|
|
Stranica: 15/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:38 |
|
|
Cuj ukrajinci mrzitelji Rusa od kojih su otpali. Jebote jel ti procitas sta napises
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:40 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Agathonikos je napisao/la: SDB je napisao/la: Promašili ste poantu.
A da je niste promašili vi Znači, gdje su ti popravoslavljeni Poljaci iz Bjelorusije čiju bi svijest RPC toliko izmjenila da bi oni danas bili najveći mrzitelji svojih poljskih katoličkih sunarodnika, kao što su današnji unijati iz Ukrajine vjerovatno i najveći mrzitelji Rusa, odnosno onih od kojih su otpali Ma da. I antikristi, masoni, Vatikan, Amerika...
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:42 |
|
|
i_jopet je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa sam gospodin Vujadin je napisao da se hrpa "unijata" vratila na pravoslavlje, te da je njihovo područje originalno bio puno veće nego danas. Druga stvar je što on tvrdi da su to činili bez ikakvih pritisaka, posve dobrovoljno. Unijatima se nije problem vratiti na pravoslavlje jer se njima time ništa ne mijenja ni u obredima ni u životu.Meni je veća nepoznanica zbog čega tolika netrpeljivost a ista vjera pa potpuno. Očito nije stvar samo u vjeri. Ovo boldano vrijedi u oba smjera. Naravno, problemi su puno dublji. Različita povijest (države kojih su bili dio), različite razine gospodarskog razvoja, itd. To samo Srbeki promatraju crno-bijelo, kao borbu dobrijeh Slavena protiv vatikansko-njemačke pošasti...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:42 |
|
|
i_iopet je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa sam gospodin Vujadin je napisao da se hrpa "unijata" vratila na pravoslavlje, te da je njihovo područje originalno bio puno veće nego danas. Druga stvar je što on tvrdi da su to činili bez ikakvih pritisaka, posve dobrovoljno. Unijatima se nije problem vratiti na pravoslavlje jer se njima time ništa ne mijenja ni u obredima ni u životu. Meni je veća nepoznanica zbog čega tolika netrpeljivost a ista vjera pa potpuno. Očito nije stvar samo u vjeri. Poklat ce Ih papa
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:45 |
|
|
SDB je napisao/la: Ma da. I antikristi, masoni, Vatikan, Amerika...
Eh sad, gospodine SDB Postavio sam vam logično pitanje a vi se potrudite da mi pronađete te pravoslavne Poljake koje je RPC prozelitizam transformisao do te mjere da većih mrzitelja katoličkih Poljaka od njih nema, kao što nema ni većih rusofoba od ovih nesrećnika sa najzapadnijeg zapada Ukrajine
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma da. I antikristi, masoni, Vatikan, Amerika...
Eh sad, gospodine SDB Postavio sam vam logično pitanje a vi se potrudite da mi pronađete te pravoslavne Poljake koje je RPC prozelitizam transformisao do te mjere da većih mrzitelja katoličkih Poljaka od njih nema, kao što nema ni većih rusofoba od ovih nesrećnika sa najzapadnijeg zapada Ukrajine Logička greška je u tome što ste debelo pretjerali s tom rusofobijom, koja (ono što je ima) u najvećoj mjeri proizlazi iz činjenice da su ih natjerali da žive u istoj državi (kao, recimo, vas Srbeke i dobre Bošnjane u BiH). Budući da u Poljskoj i Bjelorusiji (dakle, katolici i pravoslavci su odvojeni granicom, u etnički homogenim državama) to nije slučaj, priče nisu za usporedbu. Skontaste li više?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zadar1993 je napisao/la: Koje je tvoje predviđanje po pitanju ovoga SDB. Ja svakako simpatiziram s zapadnim Ukrajincima, pa se i nadam da će dotični nastaviti europski put. Očito pamte Rusima pizdarije iz daleke prošlosti. Onda im bolje da se fino razdvoje i podijele zemlju. Najviše iz razloga što im Rusi na legalnim izborima uvijek izaberu vladu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:55 |
|
|
SDB je napisao/la: Skontaste li više? Ne skontah jer ste vi na predmetni prozelitizam RKC među pravoslavnima uzvratili prozelitizmom RPC među katolicima a ja samo čekam plastičan dokaz u vidu paralele sa ovim jadovanima sa krajnjeg zapada Ukrajine, gospodine SDB. Dakle, čekam i dalje
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 18:57 |
|
|
Eto neka su jadovi jer nisu Rusu pod repom
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 19:01 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: MIR je napisao/la: Goldie-Zlatan me podsjeca na crvene yugonostalgicare, koji kad nemaju protu-argumente, onda predju na NDH, Jasenovac i ustase! Kakve ovdje ima veze Ukrajinska borba za svoju slobodu i samostalnost od brace Srba, mislim Rusa i ovaj link sa masakrom Poljaka? Imas samo za cilj blatiti Ukrajince i pokazati kako oni ne zasluzuju slobodu i svoju drzavu! To su i nas Hrvate stalno uvjeravali, kao smo 'zlocaste ustase, fashisti' i kako mi ne zasluzujemo imati svoju drzavu, a u ostalom i 'nismo ni sposobni' upravljati svojom drzavom (nego nam yugo-komunisti moraju pomagati?)