|
|
Stranica: 33/347.
|
[ 8654 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:08 |
|
|
doc je napisao/la: i 50% rusofobnog Mislim da ste prećerali, gospodine Doc Ne računajući rusofobni krajnji zapad, prećerano je reći da je centralni dio Ukrajine rusofoban ako je već većinski proEU orjentisan. Mislim, oni ne žele biti "ruska gubernija" ali daleko je to od fobije kojoj su skloni recimo, ovi drogoši sa kijevskog trga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:14 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Glazbenik je napisao/la: doc je napisao/la: Mislim da je u zemlji sa 17% Rusa i 50% rusofobnog stanovništva nemoguće voditi ikakvu politiku.
Jer oni ovakvu Ukrajinu nemaju. Mogu imati upola manju pa da budu svoj na svome i da to bude Ukrajina ili mogu imati ovo. Da im sve položaje moći drže Rusi. Genijalno sročeno. Da imaju hrvatsko strpljenje i asimilacijsku moć za 100 godina bi imali sve, uključujući i ukrajinizirani Krim, ali Hrvati su unikat. Nije svakome dano da bude Hrvat. Složio bih se. Mi smo sa sjevera imali Mađare, s juga Srbe. Danas nemamo ni jednih ni drugih  . Nakon onih naših sastanak i razgovora ideš sve više desno neka neka  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:18 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Zadar1993 je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Da imaju hrvatsko strpljenje i asimilacijsku moć za 100 godina bi imali sve, uključujući i ukrajinizirani Krim, ali Hrvati su unikat. Nije svakome dano da bude Hrvat. Složio bih se. Mi smo sa sjevera imali Mađare, s juga Srbe. Danas nemamo ni jednih ni drugih  . Nakon onih naših sastanak i razgovora ideš sve više desno neka neka Ne zaboravi neprijatelja prema kojem su i Mađari i Srbi obični patuljci - Talijane. Danas držimo Rijeku, Pulu, Zadar kao i Lastovo te Palagružu. Ne idem u desno. Ja sam uvijek centar. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:19 |
|
|
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Uglavnom, ključ opstanka Ukrajine zavisiće od jugovostočnih krajeva Ukrajine koji su ovaj put ostali mirni, što ne znači da će mirni biti i ubuduće. To je i najveći problem Ukrajine. Što su stanovnici istočne Ukrajine previše mirni, letargični i gutaju sve što im ovi fanatici sa zapada nameću. Kada su narandžasti bili šest godina na vlasti, ljudi iz istočne Ukrajine su gledali svoja posla, i nisu se ponašali kao pavijani kakve vidimo danas na Majdanu Nezavisnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:49 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ove Ukrajinke su lude  I, gospodine Viktore? Koja od ovih fuksi ima najljepšu pičku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:50 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Оčigledno je da se Rusija bori za svoje parče Ukrajine i da ovo liči sve više na BiH, ili će opstati neka federacija t.j. novo ustavno uredjenje ili najverovatnije će Ukrajina biti podeljena. **************** http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=815326Istok ne priznaje odluke iz Kijeva IZVOR: B92, RT.COM Harkov, Kijev -- Zvaničnici sa jugoistoka Ukrajine okupljeni u Harkovu osporili su legitimitet odluka koje se donose u Kijevu otkako je on pod kontrolom demonstranata ********************* http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=815373Janukovič: Nemam nameru da odem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:50 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
doc je napisao/la: Sigurno se sjećaš filma "Tropa de Elite"? Da sam capitão Roberto Nascimento odgovorio bih: " Eu amo a minha alma pura". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 15:58 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Оčigledno je da se Rusija bori za svoje parče Ukrajine i da ovo liči sve više na BiH, ili će opstati neka federacija t.j. novo ustavno uredjenje ili najverovatnije će Ukrajina biti podeljena.
Uz malo prljave igre po ugledu na USA, Rusi osim što mogu dirigovati opstankom Ukrajine, mogu i odigrati na kartu viševjekovne netrpeljivosti između pravoslavnih i unijata, i izazvati sukob među njima, za prevlast nad neruskim dijelom Ukrajine, jer ovi sa krajnjeg zapada se i u Kijevu ponašaju kao da su u Lvovu a to Ukrajincima vremenom može početi ići na kurac, a možda već i ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:00 |
|
|
Taj rad Aga.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:03 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: doc je napisao/la: Sigurno se sjećaš filma "Tropa de Elite"? Da sam capitão Roberto Nascimento odgovorio bih: " Eu amo a minha alma pura".  Znači da. Gospodin Zadar, meštar ključeva i tajni će te uputiti kako da svoju dušu najbolje staviš u službu domovine. Jedino se težnjom za nečim tako uzvišenim, čistim i transcedentalnim, kao što je dobrobit domovine Hrvatske duša može očuvati i spasiti gospodine Glazbeniče. To piše i u Dobroj knjizi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:19 |
|
|
doc je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Sigurno se sjećaš filma "Tropa de Elite"? Da sam capitão Roberto Nascimento odgovorio bih: " Eu amo a minha alma pura".  Znači da. Gospodin Zadar, meštar ključeva i tajni će te uputiti kako da svoju dušu najbolje staviš u službu domovine. Jedino se težnjom za nečim tako uzvišenim, čistim i transcedentalnim, kao što je dobrobit domovine Hrvatske duša može očuvati i spasiti gospodine Glazbeniče. To piše i u Dobroj knjizi.  Ja sam to razumio kao ne. Postoji Netko i iznad Domovine. Bog. On i samo On spašava duše, pa nadam se i moju.  Ja sam samo skromni službenik Domovine koja je jedna od ljubavi moje duše, ali ne i sredstvo spasenja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Inače, drogošima i u slučaju pobjede proEU opcije, slijede kaznene prijave za pucanje po policiji i njihovo ubijanje, a onda slijedi njihova hapsana i murdelji. A onda slijedi repriza nasilja, ovaj put protiv onih kojima su poslužili kao korisne budale.
