|
|
Stranica: 154/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 12:32 |
|
|
Imun na strah Putin: O ponašanju u teškim situacijama naučio me štakor!– Kada sam divovskog štakora stjerao u kut, on se uspravio na stražnje noge i krenuo na mene – od lovine je postao lovac, kaže Putin “U podrumu su bili štakori. Moji prijatelji i ja natjeravali smo ih palicama. Jednom sam pronašao divovskog štakora i počeo sam ga naganjati sve dok ga nisam stjerao u kut. Više nije imao kamo pobjeći. Onda se naglo uzdignuo na stražnje noge i krenuo na mene. To se dogodilo potpuno neočekivano i na trenutak sam se šokirao. On je preokrenuo situaciju i sada je počeo mene naganjati! Skakao je po stepenicama za mnom, ali ja sam bio za tren brži i pred nosom sam mu zalupio vrata.” Ovako je doživljaj iz djetinjstva prepričao ruski predsjednik Vladimir Putin u biografiji “Iz prve ruke”. Putin priznaje da je iz ovog neugodnog iskustva izvukao nekoliko pouka. Najbitnija je pouka – kada si stjeran u škripac, ne dopusti da te strah paralizira. Neka postane izvor tvoje hrabrosti, kaže Putin. Ovu je lekciju mladi Putin poslije dobro utvrdio u školi za špijune. “U opasnim situacijama čovjek mora biti napet da bi reagirao na prikladan način. To je jako bitno”, ističe Putin. Ne prepusti se situaciji, već iznenadi protivnika – uspravi se kada protivnik pomisli da ćeš se predati, savjetuje Putin. Budite budni i vjerujte u svoju šansu kada je drugi potpuno uvjeren u svoju pobjedu, ističe. Ruski predsjednik Putin, koji danas prkosi Zapadu i za kojega je njemačka kancelarka Angela Merkel na nedavnom summitu G7 posvećenom aneksiji Krima kazala da nitko ne zna koji će idući potez povući, ističe kako je teško doživio “ponižavajući raspad SSSR-a” i da mu je politički prioritet spriječiti daljnje urušavanje ruskog carstva. “Neko vrijeme nadao sam se da će gospodarski rast i razvoj demokratskih struktura zaustaviti proces raspada. No život i praksa pokazali su da to nije bio slučaj”, ističe Putin. Možda bi ova biografija mogla poslužiti Zapadu da bolje razumije Putina. http://www.vecernji.hr/svijet/putin-o-p ... kor-932913
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 12:45 |
|
|
U Ukrajinu su stigli američki predatori
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 13:52 |
|
|
doc je napisao/la: Utvaram si da nebi, ali ionako je ovo prilika da pokažete vrhunski istočnjački humor pa ne dođe zgoreg da se spomene gospodine Aga. A ako naiđe koji lucida intervala možda vam bude jasno što ste vi nama tako smješni kao što je gospodin Bećir smješan i vama i nama. A da čujemo vaš zapadnjački humor ali samo nemojte da bude onaj hrvatski, jer na taj humor se niko živ ne smeje, pa ni sami Hrvati, osim možda par čudaka među njima
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:07 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
BBC je napisao/la: Ova sirovina primila švicarskog diplomatu pod danskom zastavom. Stvarno je CIA postavila na vlast najveće morone koji postoje u Ukrajini. Kakva posljedica opake igre prirode... Morončina.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: doc je napisao/la: Utvaram si da nebi, ali ionako je ovo prilika da pokažete vrhunski istočnjački humor pa ne dođe zgoreg da se spomene gospodine Aga. A ako naiđe koji lucida intervala možda vam bude jasno što ste vi nama tako smješni kao što je gospodin Bećir smješan i vama i nama. A da čujemo vaš zapadnjački humor ali samo nemojte da bude onaj hrvatski, jer na taj humor se niko živ ne smeje, pa ni sami Hrvati, osim možda par čudaka među njima Nema potrebe za tim, vi ste sasvim dovoljni da vam se smijemo.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Tako je. Ukrajinaca je preko 60% u prosjeku u tim istocnim krajevima. Ni da mrdnu znaci uz Ruse su (mozda grijesim dusu mozda se ljudi boje). Eto im. Ukrajina se treba rijesit hamelja
Tulkas ba okani se Ukrajine, ne ide ti. Okani se pisanja, kucaj znakove u kamenu. Pusi kitu bbc. Bolje to no da kucas
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:43 |
|
|
Javljaju na TV da je krenula antiteroristička akcija protiv "terorista" na istoku zemlje. Kažu krenule trupe a ne kažu koje...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Isti si Aga, imaš neke interpretacije događaja da glava zaboli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:45 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Tako je uvijek. Njihova igra tj igre bez granica samo preko tudjih ledja Naravno, da se ne lažemo EU+USA će braniti Ukrajinu, braniće je do poslednjeg Ukrajinca. Citat: Nego na kojeg ste ćelavog Hazara mislili 1922.?
