|
|
Stranica: 257/346.
|
[ 8629 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 01:05 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6156 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 01:55 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Izvješće o sudbini ljetos zarobljenih ruskih vojnika u Donbasu (u listopadu su Ukrajinci držali 131 pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije) http://en.censor.net.ua/news/307444/16_russian_soldiers_captured_in_donbas_handed_over_to_parents_sbuCitat: "The soldiers really did participate in a patrol of a section of the Russian-Ukrainian border, crossed it by accident on an unmarked section, and as far as we understand showed no resistance to the armed forces of Ukraine when they were detained." The source also said that some 500 Ukrainian servicemen had crossed the border at various times, adding: " We did not give much publicity to that. We just returned all those willing to return to Ukrainian territory at safe places." http://www.bbc.com/news/world-europe-28934213
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 03:18 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Izvješće o sudbini ljetos zarobljenih ruskih vojnika u Donbasu (u listopadu su Ukrajinci držali 131 pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije) http://en.censor.net.ua/news/307444/16_russian_soldiers_captured_in_donbas_handed_over_to_parents_sbuCitat: "The soldiers really did participate in a patrol of a section of the Russian-Ukrainian border, crossed it by accident on an unmarked section, and as far as we understand showed no resistance to the armed forces of Ukraine when they were detained." The source also said that some 500 Ukrainian servicemen had crossed the border at various times, adding: " We did not give much publicity to that. We just returned all those willing to return to Ukrainian territory at safe places." http://www.bbc.com/news/world-europe-28934213Dopušteno je u obrambenom ratu ući u neprijateljski teritorij u određenoj kilometraži. To nema veze. Ako se pak radi o vojsci na operativnoj razini, tada govorimo o agresiji. Ja ne znam imaju li Rusi operativnu razinu vojske u Donbasu, vjerojatno ne. Dakle, radi se o nabijanju morala kada se govori o ruskoj agresiji. Ima li pripadnika ruske vojske, moguće. Ivan Strelkov je bio agent FSB-a.
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 06:33 |
|
|
Thompsonove "Čavoglave" postaje nezaobilazni odgovor naroda koji su izloženi agresiji.
55217 Pogledajte i poslušajte kako to izgleda u Ukrajini
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 06:40 |
|
|
Tuta je napisao/la: Dopušteno je u obrambenom ratu ući u neprijateljski teritorij u određenoj kilometraži. To nema veze. Ako se pak radi o vojsci na operativnoj razini, tada govorimo o agresiji. Ja ne znam imaju li Rusi operativnu razinu vojske u Donbasu, vjerojatno ne. Dakle, radi se o nabijanju morala kada se govori o ruskoj agresiji. Ima li pripadnika ruske vojske, moguće. Ivan Strelkov je bio agent FSB-a. Ma u pravu si nego je muzicar to postavio kao da se radilo o invaziji. Komandant staba ukrajinske vojske,general Muzenko, je prije par dana izjavio da tamo nema ruskih vojnika.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 08:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62625 Lokacija: DAZP HQ
|
zbog Ruslane i bokala vina zapalit cu krajinu do Krima, zapalit cu dva tri ruska staba da ja nisam dolazija dzaba. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 09:00 |
|
|
MIR je napisao/la: Thompsonove "Čavoglave" postaje nezaobilazni odgovor naroda koji su izloženi agresiji.
55217 Pogledajte i poslušajte kako to izgleda u Ukrajini O jbt...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 09:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62625 Lokacija: DAZP HQ
|
zvuci kao neki sentis, to je verzija za siroke i melankolicne duse slavenske.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 09:53 |
|
|
dudu je napisao/la: zvuci kao neki sentis, to je verzija za siroke i melankolicne duse slavenske. Meni je ovo jos nekako sladje od Tompija 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 09:54 |
|
|
Dok se tuku kao sto pjevaju (cavoglave) nista od toga...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 14:19 |
|
|
PR ofenziva“ završila – Bojna Azov se nakon topničke paljbe milicije vratila na početne položaje u Mariupolj
Ukrajinska vojska je potvrdila povratak na vlastite položaje u području Mariupolja, nakon što je bojna „Azov“ jučer ujutro pokrenula PR ofanzivu uoči sastanka u Minsku protiv Armije NRD, što je na konferenciji za novinare potvrdio i tajnik tzv. „protuterorističke operacije“, Andriy Lisyenko. "Pokrenuli smo kontraofanzivu protiv milicija. Ukrajinska vojska se vratila na svoje pozicije na liniju razgraničenja, kao što je predviđeno "sporazumom iz Minska". Znači, vraćajući se na svoje položaje mi nismo poraženi, nego se vraćamo na dogovoreni status quo ", rekao je Lisyenko i izvijestio da je ukrajinska vojska pretrpjela gubitke.
Ranije je ministar obrane NRD Vladimir Kononov izjavio „kako militanti bojne Azov nisu zauzeli mjesto Shirokino“.