! Na srecu mi odosmo u EU, a Lex Perki kod Merkelice na razgovor, a uskoro ce za njim i ostatak zlocinacke Udbaske hobotnice! U Europi su svi vec raskrstili sa zlocinackim diktatorskim komunizmom, osim nas u Hrvatskoj i BiH, ali konacno i to dolazi! Mora da si u rodu sa Šešeljom kad izvlačiš ovakve "logične" zaključke , gdje sam spomenuo da Ukrajinci nisu narod a kamoli da ne zaslužuju državu? Primjer s Poljacima sam naveo da ukažem da tamošnji sukobi nisu ni najmanje jednostavni kao što tu ekipa uključujući tebe pokušava predstavit. Sukobi Rimokatolika Poljaka i Grkokatolika Ukrajinaca će ipak dijelu ljudi otvorit oči i ukazat da baš stvari nisu tako jednostavne i da je svođenje priče na Rusi Vs Ukrajinci ili na priču o borbi za slobodu koju imaju 23 godine puko pojednostavljivanje dosta kompleksne situacije kao danas tako i u prošlosti. Kakve veze imaju udbaši i Perković sa situacijom u Ukrajini? Kako samo nađeš jugonostalgiju ,Merkelicu , Milanovića kurce palce s temom Ukrajini? Ovo moram priznat još nisam doživio a već sam dosta na forumu. E, moj Goldie Zlatane! Mucni malo glavom i jos jednom procitaj sto si ti napisao i ono sto sam ja odgovorio, pa ces vidjeti da je to ista taktika, kao sto su Srbi radili i pro srbi propagirali, tj. izvrtali istinu, nama u ovom nedavnom obrambeno-domovinskom ratu. Opet cu ponoviti, dobro je da smo u EU, jer jos ima zivih svjedoka iz ovog nedavnog obrambeno-domovinskog rata, sa dovoljno video-dokumenate, pa ce se pokusana "istina" o "zlocinackom poduhvatu" popraviti. Kad sve ovo vidim danas, kako nam agresor laze i izvrce istinu, onda si mogu misliti kako su to isto radili i nakon 1945, lazno svjedocili o ustasama i NDH, ali tada ne ostavljajuci zive svjedoke, koji bi mogli drugacije reci, tj. istinu!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 19:15 |
|
|
Ovo je od pre tri dana, stanovnici Zakrpaća (krajnji zapad Ukrajine, deo koji je SSSR anektirao od Čehoslovačke 1945., gde žive Rusini) komentarišu ekipu iz Lavova i Ivano-Frankijska koji su došli kod njih da mitinguju.
Može dosta da se razume, a jedan lik pominje kako oni neće dozvoliti ovim "revolucionarima" da u Ukrajini naprave jugoslovenski scenario.
Počinje od 1:40.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 19:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ovo je od pre tri dana, stanovnici Zakrpaća (krajnji zapad Ukrajine, deo koji je SSSR anektirao od Čehoslovačke 1945., gde žive Rusini) komentarišu ekipu iz Lavova i Ivano-Frankijska koji su došli kod njih da mitinguju.
Jugozapad. Oni nikad nisu bili pod Poljacima, pa zato nisu primili antiruski sentiment.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 19:42 |
|
|
Nisu ni trebali biti pod Rusima (a bili su u SSSRu) desetljecima da bi ih zamrzili. poodavno je RPC htjela unistiti UPC
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 20:22 |
|
|
Nego, nevjerovatno je koliko se Ukrajina bez dijela desno od Dnjepra geografski poklapa sa sadašnjom Ukrajinom. Skoro potpuno isti oblik granice, čak i oblast ispod Odese liči na Krim.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 20:43 |
|
|
Ako se budu delili, mada ne verujem u taj scenario, to će ovako da izgleda. Nije na Dnjepru eventualna nova granica.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:09 |
|
|
Mogli bi i mi da tražimo treći entitet sa teritorijalnim diskontinuitetom.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:16 |
|
|
Ta područja nikada nisu imala srpsku većinu, ukupno je bilo manje od 10 000 iseljenika.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:31 |
|
|
Sve ove karte koje kačite su go qrac jer nije sve ovo izbilo što se dva dijela ne vole.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:38 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ta područja nikada nisu imala srpsku većinu, ukupno je bilo manje od 10 000 iseljenika. Koliko god da nas ima, niko nema pravo da nas majorizira. Mi imamo pravo na treći entitet sa stolnim gradom Novomirgorodom. A i tom našem entitetu ne moramo činiti većinu, to će biti multietnićka i gradžanska oaza ljubavi i tolerancije. ...dok ne budemo probili na popisu 50%....
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:45 |
|
|
Samo minobacači fale.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 21:54 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Koliko god da nas ima, niko nema pravo da nas majorizira. Mi imamo pravo na treći entitet sa stolnim gradom Novomirgorodom. Kad smo kod Trećeg, mogli bismo i Četvrti, sa stolnim gradom Artjomovskom iliti Bagmutom
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 22:17 |
|
|
Nema veze ako ne budete vecina. Ocistit cete vi to naucili ste. Sto potjerat sto pobit
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 22:25 |
|
|
Tipična tulkaština po kojoj samo Srbeki ubijaju i protjeravaju Jebote, kako nisi sam sebi smješan s tim tariguzima od komentara
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 22:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Po ovome će se uskoro napraviti zanimljiva video igrica. Uniforme i eksterijer su već tu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|