Nisam znao da je to tad dao Lenjin. Onda su osnovali Ukrajinski SSR? Da je meni Lenjin poklonio pola države, ja mu ne bi rušio spomenike, kao što su majdanUkrajinci radili. Citat: Fakat bi za Ukrajinu najbolje bilo da ponove referendum, pa ovi dijelovi koji hoće u Rusiju neka idu. Ovakvo stanje je u totalnom kurcu. Ali kako osigurati normalan referendum u ovakvim uvjetima? Trebalo bi prvo malo primiriti stanje. A ko može da ugodi i jednog i drugoj strani. Sada u ovom trenutku sve medije kontrolišu majdanovci i desni sektor i naravno da nema govora o fer uslovima za referendumu. Naci-čečeni tuku kandidate, ukrajinske komuniste, svakoga ko nije istomišljenik, bez obzira što oni nisu proruski, jer ovi proruski i nemaju šansu da sprovode kampanju za izbore koji su 25. maja. 1991 su svi mislili da će ako se reše komunizma biti med i mleko, nova švajcarska, švedski standard, kapitalizam i napredak. Ispostavilo se da sada žive lošije nego u vreme SSSR. Jbga cilj moćnih je da oni kao i mi na Balkanu budemo kolonija, unište nam privredu, gurnu u dužničko ropstvo itd. Naravno uletit ce Ameri ko I Rusi na Kosovo Irak Siriju......to ne spominjes
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:46 |
|
|
doc je napisao/la: Nema potrebe za tim, vi ste sasvim dovoljni da vam se smijemo. Smejali biste se vi i svom ali ga nemate Evo recimo, ja mu se smejem jer nema ni "h" od humora pa pokušajte tu naći razlog da mu se smejete, gospodine Doc
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Isti si Aga, imaš neke interpretacije događaja da glava zaboli. A koje su vaše, gospodine BBC? De nas prosvetlite
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 14:58 |
|
|
Citat: Ukraine’s armed forces, demoralized and underequipped, are so short of funds that when the government ordered them on high alert last month as Russian forces seized Crimea, a Ukrainian billionaire had to buy the military fuel. The businessman, Ihor Kolomoysky, now the governor of the Dnipropetrovsk region next to Donetsk, said he put up around $5 million of his own money to pay for gasoline and batteries so that Ukrainian military vehicles could leave their garages and helicopters could get off the ground.
Ukraine’s intelligence agency, the State Security Service, known as the SBU, is so riddled with Russian informers that when John O. Brennan, the C.I.A. director, visited Kiev over the weekend on a supposedly secret trip, Russian state news media swiftly revealed his visit and declared it evidence that Washington was calling the shots in Ukraine and pushing for a crackdown in the east.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:00 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Javljaju na TV da je krenula antiteroristička akcija protiv "terorista" na istoku zemlje. Kažu krenule trupe a ne kažu koje... Možda ove.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:22 |
|
|
Ako im je sva tehnika ovakva, onda su popušili. Pogledajte ovu Ladu Nivu kako suvereno vlada tim zemljištem a tenk se zaglavljuje na svaki 10 metara. Šćo bi se reklo, pojela bi ga za doručak.
Inače, javljaju da je ubijeno 10 pripadnika antiMajdan "separatista" negdje kod Donjecka. Ovako su nekidan javljali i da je poginulo po pet sa obe strane pri vraćanju zgrada u Slavjansku pa se ispostavilo da sukoba nije ni bilo. Sve mi ovo smrdi na medijski rat ali ko zna, možda se i zakuvalo.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:37 |
|
|
Citat: Kijev: Pokušaj upada u skupštinu, traže ostavku Avakova
KIJEV – Grupa od oko 25 ljudi pokušala je danas da uđe u zgradu ukrajinske skupštine, tražeći ostavku ministra unutrašnjih poslova Arsena Avakova kojeg je to telo nedavno i postavilo.