"Shirokino je tampon zona, koju ne kontroliramo ni mi, ni ukrajinske snage. Oni su krenuli u Shirokino preko polja, ali ih je pokrilo naše topništvo. Potom su se povukli. Samo su učinili puno buke, a riječ je o kampanji koja ukrajinsku javnost treba odvratiti od činjenice da je Debalcevski kotao zatvoren", rekao je Vladimir Kononov. "Nakon što su počeli trpjeti topničke udare, nestali su prema starom položaju. Razgovarao sam sa zapovjednikom Južnog smjera i drugih informacija nemam", dodao je ministar obrane NRD.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 14:34 |
|
|
Zar ovi Azovci nisu jucer opkoljeni i masakrirani.. samo pitam jer srpske su novine tako pisale
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 14:44 |
|
|
A hrvatske da je Azov ušao u Moskvu. Lupate, gospodine Tulkas.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 15:04 |
|
|
Ne lupam.. eno jos se moze vidjeti na pojedinim portalima kako su u okruzenju bla bla... ps HR mediji ne donose ni 10% paznje svemu tom u odnosu ns srpske koji svrsavaju na "uspjehe" prorusa
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 15:11 |
|
|
Linkujte nešto od toga, gospodine Tulkas. Što se okruženja tiče, i ne mogu biti okruženi jer neko ko barem malo prati ovaj rat, zna da Mariupolj nije okružen.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 15:13 |
|
|
http://www.kurir.rs/planeta/artiljerija ... ak-1679454I na drugim portalima slicno. al ih najvise hebe Markan.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 15:17 |
|
|
Tulkas je napisao/la: http://www.kurir.rs/planeta/artiljerija-ceka-kontranapad-ruski-vojnici-opkolili-hrvate-clanak-1679454
I na drugim portalima slicno. al ih najvise hebe Markan. To se odnosi na debaljcevski kotao a ne na Mariupolj a kao što znamo, Debaljcevo je u okruženju.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 15:55 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: http://www.kurir.rs/planeta/artiljerija-ceka-kontranapad-ruski-vojnici-opkolili-hrvate-clanak-1679454
I na drugim portalima slicno. al ih najvise hebe Markan. To se odnosi na debaljcevski kotao a ne na Mariupolj a kao što znamo, Debaljcevo je u okruženju. Ne njajke i ti matere ti. Jel postrojba Azov oko Mariupolja?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 15:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svarog je napisao/la: Citajuci komentare pomislih , kako bi neki izgledali da je kojim slucajem postojao internet za vrijeme WW1 i WW2 ? Mozda se varam , jer iskren da budem , rjetko obilazim forume po regiji , ali mislim u osnovi, jako slicno. I na ovaj sam se nakacio , ni sam nisam nacisto , zasto ? Valjda , radoznalost . I...dakle..sta imamo ovdje.. Cini mi se da su procenti otprilike ovakvi.. 30 / 35 % ''ustasa'' 60 % ''domobrana'' 5 % ''komunista'' Ima istini za volju i neki otanak procenat nekakvih , hajde da kazem ''kosmopolita'' , samo , posto to i nema neku prodju u svekolikom hrvatstvu  , ne eksponiraju se previse . Ova frka u Ukrajini je mnogo zajebanija nego sto vecina moze skontati... Mnogo sta se planetarno prelama i odlucuje preko nje . Pojednostavljeno gledano , ''najnoviji zapadni Hitler'' pokusava ono sto starom nije poslo za rukom . A Hrvatska i Hrvati su ponovo na njegovoj strani ( USA ,NATO , EU ..4. Rajh )... Sutra kada vam kazu ''pravac Staljingrad'' , nema vam druge. Kada sve prodje , a hoce , ostaje da se vidi , da li cete se proslepati i ovaj treci put. Bilo bi malo, puno. Aj sad.. Prvo , ''Hrvatina''  TroLOLol Zakon Poe je uvijek aktualan, dobro izvedenu parodiju ekstremizma je nemoguće razdvojiti od iskrenog ekstremizma i pomračenja uma. Nego, daj mi tu klasifikaciju po nickovima, ko je Ujkan, ko domobran, ko komunjara a ko kozmopolit. Obećavam bez ikakvih sankcija, eventualno uzvratim klasifikacijom Srba ako budem inspiriran.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 16:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Svarog je napisao/la: Citajuci komentare pomislih , kako bi neki izgledali da je kojim slucajem postojao internet za vrijeme WW1 i WW2 ? Mozda se varam , jer iskren da budem , rjetko obilazim forume po regiji , ali mislim u osnovi, jako slicno. I na ovaj sam se nakacio , ni sam nisam nacisto , zasto ? Valjda , radoznalost . I...dakle..sta imamo ovdje.. Cini mi se da su procenti otprilike ovakvi.. 