Uglavnom, ključ opstanka Ukrajine zavisiće od jugovostočnih krajeva Ukrajine koji su ovaj put ostali mirni, što ne znači da će mirni biti i ubuduće. Zdimio ti Januković 
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Rusi gube pripajanjem ruskih dijelova Ukrajine. Opet im NATO na granici. Ali ako ne budu mogli spriječiti NATO da dođe u Ukrajinu sigurno će to uzeti za inat da se ne prodaju jeftino. Problem je samo kako krvav rat će biti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 16:51 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: doc je napisao/la: Znači da. Gospodin Zadar, meštar ključeva i tajni će te uputiti kako da svoju dušu najbolje staviš u službu domovine. Jedino se težnjom za nečim tako uzvišenim, čistim i transcedentalnim, kao što je dobrobit domovine Hrvatske duša može očuvati i spasiti gospodine Glazbeniče. To piše i u Dobroj knjizi.  Ja sam to razumio kao ne. Postoji Netko i iznad Domovine. Bog. On i samo On spašava duše, pa nadam se i moju.  Ja sam samo skromni službenik Domovine koja je jedna od ljubavi moje duše, ali ne i sredstvo spasenja.  Previše filozofirate još će vas netko optužiti za trockizam i buržujštinu druže. Apsolutno. Bog oživljava i spašava vaš Duh za vječnost, a vi dok ne postanete građanin onozemaljske domovine djelujete djelatnom Kristovom ljubavlju prema ovozemaljskoj domovini i njezinim žiteljima. Do tog časa preostaje nam da služimo. "Tako i vi: kad izvršite sve što vam je naređeno, recite: Sluge smo beskorisne! Učinismo što smo bili dužni učiniti!"
Lk 17,10Dobrodošli gospodine Glazbeniče. Drago nam je da ste sa nama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 17:13 |
|
|
|
Slazem sa da je istok mirniji cim do sada nisu trzali na rusku cizmu unutar Ukrajine. I nema tu medjuvjerskog kako neko stalno brblja. Pa zaboga 80 % I nesto Ukrajinaca su pravoslavni
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 17:31 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Zdimio ti Januković  Glup si BBC je napisao/la: Rusi gube pripajanjem ruskih dijelova Ukrajine. Opet im NATO na granici. Ali ako ne budu mogli spriječiti NATO da dođe u Ukrajinu sigurno će to uzeti za inat da se ne prodaju jeftino. Problem je samo kako krvav rat će biti. Pripajanje ogromne višemilionske teritorije uz svu industriju i rudna bogatstva koji idu uz nju, ne smatram nekim gubitkom za Rusiju, dapače 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 17:32 |
|
|
|
Cemu cijepanje zemlje
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 17:47 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Cemu cijepanje zemlje Pa mislim, ako nacika sanja o Sevastopolju kao NATO bazi a jugovostočnu Ukrajinu kao njegovu prćiju, onda naciku ili šćerati u pi ma kao i 45. ili se odvojiti od njega, ha ja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 17:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Hteo sam da kažem, da kada bi ovaj puč i uspeo, ekipa sa istoka ne bi došla da lomi Kijev i da puca po policiji.
I ne treba da ga lome. Što veći dištanc od toga, to veća poruka da i oni imaju svoje alternative. Tu lomljavinu i pucanje po policiji trebaju i ubuduće prepustiti likovima iz Svobode, Sektora i drugih nacoša i samo čekati trenutak kad će doći do rascjepa između centralne i zapadne Ukrajine, jer ne mislim da će Ukrajinci iz centralne Ukrajine predugo tolerisati likove koji su najaktivniji u rušenju države im, samo zato što su kao i jedni i drugi za EU, mada je centralna Ukrajina ionako šarena po tom pitanju a ni rusofobija nije ni blizu izražena kao na krajnjem zapadu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 17:52 |
|
|
|
Prvi težak poraz Rusije u dugo vremena. Prava stvar što je i Timošenka naoružala Gruziju dok je još mogla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 18:06 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Prvi težak poraz Rusije u dugo vremena. Prava stvar što je i Timošenka naoružala Gruziju dok je još mogla Pa i nije poraz Rusije ali bih rekao da to može biti ustupak za Siriju, ne smije NATO izgledati kao gubitnik. Rusija još ima ustupke na Kosovu i Afganistanu (za Afganistan nisam siguran), znači slijedi NATO ustupak, možda je na redu BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 18:10 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Prvi težak poraz Rusije u dugo vremena. Prava stvar što je i Timošenka naoružala Gruziju dok je još mogla Pa i nije poraz Rusije ali bih rekao da to može biti ustupak za Siriju, ne smije NATO izgledati kao gubitnik. Rusija još ima ustupke na Kosovu i Afganistanu (za Afganistan nisam siguran), znači slijedi NATO ustupak, možda je na redu BiH. Svaki đavo može da bude, a ktomu svaki đavo u mraku je crn košto reko Mile Vrbica redarstvenik i oružnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 18:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Cemu cijepanje zemlje Pa mislim, ako nacika sanja o Sevastopolju kao NATO bazi a jugovostočnu Ukrajinu kao njegovu prćiju, onda naciku ili šćerati u pi ma kao i 45. ili se odvojiti od njega, ha ja  Jasno. rusi napravili svoju prciju I to je to..
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|