikroativan...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 20 kol 2023, 09:29 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Jesu ali više nesviestno. Bili su četnici i filijala nacista... Ali srdce i duša Srba je uviek bila s Rusima... Što se tiče Rusa, oni sigurno daju prednost Srbima, makar ne mrze Hrvate...
Rusi ne daju nikakvu prednost Srbima nego su spali na Srbe, jer im je Zapad sve ostale isčupao, iako ih više manje za sve to skupa zaboli uvo. Četnici, velikosrpstvo, jugoslavenstvo su izmislili, stvorili, održavali i podupirali uvijek i presuno anglomasoni. Priča o duši i srcu je za malu djecu, realpolitika veze nema s time.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 20 kol 2023, 09:38 |
|
|
divizija je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Jesu ali više nesviestno. Bili su četnici i filijala nacista... Ali srdce i duša Srba je uviek bila s Rusima... Što se tiče Rusa, oni sigurno daju prednost Srbima, makar ne mrze Hrvate...
Rusi ne daju nikakvu prednost Srbima nego su spali na Srbe, jer im je Zapad sve ostale isčupao, iako ih više manje za sve to skupa zaboli uvo. Četnici, velikosrpstvo, jugoslavenstvo su izmislili, stvorili, održavali i podupirali uvijek i presuno anglomasoni. Priča o duši i srcu je za malu djecu, realpolitika veze nema s time. I što logika onda tu govori? Hoće li Rus ići više na ruku vjernom bratu pravoslavcu ili nepouzdanom katoliku? Zar nije tu onda potrebna denacifikacija Hrvata?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 20 kol 2023, 09:43 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: I što logika onda tu govori? Hoće li Rus ići više na ruku vjernom bratu pravoslavcu ili nepouzdanom katoliku? Zar nije tu onda potrebna denacifikacija Hrvata?
nikada nisu išli na ruku Srbinu na našu štetu, naprotiv. A ako nam se desi jednom da budu išli, to je ISKLJUČIVO naš problem, jer smo se sami opredijelili da budemo perjanica rusofobije ovdje, bez da nas je itko na to tjerao. međutim, suštinski, Rusi s ovim našim nadjebavanjima ovdje nikakve veze nemaju, niti će imati.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 00:31 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Rado ba, necemo se lagati.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 09:09 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: divizija je napisao/la: četnici su bili i ostali filijala anglomasončina, i kod njih se šepure na vojnim paradama (a ne u Moskvi), a Ruse za Srbe živo zaboli qrac u realpolitičkom smislu.
Jesu ali više nesviestno. Bili su četnici i filijala nacista... Ali srdce i duša Srba je uviek bila s Rusima... Što se tiče Rusa, oni sigurno daju prednost Srbima, makar ne mrze Hrvate... Rusi su uvijek davali prednost Bugarima, pošto su upravo oni bili njihova produžena ruka u ovom podneblju. Srbi su bili kućni ljubimac Francuza i Engleza.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 09:16 |
|
|
divizija je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: I što logika onda tu govori? Hoće li Rus ići više na ruku vjernom bratu pravoslavcu ili nepouzdanom katoliku? Zar nije tu onda potrebna denacifikacija Hrvata?
nikada nisu išli na ruku Srbinu na našu štetu, naprotiv. A ako nam se desi jednom da budu išli, to je ISKLJUČIVO naš problem, jer smo se sami opredijelili da budemo perjanica rusofobije ovdje, bez da nas je itko na to tjerao. međutim, suštinski, Rusi s ovim našim nadjebavanjima ovdje nikakve veze nemaju, niti će imati. Većina čak ne zna, da su upravo Rusi razbili srpsku zračnu blokadu Hrvatske tijekom Domovinskog rata, kada je zrakoplov Aeroflota sletio u Zagrebu. Ima još puno takvih detalja, za koje većina ne zna ili ih namjerno ignorira, pošto se ne uklapa u narativ koji guraju.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 09:19 |
|
|
Prošlo je vrijeme kada su RH i RF vladali Franjo i Boris.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 09:28 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Prošlo je vrijeme kada su RH i RF vladali Franjo i Boris. Danas kao i prije 30 godina, Srbi su Rusima jedino "moneta za potkusurivanje" i korisne budale.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 09:30 |
|
|
horus je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Prošlo je vrijeme kada su RH i RF vladali Franjo i Boris. Danas kao i prije 30 godina, Srbi su Rusima jedino "moneta za potkusurivanje" i korisne budale. To je sudbina svih pravoslavnih slavenskih naroda koji nisu Rusi. Jednog dana kada ih rusificiraju prestati će biti moneta.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 30 ruj 2023, 09:38 |
|
|
horus je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Prošlo je vrijeme kada su RH i RF vladali Franjo i Boris. Danas kao i prije 30 godina, Srbi su Rusima jedino "moneta za potkusurivanje" i korisne budale. Tačno tako . Rusi više cene neprijatelja neko gnjecavu cvalu . Po bitnosti 1.Belorusija . 2Ukrajina . 3. Grusija . 4 . Turska . 5. Azerbejdžan . 6. Kazahstan - 7,Tadžikistan . 8 Turkmenistan 9.Kirgistan . Da u Hrvatskoj , Crnoj Gori i Bugarskoj dođu rusofili na vlast i te bi države Rusiji bile bitnije od Srbije .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 09:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Na Telegramu bio neki ukrajinski dokument (ako nije lažiran), u kojem su potvrdili otprilike ono što smo već znali. U ovome trenutku, Ukrajina ima 23 milijuna stanovnika (ne znam jesu li računali ljude u teritorijama pod ruskom kontrolom).