Neki od demonstranata govorili su da žele da kontrolu snaga reda preuzme prvi zamenik premijera Vitalij Jarjoma, preneo je Itar-Tas s.
Predstavnici samoodbrane Majdana, koji čuvaju i zgradu skupštine, odbili su napad grupe demonstranata i spečili ih da uđu unutra.
Pretpostavlja se da su među demonstrantima koji su pokušali da uđu u zgradu skupštine bili pripadnici ekstremističke grupe Desni sektor i radikalne grupe Ofanziva, koji su ranije tražili ostavku Avakova, prenela je ruska agencija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:38 |
|
|
Pretukli pro-ruskog predsjedničkog kandidata, Kijev mislim. Sve rade pogrešno, apsolutno sve. Ludilo Ukrajinaca u kombinaciji sa CIA paljevinama, zagarantirana katastrofa ogromnih razmjera.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ako im je sva tehnika ovakva, onda su popušili. To su rezerve, imaju oni mnogo bolji tenk
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Pretukli pro-ruskog predsjedničkog kandidata, Kijev mislim. Sve rade pogrešno, apsolutno sve. Ludilo Ukrajinaca u kombinaciji sa CIA paljevinama, zagarantirana katastrofa ogromnih razmjera.
To je bilo sinoć, u Kijevu. Taj pretučeni gospodin je Oleg (Carev), predsjednički kandidat a pretučen je nakon emisije na kijevskoj televiziji. Inače, on je pripadao Stranci regiona svrgnutog gospodina i tajkuna Viktora ali je valjda izbačen iz stranke ili je otišao iz nje, ne znam iz kojeg razloga.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:49 |
|
|
Ukrajina je dokaz da višenacionalne zemlje teško mogu opstati bez federacije po etničkom principu, tamo imamo pravoslavce sa obje strane pa ne ide, a kako će tek ići u više religijskim zemljama
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 15:50 |
|
|
Ako majdanovci misle da su većina neka jednostavno uspostave mir i osiguraju ravnopravnu predizbornu kampanju i tako će steći legitimitet. Ovdje očito nema želje za takvim pristupom.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 16:02 |
|
|
Ukrajina je u totalnom kurcu a ako čak pučisti i zavedu "red" na jugovostoku, to će biti privremeno. Da je u kurcu, vidi se i po njihovim izjavama, jedni pristaju na zahtjeve federalista a drugi obećavaju strahovit odgovor prema "separatistima". Neki od pučista se totalno povlače (gospodin Vitalij), neki pristaju na kompromis (moj prijatelj gospodin Arsenij) a neki obećavaju krvav rat protiv separacija.
Ima i onih koji jedan dan kažu jedno a drugi dan drugo.
Recimo, gospođica Julija je prijetila Rusima nuklearnim bombama da bi poslije tražila hitno zaustavljanje akcija protiv "separatista" da bi danas jedna od njenih pulenki na tviteru objavila vijest o pogibiji 10 antimajdanaša kod Donjecka, uz veliko ushićenje. Taj tviter je zapravo i primarni izvor o tim pogibijama a mediji su ga prenijeli zdravo za gotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 16:05 |
|
|
Ne tviter već fejsbuk, pardon
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 16:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ukrajina je u totalnom kurcu a ako čak pučisti i zavedu "red" na jugovostoku, to će biti privremeno. Da je u kurcu, vidi se i po njihovim izjavama, jedni pristaju na zahtjeve federalista a drugi obećavaju strahovit odgovor prema "separatistima". Neki od pučista se totalno povlače (gospodin Vitalij), neki pristaju na kompromis (moj prijatelj gospodin Arsenij) a neki obećavaju krvav rat protiv separacija.
Ima i onih koji jedan dan kažu jedno a drugi dan drugo. . Sve mi liči na srbe početkom 90tih , neznaju jeli bi piškili ili bi kakili
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 16:08 |
|
|
Znamo mi i danas šta bi, samo ne da NATO
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 15 tra 2014, 16:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25657 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Evo i RT javlja da su jake Ukrajinske snage ušle u Slavjansk, zauzele neku zračnu luku kod Krematorska... Jbt, još ću i zemljopis Ukrajine da naučim. :) http://rt.com/news/kramatorsk-ukraine-attack-army-664/
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|