30 / 35 % ''ustasa'' 60 % ''domobrana'' 5 % ''komunista'' Ima istini za volju i neki otanak procenat nekakvih , hajde da kazem ''kosmopolita'' , samo , posto to i nema neku prodju u svekolikom hrvatstvu  , ne eksponiraju se previse . Ova frka u Ukrajini je mnogo zajebanija nego sto vecina moze skontati... Mnogo sta se planetarno prelama i odlucuje preko nje . Pojednostavljeno gledano , ''najnoviji zapadni Hitler'' pokusava ono sto starom nije poslo za rukom . A Hrvatska i Hrvati su ponovo na njegovoj strani ( USA ,NATO , EU ..4. Rajh )... Sutra kada vam kazu ''pravac Staljingrad'' , nema vam druge. Kada sve prodje , a hoce , ostaje da se vidi , da li cete se proslepati i ovaj treci put. Bilo bi malo, puno. Aj sad.. Prvo , ''Hrvatina''  TroLOLol Zakon Poe je uvijek aktualan, dobro izvedenu parodiju ekstremizma je nemoguće razdvojiti od iskrenog ekstremizma i pomračenja uma. Nego, daj mi tu klasifikaciju po nickovima, ko je Ujkan, ko domobran, ko komunjara a ko kozmopolit. Obećavam bez ikakvih sankcija, eventualno uzvratim klasifikacijom Srba ako budem inspiriran. nema potrebe. Svi su cetalji 100% (zlicinacko fasisticki nastrojeni) bilo ljotic pasmina bilo mihailovic, nedic ili od popka djujica pasmina. Isto misle (debilno dalako) o politici povijesti itd.. lijevo i desno u politici kod njih ne postoji. Samo velikosrpsko.. to je to..
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 16:55 |
|
|
Svarog je napisao/la: Citajuci komentare pomislih , kako bi neki izgledali da je kojim slucajem postojao internet za vrijeme WW1 i WW2 ? Mozda se varam , jer iskren da budem , rjetko obilazim forume po regiji , ali mislim u osnovi, jako slicno. I na ovaj sam se nakacio , ni sam nisam nacisto , zasto ? Valjda , radoznalost . I...dakle..sta imamo ovdje.. Cini mi se da su procenti otprilike ovakvi.. 30 / 35 % ''ustasa'' 60 % ''domobrana'' 5 % ''komunista'' Ima istini za volju i neki otanak procenat nekakvih , hajde da kazem ''kosmopolita'' , samo , posto to i nema neku prodju u svekolikom hrvatstvu  , ne eksponiraju se previse . Ova frka u Ukrajini je mnogo zajebanija nego sto vecina moze skontati... Mnogo sta se planetarno prelama i odlucuje preko nje . Pojednostavljeno gledano , ''najnoviji zapadni Hitler'' pokusava ono sto starom nije poslo za rukom . A Hrvatska i Hrvati su ponovo na njegovoj strani ( USA ,NATO , EU ..4. Rajh )... Sutra kada vam kazu ''pravac Staljingrad'' , nema vam druge. Kada sve prodje , a hoce , ostaje da se vidi , da li cete se proslepati i ovaj treci put. Bilo bi malo, puno. Aj sad.. Prvo , ''Hrvatina''  Usporeba s Hitlerom nije poštena ni točna. Hitler je bio izraženi nacionalist, ujeno sa snažnim europskim identitetom. Želio je neovisnu, snažnu Europu, koju će predvoditi Njemačka, kao središnja sila, i geografski i ekonomski i kulturalno i svakako drugačije. Toga nema. Ako misliš na ekspanziju prema Istoku to opet nije korektno, a ni 100% točno. Zapad želi samo ograničiti Rusiju, svezati joj ruke. To Hitler nije želio, on je želio osvojiti Rusiju i kolonizirati ju - zbog Lebensrauma. Potpuno različito. Zašto onda ne uspoređuješ Zapad s Napoleonom, koji je imao isti cilj zauzimanja Rusije, već baš s Hitlerom? Nije ti to korektno. A što se tiče ove tvoje podjele ovde na ustaše, domobrane i komuniste (partizane), ja bih vjerojatno podržavao partizane, iako nisam komunist. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 17:24 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ne njajke i ti matere ti. Jel postrojba Azov oko Mariupolja? Tamo im je baza što ne znači da ih nema i u debaljcevskom kotlu jer tamo je trenutno najvruće 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 18:56 |
|
|
Vi jebote neznate ni lagat. Sami sebe zaplicete sami sebe pokusavate rasplesti
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 19:18 |
|
|
Hrvati su samo u Azovu? 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini Postano: 11 vel 2015, 19:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Vi jebote neznate ni lagat. Sami sebe zaplicete sami sebe pokusavate rasplesti A vi mora da ste telepatski povezani s njima pa u svakom trenutku znate gdje je ko od njih. Inače, ovo njihovo pušenje na mariupoljskom frontu pravdaju time da im je ofaniziva propala jer su ostali bez goriva Neki su pofatani. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|