Vjerojatno možeš računati na minus milijun ljudi za svaku dodatnu godinu rata. Perverzno da ovo odgovara i SAD i Rusiji. SAD ima kratkoročnu dobit zadavanja jeftinih udaraca Rusiji. Rusija pak biološki uništava najveću moguću dugoročnu prijetnju, dok se to ne svede na nešto sa ukupnom populacijom malo većom od tri baltičke zemlje zajedno. Ukrajinci idu dalje snagom inercije, lažne nade, i vjere u neku budućnost po kojoj bi ih EU ekonomski uzdigla na razinu Poljske.
Ukrajina 15 milijuna ljudi max do 2030, 10 do 2050.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 09:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Na Telegramu bio neki ukrajinski dokument (ako nije lažiran), u kojem su potvrdili otprilike ono što smo već znali. U ovome trenutku, Ukrajina ima 23 milijuna stanovnika (ne znam jesu li računali ljude u teritorijama pod ruskom kontrolom).
Vjerojatno možeš računati na minus milijun ljudi za svaku dodatnu godinu rata. Perverzno da ovo odgovara i SAD i Rusiji. SAD ima kratkoročnu dobit zadavanja jeftinih udaraca Rusiji. Rusija pak biološki uništava najveću moguću dugoročnu prijetnju, dok se to ne svede na nešto sa ukupnom populacijom malo većom od tri baltičke zemlje zajedno. Ukrajinci idu dalje snagom inercije, lažne nade, i vjere u neku budućnost po kojoj bi ih EU ekonomski uzdigla na razinu Poljske.
Ukrajina 15 milijuna ljudi max do 2030, 10 do 2050. u Ukrajini se već prošle godine rodilo djece za populaciju od 14 milijuna, uz migracijsku bilancu 0, što znam oda nije realno. to je kad pristaneš biti proxy između dvije sile, umjesto da budeš neutralan
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 10:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25660 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Što ima Zapad uradi, proklet bio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 10:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Što ima Zapad uradi, proklet bio. ovdje su se sami zayebali, jer su nasjeli na kvazinacionalistički priču, od Majdana do danas. Njihov je interes bio da u sukobu velikih pokušaju ostati po strani, kao što su napravili Turci i Indijci. Sad dok Turci i Indijci profitiraju, Ukrajina propada.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 10:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25660 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A tko im je postavio vodstvo koje "se zayebalo"? Nisu to bili niti Rusi niti ukrajinski narod.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 10:22 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A tko im je postavio vodstvo koje "se zayebalo"? Nisu to bili niti Rusi niti ukrajinski narod. Koje je to ukrajinsko vodstvo postavljeno bez uplitanja Rusa i Zapada?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 04 lis 2023, 11:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A tko im je postavio vodstvo koje "se zayebalo"? Nisu to bili niti Rusi niti ukrajinski narod. čuj, Zapad jest dao novce i potporu, ali sam državni udar su izveli Ukrajinci. kao i masovne prosvjede, blokade ulica i institucija itd... sad su između čekića i nakovnja i doslovce je to užasno.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 31 pro 2023, 00:49 |
|
|
Naš pajdo Soroš mlađi i ukrajinski ministar obrane ili šta već... nedavno
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ukrajina Postano: 24 stu 2024, 13:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Kronos i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|